Априлска ваканция в Дубай 2024 с включена обзорна обиколка и посещение на Рамката 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 7 вечери и 3 екскурзии + Beach club на Палмата 03.04 - 10.04.2024/7 нощ         

Екскурзии до Мавриций

Полезно е да знаете

Мавриций ще Ви омагьоса и ще възвиси душата Ви, като Ви накара да се чувствате сред малцина избрани!

Всеки посететил тук се радва на лично отношение, всяка среща е възможност да се сдобиете с нов приятел, а зад всяка усмивка стои обещанието за незабравима ваканция. Мавриций е контраст от множество цветове и вкусове; разположен сред тюркоаза на океана - истински оазис на тишината и спокойствието. Островът - пресечна точка, в която минало и настояще се сливат, предлага истинска красота, която ще Ви кара да се връщате тук отново и отново. Мавриций е рай за любителите на подводния риболов, а търсещите наслада за тялото и душата не пропускат СПА-центровете, където времето спира.

 


Обща информация
Република Маврициий е разположена на около 800 км източно от най-големия африкански остров Мадагаскар. Територията включва големия едноименен остров и множество малки острови. Цялата островна група е с вулканичен произход. Най-разнообразен е релефът на о. Мавриций. Южната част е планинска, с най-висок връх Питон (826 м). Централната част е платовидна, а северната представлява крайбрежна низина.
Населението на Република Мавриций е общо 1 179 000 души. Етническият състав на населението е разнообразен. Доминират индомаврицийците (68%), потомци на индийски наемни работници, докарани насила на островите през XIX в. Втората по големина етническа група (27%) е със смесен произход- маврицийци-креоли.Официалния език е английския, други езици: френски- креолски, бихари, хинди, тамилски.Основните религии са - индуизъм, християнство (католици), ислям (сунити).

 

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах