Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Екскурзия Дубай – 8 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Целогодишно 2021/7 нощ         

ПРИБАЛТИЙСКИТЕ РЕПУБЛИКИ, ПОЛША и Санкт Петербург!

Оферта номер: Е2229
Вид транспорт: Автобус Автобус
Сиянието на белите нощи - автобусна програма!
14 дни / 13 нощувки / 13 закуски
Цена от: 1945.00 лв


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
27.06.2021 1945.00 BGN Резервирай


Програма
1 ДЕН
.

София – Будапеща
Отпътуване в 06.30 ч. от София от пл. Св. Александър Невски за Унгария по маршрут Калотина – Ниш – Белград - Будапеща. Пристигане вечерта в Будапеща. Вечерна панорамна обиколка на унгарската столица. Нощувка.

Ден 2 Будапеща – Краков
Закуска. Рано сутринта отпътуване за Полша. Пристигане следобед в Краков, един от най-красивите градове в Централна Европа и сред основните туристически атракции в Полша. Пешеходна разходка из Стария град (UNESCO) – централният площад, който през Средновековнието е бил най - големият в цяла Европа, църквата Дева Мария (отвън). Настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 3 Краков – Варшава
Закуска. Отпътуване за Варшава. Пристигане и начало на туристическата програма в града – възстановен в своя оригинален стил от XVII – XVIII в. след мащабните разрушения по време на Втората световна война. Пешеходна обиколка из Стария град: живописният стар търговски площад, заобиколен от ренесансови и барокови фасади, Кралският дворец (отвън) – някога резиденция на полските крале, днес музей на изкуствата, площадът с колоната на крал Сигизмунд III, кулите и средновековните стени, обграждащи някогашното сърце на града. Настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 4 Варшава – Тракай - Вилнюс
Закуска. Отпътуване за Литва и нейната столица Вилнюс. Попътна спирка за посещение на замъка Тракай, разположен сред водите на езеро, той е сред една от най - известните забележителности на Литва. Започнат от Кейстут и завършен от един от най – могъщите князе на Литва Витолд Велики, замъкът винаги е играл важна роля в историята на страната. Пристигане в столицата Вилнюс. Днес градът привлича туристи най – вече със свойте 65 църкви, издигнати през различни исторически периоди в различни стилове - от внушителната ажурена декорация на готическата църква Св. Ана до импозантния бароков стил на Вилнюската катедрала. За една от Вилнюските църкви Наполеон е казвал, че иска да я сложи на дланта си и да я отнесе в Париж. Настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 5 Вилнюс - Талин
Закуска. Начало на обзорната туристическата обиколка с местен екскурзовод: обширният исторически център (UNESCO), който като площ отстъпва само на Стара Прага, включващ булевард Гедиминас, Площадът с Катедралата, дворецът на Великите князе на Литва (отвън), Президентският дворец, Университетът от 1570 г., сградата на Парламента, църквите Св.Павел и Св.Ана, Кулата Гедиминас, хълмът с трите кръста. Отпътуване за Естония и пристигане вечерта в естонската столица Талин, разположена на южните брегове на Финския залив. Настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 6 Талин
Закуска. Туристическа програма в Талин - старинен град с типични тесни средновековни улички, кули, градски стени, готически църкви, занаятчийски работилници и резиденции от XIII до XVII в. Въпреки многократните обсади и честата смяна на владетели, историческият център е добре запазен и привлича много туристи. Старата част е съхранила характерния облик на Северноевропейски търговски град и е запазила атмосферата на отдавна отминали времена. Следобяд свободно време. Нощувка.

Ден 7 Талин – ФЕРИБОТ – Хелзинки
Закуска. Рано сутринта отпътуване с ферибот за Финландия (продълж. 2 ч.). Пристигане във финландската столица Хелзинки. Обграден от три страни с вода, градът е изпъстрен с много зеленина и се издига над дълбок залив, разположен много близо до Русия, но в културно отношение напълно скандинавски. Основан по заповед на шведския крал Густав Ваза и все още познат на шведите като Хелзингфорс. Жителите на града са известни като едни от най-образованите, най-добре облечените, най-добре нахранените и най - добре живеещите в света. По време на туристическата програма ще видите сградата на Финския парламент от розов финландски гранит, работно място на 200-те членове на еднокамарния Парламент /40 %, от който са жени/, Руската православна катедрала. Свободно време. Настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 8 Хелзинки – Санкт Петербург
Закуска. Отпътуване за Русия и за Санкт Петербург, старата столица на царете Романови. Няма много градове в света, които да съперничат на елегантността на Санкт Петербург. Когато Петър Велики основал града през 1703 г., той наел най - добрите архитекти, предприемачи и художници в Европа, за да го построят и декорират. Простиращ се на 100 острова и свързан от повече от 600 моста, той често е наричан „Венеция на Севера''. Пристигане следобед и посещение на Исакиевия събор. Предлагаме ви разходка с корабче по р. Нева (~1 час) срещу допълнително заплащане, започваща от няколко места на бул. Невски проспект. От корабчето може да се насладите на забележителната архитектура на сградите, които се простират от двете страни на р. Нева и вливащите се в нея канали - най – голямата православна църква Исакиевски Събор, Петропавловската крепост, Зимният дворец, Търговската палата и великолепната църква Възкресение Христово. Настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 9 Санкт Петербург – Царско село
Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане посещение на Екатеринин дворец в Царско село (изисква се предварителна заявка и плащане при сключване на договора за пътуване). Следва полудневна панорамна автобусна обиколка на Санкт Петербург с местен екскурзовод, включваща историческия център (UNESCO) в различни стилове – от барок до неокласика, минаване покрай Крепостта Св.Петър и Павел, Джамията на татарите, Марсово поле с паметника на Суворов, фотопауза на един от мостовете на р. Нева. Връщане в хотела.

Ден 10 Санкт Петербург - Ермитаж
Закуска. Посещение на известния музей Ермитаж (изисква се предварителна заявка и плащане при сключване на договора за пътуване). Основан през 1764 г. от императрица Екатерина Велика, Ермитажът е един от най – старите и най - големи музеи в света. Думата Ермитаж идва от френски и означава уединение. Именно като място за уединение на царското семейство и неговите близки, е използвана сградата на Зимния дворец, където били поставени 225 картини на известни европейски художници. От средата на XIX в. музеят е отворен за публиката, като днес Ермитажът съхранява над 3 милиона артефакта и най – богатата картинна колекция в света включваща произведения на Леонардо да Винчи, Рафаело, Джорджоне, Караваджо, Тиеполо и много други бележити майстори на четката. Предоставяме възможност за комбинирано посещение с екскурзовод на основното крило на Ермитажа + Залата със скъпоценностите (изисква се предварителна заявка и плащане при сключване на договора за пътуване). След организирания тур можете да останете в Ермитажа за самостоятелно разглеждане, като в този случай връщането ви в хотела ще бъде с градски транспорт. Нощувка.

Ден 11 Санкт Петербург – Петродворец - Рига
Закуска. Освобождаване на хотела. Екскурзия до Петродворец (изисква се предварителна заявка и плащане при сключване на договора за пътуване). Петродворец е лятната резиденция на Петър Велики, намираща се на Финския залив на брега на Балтийско море, издигната по идея на самия Петър Велики, и разширяван впоследствие от неговите наследници. Често пъти комплексът е наричан „ руският Версай”, но според много от посетителите му това сравнение е неправилно, защото по своя разкош и изящество Петродворец надминава своя френски съперник. Многобройните 176 фонтана, прекрасни паркове с позлатени статуи на божества и митологични герои, богатият великолепно декориран интериор, го превръщат в най – блестящия за времето си дворцов комплекс. Отпътуване за Латвия и нейната столица Рига, важно пристанище на Балтийско море, разположено на устието на р. Даугава. Късно вечерта пристигане и настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 12 Рига - Варшава
Закуска. Начало на обзорната туристическата обиколка на Рига с местен екскурзовод: Старият град (UNESCO) с неговите романтични улички, представящи голямото разнообразие на архитектурни стилове: готически, ренесансов, бароков и романски и такива исторически забележителности като Президентския дворец, Катедралата Св.Яков, църквата Св.Петър, сградата на Парламента, Паметника на свободата. Отпътуване за Полша и нейната столица Варшава. Настаняване в хотел. Нощувка. Забележка: Възможност за индивидуална оферта за закупуване на самолетен билет до Будапеща, както и за прибиране със самолет от Варшава, и трансфер от/до летището. От пакетната цена ще се приспаднат всички нереализирани нощувки. Моля, информирайте се в офиса на туристическата агенция при сключване на договора за туристически пакет

Ден 13 Варшава - Братислава
Закуска. Отпътуване за Братислава. Пристигане и вечерна разходка из центъра на словашката столица. Настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 14 Братислава – София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София около полунощ.


София – Будапеща – Краков – Варшава – Тракай - Вилнюс – Талин – ФЕРИБОТ - Хелзинки – Санкт Петербург – Рига – Варшава – Братислава – София


Цената включва
транспорт с автобус, 13 нощувки със закуски, от които 1 - в Будапеща в хотел 3***, 1 – в Краков в хотел 4****, 2 - във Варшава в хотели 3***/4****, 1 – във Вилнюс в хотел 3***, 2 – в Талин в хотел 4****, 1 – в околностите на Хелзинки в хотел 3***, 3 – в Санкт Петербург в хотел 4****, 1 – в Рига в хотел 4****, 1 – в Братислава в хотел 3***, местни екскурзоводи с превод на български език за полудневните обиколки на Талин, Рига, Вилнюс и Санкт Петербург, фериботни такси Талин – Хелзинки, туристическа програма на български език: обиколка на Будапеща, Краков, Варшава, Тракай, Вилнюс, Талин, Хелзинки, Санкт Петербург, Рига, Братислава, водач от агенцията. Забележка: Възможност за индивидуална оферта за закупуване на самолетен билет до Будапеща, както и за прибиране със самолет от Варшава, и трансфер от/до летището. От пакетната цена ще се приспаднат всички нереализирани нощувки. Моля, информирайте се в офиса на туристическата агенция при сключване на договора за туристически пакет.

Цената не включва
входните такси за посещаваните туристически обекти и разходките с корабче.

35/03

Етикети
петерхоф – лятната резиденция на петър велики, , екскурзии до москва , почивки русия , хотел космос , стария замък на рига , топ оферти топ травелс , топ травелс русия 2020 , екскурзии русия , samoletni ekskurzii ot sofia 2021 , top travels , ранни записвания самолетни почивки 2021 , samoletni ekskurzii 2021 , samoletni pochivki 2021 , вилнюс – хотел panorama , ranni zapisvania 2020 , самолетни екскурзии , почивка в санкт петербург , програма по оферта 2021 , екскурзия до санкт петербург , през август в русия , pochivka rusia 2020 , литва , почивки санкт петербург , ranni zapisvania 2021 , оферти за екскурзии , екскурзия талин , резервирайте при нас , почивка в русия москва и санкт петербург , катедралата , оферти 2020 , екскурзии санкт петербург , почивка в санкт петербург , топ цени русия , оферти за русия 2020 , oferti za ekskurzii , top travels rusia 2020 , екскурзия в русия , вилнюс , ниски цени , самолетни екскурзии 2021 , русия 2021 , ранни записвания 2021 , санкт петербург –хотел nevsky aster , екскурзии до москва , ekskurzii , финския залив , топ травелс , почивки москва , еврейския квартал , почивка в москва , университета на вилнюс , оферти за екскурзии 2021 , top travel , екскурзии , екскурзия до царско село , toptravels , замъка тоомпеа , oferti za pochivki 2021 , екскурзия русия 2021 , ekskurzii top travels , екскурзия санкт петербург , оферти за ранни записвания 2021 , екатеринински дворец , хотели в русия , москва и санкт петербург - величието на русия , екскурзии , екскурзии москва , почивки санкт петербург , зимния дворец в ст.петербург , oferti za ekskurzii , pochivki rusia , samoletna ekskurzia rusia 2020 , oferti za rusia 2020 , pochivki ranni zapisvania , ekskurzii ranni zapisvania , къщите на гилдиите , samoletni pochivki rusia 2021 , църквата свети петъ , колоната на александър , pochivki 2021 , samoletni pochivki rusia 2021 , почивка в москва , почивки , почивка в русия , почивка в русия , ekskurzia rusia2020 , екскурзии санкт петербург , русия 2021 , екскурзии до русия , автобусна екскурзия , самолетна екскурзия до русия , самолетни почивки 2021 , тракай , екскурзия вилнюс , топ травелс почивки , екскурзии ранни записвания , ермитаж , oferti za ranni zapisvania , исакиевски събор , samoletni oferti 2021 , екскурзии до русия москва и санкт петербург , москва , оферти за почивки 2021 , top travels , санкт петербург , хотел москва , oferti 2021 , оферти русия , ekskurzii russia , top travels ekskurzii , прибалтийските републики , полша и санкт петербург , рига , pochivki russia , езерото галве , сграда на кметството , почивки русия , почивки москва , оферта 2021 , rusiа 2021 , москва и санкт петербург 2021 , екскурзия до санкт петербург , ранни записвания 2021 , двореца рундале , ranni zapisvania samoletni ekskurzii , ранни записвания самолетни екскурзии 2021 , екскурзии москва , сиянието на белите нощи , екскурзии русия , марински дворец , екскурзия до русия , samoletni pochivki ot sofia 2021 , самолетни оферти 2021 , белите нощи в русия , автобусна екскурзия 2021 , почивки , екскурзия до русия , топ травелс екскурзии , рано записване , почивки ранни записвания 2021 , талин – хотел st.olav , санкт петербург , самолетна екскурзия русия 2020 , информация от топ травелс , pochivki top travels , рига – хотел konventa seta , екскурзия литва , величието на русия москва и санкт петербург , почивка русия 2020 , талин , величието на русия 2021 , oferti za pochivki 2021 , оферти за почивки 2021 , шведската порта , невски проспект , екскурзия рига , ranni zapisvania samoletni pochivki 2021
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах