Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

екскурзия до КАНАДА

Оферта номер: Е2216
Вид транспорт: Самолет Самолет
10 дни - 8 нощувки/ Ранни записвания
САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ – 10 дни (ТОРОНТО, НИАГАРСКИ ВОДОПАД, ОТАВА, КВЕБЕК, МОНРЕАЛ


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН
.

Среща в 12.15 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Лондон в 14.15 ч. с “British Airways”. Пристигане в Лондон в 15.35 ч. Самолетен полет Лондон – Торонто в 18.00 ч. Пристигане в Торонто в 21.00 ч. местно време. Посрещане на летището в Торонто. Трансфер до хотел. Свободно време и нощувка в Торонто.

Ден 2
Закуска. Панорамна обиколка на Торонто със сградите на местния Парламент, улица Бей – местната Уолстрийт, центърът със сградите на финансовото могъщество “желязната къща”, Ситито, където всяка сграда е оцветена различно, крайбрежието, Небесния купол, улица “Иънг”- 400 км, най-дългата в света, викторианският квартал “Йорквил” – царството на цветята. Вечерта. по желание - изкачване на внушителната Телевизионна кула с нейните 541 м – една от най-високите в света. По желание - вечеря. Нощувка в Торонто.

Ден 3
Закуска. Свободен ден в Торонто с възможност за разходка в Ситито и в центъра на града. По желание, този ден Ви се предлага 8-часова екскурзия до Ниагарския водопад, където имате възможност да се насладите на водопадите от канадска страна, с корабче ще направите разходка до водопадите, като ще влезете в подножието на бучащия водопад. Имате 2 часа свободно време за снимки. След обяд, по желание – възможност за полет с хеликоптер над водопадите. По пътя обратно към Торонто се минава през очарователния викториански град Ниагара фолс, разположен на езерото. Нощувка в Торонто.

Ден 4
След закуска - разходка с автобус по бреговете на езерото Онтарио и на реката Сент Лоренс до някогашната столица на Горна Канада - Кингстън. След обяд Ви предлагаме да се насладите на впечатляващия круиз сред Хилядата острова. Продължаваме към гр.Отава. Свободно време. Нощувка в Отава.

Ден 5
Закуска. Панорамна обиколка на столицата Отава, дом на 26 национални музея: каналът Редю, който протича през града, правителствените сгради на Парламента, сградата на Кметството, пазарът Хилт Буярд. Свободно време с възможност за посещение на Музея на цивилизациите, на новия Музей на войната или на някои от другите музеи. Нощувка в Отава.

Ден 6
Закуска. Заминаване за град Квебек, известен като люлка на френската цивилизация и единствения град в Северна Америка, ограден с крепостни стени. Следва обиколка на Квебек с разглеждане на: Плейс Роял, Палас д’Армес, Шато Фронтенак, Цитаделата, Полетата на Абрахам, терасата Дуферин, Алеята Ру Гранде и др. Спирка на живописните водопади Монтморенси и посещение на Базиликата “Света Анна”. Вечерта ще опитате традиционните кулинарни изкушения на Квебек. Нощувка в Квебек.

Ден 7
Закуска. Потегляне за Монреал - стилният островен град със силно европейско влияние. След обяд - обиколка на втория по големина френско говорящ град в света. Ще разгледате: Стария Монреал - историческата пешеходна зона на града с живописните калдаръмени улички, площад Жак Картие, Базиликата Нотр Дам, хълмът “Монт Роял” с височина от 764 фута, откъдето се открива невероятна гледка към града, Университета Мак Гил и Олимпийският Комплекс, построен през 1976 г. Свободно време с възможност за разходка в “подземния град”- отговорът на града към студената зима. Нощувка в Монреал.

Ден 8
Закуска. Свободен ден в Монреал с възможност за посещение на много културни мероприятия, включени в месеца на културата в Монреал. Нощувка в Монреал.

Ден 9
Закуска. Свободно време до обяд за разходка в централната част на града и последни покупки. Трансфер до летището. В 17.10 ч. – самолетен полет Монреал – Париж с „Air France”.

Ден 10
Пристигане в Париж в 05.45 ч. сутринта. В 10.20 ч. – полет Париж – София. Пристигане на летище София в 14.05 ч.


Промоционалната цена 6 860 лв е валидна при записване и депозиране минимум 6 месеца преди датата на отпътуване.
Стандартната цена 6 960 лв е валидна при записване и депозиране в срок по малък от 6 месеца.

1. ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  •  самолетни билети за всички международни полети;
  • всички трансфери летище – хотел – летище;
  • летищни такси –  724 лв/370 евро (01.06.2020г.) - подлежат на потвърждение;
  • 8 нощувки със закуски в хотели 3* и 4*;
  • 3 нощувки в Торонто
  • 2 нощувки в Отава
  • 1 нощувка в Квебек
  • 2 нощувки в Монреал
  • (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
  • панорамна обиколка на Торонто – (2-ри ден);
  • разходка с автобус по бреговете на езерото Онтарио и р. Сент Лоренс - (4-ти ден);
  • панорамна обиколка на Отава – ( 5-ти ден);
  • обиколка на Квебек –(6-ти ден);
  • обиколка на Монреал – (7-ми ден);
  • екскурзоводско обслужване, водач от и местен екскурзовод (с превод на български език) от водачът, който придружава групата
  •  разглеждане на обектите, както е по програма;
  • наземен транспорт с туристически автобус (при обиколките на градовете);
  • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­60 лв.  
 
2. ДОПЪЛНИТЕЛНО СЕ ЗАПЛАЩАТ:
  • електронно разрешително за пътуване за Канада/ еТА (многократна) – 7 канадски долара; ( 10 лв.)
  • такса за обработка и подаване на документи за  еТА – 40 лв;
  • входни билети за обектите, както е по програма;
  • Застраховки с включена защита при COVID 19
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“ – с покритие - до 60 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 120 000 лв.  Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
  • Allianz - Допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване Плюс“ - с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
  • Застраховки без защита при COVID 19
  • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро – 23 лв (за лица до 70 год.), 46 лв - за лица от 71 год. до 80 год..
  • *Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в  Помощна информация, раздел Застраховки.
     
 
  • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
  • 8-часова екскурзия до Ниагарския водопад –  124 евро - 4-ти ден;
 
  • допълнителни екскурзии и мероприятия  по желание плащат се на място:
  •  изкачване на Телевизионна кула в Торонто – ........ (3-ти ден);
  •    вечеря в ресторанта на Телевизионна кула в Торонто – ....... (3-ти ден);
  • полет с хеликоптер над Ниагарския водопад – 190 канадски долара 150 долара) - плащат  се на място (4-ти ден).

 
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за  последните два дни по същата.
2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 01.06.2020 г.
4.  Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туроператора.
5.  Туроператорът си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена  от клиента. 
 3.  Цените 6 860 лв/ 6 960 лв  са за човек в двойна стая. Доплащане за единична стая  – 1 130 лв./подлежи на актуализация/
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, както и цените за доплащане на единична стая са към дата 01.06.2020 г и  подлежат на  актуализация.


ПРИ  ЗАПИСВАНЕ  СЕ  ВНАСЯ   КАПАРО:  2 800 лв +7 канадски долара или 10лв(за е ТА) + 40 лв. такса обработка  на документи 
 
ДЕПОЗИТ  - 2 800 лв +  7 канадски долара или 10лв(за е ТА) + 40 лв (внася се при  записване)
 I-во ДОПЛАЩАНЕ –2 300 лв (внася се след издаване на канадско разрешително )
II-ро ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ - краен срок за внасяне на цялата сума   
30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ.
 

5.  Начин на плащане:
             - в брой (в офиса на ТО)
             - по банков път
 

Какво представлява Електронното разрешително за пътуване(eTA)?

Електронното разрешително за пътуване (eTA) е изискване за влизане в страната за всички чуждестранни граждани от държави с безвизов режим, пътуващи за Канада по въздух. eTA е свързано по електронен път с паспорта на пътуващия. То е валидно за период до пет години или до изтичане на паспорта, което от двете настъпи по-рано.  Ако получите нов паспорт, ще ви е необходимо да получите ново eTA.

С валидно eTA вие можете да пътувате до Канада колкото често пожелаете за краткосрочен престой (обикновено за период до 6 месеца на пътуване). На вас не ви е необходимо да имате eTA, за да пътувате вътре в Канада.

eTA не ви гарантира влизане в Канада. Когато пристигнете, граничен служител ще поиска да види паспорта ви и всички други документи – например, Зелена карта на САЩ. Вие следва да убедите служителя, че имате право да влизате в Канада.

 Изисквания при настаняване в хотели:
 
Моля, да имате предвид, че някои хотели имат изискване при настаняване да сенаправи депозит в рамките на 100 - 200 канадски долара, за покриване на потенциални разходи като румсървис или мини бар за продължителността на престоя.  Заплащането на депозита може да се извърши  кеш или с  кредитна карта . При напускане на хотела депозита ще Ви бъде възвърнат.
 

Информация за хотелите (или подобни):
 
 Toronto:  Holiday Inn Express Toronto Downtown 4* - https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/toronto/yyzls/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-EX-_-CA-_-YYZLS
Ottawa: Radisson Hotel Ottawa Parliament Hill 3 * - https://www.radisson.com/ottawa-hotel-on-k1r5a7/onottawa?s_cid=os.amer-ca-rad-ONOTTAWA-gmb
Quebec City: Clarendon Hotel 4* - https://www.hotelclarendon.com/clarendon-hotel-hotel-clarendon-sr21-en
Montreal: Hôtel Faubourg Montréal 3* - //www.hotelfaubourgmontreal.com/default-fr.html
 
 
 

 
ПРОМОЦИОНАЛНАTA  ЦЕНА  6 860 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ И ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
СТАНДАРТНАТА ЦЕНАТА  6 960 лв  Е ВАЛИДНА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И КАПАРИРАНЕ В СРОК ПО МАЛЪК ОТ 6 МЕСЕЦА ОТ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМА СВОБОДНИ МЕСТА.  ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА.
 
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

 



26/08
Етикети
екскурзия до канада 2024 , архиплаг 1000 острова , екскурзии с водач , оферти за почивки , канада екскурзии , ekskurzii toronto , екскурзии торонто , ekskurzii canada , екскурзия до отава , ranni zapisvania , cn tower , екзотични екскурзии , колумбийскo ледено поле , екскурзия до канада 2023 , самолетни почивки с водач , канада екскурзии , екскурзия до квебек , торонто 2023 , река сейнт лоранс , канада екскурзии , ниагарски водопад , национален парк „джаспър“ , ниагарските водопади , pochivki s vodach , oferti za ranni zapisvania , екскурзия до канада 2024 , ekskurzii canada , promo ceni , екскурзии торонто , екскурзии квебек , отава екскурзии , самолетна екскурзия до канада , самолетни почивки , самолетна екскурзия канада , екскурзия до канада 2024 , забележителности канада , канада 2024 , ниагарски водопади , екскурзии канада , ice explorer , забележителности канада , оферти канада , екскурзии канада , екскурзия до канада , оферти за екскурзии , екскурзии квебек , екзотични пътувания 2023 , самолетни екскурзии с водач , торонто екскурзии , почивки с водач , канада 2023 , калгари' , ekskurzii s vodach , канада 2023 , ekskurzii kvebek , самолетни екскурзии канада , kalgari , величествен квебек , екскурзия до квебек , самолетни почивки канада , камлупс , далечни пътувания с водач , езеро луиза , samoletni pochivki kanada , ниагарски водопад , samoletni pochivki s vodach , toronto , гананок , почивка канада , samoletni ekskurzii s vodach , oferti za pochivki , величествен квебек , екскурзия до канада , квебек , екзотична екскурзия до канада , екскурзии канада , toptravel , оферти канада , toptravel , промо цени , екскурзии канада , канада екскурзии , samoletni ekskurzii kanada , екскурзия до канада 2024 , канада 2024 , ekskurzii kanada , оферти за ранни записвания , екскурзия до канада 2024 , връх робсън , самолетна екскурзия канада , далечни пътувания , самолетни екскурзии , dalechni pytuvania , самолетна екскурзия до канада , ванкувър , торонто , монреал , отава , dalechni pytuvania s vodach , нaблюдение на китове , канада екскурзии , почивка канада , ранни записвания , национален парк „банф“ , oferti za ekskurzii , ekskurzii kanada , екскурзия до торонто , екскурзия до торонто , екскурзии отава
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах