Нова година 2022 в Дубай от София и Варна

Оферта номер: Е2272
Вид транспорт: Самолет Самолет
28.12.21 с 5 нощувки
София/Варна-Дубай-София/Варна


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН
.

 ВАРНА - СОФИЯ - ШАРЖА - ДУБАЙ
Излитане от летище Варна в 06:00 ч. и излитане от летище София в 08:00 ч. с чартърен полет EAF201 за Обединени Арабски Емирства. Кацане в ОАЕ, летище Шаржа в 15:00 ч. и трансфер до избрания хотел (около 45 минути).  Настаняване.
Свободно време за почивка.
Вечерта опция за: Круиз и вечеря на традиционната арабска лодка Доу /Арабска галера/, плавайки по Дубай Марина. (Цена: €65.00, дете: €55.00)
Начален час: Около 19:00. Продължителност: 2 часа
Двучасов круиз на традиционно арабско корабче. Насладете се на една съвсем различна и невероятно красива панорама на Дубай! Прекрасна вечерна морска разходка на борда на този традиционен за Индийския океан в миналото плавателен съд. Вечерен бриз, отблясъци на небостъргачите около Дубай Марина, пъстра палитра от хора, вкусна вечеря и незабравимо преживяване. Ще усетите оживената атмосфера на града на фона на успокояваща арабска музика. Вкуса на Арабия ще бъде допълнен от ароматни мезета, пресни салати, месо на барбекю и превъзходни сладкиши.
Полезна информация за екскурзията: Климатизиран транспорт от и до хотела, двучасова разходка с галера, континентална вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, кафе и чай. 
Нощувка.

Ден 2 29.12.2021 ДУБАЙ
Закуска.
Отпочинали и свежи след първата нощ в Дубай Ви каним на включената в цената Панорамна обиколка на емирството с екскурзовод на български език.
Продължителност: 4 часа
Екскурзията ще Ви даде възможност да се запознаете с най-интересните забележителности в Дубай докато екскурзоводът ви разказва за историята на емирството, новите проекти, както и любопитни факти от живота на местното население.
Екскурзията ще Ви даде възможност да се запознаете с най-интересните забележителности в Дубай докато екскурзоводът ви разказва за историята на емирството, новите проекти, както и любопитни факти от живота на местното население.
Ще започнем с посещение на Дубай Марина – квартал на бъдещето и дом на зашеметяващи и спиращи дъха небостъргачи, яхтено пристанище и арена на местните шейхове, перчещи се с луксозните си автомобили.
Ще продължим към хотел Атлантис, пътувайки по “стъблото” на Палмата Джумейра, първият от трите изкуствени острова с формата на палма, за да спрем за снимка на The Pointe.
Следващата ни дестинация е остров Палм Джумейра /The Palm Jumeirah/. Ще преминем по стъблото на Палмата и ще спрем за фото-пауза на красивото крайбрежие „The Pointe“ откъдето се открива най-красивата гледка към великолепния и луксозен хотел „Atlantis The Palm”.
За да добиете пълна представа за този грандиозен проект за създаването на 5,72 km² изкуствена суша във водата, ще посетим най-новата атракция на Дубай, намираща се на 52-рия етаж в търговския център “Nakheel Mall“ - The View At The Palm – 360 градусова спираща дъха панорамна гледка на остров Палм Джумейра и красотата на Арабския залив от 240 метра височина.
Разбира се, няма да пропуснем и фото-паузата пред емблематичния хотел Бурж ал Араб 7*, построен във формата на корабно платно навътре в морето.

Вечерта опция за екскурзия: Global Village (Глобъл Вилидж) (Цена: 35.00 евро)
Начален час: 18:30. Продължителност: 4 часа
Вечерта имаме удоволствието да ви поканим  да се потопите в културата на целия свят-  над 30 павилиона от 75 различни страни, кафенета и ресторантчета разположени около канал с грандиозни алеи за разходки. Милионите посетители се забавляват с изключителни изпълнения на живо и концерти, вкусни международни ястия, автентични занаяти и стоки от различните страни. Ще имаме възможност за пазаруване на ръчно изработени бижута от всички краища на света, уникални сувенири и произведения на изкуството... 
Нощувка.

Ден 3 30.12.21 ДУБАЙ
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Сутринта опция за: Цветните градини и Мадинат Джумейра - (Цена: €45.00, дете: €40.00)
Начален час: 08:30. Продължителност: 4 часа
Цветни килими и многобройни арки насред пустинята! Няма да може да отделите сетива от феерията и аромата на милионите цъфтящи цветя, аранжирани в разнообразни спиращи дъха форми, простиращи се на длъж и на шир около вас. При всяко следващо връщане тук подредбата и нюансите са различни. Тези вълшебни градини са създадени от човешка ръка на площ от 72 000 кв.м. и са дом на 120 милиона растения.
Екскурзията продължава с комплекса Madinat Jumeirah, намиращ се недалеч от Бурж Ал Араб и описван като най-зеленото и екзотично място в Дубай. Покритата част на пазара е истински лабиринт от малки улички, където попадаш все едно във вълшебна приказка. Пищна зелена растителност и вода, която те обгръща от всякъде, и която плавно и лениво се носи покрай десетките ресторантчета, площадки, летни театри и се отправя навътре далеко, далеко в комплекса, където се намират няколко супер скъпи и луксозни хотела, най помпозният от които е самия  Бурж Ал Араб.
Следобяд: Допълнителна екскурзия -  Разходка с яхта край палмата Джумейра, Бурж ал Араб и най-голямото в света виенско колело Ain Dubai (80 евро при минимум 6 души)
Време е за приключения! Вдъхновяваща разходка с яхта около Палм Джумейра и Арабския залив. Двучасовото морско пътешествие ще започнем от Дубай Марина – ще видим емблематичният за Дубай хотел 7* Бурж ал Араб от морето и първият палмов остров Джумейра с невероятния хотел Атлантис. Ще имаме възможност да поплуваме в топлото арабско море (спирка за около 30 мин) и да си направим зашеметяващи снимки, на които да завидят и най-известните инфлуенсъри. И още – панорамните снимки ще запечатат най-новата атракция, която предстои да бъде открита в Дубай – най-високото и голямо виенско колело в света Ain Dubai, намиращо се на Blue Waters Island. Нощувка.

Ден 4 31.12.2021 ДУБАЙ - Бурж Халифа
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Опция: Бурж Халифа –  площадка “ At the Top ” (Цена: €60.00, дете: €50.00)
Къде, ако не в Дубай можете да се изкачите на най-високата сграда в света?
Безспорно най-внушителната забележителност в емирството е Бурж Халифа. Със своите 828 метра тя е най-високата сграда в света, която се вижда с невъоръжено око от 95-километрово разстояние. Наблюдателната площадка “At The Top” се намира на 124-ти етаж на кулата Бурж Халифа и предлага невероятна, почти 360-градусова панорама към града. При ясно време се виждат дори небостъргачите на съседното емирство Шаржа. Билетите се закупуват предварително за точен ден и час. Билетът включва изкачване със скоростен асансьор до 124-ти етаж и неограничено време за престой.
 
Вечерта: Новогодишно Празненство!
Посрещнете Новата 2021 година в празнична атмосфера! Насладете на богата програма с DJ и много танци, веселие, маски и фойерверки! Подгответе Вашите официални тоалети. Меню от отбрани и разнообразни ястия, алкохолни и безалкохолни напитки.
Нощувка.

Ден 5 01.01.2022 ДУБАЙ - САФАРИ
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Следобед опция за: Сафари с джипове в пустинята с включена вечеря - (Цена: €70.00, дете: €55.00)
Начален час: 14:45 . Продължителност: 6 часа
Уникално, романтично и приключенско! Позволете на прекрасната мека бяла светлина на лунните лъчи да падне върху лицето Ви по време на вълшебните моменти в пустинята след залез слънце с настъпването на нощта... Ще спрете за фото-пауза, за да си направите снимки сред неподправената красота на арабската пустиня, да запечатате камилите в тяхната естествена среда и да съхраните гледката на великолепния залез. Спускайки се и изкачвайки се по стръмните пясъчни дюни ще се отправите към бедуински лагер, където ще имате възможност да яздите камила, да си направите временна татуировка с къна, да се премените в арабски дрехи или да пушите наргиле. Вечерята ще бъде барбекю. Безалкохолните напитки, кафето, чаят и минералната вода са без лимит, а за десерт ще опитате арабски сладкиши, приготвени на място, докато чакате. Кръшна танцьорка ще завърши това необикновено пътешествие с истински арабски танц.
Нощувка.

 

Ден 6 02.01.2022 ДУБАЙ - СОФИЯ-ВАРНА
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела на обяд. Трансфер до летище Шаржа. Полет за България в 17.00 часа. Кацане на летище София в 20.20 ч. и летище Варна в 22:15 ч. с незабравими спомени от Дубай и Обединените Арабски Емирства.

Цената включва
Двупосочен самолетен билет с АК “Electra Airways”;
Летищни такси;
Чекиран багаж до 20 кг;
Един брой ръчен багаж до 7 кг с размер 56/45/25 см;
Трансфер летище−хотел−летище;
5 нощувки със закуски в избрания хотел;
Панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език;
Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 10000 евро;
Застраховка „Отмяна на пътуване“
Обслужване на място от лицензирани екскурзоводи на български език;
Представители на туроператора.

Цената не включва
Екскурзиите (опциите) срещу допълнително заплащане;
Новогодишно празненство;
Разходи от личен характер;
Такса „Туристически Дирхам” в Дубай  -  заплаща се задължително и лично от туриста при напускане на хотела и се таксува на стая на вечер както следва: 5.50 USD за хотели 5*, 4.50 USD за хотели 4*, 3.00 USD за хотели 3*
Допълнителни покрития (по желание) по застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ – пакет Класик с покритие 50 000 евро и пакет Премиум с покритие 100 000 евро:



Варна - София - Дубай - София - Варна

ПАКЕТНИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНА ЗАСТРАХОВКА "ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ"
 
Хотели Възрастен в двойна стая Единична стая Допълнително легло Настаняване без допълнително легло дете до 5.99 г Настаняване без допълнително легло дете до 11.99 г Настаняване без допълнително легло дете до 15.99 г
Ibis One Central 3* € 895 / 1750 лева € 1045 / 2044 лева n/a n/a n/a n/a
Novotel World Trade Centre 4* € 975 / 1907 лева € 1145 / 2239 лева € 915 / 1790 лева € 775 / 1516 лева € 775 / 1516 лева € 775 / 1516 лева
Golden Tulip Media Heights 4*  € 978/1 913 лева € 1 275/2 494 лева € 845/1 653 лева € 676/1 322 лева € 695/1 359 лева n/a
Elite Byblos Hotel 5* € 1130/2 210 лева € 1 496/2 926 лева € 949/1 856 лева € 749/1 465 лева € 775/1 516 лева € 785/1 535 лева
Pullman JLT Hotel 5* € 1 220/2 386 лева € 1 660/3247 лева € 920/1 799 лева € 749/1 465 лева € 749/1 465 лева n/a

НОВОГОДИШНО ПРАЗНЕНСТВО:

За гости на Ibis One Central 3* –  в ресторанта на Novotel Trade Centre (задължително)
Цена с включени алкохолни и безалкохолни напитки:
Възрастен: 100 евро
Дете под 12 год.: 60 евро
Дете под 4 год.: безплатно
 
За гости на Novotel Trade Centre 4* –  в ресторанта на Novotel Trade Centre (задължително)
Цена с включени алкохолни и безалкохолни напитки:
Възрастен: 100 евро
Дете под 12 год.: 60 евро
Дете под 4 год.: безплатно
 
За гостите на Golden Tulip Media Hotel 4* –  в балната зала на Elite Byblos Hotel 5* (по желание)
с включени 2 чаши алкохолна напитка или безалкохолна напитка: 130 евро
Дете под 12 год.:65 евро
Допълнителни напитки могат да се поръчват срещу допълнително заплащане.
Цената включва еднопосочен трансфер от Golden Tulip Media Hotel 4* до Elite Byblos Hotel 5*.
Връщането може да бъде пешеходно - разстоянието е 15-ина минути, или с такси.


За гости на Elite Byblos Hotel 5* – в балната зала на хотела (по желание)
Цена с включени 2 чаши алкохолна напитка или безалкохолна напитка: 125 евро
Дете под 12 год.:65 евро


За гости на Pullman Hotel JLT 5*– в балната зала на хотела ( задължителна )
Цена с включени алкохолни и безалкохолни напитки: 130 евро
Дете под 12 год.:65 евро

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

  • Задграничен паспорт, валиден 6 месеца след датата на пътуването.
  • Депозит в размер на 200 лв на човек.
  • Втори депозит в размер на 600 лева до 01.11.2021
  • Пълно плащане до 29.11.2021.

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:
  • Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните анулационни суми:
  • В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
  • до 01.11.2021: без неустойка
  • от 02.11.2021 неустойка първи и втори депозит
  • от 29 дни до датата на пътуване: 100 % неустойка от целия договор
  • *Изключение прави само случай на развитие на епидемиологичната обстановка и възпрепятстване на пътуването поради затваряне на границите на България и ОАЕ. В такъв случай туроператора се задължава да възстанови внесената от потребителя сума в срок до 14 дни след датата на отпътуване.
Допълнителни покрития (по желание) по застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ – пакет Класик с покритие 50 000 евро и пакет Премиум с покритие 100 000 евро:
- Пакет Класик за лица до 65 год – 23 лв
- Пакет Класик за лица над 66 год – 45 лв
- Пакет Премиум за лица до 65 год – 57 лв
- Пакет Премиум за лица над 66 год – 113 лв
 
Пакет “Премиум” – всеобхватна защита по време на Вашата почивка – освен включеното в пакет “Класик” покрити са и следните рискове:
• Прекъсване на пътуването, както и отделно връщане до родината поради заболяване или подозрения за COVID-19, при условие че това е в съответствие с инструкциите и разпоредбите на местните власти. 
• В случай на заболяване на съпруг/а или близък роднина у дома, който има животозастрашаващо състояние поради COVID-19, застрахователят ще съдейства за връщането до родината и ще възстанови разходите за пътуването.
Това включва такси за презаверяване и разходи за неизползвани туристически услуги. 
• Застраховката също покрива разходите за закъсняло пристигане в чужбина или отделно връщане в родината, ако на пътуващия е отказан бординг поради съмнение за COVID-19.
 
ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА! Застраховка „Отмяна на пътуване“ 
Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване”, която е защита в случай на неочаквано възпрепятстване на пътуването от здравословен, служебен или семеен характер, вкл. Covid-19. Застраховката  покрива разходите за анулиране на пътуването, както и на разходите за заплатени, но неконсумирани услуги по време на пътуването, ако то е било прекъснато. Повече информация в офиса на фирмата.

Отмяна на пътуването поради COVID-19:
Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има животозастрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.

Други причини за отмяна на пътуването, покрити от застраховката:
Включват медицински и немедицински причини, съкращаване от работа и др. описани в Общите условия по застраховката.
 
Важно уточнение:
- Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
-  Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
 
Следните събития също остават изключени от обхвата на застраховките:
- Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
- Страх от предприемане на пътуване,
- Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация
- Груба небрежност и умишлено заразяване с COVID-19.

Вид използван транспорт: Самолет и Автобус

Пътуване на лица с ограничена подвижност:
Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.
 
Забележки:
  • Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 160
  • Краен срок за записване по програмата: 30 дни преди заминаване
  • Срок за уведомление за несъбран минимум – 20 дни, преди заминаване
  • Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
  • Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.70 BGN.
  • Поради променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата са калкулирани с параметри $450/тон и 1 евро = 1.14 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
  • Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
  • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
  • Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България
  • Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя в Обединените Арабски Емирства.
  • Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане.


16/09
Етикети
оферти за ранни записвания , nova godina 2021 , екскурзии със самолет , екскурзии нова година , круиз с вечеря по новия дубайски канал до бизнес бей и даунтаун дубай , нова година дубай , почивки нова година , nova godina 2021 , екскурзии ранни записвания оферти , новогодишни празници дубай , ранни записвания 2021 , нова година дубай , новогодишни празници 2021 дубай , почивки със самолет , новогодишни празници дубай , pochivki nova godina , новогодишни оферти , оае , дубай нова година , новогодишни празници дубай , дубай нова година , top travel , nova godina 2021 , екскурзии ранни записвания , dubai , дубай и абу даби 2021 , рамката , abu dabi 2021 , екскурзии абу даби , dubai , новогодишни празници дубай , nova godina 2021 , екскурзия до дубай , екскурзия до абу даби , обединени арабски емирства , ekskurzii abu dabi , ниски цени , екскурзии оае , екскурзии дубай , екскурзии дубай , почивки оферти , новогодишни празници оае , екскурзии дубай , екскурзия до дубай , дубай 2021 , оферти нова година 2021 , nova godina dubai , площадка at the top , нова година дубай , nova godina dubai , dubai , екскурзия до абу даби , екскурзия до абу даби , обединени арабски емирства , top travels , дубай оферти за ранни записвания , новогодишни празници в дубай , дубай , новогодишни празници дубай оае , оае екскурзии , почивки ранни записвания оферти , дубай нова година , pochivki oferti , ekskurzii nova godina , глобъл вилидж , екскурзии абу даби , поивка в дубай , ranni zapisvania , дубай с включен тест , дубай , nova godina dubai , дубай новогодищни празници , екскурзия до дубай , новогодишни празници оае , почивки ранни записвания , global village , новогодишни празници дубай оае , обединени арабски емирства , toptravels , дубай ранни записвания , нова година 2021 , екскурзия до абу даби , нова година дубай , оае екскурзии , оае , ekskurzii dubai , новогодишни празници дубай оае , новогодишни празници 2021 дубай и абу даби , дубай 2021 , niski ceni , ниски цени , мадинат джумейра , novogodishni praznici 2021 , novogodishni praznici dubaj , pcr тест , the frame , бурж халифа , дубай , екскурзия до дубай , нова година 2021 в дубай , dubai , екскурзии оае , включен в цената pcr тест , сафари с джипове в пустинята , ekskurzii dubai , новогодишни празници 2021 , екскурзии оае , панорамна обиколка на емирството , новогодишни празници 2021 дубай и абу даби , nova godina dubaj , екскурзии оферти , дубай нова година , ekskurzii dubai , дубай , новогодишни празници оае , цветните градини , екскурзии абу даби , дубай 2021
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах