Коледа 2023 в Малта 24.12 - 27.12.2023/3 нощ         Малдиви 2024 – раят на земята 27.02 - 07.03.2024/10 дни - 7 нощувки         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2023         

Екскурзии до Месопотамия

Месопотамия

Месопотамия
Полезно е да знаете

Обща информация
Месопотамия, също Двуречие или Междуречие, се наричат земите, разположени между реките Тигър и Ефрат. На север граничи с планините на Армения, на юг достига Персийския залив. На запад граничи със Сирийската степ, а на изток – с планинските възвишения на Западен Иран.
Месопотамия (разположена предимно на територията на днешни Ирак и Кувейт) често е наричана люлката на цивилизацията, защото някои от най-влиятелните ранни градове държави и империи първо се появяват там — въпреки че това не е единственото такова място!
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах