Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

РЕЧЕН КРУИЗ ПО РЕЙН ХОЛАНДИЯ, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ

Оферта номер: Е2757
Вид транспорт: Кораб Кораб
8 дни-7 нощувки/Сезон 2024
София Амстердам Кьолн Кобленц Хайделберг Страсбург Базел
Цена от: 2670.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ
29.06.2024 2670.00 BGN Запитване


Програма
1 ДЕН
.

1 ден 29.06.2024 Амстердам
Настаняване на круизния кораб след 16.00 ч.

2 ден 30.06.2024 Амстердам
Амстердам е градът с най-големия исторически център в Европа. При прокопаването на каналите му през 17 век, който по-късно ще нарекат Златен, са се създали над 90 малки острова, свързани с мостове. По време на обиколката ще видим главните площади и мостове, и красиво декорираните къщи, принадлежали някога на богати граждани и търговци. Разположени край каналите и наклонили се през времето, днес закачливо ги наричат Танцуващите къщи.
В 12.00 ч. отплаваме за Германия.

3 ден 01.07.2024 Кьолн
Днес сме в Кьолн от 15.00 до 23.00 ч. Може да се разходите сами из града или да се включите в екскурзия из историческия център, където се намират средновековната сграда на Кметството, останки от римския период на Колония Агрипенсис, красиви романски църкви, както и известната Кьолнска катедрала, строена в период от 600 години. Ще научим и историята на дома, в който се създава прочутата Кьолнска вода, или О`де колон.

4 ден 02.07.2024 Кобленц и Рюдесхайм
Сутринта пристигаме в Кобленц и ще имаме престой до 12.30 ч. Кобленц е един от най-старите градове в Германия, създаден от римляните преди 2000 г., и красиво разположен при сливането на реките Рейн и Мозел. В дългата си история, той често е бил цел на чужди завоеватели, оставили тук своя отпечатък. Пешеходната разходка из старинните романтични улички ще ни срещне с едни от най-старите църкви в Германия, запазените търговски къщи, сградата на кметството от 17 век. Вечерта ще прекараме в Рюдесхайм. Градчето се намира в един от известните винени райони на страната, като винената традиция тук е започната още от римляните. Използвайте престоя за разходка из центъра, който е запазил къщи от Средновековието, а главната 144 метра дълга улица „Дроселгасе“ е магнит за посетителите с множеството барове и таверни. Пъстрото немско градче посреща над 3 милиона гости всяка година. Отплаваме в полунощ.

5 ден 03.07.2024 Хайделберг, Шпайер
Тази сутрин около 09.00 ч. ще спрем в Манхайм, откъдето може да се включите в екскурзия до университетския град Хайделберг. Разположен само на 20 км. от Манхайм, Хайделберг често е наричан столица на Романтизма, защото през 19 век в него са творили писателят Гьоте и композиторът Шуман. Ще посетим замъка над Хайделберг, един от най-старите в Германия. Дострояван през различни епохи, той е носител и на различни архитектурни стилове – Немски барок, готика и ренесанс. В него се е намирала първата аптека в света, на чието място днес има малък музей, където могат да се видят средновековни хирургически инструменти, аптекарски везни и други интересни предмети. Ще видим огромната винена бъчва в мазето, слънчевия часовник със зодиакални знаци и различни скулптури от епохата на възраждането. След това ще се разходим из старата част на Хайделберг, която впечатлява с красиви исторически сгради, църкви, площади, както и с най-стария университет в Германия от 14 век. Корабът ни ще ни чака в Шпайер, където ще имаме престой до 12.00 до 19.00 ч. Това е един от най-старите градове в Германия. Разходете се из центъра, който е близо до пристанището и е осеян с приятни кафенета и винарни. Тук се намира най-старата запазена романска катедрала в страната, която е включена в листата на ЮНЕСКО. Наблизо е и търговската улица Максимилиан щрасе.

6 ден 04.07.2024 Страсбург
Пристигане в Страсбург около 06.00 ч. и престой до 16.00 ч. Сутринта ни очаква екскурзия из града, която ще ни завладее напълно. Особено впечатляващ е старинният район с канали и покрити мостове, наречен „Малката Франция“. Тук се е запазила традиционната архитектура, характерна за Елзас. Ще видим и перлата на европейската готика – катедралата Нотр Дам, най-високата сграда в Средновековна Европа. Старият град е включен в листата на ЮНЕСКО, а в новата част ще видим Съвета на Европа, Европейския парламент, Съда за правата на човека. Може да се върнете на борда за обяд или да останете в града и да опитате прочутата елзаска кухня, а после да се впуснете в шопинг или да се разходите с лодка из каналите на стария град.

7 ден 05.07.2024 Базел
Пристигаме в последната точка на нашия маршрут – Базел в 08.00 ч. Днес ви предлагаме да се включите в екскурзия из историческия център. Ще видим градския пейзаж, съчетал в себе си сгради от 15 век и съвременни здания, дело на известни архитекти. Ще се разходим из стария град край кметството, катедралата и пазарния площад. Връщане на борда за обяд. После ще имаме свободно време. Може да се върнете в града за шопинг и да опитате от топящия се в устата швейцарски шоколад, който се предлага в множеството малки магазинчета, с различни пълнежи и аромати.

8 ден 06.07.2024 Базел
След закуска в 09.00 ч. освобождаваме кораба.

Условия:
Цената е валидна при минимум 25 пълно платили.
Клиентът може да се настани на кораба в първия ден на круиза след 16.00 ч.
Освобождаването на кораба в Амстердам в последния ден е в 09.00 ч.
При метеорологични проблеми е възможна промяна в местата и часовете на спиране на кораба.
Дата за потвърждаване на круиза 30.05.2024 г.
Необходими документи: валидна лична карта или валиден задграничен паспорт.
Часовете на пристигане и отпътуване са примерни. Възможни са промени.
Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.

Агенцията предлага застраховка Отмяна на пътуване на ЗД Евроинс.
 
Резервации:
Резервации се приемат с авансово плащане от 30%.
Пълно плащане 60 дни преди датата на отпътуване.
 
Хотели
Круизен кораб Crucevita

На разположение на гостите са ресторант, бар, зона с камина и кресла, машина за кафе и чай на самообслужване през целия ден, библиотека, сауна и фитнес, слънчева тераса със шезлонги, безжичен интернет срещу заплащане. Корабът разполага с 3 палуби, капацитетът е 110 гости.
Каютите са с площ от 12.30 м2. Всички разполагат с индивидуален климатик, сателитна ТВ, сешоар, сейф, телефон, баня и тоалетна.
Каютите на основна палуба са с легла, които през деня се вдигат и превръщат в удобни места за сядане. Имат панорамни прозорци.
Каютите на средната палуба са с 2 легла хотелски тип, които могат да бъдат разположени заедно или отделно. Имат големи френски прозорци.
Информацията за кораба е валидна към 01.05.2022 г., възможни са промени.
Допълнителни екскурзии

Допълнителни екскурзии:
Амстердам – пешеходна обиколка – 85 лв.
Кьолн – пешеходна обиколка – 60 лв.
Кобленц – пешеходна обиколка – 80 лв.
Хайделберг – автобусна екскурзия – 145 лв.
Страсбург – автобусна екскурзия – 135 лв.
Базел – пешеходна обиколка – 80 лв.
 
Екскурзиите се провеждат с превод на български.
Екскурзиите се провеждат при минимум 15 записани.
 
Цените на екскурзиите са валидни при минимум 20 записани.
Цените на екскурзиите са валидни до 60 дни преди отплаване и при наличие на свободни места. След това са възможни промени.
Записване на място само при наличност на свободни места.


Цената включва
  • 7 нощувки в двойна каюта; 
  • 7 закуски, 6 обяда, 7 вечери на меню;
  • Следобедно кафе със сладки или вечерен снак в зависимост от програмата;
  • Питейна вода в стаята ежедневно;
  • Чай и кафе на закуска;
  • Вода по време на обяд и вечеря;
  • Чай и кафе на самообслужване през целия ден;
  • Коктейл за добре дошли с 1 напитка;
  • Капитанска вечеря;
  • Пристанищни такси;
  • Жива музика в бара вечер;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро със ЗД Евроинс;
  • Слушалки по време на екскурзиите;
  • Тур мениджър на български език

  • Цената не включва:
  • Самолетен билет и двупосочен трансфер /оферират се отделно/
  • Напитки, минибар и интернет.
  • Сервизно обслужване към персонала – препоръчителна сума 10 евро на човек, на ден за персонала и 3 евро за круиз директора – заплащат се на място в края на круиза;
  • Промяна на име по-малко от 30 дни преди началото на круиза – 100 лв.
  • Доплащане за мед. застраховка за лица от 65 до 74 г. – 12 лв.
  • Доплащане за мед. застраховка за лица от 75 до 85 г. – 34 лв.
  • Застраховка Отмяна на пътуване.
  • Допълнителни екскурзии.
  •  
    Цените на круиза са базирани на настоящите цени на горивата и пристанищните такси.
    При промяна над 5% ще се начисли горивна такса, за която ще бъдете информирани не по-късно от 21 дни преди началото на круиза.
     
     
    Оферта за самолетни билети с трансфер
     
    Полетно разписание:
     
    Луфтханза
    29.06 – София – Франкфурт 11.55 – 13.20
    29.06 – Франкфурт – Амстердам 17.20 – 18.30
    06.07 – Базел – Мюнхен 13.20 – 14.20
    06.07 – Мюнхен – София 20.10 – 23.00
     
    Багаж:
    1 чекиран багаж до 23 кг + 1 ръчен до 7 кг и размери 55х40х23
     
    Цена: 755 лв.
    Цената е валидна до изчерпване на билетите по тази тарифа.
     
    Цената включва:
  • Самолетни билети с включен багаж;
  • Трансфери летище – кораб – летище;
  • Тур мениджър от агенцията.
  •  
37/11

 
Етикети
унгария , зимбабве , южна корея , българия , холандия , антигуа , българия , хайделберг, шпайер , германия , гана , македония , круиз по река рейн , уикенд холандия със самолет , доминиканска република , пакистан , нидерландия , индия , интересни дестинации , казахстан , мексико , люксембург , украйна , екскурзии амстердам , словакия , непал , мавриций , хърватия , екскурзия през април , почивка с круиз , париж с екскурзовод , градините кукенхоф , тайван , тунис , монголия , страсбург , нигерия , кения , заансе сханс , топ травелс , израел , литва , либия , северна корея , круиз 2024 , филипини , танзания , круиз , финландия , нова зеландия , австралия| , алжир , холандия , полша , кувейт , франция , дания , самолетна екскурзия , 2024 екскурзия , замбия , босна и херцеговина , уикенд холандия 2024 , бермудски острови , кипър , екскурзия амстердам , круиз по река рейн , шри ланка , оман , хонконг , виетнам , киргизстан , амстердам преди великден , бутан , 2024 почивка , бахрейн , уикенд екскурзия , бахамски острови , словения , екскурзия с круиз , молдова , малта , португалия , швейцария , априлски уикенд , йордания , иран , черна гора , чехия , белгия , ниски цени , селцето заансе сханс , етиопия , барбадос , малайзия , речни круизи , круиз през юли , ливан , амстердам самолет , самолетна екскурзия амстердам , оае , германия , круз по река рейн , екскурзия до амстердам , крузи по река рейн , мароко , тайланд , перу , сингапур , уикенд с водач , италия , судан , швейцария , амстердам със самолет , египет , холандкси лалета , мадагаскар , бразилия , сейшели , испания , круиз по река рейн , канада , базел , сащ , круиз от амстердам , вип оферта , швеция , узбекистан , малдиви , монако , исландия , аржентина , китай , българия , коста рика , австрия , речни круизи , речни круизи , франция , амстердам 2024 , обиколка из европа , круиз по река рейн 2023 , европа 2024 , амстердам с панорамна обиколка , турция , сирия , 2024 круизи , лихтенщайн , великобритания , круиз по река рейн , речни круизи 2024 , катар , чили , уикенд в амстердам , беларус , русия , април в амстердам , травелс , румъния , албания , юар , хит оферта , уикенд в амстердам 2024 , армения , оод , норвегия , саудитска арабия , гърция , естония , екскурзия до амстердам 2024 , туркменистан , речни круизи , япония , ирландия , куба , 2024 круизи , индонезия , люксембург до париж , сърбия , лято 2024 , люксембург , френска полинезия , боливия , латвия , амстердам 2024
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах