Екскурзия до Канада 2021

Оферта номер: Е2216
Вид транспорт: Самолет Самолет
06.08 - 15.08.2021/10 дни - 8 нощ - Ранни записвания
ТОРОНТО, НИАГАРСКИ ВОДОПАД, НИАГАРА ФОЛС, ОТАВА, КВЕБЕК, МОНРЕАЛ
Цена от: 6860.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ
11.08.2023 6960.00 BGN Запитване


Програма
1 ДЕН
Среща в 12.15 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Лондон в 14.15 ч. с “British Airways”. Пристигане в Лондон в 15.35 ч. Самолетен полет Лондон – Торонто в 18.00 ч. Пристигане в Торонто в 21.00 ч. местно време. Посрещане на летището в Торонто. Трансфер до хотел. Свободно време и нощувка в Торонто.

Ден 2
Закуска. Панорамна обиколка на Торонто със сградите на местния Парламент, улица Бей – местната Уолстрийт, центърът със сградите на финансовото могъщество “желязната къща”, Ситито, където всяка сграда е оцветена различно, крайбрежието, Небесния купол, улица “Иънг”- 400 км, най-дългата в света, викторианският квартал “Йорквил” – царството на цветята. Вечерта. по желание - изкачване на внушителната Телевизионна кула с нейните 541 м – една от най-високите в света. По желание - вечеря. Нощувка в Торонто.

Ден 3
Закуска. Свободен ден в Торонто с възможност за разходка в Ситито и в центъра на града. По желание, този ден Ви се предлага 8-часова екскурзия до Ниагарския водопад, където имате възможност да се насладите на водопадите от канадска страна, с корабче ще направите разходка до водопадите, като ще влезете в подножието на бучащия водопад. Имате 2 часа свободно време за снимки. След обяд, по желание – възможност за полет с хеликоптер над водопадите. По пътя обратно към Торонто се минава през очарователния викториански град Ниагара фолс, разположен на езерото. Нощувка в Торонто.

Ден 4
След закуска - разходка с автобус по бреговете на езерото Онтарио и на реката Сент Лоренс до някогашната столица на Горна Канада - Кингстън. След обяд Ви предлагаме да се насладите на впечатляващия круиз сред Хилядата острова. Продължаваме към гр.Отава. Свободно време. Нощувка в Отава.

Ден 5
Закуска. Панорамна обиколка на столицата Отава, дом на 26 национални музея: каналът Редю, който протича през града, правителствените сгради на Парламента, сградата на Кметството, пазарът Хилт Буярд. Свободно време с възможност за посещение на Музея на цивилизациите, на новия Музей на войната или на някои от другите музеи. Нощувка в Отава.

Ден 6
Закуска. Заминаване за град Квебек, известен като люлка на френската цивилизация и единствения град в Северна Америка, ограден с крепостни стени. Следва обиколка на Квебек с разглеждане на: Плейс Роял, Палас д’Армес, Шато Фронтенак, Цитаделата, Полетата на Абрахам, терасата Дуферин, Алеята Ру Гранде и др. Спирка на живописните водопади Монтморенси и посещение на Базиликата “Света Анна”. Вечерта ще опитате традиционните кулинарни изкушения на Квебек. Нощувка в Квебек.

Ден 7
Закуска. Потегляне за Монреал - стилният островен град със силно европейско влияние. След обяд - обиколка на втория по големина френско говорящ град в света. Ще разгледате: Стария Монреал - историческата пешеходна зона на града с живописните калдаръмени улички, площад Жак Картие, Базиликата Нотр Дам, хълмът “Монт Роял” с височина от 764 фута, откъдето се открива невероятна гледка към града, Университета Мак Гил и Олимпийският Комплекс, построен през 1976 г. Свободно време с възможност за разходка в “подземния град”- отговорът на града към студената зима. Нощувка в Монреал.

Ден 8
Закуска. Свободен ден в Монреал с възможност за посещение на много културни мероприятия, включени в месеца на културата в Монреал. Нощувка в Монреал.

Ден 9
Закуска. Свободно време до обяд за разходка в централната част на града и последни покупки. Трансфер до летището. В 17.10 ч. – самолетен полет Монреал – Париж с „Air France”.

Ден 10
Пристигане в Париж в 05.45 ч. сутринта. В 10.20 ч. – полет Париж – София. Пристигане на летище София в 14.05 ч.

Промоционална цена: 5 265 лв.
Стандартна цена: 5 365 лв за човек в двойна стая. Доплащане за единична стая  – 1 130 лв. /подлежи на актуализация/

* Забележка:
Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 01.06.2020 г и подлежат на актуализация.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
- самолетни билети за всички международни полети;
- всички трансфери летище – хотел – летище;
- летищни такси –  724 лв/370 евро (01.06.2020г.) - подлежат на потвърждение;
- 8 нощувки със закуски в хотели 3* и 4* (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
- екскурзоводско обслужване, водач от и местен екскурзовод (с превод на български език) от водачът, който придружава групата
- разглеждане на обектите, както е по програма;
- наземен транспорт с туристически автобус (при обиколките на градовете);
- такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­60 лв.    

ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ:
- електронно разрешително за пътуване за Канада/ еТА (многократна) – 7 канадски долара; ( 10 лв.)
- такса за обработка и подаване на документи за  еТА – 40 лв;
- медицинска  и туристическа застраховка  с покритие 25 000 евро - 23 лв  (за лица до   70 год)., за лица от 71 год. до 80 год. - 46 лв;
- допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;
- входни билети за обектите, както е по програма; 
- допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
- 8-часова екскурзия до Ниагарския водопад –  124 евро - 4-ти ден; 
- допълнителни екскурзии и мероприятия  по желание плащат се на място:      
        - изкачване на Телевизионна кула в Торонто – ........ (3-ти ден);
        - вечеря в ресторанта на Телевизионна кула в Торонто – ....... (3-ти ден);
        - полет с хеликоптер над Ниагарския водопад – 190 канадски долара (150 долара) - плащат  се на място (4-ти ден).

* Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 01.06.2020 г.
4.  Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туроператора.
5.  Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена  от клиента.  

Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)
             - по банков път

ПРИ  ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ КАПАРО:  2 600 лв +7 канадски долара или 10 лв. (за е ТА) + 40 лв. такса обработка на документи  
I-во ДОПЛАЩАНЕ – 2 300 лв (внася се след издаване на канадско разрешително )
II-ро ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума 30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ.

Какво представлява Електронното разрешително за пътуване(eTA)?
Електронното разрешително за пътуване (eTA) е изискване за влизане в страната за всички чуждестранни граждани от държави с безвизов режим, пътуващи за Канада по въздух. eTA е свързано по електронен път с паспорта на пътуващия. То е валидно за период до пет години или до изтичане на паспорта, което от двете настъпи по-рано.  Ако получите нов паспорт, ще ви е необходимо да получите ново eTA.
С валидно eTA вие можете да пътувате до Канада колкото често пожелаете за краткосрочен престой (обикновено за период до 6 месеца на пътуване). На вас не ви е необходимо да имате eTA, за да пътувате вътре в Канада.
eTA не ви гарантира влизане в Канада. Когато пристигнете, граничен служител ще поиска да види паспорта ви и всички други документи – например, Зелена карта на САЩ. Вие следва да убедите служителя, че имате право да влизате в Канада.

Изисквания при настаняване в хотели: 
Моля, да имате предвид, че някои хотели имат изискване при настаняване да сенаправи депозит в рамките на 100 - 200 канадски долара, за покриване на потенциални разходи като румсървис или мини бар за продължителността на престоя.  Заплащането на депозита може да се извърши  кеш или с  кредитна карта . При напускане на хотела депозита ще Ви бъде възвърнат.

Информация за хотелите (или подобни):
Toronto: 
Holiday Inn Express Toronto Downtown 4* - https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/toronto/yyzls/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-EX-_-CA-_-YYZLS
Ottawa: Radisson Hotel Ottawa Parliament Hill 3 * - https://www.radisson.com/ottawa-hotel-on-k1r5a7/onottawa?s_cid=os.amer-ca-rad-ONOTTAWA-gmb
Quebec City: Clarendon Hotel 4* - https://www.hotelclarendon.com/clarendon-hotel-hotel-clarendon-sr21-en
Montreal: Hôtel Faubourg Montréal 3* - //www.hotelfaubourgmontreal.com/default-fr.html

ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  5 265  лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  5 365 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за (еТА) електронно разрешително за пътуване до Канада:

- Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване (да има 2 свободни страници);
- 2 бр.актуални снимки с размери 35 мм /45 мм - височината на лицето на снимката да е от 31 мм  до 36 мм; лицето да гледа направо (анфас) с неутрално изражение и със затворена уста; 
- банкова сметка – извлечение;
- документи за недвижима собственост – служебна бележка от Данъчна служба за платени данъци върху притежаваните имоти (желателно е);
- служебна бележка от местоработата - за заемана длъжност, отпуск и месечно трудово възнаграждение;
- документ от пенсионното (за пенсионери);
- за фирми - ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата, копие Булстат; служебна бележка от Данъчна служба за липса на данъчни задължения.
Тези документи се предоставят в случай, че бъдат поискани от канадските власти.

ЗА ЕЛЕКТРОННО РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА КАНАДА (еТА):
– ВСИЧКИ  ДОКУМЕНТИ ТРЯБВА  ДА СА ПРЕВЕДЕНИ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ОТОТОРИЗИРАН ПРЕВОДАЧ.

ПРИ  ЗАПИСВАНЕ В ОФИСА НА ТУРОПЕАРАТОРА  КАНДИДАТЪТ ПОПЪЛВА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ФОРМУЛЯРИ ЗА ЕЛЕКТРОННО РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ПЪТУВАНЕ ДО КАНАДА.
В СЛУЧАИТЕ НА ОТКАЗ НА ИЗДАВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННО РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ПЪТУВАНЕ ДО КАНАДА  НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ: 7 канадски долара (10 лв.) + 40 лв  такса обрб. док.–  за еТА;

26/10
Етикети
екскурзия до торонто , оферти за ранни записвания , нaблюдение на китове , екскурзия до канада 2021 , самолетни почивки с водач , канада 2021 , торонто екскурзии , екскурзии канада , samoletni ekskurzii kanada , екскурзии с водач , оферти канада , ниагарски водопад , национален парк „банф“ , самолетна екскурзия канада , ekskurzii kanada , величествен квебек , канада 2021 , екскурзия до канада 2021 , dalechni pytuvania s vodach , квебек , ниагарските водопади , oferti za pochivki , оферти канада , екскурзия до торонто , ekskurzii s vodach , екскурзия до квебек , самолетни екскурзии , връх робсън , samoletni ekskurzii s vodach , гананок , торонто 2021 , канада екскурзии , канада 2021 , самолетна екскурзия канада , канада екскурзии , канада 2021 , екскурзия до отава , екскурзия до канада , ниагарски водопади , ранни записвания , екскурзия до канада 2021 , ekskurzii toronto , toptravel , далечни пътувания , колумбийскo ледено поле , самолетна екскурзия до канада , национален парк „джаспър“ , забележителности канада , ekskurzii canada , екзотични екскурзии , екскурзии канада , промо цени , отава екскурзии , екскурзия до квебек , cn tower , екскурзии торонто , ниагарски водопад , toronto , екскурзии торонто , далечни пътувания с водач , ranni zapisvania , камлупс , канада екскурзии , екскурзии канада , почивка канада , ekskurzii canada , архиплаг 1000 острова , kalgari , самолетни почивки канада , samoletni pochivki s vodach , екзотични пътувания 2021 , ekskurzii kanada , оферти за почивки , езеро луиза , монреал , oferti za ranni zapisvania , екскурзия до канада 2021 , калгари' , почивка канада , величествен квебек , ice explorer , ekskurzii kvebek , самолетна екскурзия до канада , екскурзия до канада 2021 , dalechni pytuvania , oferti za ekskurzii , екскурзия до канада , екскурзии квебек , канада екскурзии , самолетни екскурзии с водач , самолетни екскурзии канада , екскурзии отава , екскурзии квебек , река сейнт лоранс , оферти за екскурзии , samoletni pochivki kanada , екскурзия до канада 2021 , ванкувър , канада екскурзии , отава , самолетни почивки , pochivki s vodach , торонто , екскурзии канада , toptravel , почивки с водач , екзотична екскурзия до канада , promo ceni , забележителности канада
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах