Нова година 2021 в Малта с полет на Wizz Air 29.12.2020 - 02.01.2021/4 нощ - Ранни записвания         Почивка в Ривиера Мая 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Канкун 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         

Екскурзии до Гамбия

Гамбия

Гамбия
Полезно е да знаете

Официално име – Република Гамбия

Столица – Банджул

Население – 1 411 000 души

Език – английски, други

Валута – даласи

Религия – мюсюлмани, християни, други

Площ – 10 000 кв. км.

Ландшафт - Разположена е върху плоска равнина. Най-голяма река е Гамбия. Растителността е типична - савани, а в долината на р. Гамбия - вечнозелени тропични гори.


Обща информация

Република Гамбия е държава в Западна Африка. Тя е най-малката страна на африканския континент. Разположена е около река Гамбия. Граничи със Сенегал и Атлантическия океан.

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах