Уикенд в Дубай 2021 4 нощувки с включени 3 екскурзии и 2 вечери         Почивка в Малта през Февруари 2021 02 - 27.02.2021/3, 4, 5 или 7 нощ         Почивка в Канкун, Мексико 2021 Полети всеки понеделник от Януари до Април/7 нощ - Ранни записвания         

Великден на Халкидики

Оферта номер: Е2260
Вид транспорт: Автобус Автобус
Цени с включени отстъпки за записване до 31.01.2021.
София-Гърция-София
Цена от: 329.00 лв


ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
30.04.2021 329.00 BGN Резервирай


Програма
1 ДЕН
.

Отпътуване от София в 7.00 ч. от стадион „Васил Левски“, по маршрут Кулата – Халкидики. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка

Ден 2

Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание: Екскурзия с кораб до Атон – Света гора, най-голямата монашеска република, дом на красивите манастири. Свободно време за плаж на о-в Амулиани и време за обяд (включен в цената). Вечеря. Преди полунощ посещение, по желание, на местната църква за Великденска литургия. В хотела се приготвя супата Магерица и червени яйца за посрещането на Светлия Великденски празник. Нощувка.

Ден 3

Закуска. Свободно време. Великденски обяд в хотела. По желание - трансфер до Солун за шопинг и свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Освобождаване на стаите в хотела. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Пакетните цени включват
*Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
*3 нощувки със закуски и вечеря в хотел “Simeon” 4 * (или подобен), Ситония
*2 вечери в хотел “Simeon” 4 * (или подобен), Ситония
*Великденски обяд на 02.05.2021 /вместо вечеря/
*Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
водач от България

Пакетните цени не включват
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
*Целодневна екскурзия с кораб покрай западния бряг на Света гора, Атон, даваща възможност за снимки на неповторимите манастири, със свободно време за плаж на о-в Амулиани и обяд (включен в цената).
*Шопинг тур до Солун със свободно време
*Туристическа градска такса (Виж условията по-долу). Заплаща се на място в хотела
*Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти – заплащат се предварително от България, не по-късно от 20 дни преди отпътуване. Те се осъществяват на български език


Цени с включени отстъпки за записване до 31.01.2021.

Описание

Цени с включени отстъпки за записване до 31.01.2021.
 


Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Великденски празници - Халкидики с 3 нощувки. Места на тръгване за всички обявени дати:

 • Пловдив - от бензиностанция ОМВ на хотел "Санкт Петербург" - 05:30 ч.
 • Пазарджик - от бенциностанция ШЕЛ - 06:30 ч.
 • София - от стадион "Васил Левски" - 07:30 ч.
 • Дупница - бензиностанция ОМВ - 09:00 ч.
 • Благоевград - бензиностанция Газпром (на изхода на града) - 09:30 ч.
 • Сандански - отбивка на ресторант 'Happy Bar & Grill' - 10:30 ч.
   

Описание / допълнителни услуги
 • Еднодневна екскурзия с кораб до манастирите на Атон и вкл. обяд на о-в Амулиани - 35 евро на възрастен, 25 евро за дете 2-12 год.
 • Шопинг тур до Солун - 12 евро

Важна информация за организацията на допълнителните екскурзии:
Минимален брой участници за провеждането на допълнителните екскурзии и посещения на туристическите обекти: 15 човека.

Допълнителните екскурзии се провеждат с водач на български език.
Последователността на екскурзиите обявени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на историческите обекти и трафика в посещаваните населени места.
Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България, не по-късно от 25 дни преди датата на отпътуване.
При заявяване на място цената на допълнителните екскурзии е по-висока.
Агенцията си запазва правото, при необходимост, да прави промени в обявената програма.
Музейни такси: Византийски музей в Солун (8 EUR); Археологически музей в Солун (8 EUR)
Посочените музейни такси са с информативен характер съобразно Вашето свободно време и интереси.
Агенцията не носи отговорност при промяна на дадена входна такса на място.


Информация за туристическия пакет

Условия за записване и плащане при стандартни цени:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
 • Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт или лична карта

 Визов режим: няма изисквания за визи.

Туристическа градска такса: 0,50 евро на стая на ден в хотел 1*/ 2*; 0,25 евро на стая на ден в апартамент 1 и 2 ключа (местна категоризация); 1,50 евро на стая на ден в хотел 3*; 0,50 евро на стая на ден в апартамент 3 ключа (местна категоризация); 3 евро на стая на ден в хотел 4*; 1 евро на стая на дена в апартамент 4 ключа (местна категоризация); 4 евро на стая на ден в хотел 5*. Заплаща се на място на рецепция в хотела при настаняване.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Права на потребителите:
*Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
*При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
*Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
*При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
*Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
*Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
*Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
*При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
*При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
*Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
*Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
*Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 2 нощувки се ползват 2 закуски, 2 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
*Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
*Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
*Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
*При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

05/11/02

Етикети
великен неа анхеалос , pochivki gyrcia , оферти екскурзии , великден в гърция , ekskurzii velikden , oferti pochivki , великденски празници в гърция , oferti ekskurzii , великден на остров лефкада , великденски празници 2021 , солун , ekskurzii , пилион , великден на о-в лефкада , nea anhealos , великден на остров лефкада , ранни записвания , oferti velikden , оферти неа анхеалос , оферти почивки ранни записвания , екскурзия до о-в лефкада , волос екскурзии , velikdenski praznici v garcia , великден , великден на остров лефкада - хотел "villagio maistro" 3* , екскурзия до о-в лефкада , екскурзии великден , pochivki velikden , великден на о-в лефкада , великден гърция , oferti gyrcia , почивки , екскурзии , velikden 2021 , почивки гърция , екскурзии до гърция , великден на остров лефкада 2021 , волос почивки , остров лефкада , oferti za ranni zapisvania , gyrcia , почивка на остров лефкада , pochivki nea anhealos , оферти почивки , velikdenski praznici v garcia , velikden , оферти великден 2021 , великденски празници в гърция , о-в лефкада , toptravels , хотел- tokalis 3* , oferti pochivki ranni zapisvania , velikden 2021 , оферти волос , ranni zapisvania velikden , "villagio maistro" 3* , гр. волос , oferti ekskurzii ranni zapisvania , volos , великден в гърция , oferti volos , ekskurzii nea anhealos , великденски празници 2021 , velikden greece , почивки великден , лариса , ранни записвания великден , о-в лефкада , оферти гърция , ranni zapisvania , екскурзии гърция , оферти екскурзии ранни записвания , великден волос , остров лефкада , великден 2021 , оферти , velikden greece , неа анхеалос , volos ekskurzii , оферти за ранни записвания , oferti nea anhealos , oferti , ниски цени , великден гърция , ranni zapisvania gyrcia , екскурзии неа анхеалос , почивки неа анхеалос , екскурзии до гърция , оферти великден , гърция , pochivki , почивка на остров лефкада , великден на остров лефкада 2021 , velikden nea anhealos , ранни записвания гърция , великден 2021 , velikden volos , volos pochivki , волос , oferti pochivki , ekskurzii gyrcia
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах