Круиз По стъпките на Фараоните с вътрешен полет.

Оферта номер: Е2492
Вид транспорт: Самолет Самолет

София-Кайро-Асуан-Ком Омбо-Едфу-Есна-Луксор-Хургада-София
Цена от: 2570.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ
29.03.2023 2570.00 BGN Запитване
12.04.2023 2570.00 BGN Запитване
26.04.2023 2570.00 BGN Запитване
10.05.2023 2570.00 BGN Запитване


Програма
1 ДЕН
.

София - Кайро
Отпътуване от летище София (Терминал 1) в 12:20 ч. за Кайро с директен чартърен полет на авиокомпания „BH Air“. Кацане на летището в Кайро в 14:00 ч. (полетното разписание е примерно, окончателното ще получите с финалните документи преди отпътуване!). Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

2 Ден: Кайро - Асуан

Туристическа програма в Кайро (включена в цената): Посещение на Историческия музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от епохата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони. В музея са изложени повече от 12 000 артефакта от всички периоди на египетската история. Екскурзията включва посещение и на едно от чудесата на света - Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. От панорамната площадка в Гиза ще се насладите на гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса. Обяд (сух пакет). Посещение на парфюмерийна фабрика Трансфер до летището в Кайро за директен вътрешен полет до Асуан, изпълняван от авиокомпания "Egypt Air". Кацане на летището в Асуан. Трансфер до круизния кораб. Настаняване. Вечеря и нощувка на кораба.

3 Ден: Асуан

Закуска. Туристическа програма в района на Асуан: Високата стена на язовир Насър, преграждаща р. Нил. Строителството ѝ няколко пъти е отлагано, поради политически съображения и заради необходимостта от преместването на важни археологически обекти. Незавършеният обелиск – великолепен паметник с височина 42 м и тежащ 1 200 т, който никога не е бил издигнат. Изоставен е в скалата, в която е бил изсечен още в древността, заради появила се пукнатина. Туристическа програма в района на Асуан: разглеждане храма на Изида. Първоначално той се е намирал на о. Филае, който днес е залят от водите на яз. Насър. Храмът е спасен и пренесен на о. Агилика, благодарение на мащабната спасителна операция на ЮНЕСКО. Връщане на кораба. Обяд на кораба. Туристическа програма по желание и предварителна заявка: екскурзия Комбо - разходка с лодка флука, посещение на ботаническата градина в гр. Асуан и автентично Нубийско селище. Отпътуване от кораба с традиционна египетска лодка флука с голямо платно. Плаване по река Нил и достигане до ботаническата градина на гр. Асуан. Разглеждане на ботаническа градина. Отплаване с моторна лодка по река Нил и достигане до Нубийско селище. Разглеждане на комплекс от къщи, представящи местния бит и обичаи. Разглеждане на крокодили и възможност за снимки. Връщане обратно на кораба с моторната лодка. Вечеря и нощувка на кораба.

4 Ден: Асуан – Ком Омбо – Едфу

Закуска. Свободно време в Асуан - най-южният град на Египет, известен с каменните си кариери. Възможност за самостоятелна разходка из колоритния Асуански пазар или туристическа, по желание и предварителна заявка, (сух пакет за закуска при участие в допълнителната услуга): автобусна екскурзия до Абу Симбел с включени входни такси. Ранно отпътуване от кораба около 04:30 ч. Абу Симбел е разположен на западния бряг на р.Нил. При строежа на язовир Насър, храмовете са изместени с 65 м. по - високо от оригиналното им място. Там се намират двата, изсечени в скалите древноегипетски храма с изключително красива и внушителна фасада от времето на Рамзес ІІ (около 13 в. пр.н.е), след победата му при Кадеш. Големият храм е посветен на боговете Амон Ра, Хор и Птах. Образът на Рамзес доминира в цялостната украса на храма и излъчва божествено могъщество. Съвсем наблизо до Големия храм се намира т.нар. Малък храм или храмът на Хатхор и Нефертари. Това е първият в историята на Египет храм, посветен на царица. Храмовият комплекс днес е под закрилата на ЮНЕСКО. Връщане на кораба около обяд. Обяд. Следобед отплаване за Ком Омбо. Пристигане късния следобяд и разглеждане на храма в Ком Омбо. Построен е в елинистичната епоха, т.е. по време на Птолемеите, и представлява необичаен двоен храм, посветен на Собек - бог на крокодилите, и на Хор – бог на соколите. Отплаване за Едфу. Вечеря и нощувка на кораба.

5 Ден: Едфу – Луксор

Отпътуване от кораба около 06:30 ч. Ранно посещение на храма в Едфу, посветен на бог Хор, синът на Изида и Озирис. Строежът на храма започва през 237 г. пр.н.е., по време на управлението на Птоломей III и завършва почти 2 века по-късно, през 57 г., по време на управлението на Птоломей XII – бащата на прочутата Клеопатра. Връщане на кораба. Закуска. Отплаване към Луксор през Есна. Обяд. Свободно време на борда на кораба. Късния следобед посещение на храма в Луксор, разположен върху останките на древна Тива. Големият храм в Луксор, издигнат от Рамзес II е посветен на боговете Амон Ра, Мут и Хонсу и впечатлява с гигантските си папирусови колони. Посещение на магазин за папируси. Вечеря и нощувка на кораба.

6 Ден: Дейр ел-Бахри - Хургада

Рано сутринта (тръгване от кораба около 04:00-05:00 ч.) по желание и предварителна заявка разходка с балон над западния бряг на река Нил (при подходящи метеорологични условия). Закуска (или сух пакет при участие в разходката с балон). Освобождаване на стаите и напускане на круизния кораб. Посещение на Долината на царете, където се намират 62 гробници на фараони, една от които е на Тутанкамон открита през 1922 г.; изумителният храм на Хатшепсут - първата жена фараон, управлявала Египет две мирни десетилетия; колосите на Мемнон – две масивни каменни статуи, изобразяващи седналият фараон Аменхотеп III. Когато били издигнати през 1350 г. пр.н.е. те пазели входа към гробницата на фараона. Посещение на магазин за алабастър. Отпътуване за Карнак. Това е най-големият религиозен комплекс в света, който представлява своеобразна витрина на постиженията на египетската архитектура по време на царуването на 30 фараона. Религиозният комплекс се състои от три основни храма и няколко по-малки. Отпътуване с автобус за Хургада. Пристигане късно вечерта. Настаняване в хотела. Късна вечеря. Нощувка.

7 Ден: Хургада

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Вечеря. Нощувка. Туристическа програма по желание и предварителна заявка (възможност за една от трите екскурзии):
1. Сафари в пустинята с включена вечеря. Отпътуване от хотела в 12 ч. Запознанството Ви с Египет ще е непълно, ако пропуснете пътуване в пустинята на сафари. Ще имате възможност да се сдобиете с неповторими впечатления от препускането с джипове по дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Ще яздите камила и ще се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята, ще посетите малък зоопарк и терариум, ще се насладите на фолклорно шоу (йога, дервиши, ориенталски танци). Връщане в хотела около 21 ч.
2. „El Gouna - Египетската Венеция“ с включен обяд и безалкохолни напитки; ЗАДЪЛЖИТЕЛНО заплащане на място на местна такса (cruise tax): около 5 евро на турист. Екскурзията включва разходка с лодка, по време на която ще се насладите на красивите гледки, ще наблюдавате делфини, ще имате възможност да плувате и да се гмуркате в кристално чистите води на Червено море. Връщайки се в El Gouna ще се разходите и с малки лодки из каналите на градчето. Връщане в хотела вечерта.
3. Orange bay island и шнорхелинг с включени: трансфер, обяд, безалкохолни напитки и екипировка за шнорхелинг; ЗАДЪЛЖИТЕЛНО заплащане на място на местна такса (cruise tax): около 5 евро на турист. Екскурзията започва около 8 ч. и включва морска разходка с лодка с възможност да се насладите на красотата на един от прекрасните острови и съкровища на кораловия риф. Връщане в хотела около 16 ч.

8 Ден: Хургада - София

Закуска. Трансфер до летището в Хургада. Отпътуване за България с директен чартърен полет на авиокомпания „BH Air“. Кацане на летище София (полетното разписание ще получите с финалните документи преди отпътуване!).

* Възможни са промени в реда на програмата.
Допълнителни екскурзии
 
Цената включва
Пакетната цена е в лева и включва: 
 • Самолетен билет с директен чартърен полет и включени летищни такси;
 • Самолетен билет за директен вътрешен полет от Кайро/Асуан до Асуан/Кайро с включени летищни такси;
 • Един салонен багаж до 7 кг. и чекиран багаж до 20 кг.;
 • Описаните в програмата трансфери;
 • 4 нощувки на база пълен пансион на борда на круизен кораб 5* от Асуан до Луксор на компанията "Nile Cruises" (или подобна);
 • 2/1 нощувки в Bellagio Luxury Resort 5* (или подобен) на база All Inclusive; 
 • 1/2 нощувка в Кайро в хотел The Oasis Hotel Pyramids 4* (или подобен) с включена закуска и вечеря (без включени напитки);
 • Екскурзия на Кайро – разглеждане на Пирамидите, Сфинкса и Националния Египетски Музей;
 • Описаната туристическа програма - храма на Изида, Незавършеният обелиск и Високата стена в Асуан; храмовете в Ком Омбо и Едфу; Долината на царете и храма на Хатшепсут; храмовете в Луксор и Карнак;
 • Входни такси за посещаваните по програмата обекти без посочените в "Цената не включва";
 • Екскурзоводско обслужване от местни екскурзоводи;
 • Обслужване от местни екскурзоводи придружени с водач от фирмата, който ще осигури превод на беседите по време на всички трансфери и екскурзии по програмата;
 • Mедицински разходи при болест и злополука на туриста със застрахователна компания „Уника“ с покритие 10 000 евро и асистанс.


Цената не включва
Пакетната цена НЕ включва: 
 • Разходи от личен характер;
 • Входна виза за Египет: 25 USD - заплаща се задължително на летището в Египет (при промяна в цената, туристите ще бъдат уведомени своевременно.);
 • Входни такси за гробницата на Тутанкамон (около 300 EGP); за Хеопсовата пирамида (около 400 EGP), такса за снимки в Историческия музей (около 50 EGP) в Кайро;
 • Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание;
 • Напитки по време на обедите и вечерите;
 • Бакшиш за местния екскурзовод: 25 USD на турист за целия престой (заплаща се задължително на място);
 • Допълнителни услуги и екскурзии по програмата;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора;
 • Доплащане здравна застраховка за лица от 65 г. до 74 г. – 5 евро / 10 лева;
 • Доплащане здравна застраховка за лица от 75 г. до 89 г. – 12 евро / 24 лева;  
*застраховтелното покритие за всички лица над 70 години е 2000 Евро
 • Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако има промяна в цените на горивата и Авиокомпанията начисли такава).

Допълнителни екскурзии:

Абу Симбел
Екскурзията се провежда при минимум 20 записани човека.
Eкскурзия с автобус до Абу Симбел, разположен на западния бряг на р.Нил и на 280 км южно от Асуан. При строежа на язовир Насър, храмовете са изместени с 65 м по-високо от оригиналното им място. Там се намират двата, изсечени в скалите древноегипетски храма с изключително красива и внушителна фасада от времето на Рамзес ІІ (около 13 в. пр.н.е), след победата му при Кадеш. Големият храм е посветен на бога-слънце РА, на боговете Хор и Птах. Образът на Рамзес доминира в цялостната украса на храма и излъчва божествено могъщество. Съвсем наблизо до Големия храм се намира т.н. Малък храм или храмът на Хатхор (Hathor) и Нефертари (Nefertari). Това е първият в историята на Египет храм, посветен на царица. В допълнение, големината на женската статуя е същата като на Рамзес, противно на обичаите статуите на жените и децата да са с много по-малки размери. Храмовете са изключителна забележителност, а историята им повече от впечатляваща. Храмовия комплекс днес е под закрилата на ЮНЕСКО.
ЦЕНА - 90 евро - възрастен / 45 евро - дете до 11.99 г.
 
Комбо: Разходка с лодка Флука, Ботаническа градина и Нубийско селище
Екскурзията се провежда при минимум 20 записани човека.
Отпътуване от кораба с традиционна египетска лодка Флука с голямо платно. Плаване по река Нил и достигане до ботаническата градина на гр. Асуан. Разглеждане на ботаническа градина, кратка пауза сред зелените дървета за чай/кафе. Отплаване от ботаническата градина с моторна лодка по река Нил и достигане до Нубийско село. Разглеждане на комплекс от къщи, където добиваме представа за местния бит и обичаи. Почерпка с местния чай от каркаде. Възможност за временна татуировка с кана (срещу допълнително заплащане). И най-голямата атракция, разглеждане на крокодили, като с по-малките можете да си направите снимка докато го държите. Връщане обратно на кораба с моторната лодка.
ЦЕНА - 40 евро - възрастен / 20 евро - дете до 11.99 г.

Полет с балон Hot Air над Луксор
Сутрешна обиколка с Balloon Hot Air в Луксор.
ЦЕНА - 90 евро - възрастен

Сахара Парк Сафари 
Екскурзията се провежда при минимум 20 записани човека.
Запознанството ви с Египет няма да е пълно, ако пропуснете сафари в пустинята. Ще се впечатлите от скоростното спускане с джипове из дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Предстои ви яздене на камила и възможност да се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята. Ще посетите мини зоопарк и терариум и ще надблюдавате мултикултурално шоу (йога, дервиши, ориенталски танци), а вечерта ще наблюдавате звездите с телескоп — всичко това в една екскурзия с включена вечеря!
ЦЕНА - 50 евро - възрастен / 30 евро - дете до 11.99 г.

Ел Гуна - "Египетска Венеция"
Екскурзията се провежда при минимум 20 записани човека.
Ел Гуна се намира на 25 км от Хургада. Оттук започва обиколката с лодка по време на която ще видите делфини, ще плувате и ще се гмуркате в прекрасните води на Червено море и ще се наслаждавате на прекрасните гледки. В цената на екскурзия е включен обяд с безалкохолни напитки.Към 14.00 връщане в Ел Гуна и разходка с малки лодки из каналите на градчето. Връщане в хотела за вечеря.
ЦЕНА - 55 евро - възрастен / 30 евро - дете до 11.99 г.

Условия:

1. Плащания:
Авансово плащане от 30% депозит на човек при записване;
Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване;

2. Необходими данни за всички пътуващи* :
Три имена на латиница по международен паспорт;
ЕГН или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин; Номер на паспорт и дата на
валидност;
*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни.

3. Анулационни срокове:
3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2. При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 30% от цената на пътуването.
3.3. Ако направената анулация е 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Обменният курс, използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1.20. Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата са калкулирани с параметри $700/тон и 1 евро = 1,18 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците.

Забележка: Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически
обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от
съответните гранични власти.

Важно: За деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях, трябва да се носят оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители или непътуващият родител са съгласни
детето да излезе в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, трябва да се предостави актът за раждане на детето, както и копие от него. Документите ще послужат пред
българските гранични власти.

Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.

Важна информация:
За пътуване до Египет се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.

Полезна информация:
Някои от допълнителните екскурзии се провеждат при определен минимум. Възможна е промяна на цените на допълнителните екскурзии предлагани на място или анулиране по причини не зависещи от туроператора като
лоши метеорологични условия или подобни. Възможна е промяна в реда на разглеждане на забележителностите по програмата.

Забележка:
Посочените цени са ексклузивни за обявения период.
Минимален брой за осъществяване на програмата – 50
Пътуването не е подходящо за хора с ограничена подвижност.

Необходими документи:
 международен паспорт
 няма визови,санитарни или други специфични изисквания за пътуване в Египет.


29/09
Етикети
оферти за почивки египет , екскурзия до кайро и круиз по р.нил , самолетни екскурзии ранни записвания египет , pochivka , samoletni ekskurzii ranni zapisvania , екскурзия до луксор , ekskurziq do egipet , дайвинг , круиз по река нил , coral beach resort hurghada 4* , pochivki , samoletni ekskurzii hurgada , egipet , oferti za ekskurzii ranni zapisvania , long beach resort hurghada (ex. hilton long beach resort) 4 * , екскурзия до египет , samoletni pochivki ranni zapisvania hurgada , ekskurzia kairo ot varna , oferta za pochivki , екскурзии хургада , почивка в шармел шейх , почивка в египет , хургада , ekskurziq do egipet , дайвинг (гмуркане) , оферти за почивки хургада , sunny days el palacio hotel 4 * , kruiz po reka nil , kruiz po reka nil , райският остров с корабче , samoletni ekskurzii egipet , топ , оферта , почивка в египет , oferti za ekskurzii ranni zapisvania egipet , mercure hurghada 4 * , самолетни екскурзии ранни записвания хургада , хотел steigenberger aqua magic 5 * , samoletni ekskurzii ranni zapisvania egipet , египетска венеция , самолетна програма , samoletni pochivki ranni zapisvania egipet , ekskurziq do egipet , екскурзии кайро , top , ranni zapisvania hurgada , оферти за екскурзии ранни записвани хургада , оферти за екскурзии , круиз по река нил , червено море , почивка в шармел шейх , самолетни почивки , почивка в египет , egipet varna , ekskurzii hurgada , toptravels , екскурзии , екскурзии египет , ниски цени , екскурзия до хургада , oferta za pochivki ranni zapisvania , оферти за ранни записвания , kruiz po reka nil , kruiz po reka nil , хотел sea star beau rivage 5* , кайро и хургада през 2022 , samoletni ekskurzii , топ оферта , оферти египет 2022 , oferta za pochivki ranni zapisvania hurgada , кайро варна , хотел steigenberger al dau 5* , екскурзии хургада , оферти за екскурзии египет , tur na kairo , oferti za ekskurzii egipet , самолетни почивки хургада , оферти за почивки ранни записвания египет , египет , хотел hilton hurghada resort 5* , ekskurzii egipet , pochivka egipet ot varna , kruiz po reka nil , pochivki egipet , ekskurzia egipet ot varna , почивки хургада , ekskurziq do egipet , oferti za ekskurzii hurgada , екскурзия до кайро и круиз по р.нил , 4ista voda , хотели , pochivki hurgada , самолетни почивки ранни записвания египет , хотел jaz aquamarine 5* , почивки египет , хургада , самолетни почивки ранни записвания , кайро , почивка в египет , oferta za pochivki ranni zapisvania hurgada , samoletni pochivki ranni zapisvania , oferta za pochivki egipet , oferta za pochivki ranni zapisvania egipet , grand plaza resort 4 * , почивка египет от варна , хотел grand plaza resort 4* , оферти хургада , samoletni pochivki egipet , ел гуна , екскурзия до манастирите св. антоний и св. павел , egipetska prikazka , оферти , гранд сафари , ekskurziq , оферти за почивки , titanic aqua park 4* , екскурзии египет , самолетни почивки от варна , оферти за екскурзии ранни записвания египет , екскурзии египет , круиз по река нил , titanic palace 5 * , шок цени , египет 2022 , pochivki ot varna , самолетни билети , топ травелс , круиз по река нил , екскурзии от варна , самолет , разходка из сахара с atv, джипове и езда на камили , ранни записвания , египет , самолетни екскурзии египет , почивка египет , - екскурзия "бялото слънце на пустинята" , крусиз по река нил , египет с топ травелс , почивки египет , ekskurziq do egipet , почивки , хотел samra bay resort 4* , екскурзия до хургада , ранни записвания хургада , razhodka s lodka s prozrachno dyno , самолетни екскурзии , екскурзии кайро , хотел jaz saraya makadi 5* , samoletni pochivki , почувка в хургада , hurgada varna , хургада шок цени , hurgada , оферти за почивки ранни записвания , оферти за почивки ранни записвания хургада , oferti oferti , kruiz po reka nil , самолетни екскурзии от варна , amc royal resort 5 * , почивка в египет , pochivki egipet , ранни записвания 2022 , the oasis hotel pyramids 4* , хит здрелка , egipet , целодневна екскурзия до луксор , kruiz po reka nil , oferta za pochivki ranni zapisvania egipet , почивка в шармел шейх , почивки кайро , оферти за екскурзии hurgada , кайро , oferti , ekskurzii , minamark resort & spa 4 * , варна , pochivki kairo , samoletni pochivki hurgada , екскурзии , pharaoh azur resort (ex. sonesta pharaoh beach resort) 5 * , хотел continental hurghada 5* , екскурзия "шоу 1001 нощ и пеещи фонтани , египет варна , оферти за екскурзии ранни записвани , самолетни почивки египет , почивки , kairo varna , ekskurzii hurgada , ekskurzii ot varna , почивка в шармел шейх , екскурзия до кайро и круиз по р.нил 2022 , ниски цени за египет , екскурзия до египет , перлите на египет , pochivka v sharmel sheih , оферта египет , екскурзия хургада от варна , ekskurziq do egipet , круиз по река нил , oferta za pochivki egipet , хургада , екскурзия до кайро , oferta za pochivki , самолетни екскурзии , pochivka v sharmel sheih , самолетни екскурзии хургада , samoletni ekskurzii , екскурзия до египет , кайро с нас , ekskurziq do egipet , разходка с лодка с прозрачно дъно , pochivka v sharmel sheih , екскурзия до египет , екскурзия "супер луксор" , samoletni ekskurzii ranni zapisvania hurgada , travels , oferta za pochivki ranni zapisvania , ekskurziq do egipet , - екскурзия с яхта райски остров + коралови рифове , екскурзия "вечерна хургада" , pochivki hurgada , oferta za pochivki hurgada , 2022 , екскурзии хургада , 2022 , ekskurzii , oferti za ekskurzii , почивка в египет , ranni zapisvania , ekskurziq do egipet , po4ivka , сахара парк сафари , кайро и египетските пирамиди , kruiz po reka nil , хургада варна , samoletni ekskurzii ot varna , samoletni pochivki , почивка в хургада 2022 , екскурзия египет от варна , oferti za ranni zapisvania , почивки от варна , ekskurzia hurgada ot varna , ниски цени египет , 4erveno more , тур на кайро топ травелс , кайро , застраховки , хотел titanic resort 5* , почивка в шармел шейх , kruiz po reka nil , посещение на jungle аквапарк , oferti za ekskurzii ranni zapisvania hurgada , екскурзия до египет , травелс , самолетни почивки ранни записвания хургада , хотел hilton long beach 4* , хотел mercure hurghada 4* , badawya vip , самолетни екскурзии ранни записвания , екскурзия кайро от варна , гмуркане в червено море , ekskurzii kairo , круиз по река нил , почивки хургада , самолетни почивки , оферти за ранни записвания хургада , kairo , ekskurzii egipet , екскурзия до ел гуна /египетската венеция , jasmine palace hurghada 5* , екскурзия до египет , круиз по река нил , oferta za pochivki hurgada , 2022 , екскурзия до кайро 2022 , varna , хотел le meridien piramids 4* , oferti za ranni zapisvania hurgada , почивка египет , pochivka v sharmel sheih , кайро
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах