ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

КОЛЕДА 2022 - ПРОЛОМ БАНЯ, СЪРБИЯ, ХОТЕЛ "РАДАН" 3*

Оферта номер: Е2610
Вид транспорт: Автобус Автобус
25.12 - 28.12.2022/4 дни - 3 нощ
София- Пролом баня - Дяволския град - Ниш- София


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН
.

СОФИЯ-НИШ-ПРОЛОМ БАНЯ-СОФИЯ

Дата : 25/12/2022 - 28/12/2022  

Добре дошли в  СПА хотел "Радан" в Пролом баня. През 2017 година хотела ще предложи на своите гости една обновена  база. В експлоатация е чисто нов втори СПА център с нов слънчев закрит басейн и много и различни възможности за процедури, като Хидротерапия Кнайп, 3 вида сауни - инфрачервена, био сауна и финландска сауна, солена стая, тропически душ и други. Релаксирайте във Wellness центъра и басейните с термална вода. Използвайте своето пребиваване и посетете църквите „Св. Преображение“ и „Лазарица“ в Пролом Баня, както и природният скален феномен „Джаволя Варош“. Прекарайте празничните дни сред прекрасната природа на Сърбия, с вкусна храна и обгрижени от любезни домакини. 

  
1-ви ден /25.12.2022/: Отпътуване от стадион "В.Левски” в 06:30 часа по маршрут София-Калотина-Пирот-Ниш-Пролом баня /около 240 км/.  Пристигане и настаняване в СПА хотел Радан 3* около обяд. "Пролом Баня" се намира в южната част на Сърбия, в гористите падини на планината Радан. Преди всичко е известна заради природната вода Пролом, която принадлежи към рядката група минерални води с високи балнеологични качества. Хотел "Радан" и комплекса към него обединяват настаняване в удобни стаи исъвременен медицински и Wellness център. Навсякъде в хотела може да се използва прочутата Пролом вода, в стаите, в медицинската част и в ресторанта. Обяд в ресторанта на хотела . Свободно време за релакс в СПА центъра – безплатно ползване на закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. ♫Празнична Коледна вечеря с безлимитни напитки. Нощувка.


2–ри  ден /26.12.2022/: Закуска. 10:30 часа - Посещение на „Дяволският град“ – природен феномен на около 27 км от Пролом баня. Обиколката на местността е около 1-1,30 минути на около 2 километра от околността. Провежда се само при подходящи метеорологични условия. Връщане в хотела за обяд.  Свободно време за СПА процедури и почивка. Вечеря в хотела. Нощувка.


3-ти ден /27.12.2022/: Закуска. Свободен ден за почивка и релакс с СПА центъра на хотел „Радан“. Обяд в ресторанта на хотела. Време за разходка из красивите околности на Пролом баня. При подходящо време - Пешеходен тур до църквата „Лазарица“ с местен водач /обиколката е около 2,5 км. Вечеря в хотела. Нощувка.


4-ти ден /28.12.2022/: Закуска. Освобождаване на стаите до 10:30 часа. Отпътуване за България.  По пътя – посещение на град Ниш, разположен на река Нишава и считан до 1878 за български град. Кратка обиколка в града: Площада на Освобождението, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление, Нишкия университет и други. Свободно време за разходка и шопинг из центъра на града. Пристигане в София вечерта.


Цената включва

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • 3 нощувки със закуски  в спа- хотел Radan 3* //www.prolombanja.com/bg/;
  • 3 обяда на блок-маса, включена Пролом вода /без алкохолни и безалкохолни напитки/;
  • 3 вечери – 2 стандартни блок-маса /без  напитки/ и 1 празнична /сет меню/ с неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки;
  • Безплатно неограничено ползване на вътрешен минерален басейн с Пролом вода, солена стая, сауна, парна баня, тепидариум, джакузи, новия закрит/открит басейн в СПА центъра /хавлии и кърпи за СПА-центъра са налични в хотела/;
  • Ползване на фитнес и стая за отдих(билярд, тенис на маса, дартс)
  • Посещение на град Ниш - само за ползващите автобусен превоз;
  • Посещение на „Дяволският град“ /посещава се само при подходящи метеорологични условия/ - само за ползващите автобусен превоз;
  • Медицинска застраховка с Асистанс с 5000 евро покритие;
  • Водач от фирмата и екскурзоводско обслужване.
Излетите до Дяволския град и църквата Лазарица се провеждат само при подходящи метеорологични условия и сухо време.

Цената не включва

  • Разходи от личен характер;
  • Доплащане за медицинска застраховка: Лица над 64 год. -4 лева;
  • Гарантирано настаняване на предни места до 3-та двойна седалка - доплащане 30 лева на пакет.

 
Цена на човек, за пакет, в лева на пълен пансион Цени по ранни записвания до дата 15.11.2022 Редовни цени
След дата 16.11.2022
На човек в двойна стая в стандартна стая 409.00 лева 439.00 лева
Дете от 0 до 8,99 год. с 2ма възрастни на доп. легло 149.00 лева 169.00 лева
Дете от 9 до 13,99 г. с двама възрастни на доп.легло 279.00 лева 299.00 лева
Дете от 0 до 2,99 години с един възрастен в стая 149.00 лева 169.00 лева
Дете от 3 до 6,99 години с 1 възрастен в стая 279.00 лева 299.00 лева
Доплащане за единично настаняване 90.00 лева 110.00 лева

Забележка:  Не се допуска настаняване на 3-ти възрастен в двойна стая. На допълнително легло, след потвърждение от хотела, се настаняват само деца до 13,99 години. За 3-ти възрастен се считат деца на 14 навършени години. Деца от 0 до 3,99 год. се превозват само в детско столче, осигурено от пътуващите с детето туристи. Апартаменти за по-големи семейства са на запитване.

За желаещите да ползват собствен транспорт се приспадат 40 лева от обявената цена и не се включва мед.застраховка.


Анулации на резервации:
Анулации направени до 30.10.2022 – 10 % неустойка
Анулации от 01.11.2022 до 30.11.2022 – 30 % неустойка
Анулации след 01.12.2022 – 100 % от дължимата сума


Hotel Radan 3* Обновеният през 2017 година  Хотел "Радан" разполага с 212 стаи в три корпуса, от които два са свързани с топла връзка с медицинския и Wellness центъра. Удобните стаи са с две класични легла или с френско легло и с течаща Пролом вода. Всички стаи са с бани, кабелна телевизия, Интернет връзка, телефон, хавлии и сeшоари за коса. Всички стаи, освен приземния етаж, имат и балкон. В Wellness центъра се ползват  качествата на Пролом водата  с цел релакс и подобряване на здравето. Освободете се от стреса и натрупаните токсини, върнете си силите и жизнеността в сауната, джакузи басейна, в "бисерна вана", в тепидариума или с някой от масажите: с етерични масла, топли вулканични камъни (HOT STONE), топъл шоколад. Ако искате да прекарате свободното си време активно, Пролом Баня Ви предлага многобройни възможности за активна почивка. В рамките на хотела има басейн с термална вода, фитнес зала, зала за тенис на маса, зала за билярд и за пикадо , а в парка на хотела съществуват два спортни терена за малки спортове (футбол с малки вратички и баскетбол) и шах на открито.Гостите на хотела могат да посетят  по-близки и по-далечни местности, като "Джаволя Варош", отдалечено на 27 км. Мястото е под защита на държавата като Паметник на природата от първа категория и същеременно е единствената кандидатура на Сърбия при избора за: "7-те световни чудеса на природата". Църквата Лазарица е друг интересен обект в близост до хотела, на около 2, 5 км. Изградена е през 1890 година и е единствената дървена църква в Топличкия регион. Според народното предание, в тази църква се е причестила една част от войската на княз Лазар в навечерието на Косовската битка. Природната Пролом вода принадлежи към много редките води с балнеологични стнойности, които дават възможност за много широк спектър дейности за лечение и профилактика. Това е природна минерална вода с ниско съдържание на разтворими минерали и се характеризира с: олигоминералност - много минерали в малки количества; алкалност и хипотермалност – с температура между 26 и 31,5 градуса. Тези характеристики дават възможност Пролом водата да се използва и като здравословна питейна вода, която дава жизненост и сила и не обременява организма.

В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари, които са с плаващ курс: 
1 евро =  118-119 динара
1 лев = 58- 59  динара

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста
Начин на плащане: депозит 30% от пакетната цена, доплащане – до 25 дни преди отпътуване. В случай, че необходимия брой не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите ще бъдат информирани 20 дни преди датата  на отпътуване.
Необходими документи: лична карта или валиден задграничен паспорт. За деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители - нотариално заверена декларация, че са съгласни детето да пътува в чужбина и задължително паспорт. Деца, чийто родители имат различни фамилии е задължително да носят копие от акта за раждане на детето. За Република Сърбия няма визови, санитарни и медицински ограничения и специални изисквания.
Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Сърбия, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини. 

72/10
 

Етикети
коледа , сърбия , екскурзии сърбия , нова година кралево , коледа , екскурзия до кралево , пролом баня , коледа при комшиите в сърбия и град кралево , ниски цени , ниски цени сърбия , обиколка на сърбия , екскурзии , нова година сърбия , почивка , нова година кралево сърбия , нова година 2023 , top travel , коледа в кралево , нова година сърбия , toptravels , коледа 2022 , нова година кралево , 2022 коледа , нова година сърбия , нова година в сърбия , нова година в сърбия , автобусна програма в сърбия , nova godina kralevo , екскурзии кралево , нова година в сърбия , празници , nova godina kralevo , коледа , екскурзии кралево , оферти нова година , коледа кралево сърбия , сърбия , с автобус до сърбия , ваканция , коледа при комшиите в сърбия , екскурзия до сърбия , екскурзия , nova godina kralevo , весела коледа , екскурзия до кралево , екскурзия до сърбия , екскурзии сърбия , екскурзия до кралево , нова година кралево , нова година кралево сърбия , нова година в кралево , нова година в кралево , кралево , коледа 2022 , град кралево , спа хотел "радан" в пролом баня , екскурзии кралево , екскурзии сърбия , спа в сърбия , хотел radan 3 , новогодишни празници 2023 , екскурзия до сърбия , коледни празници 2022 , новогодишни оферти , коледа при комшиите в сърбия и град кралево
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах