Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Сакура – нежната магия на Япония със самолет от София

Оферта номер: Е2258
Вид транспорт: Самолет Самолет
15.04 - 24.04.2024/
София - Истанбул – Токио; Осака - Истанбул - София
Цена от: 6943.20 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН
.

Ако има нещо по-красиво от самата Япония, то това е Япония през пролетта, когато безбройните вишневи дръвчета наричани Сакура, разцъфват и всеки бистър поток, езеро или стъклена фасада отразяват нежния им розов цвят…

Самолетна програма с настаняване в хотели 4 *.

Описание / Транспорт

Полетно разписание на 15.04.2024
Заминаване:
15.04.2024
TK01030 София 21:11 - Истанбул 22:40
16.04.2024 TK198 Истанбул 02:20 - Токио 19:25

Връщане:
23.04.2024
TK 87 Осака 21:50 - Истанбул 05:00 на 24.04.2024
24.04.2024 ТК 1027 Истанбул 07:25 София 08:35

Авиокомпания:  Turkish Airlines
Адрес на авиокомпанията: 1000 София център, бул. „Цар Освободител“ 14

Описание / допълнителни услуги

Важно:

  • настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 11:00 ч.
  • цените са формирани при следния валутен курс: 100 JPY=1,35BGN. При увеличение на валутния курс на японската йена към лева Туроператора си запазва правото да промени цената към момента на доплащане.При промяна на курса с повече от 5 % Туроператора си запазва правото да промени цената на пакета.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията:  30 човека

Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 30 дни преди началото на екскурзията.

Визов режим: Няма изисквания за предварително поставяне на визи.

Условия за влизане в Япония:

  • Българските граждани имат право на краткосрочен /до 90 дни/ безвизов  престой в Япония, при условие, че не извършват трудова или друг вид платена дейност.
  • Изискване за представяне на негативен резултат от PCR тест, направен 72 часа преди началото на пътуването за Япония ИЛИ ваксинационен сертификат с поставени три дози ваксина.

Изисква ли се карантина при влизане: НЕ. 
Има ли задължителни документи за попълване при влизане: НЕ.

Хотели по програмата:
Hotel Shinagawa Prince Hotel (Main tower) 4* https://www.princehotels.com/shinagawa/
Местоположение: удобно разположен в централните части на мегаполиса, на съвсем кратко разстояние от  гара Шинагава.
Хранене: Закуска.

Takayama Ouan 4* https://selected-ryokan.com/ryokan/takayama-ouan_hida-takayama_gifu_nagoya-chubu-hokuriku.html
Местоположение: Централно разположен в близост до градските забележителности.
Хранене: Закуска

New Hankyu Kyoto Hachijo 4* https://www.hankyu-hotel.com/en/hotel/hh/kyotoshh
Местоположение: Централно разположен в близост до градски забележителности. Автобусна спирка пред хотела и на 5 минути от метростанция.
Хранене: Закуска

Hotel Vischio Osaka 4* https://www.jrwesthotels.com/en/hotels/vischio_osaka/
Местоположение: централно разположен, в близост до гара Осака, река Йодо и до замъка Осака.
Хранене: Закуска

Начин на плащане:

  • депозит в размер на 50 % от пакетната цена при записване
  • доплащане 35 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.

Условия за анулация и неустойки:

  • До 60 дни преди датата на пътуването – глоба за самолетните билети, определена от авиокомпанията.
  • До 40 дни преди датата на пътуването 50 % от общата сума + глоба за самолетните билети, определена от авиокомпанията.
  • От 39 до 15 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването.

Необходими документи:

  • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане 
  • За деца под 18 години – нотариално заверена родителска декларация за съгласие детето им да пътува с придружител.
  • Не се прилагат задължителни имунизации и ваксинации. Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

Застраховка "Отмяна на пътуване":
Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция със същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 11:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 11:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 6 нощувки се ползват 6 закуски, 6 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване All inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да oказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани се потвърждават след запитване за конкретната датана пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

В цената се включва:

  • Самолетни билети София  - Истанбул – Токио; Осака - Истанбул - София  с включени летищни такси  и чекиран багаж 2х20 кг. разпределен в 2 куфара, ръчен багаж до 8 кг. с размери 23x40x55;
  • 3 нощувки със закуска в хотел в Shinagawa Prince Horel (Main tower) 4* или подобен в Токио;
  • 1 нощувка със закуска в хотел Takayama Ouan 4* (или подобен)  в Такияма;
  • 2 нощувки със закуска в хотел New Hankyu Kyoto Hachijo 4* или подобен в Киото;
  • 1 нощувка със закуска в хотел Vishio Osaka 4* или подобен в Осака;
  • 6 вечери ( без включени напитки);
  • 3 обяда (без включени напитки);
  • Обслужване на място от местен екскурзовод на английски език;
  • Целодневен тур на Токио с включени транспорт, входни такси за посещаваните обекти и носене на кимона;
  • Полудневна екскурзия до Фуджи Йошида и Хаконе с вкючени транспорт и входни такси;
  • Пътуване от Токио до Каназава с Шинкансен влак - стрела / билет с резервирано място /;
  • Пътуване от Каназава до Ширакава - Го и до Такаяма с автобус;
  • Полудневен тур в старата част на Такаяма;
  • Пътуване от Такаяма до Киото през Нагоя с влак Експрес и Шинкансен влак - стрела / билет с резервирано място /;
  • Посещение на спектакъл Гион Корнър  в Киото;
  • Целодневен тур на Киото и Нара с включени транспорт и входни такси на посещаваните обекти;
  • Трансфер с автобус от Киото до Осака;
  • Посещение на Обсерваорията в Осака;
  • Посещение на Мол в Осака - последния ден;
  • Отделно транспортиране и доставка до  хотела на багажа от Токио до Киото  - дни 5 и 6;
  • Медицинска застраховка с покритие 30 000 евро;
  • Представител на туроператора по време на цялото пътуване.

В цената не се включва:
  • PCR тест за COVID-19 при отпътуване Япония (при условие, че има наложено такова изискване).
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" с COVID - 19 покритие ( от 121 до 180 дни преди дата на отпътуване цената е ок. 5,25% от стойността на договора вкл. и Ковид покритие).
  • Лични разходи.

Програма

Ден 1 / 15.04.2024
Полет с Турските авиолинии от летище София - Терминал 2 за Истанбул в 21:10. Транзитен престой и полет за Токио в 02:20 часа.

Ден 2 / 16.04.2024
Пристигане на летище Ханеда в Токио в 19:25. Посрещане от представител на местната обслужваща фирма, трансфер до хотела и настаняване в хотел Shinagawa Prince Hotel  4*. Нощувка.

Ден 3 / 17.04.2024
Закуска. В 08:45 среща с екскурзовода в хотела и целодневен тур с разглеждане на будисткия храм Сенсо - Джи - разположен в района на Асакуса. Това е най-старият храм в града и един от най-значимите, по-рано свързан с будистката секта Тендай. Свободно време за шопинг в търговската улица Накамисе, чиято дължина е само 250 м., но е шумна, многолюдна и празнична, изпълнена с десетки малки сувенирни магазинчета, които ще ви пренесат в атмосферата на древна Япония. За да се почувствате част от местната култура и традиции в В 10:30 следва специална церемония с обличане на японски кимона. Свободно време за обяд. Програмата продължава с изкачване и наблюдение на кулата Токио Скай Трий, втората по височина в света след Бурж Халифа със своите забележителни 634 м. Следваща част от програмата е посещението на уникалния Мирайкан - Музеят на бъдещето. Това ултрамодерно място ще ви отведе в света на науката, практически и интерактивни експонати, завладяваща изложба по роботика, както и хуманоидни роботи, с които можете да разговаряте.  На път към хотела, от автобуса ще видите района на Площада на Централната гара и нейната красива тухлена червена сграда, построена през 1914 г. Токийската гара е една от най-натоварените в света и обслужва до 4000 влака всеки ден, сред които и  прочутите японски влакове - стрела Шинкансен. Мрежата от високоскоростни влакове т.н. "Нова магистрала" между най-големите градове в страната започна да се строи за Олимпиадата през 1964 г. Първото осъществено пътуване с такъв влак е по маршрута между Токио и Осака. Скоростта на съвременната композиция достига 320 км./ч. Графикът за отпътуване и пристигане се спазва до секунди. Преминаване покрай Токийската кула – построена през 1958 г., която представлява телевизионна и радиотелекомуникационна кула в парка „Шиба“,  с височина 333 м., тя се нарежда сред най-високите самоносещи стоманени кули в света. Има решетъчна структура и в съответствие с авиационните норми за безопасност е оцветена в оранжев и бял цвят. Връщане в хотела в 18:00 ч. Вечеря в местен ресторант на пешеходно разстояние до 20 ч. Нощувка. 

Ден 4 / 18.04.2024
Закуска. В 7:45  среща с екскурзовода и отпътуване за целодневен тур до Фуджи Йошида и Хаконе с автобус. В 10:15 посещение на Аракураяма Сенген парк, където се издига величествено красивата Чурейто Пагода. В средата на април в парка може да се наблюдава цъфтежът на над 650 Йошино черешови дървета наведнъж, притегателна точка за много туристи от страната и чужбина. Тук от наблюдателната площадка се открива спираща дъха гледка в съчетание на Пагодата, планината Фуджи и килим от нежен вишнев цвят. Обяд в Ошино Шиноби но Сато до 13 ч. Турът продължава с посещение на Музея на открито в Хаконе, чиято цел е да  пресъздаде хармоничното равновесие на природата и изкуството, сред скулптури и инсталации в гората под открито небе. Връщане в Токио в 18:30. Вечеря в местен ресторант на пешеходно разстояние от хотела. Нощувка.

Ден 5 / 19.04.2024
Закуска. Напускане на хотела в 8:15 ч. и трансфер към гарата на Токио /багажът се транспортира отделно до Киото, важно е да си предвидите ръчен багаж с най-необходимото за нощувката в този ден в Такаяма/. Отпътуване с Шинкансен за Казанава, пристигане в 12 ч. Следва тур в града и обяд на бюфет в местен ресторант. Програмата продължава с посещение на градината Кенрокуен - една от трите най-големи градини в Япония, построена по време на периода Едо от клана Маеда и известна с невероятната си красота през всички сезони, изключително подходяща за разходки и фото-паузи. Следва трансфер до известното селище Ширакаваго, което се състои от 30 селски къщи построени в традиционния стил „гашо“ - живописен пример за японска архитектура от планинските райони. Някои от къщите са строени преди повече от 300 години, изградени от дървени греди, с много стръмни сламени покриви, чиято конструкция наподобява сключени в молитва човешки ръце. Посещение на най-голямата в селището Вада къща. Трансфер до Такаяма и настаняване в хотел Takayama Ouan 4*. Вечеря в местен ресторант на пешеходно разстояние от хотела. Нощувка.

Ден 6 / 20.04.2024

Закуска. В 08:30 пешеходен тур в Стария град на  Такаяма - един от малкото японски градове  запазили своята самобитна атмосфера по неповторим начин. Разглеждане на известния сутрешен пазар Миягава – идеалното място, където можете да опитате от традиционните кулинарни вълшебства, да изпиете чаша саке от местна пивоварна или да си купите сувенир за спомен. Следва посещение на Такаяма Джиня – музей, който е бил официално използван до 1969 г. и включва различни добре поддържани стаи с татами, служили някога за офиси, за стаи за гости и жилищни помещения на местната правителствена служба. В 11.00  трансфер до гарата в Такаяма и отпътуване с високоскоростен влак за Киото, през Нагоя. Преди това е необходимо да си предвидите време за закупуване на напитки и храна за обяд, по време на пътуването с влака – стрела. В 15.45 пристигане в Киото и трансфер до  историческия квартал Гион. От 18:00 до 19:00 ч. следва спектакъл, по време на който ще се запознаете с традиционните седем сценични изкуства на Япония – приготвяне на чай, икебана, танц на гейши, комедия  кьоген, изпълнение на кото. В 19.30 вечеря в местен ресторант. Настаняване и нощувка в хотел  New Hankyu Kyoto Hachijo 4* в Киото.

Ден 7 / 21.04.2024
Закуска. В 09:00 се започва целодневен тур на Киото и Нара. Да се разходите из Киото в сезона на цъфналите вишни е като пътуване с машина на времето през единайсетвековната история на града, докосвайки се до магията на религията, архитектурата, естетиката, музиката, театъра и танците на тази изумителна страна. Програмата започва с посещение на златния храм Кинакуджи - заобиколен от красив eзерен парк и вековни дървета.. Следва известната бамбукова гора Сагано. Усещането да стоите насред тази гора е неповторимо и съвсем различно от това, което познаваме. Танцуващите сенки на бамбука и нежния звук на листата буквално омагьосват всеки посетител. Свободно време за обяд в Арашияма - приятен туристически район в Киото, който е особено красив през пролетта. Районът е изпълнен с магазини, ресторанти и други атракции, включително храмът Тенрюджи, който е класиран на първо място сред петте дзен храма в града. Трансфер до Нара, първата столица на Япония - първата японска столица, част от световното наследство на Юнеско. Посещение на Касуга-тайша Шрине, шинтоистки храм - светилище на семейство Фудживара, създадено през 768 г. Интериорът е характерен с множество бронзови фенери, както и външни каменни фенери, водещи към храма.  Следва разглеждане на Тодайджи храм - наречен още „Великият храм на изтока“, построен през 752 г. по заповед на император Шому, за да приюти символът на града – сребърната статуя на Буда. Няма как да пропуснем впечатляващия парк на сърните – един от най-старите в Япония /1880 г/, където над 1100 сърни, считани за посланици на боговете се разхождат на воля.   В 18.15 връщане в Киото и вечеря в местен ресторант. Нощувка.

Ден 8 / 22.04.2024
Закуска. Освобождаване на хотела в 9:00 ч. и посещение на историческия замък Ниджо - обект на Юнеско, резиденция на първия шогун от династията Токугава. Част от комплекса Ниджо е дворецът Ниномару. Той е служил за живеене и работа по време на престоя на шогуна в Киото. Разположен е на площ от 3300 кв.м и има пет основни постройки, свързани с коридори. Когато някой върви по коридорите дъските скърцат и се чува звук, наподобяващ чуруликане на птици. Това е сигурен признак, че по коридора минава човек и е знак за охраната на шогуна. Трансфер с автобус до Осака. Обяд в местен ресторант. Съвременна Осака е известна с екстравагантния си нощен живот, с футуристични жилищни зони, с вълнуваща постмодернистична архитектура и кулинарни експерименти. Несъмнено най-внушителната историческа забележителност в града е Замъкът на Осака, построен през 1583 г, който се състои от 13 структури, включително каменни стени с височина от 30 м, пететажна главна кула и златни елементи, разположени сред живописно езеро. Разходка и свободно време из оживената улица Дотонбори, сред пъстроцветни магазинчета и заведения. Вечеря в местен ресторант. В 21:00 ч. настаняване в хотел Vischio Osaka 4*. Нощувка.

Ден 9 / 23.04.2024
Закуска, освобождаване на хотела и оставяне на багажа. В 11:00 посещение символът на гарда,  внушителната сградата на Умеда Скай Билдинг – 40- етажен небостъргач с намиращата се в него открита обсерватория на 173 м. височина, от която се открива невероятна панорама над града.  Свободно време. В 14 ч. трансфер до МОЛ ЛаЛапорт за покупки и време за вечеря. Трансфер до летището в 18:30 за отпътуване и полет за София през Истанбул в 21:50.

Ден 10 / 24.04.2024
Пристигане в София в 08:35.


5/11


Етикети
токио , япония 2024 , киото , япония екскурзии , екзотични пътувания 2024 , екскурзии япония 2024 , почивки япония , екскурзии япония , пътуване до япония , екскурзия до йокохама , екзотични оферти 2024 , екскурзия до япония , toptravels , екзотични оферти , япония вишни , обиколка на япония 2024 , старана на изгряващото слънце , екзотично пътуване до япония , осака , оферти япония , екскурзии токио , екскурзии токио , токио 2024 , йокохама , япония , екскурзии япония , екскурзии до япония , почивка в япония , токио япония , самолетна екскурзия до япония , япония 2024 , екскурзия цъфналите вишневи дървета , япония екскурзии , ekskurzii japan , екскурзия до кобе , екскурзия до япония , най-добрия сезон за наблюдение на цъфналите вишневи дървета , япония екскурзии , планината фуджи , екскурзия до япония , киото япония , ексурзия до япония , екскурзия до токио , екскурзия япония , ekskurzia do japan , каназава , обиколка на япония , япония екскурзии , обиколка на япония , japan , нара , япония 2024 , япония sakura , камакура , ekskurzia do japan , екзотична екскурзия до япония , екскурзия до япония , екскурзия до япония , екскурзия до япония , екскурзии япония , киото , ekskurzia do japan , самолетна екскурзия до япония , оферти екзотика 2024 , екскурзии до япония , екскурзии япония , екскурзия до токио , екскурзия до токио , екскурзии токио , екскурзия до япония , япония екскурзии , екскурзия до япония 2024 , япония страната на изгряващото слънце , почивка в япония , оферти япония , екскурзия до япония , exotica , нара , осака , токио , екскурзия до япония , exotica 2024 , каназава , екскурзия до осака , екскурзия до токио 2024 , йокохама , japan 2024 , япония – страната на самураите , екскурзия до химеджи , япония , осака япония , екскурзии япония , ekskurzia do japan , екскурзия до япония , екскурзия до япония , екскурзии япония , химеджи , япония – страната на самураите , екзотични почивки 2024 , екскурзия до япония , екскурзия до токио , йокохама , хаконе япония , камакура , екскурзия япония , екскурзии япония , ранни записвания япония , хаконе и планината фуджи , обиколка на япония – мистиката на самураите , екскурзия до киото , екскурзия до япония , япония по време на вишнев , токио , екскурзия до япония , екскурзия до токио , екскурзии япония , екзотична екскурзия до япония , екскурзия до нара , обиколка на япония – мистиката на самураите , toptravels , ekskurzia do japan , осака 2024 , киото , кобе , токио , осака , цъфналите вишневи дървета япония , екскурзии япония , такаяма , обиколна екскурзия япония , ekskurzii japan , такаяма
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах