Предколедна Прага - Група с водач от България 16.12 – 20.12.22/Полети с АК България Ер         Априлска ваканция в Дубай 2023 с включени 5 вечери и 3 екскурзии 07.04 - 12.04.2023/5 нощ         Нова година 2023 в Малта 30.12.2022 - 02.01.2023/3 нощ         

ЕКСКУРЗИЯ ДО ТАНЗАНИЯ И ЗАНЗИБАР - Магията на Африка !

Оферта номер: Е2478
Вид транспорт: Самолет Самолет
14 дни-11 нощувки
ДАР ес САЛААМ, АРУША, НАЦИОНАЛЕН ПАРК ТАРАНГИРЕ, НАЦИОНАЛЕН ПАРК МАНЯРА, ЕЗЕРОТО EYASI, ЕЗЕРОТО НАТРОН кратер НГОРОНГОРО, НАЦИОНАЛЕН ПАРК СЕРЕНГЕТИ, ЗАНЗИБАР
Цена от: 7370.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ
17.03.2023 7470.00 BGN Запитване
27.04.2023 7470.00 BGN Запитване
16.06.2023 7470.00 BGN Запитване
10.08.2023 7470.00 BGN Запитване
21.09.2023 7470.00 BGN Запитване
13.10.2023 7470.00 BGN Запитване
17.11.2023 7470.00 BGN Запитване


Програма
1 ДЕН
.

Среща на летище София, Терминал 2 в 12.30 ч. В 14.25 ч. – полет София – Дубай с Fly Dubai. Пристигане в Дубай в 21.25 ч.

Ден 2
В 03.00 ч. – самолетен полет Дубай – Дар ес Салаам, Танзания. Пристигане в 09.10 ч. Посрещане на летището и трансфер до хотела. Настаняване (по възможност). Свободно време за обяд. Около 13.00 ч. започва обиколката на града. Първо ще се отправим към изторическия център, който привлича художници от цяла Африка за своите художествени и музикални събития. Следва разглеждане на старата част на Дар ес Салаам. След това ще посетим Националния музей на Танзания, за да се запознаем с историята, културата й. Обиколката ще продължи с посещение на Eтнографския музей , където ще се запознаете с бита и живота на местните племена в Танзания, които са били около 124, от които в музея са представени основните 16. Ще видите къщите и начина на живот на тези племена преди колониалната и индустриалната революция. По желание ще посетите Рибния пазар Kivukoni - един от най-големите в Танзания, където ще може да видите рибите и морските дарове, които се предлагат на местните жители, както и Пазара Кариакоо – най-големият пазар за хранителни стоки в Танзания. Обиколката ще завърши с посещение на най-хубавия плаж на града – Coco beach. Нощувка в Дар ес Салаам в хотел Tiffany Diamond Hotel Makunganya Street 4*.

Ден 3
АРУША Закуска. Трансфер до летището и в 13.00 ч. полет до Аруша. Кацане в 13.55 ч. Ще бъдете посрещнати от местния ни екскурзовод, като след кратко представяне ви очаква интересен тур до селището Тенгеру, разположено сред красива природа под връх Меру на източния край на Голямата рифова долина. По време на този тур ще се запознаете с бита и културата на местното население, ще посетите плантация за кафе и ще ви бъде демонстрирано как местното население отглежда и преработва кафето и други култури. Ще завършите тура с чаша вкусно кафе, специално приготвено от местните жители. Следва посещение на местното училище и на център, специализиран в производството на батик (техника в изкуството и текстила, като се използва восък, за да се изрисуват тъкани, картини, яйца и др). Ще ви бъде разказано за произхода на селото, културата и традициите на неговите жители. Ще имамте възможност да се разходите и да опитате бира от банан в местния бар. Културната обиколка ще отнеме около 2:30-3 часа. Следва отпътуване към грaд Аруша, намиращ се в Североизточна Танзания, в близост до границата с Кения, красиво разположен в южното подножие на планината Меру. Аруша е третият по големина в Танзания, наричана още столицата на сафарито. Градът е построен от германците, като колониален административен център в началото на 20 в. Настаняване в хотел и свободно време за разходка. По желание посещение на Центъра за културно наследство в Аруша, създаден през 1994 г.- първия по рода си в Африка, посветен на изследването на богатите съкровища на африканската култура. Нощувка в Аруша в хотел Gold Crest Hotel 4*.

Ден 4
АРУША - НАЦИОНАЛЕН ПАРК ТАРАНГИРЕ Сутринта след закуска ви очаква сафари в Националния парк Тарангире - третият по големина в Танзания. Тук се срещат най-тежката водоплаваща птица – дроплата кори и най-тежката летяща птица в света – дългокракият щраус. Парка е известен с необичайно голямата популация на слонове, като и с най-дебелото дърво – баобабът. Парка се пресича от река Тарангире, където зебри, антилопи, жирафи, и други животни прииждат на паша. Ще се насладите на невероятната гледка на величествените баобабови дървета, под които те се хранят. Почивка за обяд в пикник зона, екзотично разположена сред дивата природа. С възстановени сили продължаваме сафарито. След края на невероятните часове сред завладяващата природа на Танзания ще се отправите към областта Карату, една от седемте области в окръг Аруша. Настаняване в хотел-лодж - Lake Manyara Wildlife Lodge 4*, където ще се насладите на почивка, а на вечеря ще имате възможност да опитате от местни специалитети.Хотелът предлага невероятна комбинация между комфорт и природа.Нощувка.

Ден 5
ЕЗЕРО МАНЯРА И НАЦИОНАЛЕН ПАРК МАНЯРА Тази сутрин след закуска се отправяме към езерото Маняра и едноименния националния парк, за да започнем организирано сафари. Паркът е разположен на площ от 325 кв.км между езерото и Голямата Рифова Долина. За Маняра Хемингуей пише: това е най-хубавото нещо, което съм виждал в Танзания. Красивият парк със своята буйна растителност и тропически гори от гигантски диви смокини, махагон и акация е получил името си от думата на масаите за "еуфорбия тирукали", храст, който се използва за направата на бодлив жив плет за защита на добитъка им. По време на сафарито ще се насладите на срещата със слонове, жирафи, биволи, хипопотами, зебри, лъвове, може да видите и т.нар. сини маймуни. Птичият свят също е богат и е представен от около 350 вида птици, сред които розово фламинго, пеликани и др., като гледката на цели ята от тях е изключителна атракция. В почивката ще хапнете вкусен обяд сред природата. Привечер се отправяме към Карату. Вечеря и нощувка в Карату в хотел-лодж Lake Manyara Wildlife Lodge 4*.

Ден 6
ПОСЕЩЕНИЕ И ЗАПОЗНАВАНЕ С БИТА И КУЛТУРАТА НА ПЛЕМЕТО HADZABE В РЕГИОНА НА ЕЗЕРОТО EYASI След закуска следва посещение на езерото Еяси - безотточно солено езеро в Северна Танзания, разположено в основата на южната част на платото на Националния парк Серенгети, в непосредствена близост до кратера на вулкана Нгоронгоро. Това е едно от няколкото езера, намиращи се на дъното на силно сеизмичната Източноафриканска рифтова долина. След това ви очаква една незабравима среща с Хадзабе - местна етническа група от хора. Те са сред много малкото в Танзания, които все още живеят своя естествен и примитивен живот, като не са тясно свързани с нито едно от племената в Танзания. Техният начин на живот наподобява бушмените от Калахари. Хадзабе зависят най-вече от традиционния лов и събирането на диви плодове за ежедневието си. Не гледат домашни животни (освен кучета), нито култивират растения. 80% от храната им представляват плодове и мед и 20% – месо. Тяхната история и традиционен начин на живот са истински, естествени и неподправени. Хадзабе са сърдечни и приветливи хора, готови да споделят своите история, култура, табута, традиции и обичаи. Общият им брой е вече по-малко от 1000 човека. По време на посещението ще имате възможност да се запознаете с техния бит и култура, и да участвате в традиционен лов с лъкове, стрели, копия и тояги, придружени от кучета. Ще се научите да дебненте пъргавата антилопа Дик-дики илида залагате засада на африкански заек! И за да се докоснете напълно до ежедневието на Хадзабе, ще ви бъдат показани различни приложения на местните растенията като храна и лекарства. След тези невероятни часове, връщане в Карату. Вечеря и нощувка.

Ден 7
КРАТЕРЪТ НГОРОНГОРО И ЕДНО ВЪЛНУВАЩО САФАРИ Рано сутрин, след закуска се отправяме към кратера Нгоронгоро, готови за поредния вълнуващ ден. Кратерът е 8-мото чудо на Природния свят, простиращ се на 102 кв.мили и с височина 2000 фута. Той е обитаван от почти всички видове диви животни, които са местни за Източна Африка, включително редките и застрашени от изчезване черни носорози, както и лъвове, гну, хиени, чакали, африкански слонове, биволи, леопарди, гепарди, хипопотами и много други, заедно със стотици видове птици, като напр. щраусът Масай, ибиси и др. Очаква ви един запомнящ се обяд в пикник зоната на кратера Нгоронгоро. След това ще имаме възможност да се изкачим по стените на му. В ранния следобед нашето пътуване ще продължи към националния парк Серенгети. Вечеря и нощувка в кемп Serengeti Tortilis, едно истинско изживяване сред природата.

Ден 8
САФАРИ В НАЦИОНАЛНИЯ ПАРК СЕРЕНГЕТИ Националният парк „Серенгети“ е в списъка за световно наследство на ЮНЕСКО. Напълно основателно, това е най-известният защитен парк в света, несравним и изключителен, което ще усетим след целодневното сафари. Безкрайните степи са дом на най-големите стада от диви животни на планетата и богато място за паша. Паркът е получил името си от полуномадските племена масаи, обитаващи Танзания и Кения. На техния език Серенгети означава безкрайна равнина. Тази масивна равнина (14763 кв. км) е дом на много животни, включително лъвове, слонове, жирафи, антилопи гну, зебра, леопард и гепарди, павиани, хиени и много различни птици . В много случаи миграцията се извършва около Серенгети и по това време милиони гну и зебри се смесват заедно, преследвани от хищници. По време на сафарито ще се насладите на животинския и птичия свят на Африка. Ще има време и за почивка с обяд. След това продължаваме към езерото Нотрон. Вечеря и нощувка в кемпа Lake Natron Safari Camp.

Ден 9
ЕЗЕРОТО НАТРОН И СРЕЩА С МАСАИТЕ След закуска ще бъдете заведени от местния водач на Масаи до различни красиви места около езерото Натрон. Ще можете да посетите водопада Нгаре серо и да се насладите на красотата на дивата природа. След това ви се предлага да посетите село на Масаи и да се запознаете отблизо с бита и културата на местните. Турът продължава с разглеждане на самото езеро Натрон - естествена граница между Танзания и Кения. То е едно от африканските езера, разположени в силно сеизмична депресия в Източноафриканската рифтова долина. Намира се между кратера Нгоронгоро и равнините на Серенгети. Езерото е плитко, солено, заобиколено от вулканични хълмове и дълбоки кратери. Смята се за едно от най-алкалните в света. Водите му изобилстват от големи количества сол, калцинирана сода и магнезий. В определени периоди водата се оцветява в червено и го прави невероятно красиво. Червеникавият цвят се дължи на най-малките микроорганизми, които живеят в солената вода – екстремофили като цианобактериите, които имат червен пигмент. Натрон служи и като място за размножаване на розови фламинго. В късния след обяд отпътувне към Аруша. Настаняване в хотел Gold Crest Hotel 4*. Нощувка в Аруша.

Ден 10
АРУША – ЗАНЗИБАР СИТИ След закуска трансфер до летището и в 10.30 ч. полет Аруша – Занзибар сити. Кацане на летището в Занзибар сити в 11.50 ч. Трансфер до хотела. Настаняване. След обяд ви се предлага туристическа обиколка на Каменният град, известен с английското си име Стоун Таун () или като Мджи Мконгуе (от суахили: „стар град“), който е старата част на град Занзибар, разположен за остров Унгуджа (Занзибар), архипелага Занзибар, днес в Танзания. През XIX век е бил столица на Занзибарското султанство и процъфтяващ център на търговията с подправки и роби и запазва статута си като център на архипелага по време на колониалния период. Когато през 1946 г. Занзибар се обединява с колониалната територия Танганика (Танганайка), формирайки Обединена република Танзания, островите получават полуавтономен статут. В Каменния град се помещава правителството на Занзибар. Каменният град е от голямо историческо и културно значение за Източна Африка. Архитектурата му, датираща най-вече от XIX век, представлява уникална смесица от местната култура суахили и елементи от мавританската, арабската, персийската, индийската и европейската култура. По тази причина през 2000 г. е включен в списъка на Световното наследство на ЮНЕСКО. По време на обиколката ще видите и по желание ще посетите: Домът на чудесата ( Бейт ал-Аджайб) – дворец на занзибарските султани. Силно засегнат от бомбардировките по време на Англо-занзибарската война (1896). След революцията (1964) става седалище на партията Афроширази. Днес музей, една от най-известните туристически дестинации в комплекса Старата крепост – арабска крепост от XVII век. Днес е културен център с магазини, работилници и малка сцена за провеждане на музикални събития. Дворцов музей (Бейт ел Сахел) – бивш султански дворец по крайбрежието Персийски бани Хамамни – обществени бани, построени по времето на султан Баргаш бин Саид от персийски архитекти Къща на Дейвид Ливингстън – малък султански дворец. Дейвид Ливингстън отсяда там през 1866 г., подготвяйки се за експедиция в Източна Африка Къща на Типу Тип – голяма каменна къща, притежавана от търговеца на роби Типу Тип (Хамад бин Мохамед бин Джума бин Реджеб бин Мохамед бин Саид ал-Мургаби) Зала на справедливостта – бивш съдебен орган, сградата съчетава ислямски и португалски архитектурни елементи Ага хан джамия – голяма джамия, комбинира ислямски и готически елементи След обиколката свободно време. Нощувка в Занзибар Сити в хотел Double Tree by Hilton 4*

Ден 11
ПОЧИВКА НА БРЕГА НА ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН След закуска ви очаква трансфер до хотел разположен на брега на Индийски океан. При възможност ранно настаняване. Свободно време за плаж. Нощувка в хотел Voi Kiwengwa resort 4* на база AI или в избран от Вас хотел.

Ден 12
ПОЧИВКА НА БРЕГА НА ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН Закуска. Свободно време с възможност за плаж, като за любителите на водните преживявания се предлагат сърфинг, шнорхелинг и дайвинг. По желание и срещу допълнително заплащане ви се предлага: • полудневна екскурзия до ферма за подправки "Mwalimwa", където ще може да се запознаете с голямото разнообразие от подправки , отглеждане в Занзибар. или • полудневна екскурзия до Националния резерват „Jozani Forest Reserve“ , където с водач ще се разходите между извисяващите се евкалиптови и махагонови дървета, които осигуряват основно местообитание за местните птици и червените маймуни колобуси. „Емблемата“ на острова е ресторант “The rock“ , разположен във водата, който попада в топ 10 най-романтичните ресторанти в света. При желание от Ваша страна и срещу допълнително запалащане, ще организираме посещението на това незабравимо място, като предварително ще резервираме маса. Нощувка в Voi Kiwengwa resort 4* на база AI или в избран от Вас хотел.

Ден 13
ПОЧИВКА НА БРЕГА НА ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН И ПОЛЕТ Закуска. Свободно време за плаж. В 18.30 ч. трансфер до летището в Занзибар сити. В 22.20 ч. полет до Дубай.

Ден 14
В 04.55 ч. кацане на летището в Дубай. В 09.40 ч. полет Дубай- София. Пристигане на летище София в 13.25 ч.

 В ПАКЕТНАТА ЦЕНА СЕ ВКЛЮЧВАТ:
 •  самолетни билети и летищни такси за полета София – Дубай- Дар Ес Салаам – Занзибар сити Дубай – София;
 •  вътрешен полет Аруша – Занзибар сити;
 • летищни такси за всички международни и вътрешни полети - 804 лв/ 411 евро  (04.03.2022 г.) - подлежат на потвърждение;
 • трансфери летище – хотел – летище;
 • Общо 11 нощувки- 9 нощувки със закуски 4 обяда и 5 вечери и  2 нощувки на база All  Inclusive в Занзибар.
 • Хотели: 4 * и  хотели тип лодж 4* в Националните паркове в Танзания;
 • 1 нощувка в Дар ес Салаам
 • 2 нощувки в Аруша
 • 3 нощувки  в Карату
 • 1 нощувка в Национален парк Серенгети
 • 1 нощувка в  местността Мтовабага
 • 1 нощувка  в Занзибар сити
 • 2 нощувки на база AI  в Занзибар
 • Цената от  7 370 лв.  е при избор на хотел Voi Kiwengwa resort 4*- в стандартна двойна стая на база All Inclusive в Занзибар. (настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч)
 • обиколка на Дар ес Салаам – (2-ри ден);
 • културна обиколка на селището Тенгеру – (3-ти ден);
 • посещение на плантация за кафе – (3-ти ден);
 • сафари в Национален парк“Тарангире“ – (4-ти ден;)
 • разглеждане на езерото Маняра – (5-ти ден);
 • сафари в Национален парк“Маняра“ – (5-ти ден;)
 • посещение на езерото Еяси– (6-ти ден);
 • посещение на племето Хадзабе – (6-ти ден);
 • посещение на кратера Нгоронгоро –(7-ми ден);
 • целодневно сафари в Национален парк Серенгети – (8-ми ден);
 • посещение на водопадите Нгаре серо – (9-ти ден);
 • посещение на селище на племето Масаи – (9-ти ден);
 • разглеждане на езерото Натрон – (9-ти ден);
 • туристиеска обиколка на Занзибар сити – (10-ти ден);
 • местни водачи на английски език.
 • екскурзоводско обслужване и водач от ТО, който придружава групата.
 • наземен транспорт в Танзания и в Занзибар по време на трансферите, туровете и обиколките.
 • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на екскурзията - ­95 лв. 
 
 В  ПАКЕТНАТА  ЦЕНА  НЕ СЕ  ВКЛЮЧВАТ:
 • входни такси за други музеи, обекти и прояви посещавани по желание;
 • виза за Танзания -  Българските граждани, желаещи да пътуват до Танзания, следва да имат паспорт с валидност не по-малка от 6 месеца от планираната дата на влизане в страната. Краткосрочната танзанийска виза е с валидност 90 дни от датата на издаване. При подаване на заявление за издаване на виза в посолството на Танзания в Берлин срокът за обработката на документите и издаването отнема 2 седмици. Цената на услугата е 50 щ.долара.
 • входни такси за други музеи, обекти и прояви посещавани по желание;
 • такса обработка на документи за виза – 60 лв.
 • Застраховки с включена защита при COVID 19
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“– с покритие - до 100 000 лв, Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ –Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
 • Allianz - Допълнителна застраховка „Отказ от пътуване Плюс“- с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 • Застраховки без защита при COVID 19
 • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро - 32 лв (за лица до 70 год.), 64 лв - за лица от 71 год. до 80 год..
 *Общи условия и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в Помощна информация, раздел Застраховки.
 
 • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително:
 • екскурзия до ферма за подправки "Mwalimwa"  – 55 щ.д. -(12-ти ден);
 • екскурзия до Националния резерват Jozani Forest Reserve - 60 щ.д. -(12-ти ден); 
*Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата.
2. За полетите лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж  и 7 кг. за ръчен багаж.
4. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват и заплащат предварително.
3. Цените са на човек , настанен в двойна стая. За единична стая се налага доплащане.
Доплащане за Хотели в Занзибар, според типа изхранване

Хотел офериран по програма -VOI Kiwengwa Resort 4*  на база AI  - 7 370 лв на човек в двойна стая.  – https://www.voihotels.com/it/voi-kiwengwa-resort

В случай, че желаете да бъдете в някой от долупосочените хотели се налага доплащане, според типа изхранване. Цените са на човек настанен в двойнна стая. Цена за  единична стая - при запитване.

Kiwengwa Beach Resort 5* – доплащане за HB -150 лв. на човек в двойна стая. -  https://www.kiwengwabeachresort.it/

DoubleTree Resort by Hilton 4* - доплащане за HB -250 лв. на човек в двойна стая доплащане за All Inclusive -360 лв. на човек в двойна стая https://www.hilton.com/en/hotels/znzdtdi-doubletree-resort-zanzibar-nungwi

ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ  3 600 лв.
КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА 30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ
 

4.  Начин на плащане:
    - в брой (в офиса на ТО)                
    - по банков път
 


Информация за хотелите (или подобни):
Дар ес Салаам - Tiffany Diamond Hotel Makunganya Street 4*. https://www.tiffanydiamondhotelstz.com/
Аруша – Gold Crest Hotel  4* - https://www.goldcresthotel.com/arusha/
Карату – Lake Manyara Wildlife Lodge 4* //www.hotelsandlodges-tanzania.com/properties/en/manyara_index.php
Национален парк Серенгети – Serengeti Tortilis - https://www.tortiliscamps.com/
Мтовабага -  Lake Natron Safari Camp - https://www.lake-natron-camp.com/
Занзибар сити/ Stone Town -  Hotel Double Tree by Hilton 4* https://www.hilton.com/en/hotels/znzstdi-doubletree-zanzibar-stone-town
Занзибар -  VOI Kiwengwa Resort 4* - https://www.voihotels.com/it/voi-kiwengwa-resort
 

ЦЕНИТЕ СА ВАЛИДНИ ЗА ГРУПА ОТ МИНИМУМ 15 ЧОВЕКА.
ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

26/05
Етикети
екскурзия до танзания и занзибар , обслужване на български език , серенгети , екзотика танзания , екскурзия танзания , екскурзия до танзания , екзотични екскурзии 2022 , 2022 в занзибар , занзибар , топ цена , почивка на о-в занзибар , танзания 2022 , почивка в занзибар , 2022 в танзибар , екскурзии танзания и занзибар , сафари , сафари в танзания , екскурзия танзания , aруша , оферти танзания , бохемия , оферти занзибар , ekskurzii tanzania , ekskurzia do tanzania i zanzibar , ekskurzii zanzibar , почивка в зинзибар , ekskurzia do tanzania i zanzibar 2022 , екзотична екскурзия до танзания и занзибар , сафари в танзания 2022 , нгоронгоро , зинзибар , ниски цени , почивка занзибар , екскурзия до занзибар , сафари в африка , ekskurzii tanzania , екзотични екскурзии 2022 , safari v tanzania , екскурзия до танзания , екскурзия до танзания и занзибар , 2022 танзания , танзания и занзибар 2022 , доха , почивка , екскурзия до танзания , почивка на о-в занзибар и сафари в танзания , екскурзия занзибар , екзотика 2022 , оферти екзотика 2022 , оферти екзотични екскурзии 2022 , почивка в занзибар , сафари в танзания , танзания и занзибар , занзибар 2022 , занзибар , танзания , килиманджаро , дар ес салаам , сафари в танзания 2022 , екскурзия до танзания , ekskurzii zanzibar , екскурзии танзания и занзибар , exotica , екскурзии танзания и занзибар , почивка на о-в занзибар и сафари в танзания , почивка на о-в занзибар 2022 , танзания , екскурзия занзибар , екскурзия в танзания , почивка о-в занзибар , екскурзия , танзания 2022 , екскурзии танзания и занзибар , екзотика , екзотична екскурзия до танзания и занзибар
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах