Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Круиз по Нил с почивка в Хургада

Оферта номер: Е2335
Вид транспорт: Самолет Самолет
КРУИЗ ПО НИЛ И 3 ДНИ ПОЧИВКА В ХУРГАДА
София-Хургада-София


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН
.

Среща на Летище София, Терминал 1 за директен чартърен полет до Хургада изпълняван от Bulgarian Air Charter с номер на полета BUC 797 в 08:00 ч. Кацане на летището в Хургада в 10:10 ч. и посрещане от фирмата партньор на място. Трансфер от летището до хотела и настаняване в Hawaii Le Jardin Aqua Park 5*(или подобен) на база all inclusive.

Вечеря и нощувка.

ДЕН 2

Луксор

Ранно отпътуване за Луксор. След пристигане, трансфер до 5* речен круизен кораб (на компанията M/S Liberty Cruise) на база пълен пансион и първи обяд на борда. В следобедните часове предстои екскурзия до източното крайбрежие на Нил и храмовете в Луксор – най-големият музей под открито небе. Луксор е разположен върху останките на древната египетска столица Тива. Големият храм, посветен на боговете Амон Ра, Мут и Хонсу, впечатлява с гигантските си папирусови колони. Той е издигнат от Рамзес II, близо до самите води на Нил. След разглеждане на забележителностите се отправяме към Карнак на 2,5 км от Луксор. Това е най-големият религиозен комплекс в света, своеобразна витрина на постиженията на египетската архитектура по време на царуването на 30 фараона. Религиозният комплекс се състои от три основни храма и няколко по-малки.
Вечеря и нощувка на борда на кораба в Луксор.

ДЕН 3

Луксор – Есна – Едфу

След закуска се отправяме към Дейр Ел Бахри – комплекс от гробници и погребални храмове на царете от Новото царство, разположен на западния бряг на Нил. Ще пристъпим в Долината на царете (Valley of Kings), където се намират 62 гробници на фараони, една от които е откритата през 1922 г. гробница на Тутанкамон, и изумителният храм на Хатшепсут – първата жена фараон, управлявала Египет две мирни десетилетия. Този погребален комплекс на три нива е истински архитектурен шедьовър. Ще видим колосите на Мемнон – две масивни каменни статуи, изобразяващи седналия фараон Аменхотеп III. Когато били издигнати през 1350 г. пр.н.е. те пазели входа към гробницата на фараона. След обяд продължаваме плаването по посока Едфу през Есна.
Вечеря и нощувка на борда на кораба в Едфу.

ДЕН 4

Едфу - Ком Омбо - Асуан

Ранно посещение на храма в Едфу който също е посветен на бог Хор, синът на Изида и Озирис. Строежът на храма започва през 237 г. пр.н.е., по време на управлението на Птоломей III и завършва почти 2 века по-късно, през 57 г., по време на управлението на Птоломей XII – бащата на прочутата Клеопатра.
Закуска. Свободно време за плаж на борда на кораба. Обяд.
Наслаждавайки се на красивите и плодородни брегове на Нил, пътешествието продължава с разглеждане на храмовете в Ком Омбо, които са на 50 км северно от Асуан. Първият комплекс се извисява над река Нил. Построен е в елинистичната епоха, т.е. по време на Птолемеите, и представлява необичаен двоен храм – на Собек, бога на крокодилите, и на Хор – на соколите.
Отплаване за Асуан.
Вечеря и нощувка на борда на кораба в Асуан.

ДЕН 5

Асуан

Закуска. Посещение на Асуан – най-южният град на Египет, известен с каменните си кариери. Възможност за свободна разходка из колоритния Асуански пазар. Сутринта, срещу допълнително заплащане, ще имате възможността да посетите Абу Симбел или Автентично Нубийско селище (комбо тур). Обяд. Следобед започваме с посещение на Високата стена (High Dam) на язовир Насър. Асуанската язовирна стена, която прегражда река Нил, е открита през 1970 г. Строителството и няколко пъти е отлагано, поради политически съображения и заради необходимостта от преместването на важни археологически обекти, като храма Абу Симбел. Туристическата обиколка продължава до незавършения обелиск. Висок 42 метра и тежащ почти 1 200 тона, този великолепен паметник никога не е бил издигнат. Изоставен е в скалата, в която е бил изсечен още в древността, заради появила се пукнатина.
Вечеря и втора нощувка на борда на кораба в Асуан.

ДЕН 6

Асуан - Хургада

Закуска и отпътуване към  Хургада. Пристигане в красивия курорт Хургада на Червено море. Настаняване в хотел Hawaii Le Jardin Aqua Park 5* (или подобен)  на база all inclusive.
Вечеря и нощувка.

ДЕН 7

Хургада

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Възможност за посещение на пирамидите в Кайро или друга екскурзия на място.
Вечеря и нощувка.

ДЕН 8

Хургада

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Трансфер до летището в Хургада за директен чартърен полет за София  изпълняван от авиокомпания Bulgarian Air Charter с номер на полета BUC 798 в 11:00 ч. Кацане на летището в София в 15:30 ч.

Цената включва
  • Самолетен билет с директен чартърен полет с включени летищни такси
  • Един салонен багаж до 7 кг. и  чекиран багаж 20 кг.
  • Всички трансфери, екскурзии и посещения описани по програмата
  • 3 нощувки в Хургада  в хотел Hawaii Le Jardin Aqua Park 5* (или подобен) на база all inclusive.
  • 4 нощувки на база пълен пансион на борда на круизен кораб 5* от Луксор до Асуан
  • Посещение на всички обекти и храмове по време на пътешествието с круизния кораб.
  • Обслужване от местни екскурзоводи, придружени с водач от фирмата, който ще осигури превод на беседите по време на всички трансфери и екскурзии по програмата;
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро
  • Водач-преводач от България по време на целия престой
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19


Цената не включва
  • PCR тест на преференциални цени при заминаване и пристигане в България (ако е необходим);
  • Допълнителни екскурзии.
  • Напитките на борда на круизния кораб.
  • Лични разходи.
  • Бакшиши – в Египет е прието да се дават бакшиш. По време на круиза се дава задължително бакшиш на екскурзовода около $25 за целия престой.
  • Входна виза за Египет - $25, заплаща се на летището в Хургада. При смяна на цената, туристите ще бъдат уведомени своевременно.
  • Такса за опазване на околната среда за всички морски екскурзии - $5 на човек на тур.

 

 

ПАКЕТНИ ЦЕНИ 
 КРУИЗ ПО НИЛ И 3 ДНИ ПОЧИВКА В ХУРГАДА
 

Дати
на заминаване
Човек в двойна
стая градина
Единична
стая
Трети
възрастен
1-во дете
2-6.99
1-во дете
7-11.99 г
.
10.10.2021 € 625 € 745 € 625 € 340 € 510
24.10.2021 € 625 € 745 € 625 € 340 € 510
07.11.2021 € 625 € 745 € 625 € 340 € 510
14.11.2021 € 625 € 745 € 625 € 340 € 510

Необходими документи и условия на записване:

  • Задграничен паспорт, валиден 6 месеца след датата на пътуването.
  • Депозит при записване в размер на 200 лева
  • Втори депозит в размер на 400 лева до 45 дни преди заминаване
  • Доплащане до 30 дни преди заминаване
  • Краен срок за записване по програмата: 10 дни преди заминаване

АНУЛАЦИИ БЕЗ НЕУСТОЙКА И ВРЪЩАНЕ НА СУМИ:

  • При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
  • При активация на полицата „Отмяна на пътуване“, включително при положителен PCR тест, сумата се възстановява спрямо условията на Застрахователната компания
  • При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

  • Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 20
  • Срок за уведомление за несъбран минимум – 10 дни, преди заминаване
  • Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
  • Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.60 BGN.
  • Пакетните цени са в евро и се заплащат в лева по курс 1.95583
  • Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
  • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
  • Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България. Дните за провеждане на допълнителни екскурзии е възможно да претърпят промяна
  • Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя в Египет




10/08
Етикети
titanic aqua park 4* , целодневна екскурзия до луксор , top , ekskurziq do egipet , long beach resort hurghada (ex. hilton long beach resort) 4 * , самолетни почивки хургада , оферти за екскурзии ранни записвани , самолетни почивки ранни записвания , самолетни билети , pochivki egipet , ниски цени египет , ekskurzii hurgada , оферти за почивки египет , kruiz po reka nil , почивки хургада , оферти хургада , топ травелс , екскурзия до египет , pochivki hurgada , оферти за екскурзии ранни записвания египет , оферти за почивки хургада , самолетни почивки , екскурзии кайро , топ оферта , самолетни почивки ранни записвания египет , шок цени , кайро , oferta za pochivki ranni zapisvania hurgada , кайро , екскурзия "супер луксор" , ekskurziq do egipet , oferta za pochivki ranni zapisvania hurgada , тур на кайро топ травелс , - екскурзия с яхта райски остров + коралови рифове , екскурзия до манастирите св. антоний и св. павел , egipetska prikazka , pochivka v sharmel sheih , кайро варна , самолетни екскурзии , оферти за почивки ранни записвания , разходка с лодка с прозрачно дъно , ekskurzii kairo , titanic palace 5 * , екскурзия до кайро 2021 , травелс , екскурзия до египет , ekskurzia egipet ot varna , pochivka v sharmel sheih , дайвинг (гмуркане) , pochivka v sharmel sheih , почивка египет , amc royal resort 5 * , ниски цени , самолет , egipet varna , pochivka , екскурзии египет , oferti za ekskurzii ranni zapisvania hurgada , разходка из сахара с atv, джипове и езда на камили , oferta za pochivki hurgada , оферти за екскурзии hurgada , екскурзия хургада от варна , hurgada varna , samoletni pochivki egipet , ел гуна , египетска венеция , хургада варна , гранд сафари , екскурзии египет , кайро с нас , samoletni pochivki , червено море , tur na kairo , egipet , египет , хотел mercure hurghada 4* , ekskurzii ot varna , 2021 , mercure hurghada 4 * , jasmine palace hurghada 5* , samoletni pochivki hurgada , samoletni ekskurzii hurgada , екскурзии от варна , хотел hilton long beach 4* , почивки хургада , oferti oferti , ekskurzii egipet , екскурзии хургада , pochivki kairo , самолетни екскурзии , 4ista voda , кайро и египетските пирамиди , samoletni pochivki ranni zapisvania egipet , travels , почивка в египет , почивка египет от варна , ekskurziq do egipet , toptravels , pharaoh azur resort (ex. sonesta pharaoh beach resort) 5 * , oferti za ranni zapisvania hurgada , kruiz po reka nil , хотел jaz saraya makadi 5* , почивка в хургада 2021 , samoletni ekskurzii ranni zapisvania hurgada , oferta za pochivki ranni zapisvania egipet , екскурзии , екскурзия до ел гуна /египетската венеция , сахара парк сафари , kairo , ekskurzii egipet , oferta za pochivki egipet , екскурзии кайро , ekskurzia hurgada ot varna , екскурзия египет от варна , оферти , ekskurziq do egipet , - екскурзия "бялото слънце на пустинята" , почивка в шармел шейх , oferta za pochivki , самолетни екскурзии ранни записвания , екскурзия кайро от варна , oferta za pochivki hurgada , хотели , хургада , ekskurzii hurgada , екскурзия до кайро , ranni zapisvania , перлите на египет , почувка в хургада , почивка в египет , oferti , хургада шок цени , oferti za ekskurzii ranni zapisvania , почивка в египет , kruiz po reka nil , екскурзия до египет , екскурзии хургада , круиз по река нил , самолетни екскурзии египет , оферти за почивки ранни записвания египет , oferti za ekskurzii , ekskurziq do egipet , хотел jaz aquamarine 5* , ранни записвания , ранни записвания 2021 , почивка в шармел шейх , екскурзия "вечерна хургада" , почивки египет , samoletni pochivki ranni zapisvania hurgada , оферти за ранни записвания , почивка в египет , оферти за почивки , samoletni ekskurzii ranni zapisvania egipet , pochivki hurgada , minamark resort & spa 4 * , samoletni ekskurzii ranni zapisvania , ranni zapisvania hurgada , oferta za pochivki ranni zapisvania , хотел steigenberger aqua magic 5 * , хотел grand plaza resort 4* , ekskurziq do egipet , the oasis hotel pyramids 4* , круиз по река нил , samoletni ekskurzii ot varna , ниски цени за египет , оферти за ранни записвания хургада , хотел sea star beau rivage 5* , топ , оферти за екскурзии ранни записвани хургада , кайро , застраховки , египет 2021 , гмуркане в червено море , хит здрелка , kruiz po reka nil , хотел le meridien piramids 4* , оферти египет 2021 , хургада , райският остров с корабче , kruiz po reka nil , оферта египет , почивки , почивка в египет , pochivki , coral beach resort hurghada 4* , екскурзия до луксор , kairo varna , ekskurzii , самолетни почивки египет , кайро и хургада през 2021 , почивка в шармел шейх , badawya vip , египет , екскурзия до хургада , круиз по река нил , самолетни екскурзии от варна , 4erveno more , razhodka s lodka s prozrachno dyno , екскурзия до египет , varna , екскурзия до египет , oferti za ekskurzii ranni zapisvania egipet , ekskurzii , почивки кайро , 2021 , екскурзии , ekskurziq do egipet , екскурзия до египет , ранни записвания хургада , почивки от варна , хургада , хотел samra bay resort 4* , почивка в шармел шейх , pochivki ot varna , хотел titanic resort 5* , оферти за екскурзии египет , почивки , oferta za pochivki , круиз по река нил , egipet , samoletni ekskurzii , grand plaza resort 4 * , 2021 , египет варна , hurgada , самолетни почивки от варна , кайро , oferti za ranni zapisvania , почивка египет , самолетни почивки , samoletni ekskurzii egipet , samoletni ekskurzii , samoletni pochivki , ekskurzia kairo ot varna , крусиз по река нил , oferti za ekskurzii hurgada , kruiz po reka nil , круиз по река нил , круиз по река нил , варна , ekskurziq do egipet , самолетни почивки ранни записвания хургада , екскурзии хургада , pochivka v sharmel sheih , хотел steigenberger al dau 5* , египет с топ травелс , круиз по река нил , samoletni pochivki ranni zapisvania , ekskurziq , самолетни екскурзии ранни записвания египет , хотел hilton hurghada resort 5* , оферти за почивки ранни записвания хургада , kruiz po reka nil , kruiz po reka nil , ekskurziq do egipet , хотел continental hurghada 5* , oferta za pochivki egipet , pochivki egipet , oferti za ekskurzii egipet , почивка в шармел шейх , екскурзия до хургада , екскурзии египет , самолетна програма , екскурзия до кайро и круиз по р.нил , екскурзия до кайро и круиз по р.нил , sunny days el palacio hotel 4 * , oferta za pochivki ranni zapisvania egipet , kruiz po reka nil , самолетни екскурзии хургада , посещение на jungle аквапарк , почивки египет , самолетни екскурзии ранни записвания хургада , po4ivka , екскурзия "шоу 1001 нощ и пеещи фонтани , pochivka egipet ot varna , почивка в египет , oferta za pochivki ranni zapisvania , екскурзия до кайро и круиз по р.нил 2021 , дайвинг , оферти за екскурзии , оферта
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах