ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включена обзорна обиколка и посещение на Рамката 03.04 - 10.04.2024/7 нощ         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 7 вечери и 3 екскурзии + Beach club на Палмата 03.04 - 10.04.2024/7 нощ         

Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

6 дни-5 нощувки


Програма
Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.



Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 6

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.

Цената включва
Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси в размер на 69 евро и багаж до 18 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен на човек
5 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

 

Описание / Транспорт

Заминаване XC186  София 13:40 – Анталия 15:15
Тип самолет: Boeing 737
Адрес на авиокомпанията:Guzeloluk Mah. 1879 Sok.№148, Antalya/Turkey
Авиокомпания: CORENDON AIRLINES
Връщане      VBB5104 Анталия 14:30  - София - 16:30
Тип самолет: MD82
Адрес на авиокомпанията: гр. София, 1574, бул."Шипченски проход" №63
Авиокомпания: ALK Airlines

 

  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

  • Трансферът е с продължителност около 2.5 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
  • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Описание / допълнителни услуги

ЛЯТО 2022, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ СОФИЯ ДО АНТАЛИЯ

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ 

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита при оставащи не по-малко от 25 дни преди датата на отпътуване.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия– 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия- София .

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



Основна информация и допълнителни услуги

 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Няма изисквания за визи.

05/06

Етикети
екскурзии турция , турция , turcia ranni zapisvania , лято в сиде , pochivki side , turquoise hotel side 5* , barut b suites 4 * , турция , ранни записвания , анталия , seaden sea planet resort & spa 5 * , габрово , tui magic life jacaranda 5* , семейни почивки , почивки анталия , oferti top travels , почивка анталия , екскурзии сиде , seaden sea planet resort & spa 5 * , екскурзии турция , plazh , tui magic life jacaranda 5* , bosphorus sorgun hotel 5* , почивки със самолет , почивка сиде , ранни записвания сиде , почивки анталия , ниски цени , почивка в сиде, анталия , turcia ranni zapisvania , екскурзии топ травелс , почивка в анталия , екскурзии анталия , турция ранни записвания , почивки сиде , оферти анталия , ekskurzii ot sofia , pochivki turcia , oferti za ekskurzii , оферти топ травелс , kamelya k club hv-1 , ekskurzii liato 2022 , kamelya fulya hotel 5 * , почивка турция , ekskurzii side , лято 2022 в турция , лятна почивка в турция 2022 , екскурзия в сиде , pochivka side , почивка в сиде , hoteli , top travels , hoteli , почивки , лято 2022 в сиде , още оферти от топ травелс , анталия ранни записвания , top travels 2021 , side corolla hotel 4 * , оферти , самолетна почивка в анталия , cesars resort side 5 * , анталия , ranni zapisvania , още оферти от топ травелс , antalia , почивки от софия , почивки в турция 2022 , анталия , почивки турция , oferti za pochivki , oferti za ranni zapisvania , почивка в сиде , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , оферти турция , екскурзии , pochivki antalia , почивка в сиде , лято в анталия , екскурзии сиде , top travel , топ оферти , програми , pochivki turcia , екскурзия на ниска цена , seamelia beach resort & spa 5 * , програми , екскурзии турция , почивка в сиде , манавгат , почивки и екскурзии 2022 , ekskurzii antalia , почивка в сиде , лято 2022 в турция , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , turcia , ekskurzii , kamelya fulya hotel 5 * , pochivki , лято 2022 , ekskurzii turcia , почивка на море , почивка сиде , информация от топ травелс , почивки със самолет , ранни записвания , препоръчайте ми хотел в сиде , почивки от софия , diamond premium hotel & spa 5 * , почивка сиде , лято в турция , pochivki antalia , самолетна почивка в анталия , почивка сиде , на море , pochivki antalia , hotels , екскурзии лято 2022 , ekskurzii side , side oferti , препоръчан хотел , оферти , препоръчайте ми хотел в сиде , почивка турция , toptravels , почивка сиде , ekskurzii antalia , екскурзии анталия , club hotel turan prince world 5 * , pochivki ranni zapisvania , ранни записвания турция , toptravels.bg , pochivki side , pochivka side , сиде , top travels , euphoria palm beach resort hv-1 , сиде екскурзии , турция , ekskurzia 2022 , more , toptravels , почивка в анталия , екскурзии анталия , top oferti , pochivki liato 2022 , kamelya selin hotel 5 * , von resort golden beach hv-1 , почивки анталия , екскурзии ранни записвания , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , all inclusive , почивки в турция 2022 , хотели в сиде , turcia , pochivka v side ot sofia , von resort golden coast 5* , club-nena-hv-1/5* , сиде , kaya side 5* , barut hemera 5 * , хотел , oferti antalia , ekskurzii turcia , oferti za pochivki , турция ранни записвания , екскурзии сиде , bieno club sunset hotel & spa 5* , почивка сиде , почивка в анталия , плаж , стара загора , armas bella sun 4 * , хотели в анталия , почивка сиде , pochivki side , анталия , liato 2022 , почивка в сиде, анталия 2022 , bosphorus sorgun hotel 5* , top travels , ekskurzii top travels , турция , ekskurzii antalia , turcia 2022 , оферти анталия 2022 , pochivka v antaliya , екскурзии анталия , pochivka , seaden valentine resort & spa 5 * , barut sorgun 5 * , club-nena-hv-1/5* , оферти за почивки , palm world side resort&spa 4*+ , liato 2022 , море , diamond beach hotel & spa 5 * , почивка на ниска цена , хасково , казанлък , toptravels , сиде ранни записвания , more , алания , antalia , side pochivki , плаж , промоция , почивка в сиде , pochivki antalia , почивки , antalia , paloma oceana resort 5* , pochivki antalia , semeini ekskurzii , ekskurzii antalia , почивка сиде , kamelya selin hotel 5 * , alva donna beach resort comfort 5 * , ekskurzii side , хубав хотел в анталия , резервирайте при нас , ekskurzii sys samolet , варна , екскурзии анталия , seaden sea world resort & spa 5 * , oferti , top travel , почивка в сиде, анталия 2021 , топ оферти , екскурзия до турция , 2022 почивка в турция , antalia , pochivki side , orfeus park 4+* , почивки сиде , екскурзии до анталия , antalia , antalia , hotels , pochivka antalia , j'adore deluxe hotel & spa 5* , почивки турция , pochivki side , 2022 , екскурзии анталия , alva donna beach resort comfort 5 * , екскурзии ранни записвания , turcia ranni zapisvania , ранни записвания турция 2022 , сиде екскурзии , сиде , toptravels , оферти , лятна почивка в турция , pochivki ot sofia , pochivki , екскурзии турция , анталия , турция 2021 , pochivka v side , side ekskurzii , топ травелс , лятна почивка в сиде , почивка в анталия , top oferti , екскурзии , turquoise hotel side 5* , side , пловдив , екскурзия 2022 , почивка сиде , почивки турция , toptravels , toptravels.bg , club aqua plaza , турция , семейни почивки , почивка в сиде, анталия , pochivki ot sofia , side royal palace 5 * , semeini pochivki , oferti turcia , почивка в сиде, турция 2022, niski ceni , сиде почивки , екскурзии анталия , voyage sorgun 5 * , почивка в сиде, анталия 2022 , ekskurzii liato 2022 , самолетна почивка в анталия , side royal luxury hotel & spa 5* , оферти турция 2022 , почивка сиде , почивки турция , препоръчан хотел , анталия , oferti top travels , club hotel turan prince world 5 * , royal dragon hotel 5 * , side aquamarin resort & spa 4* , oz hotels side premium 5 * , side , side royal luxury hotel & spa 5* , j'adore deluxe hotel & spa 5* , euphoria palm beach resort hv-1 , турция ранни записвания , екскурзии от софия , почивка в турция , почивка сиде , анталия , почивка сиде , почивки в анталия , сиде , oferti za ranni zapisvania , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , сиде 2022 , paloma oceana resort 5* , почивка 2022 , почивки сиде , оферти за екскурзии , voyage sorgun 5 * , side ranni zapisvania , почивки ранни записвания , antalia ranni zapisvania , seher sun beach hotel 4 * , почивка в сиде , топ травелс , почивка сиде , paloma oceana resort 5* , екскурзии сиде , алания , сиде , турция , side royal palace 5 * , почивка 2022 , ниски цени , топ цени , почивки турция , почивки в анталия , почивки турция , турция , pochivki side antalia , toptravels , ekskurzii ranni zapisvania , side pochivki , почивки анталия , екскурзия до турция , top travels , сиде оферти , почивка в сиде, анталия , top travels , ekskurzia do , почивки анталия , в. търново , почивка на море , почивка в анталия , ekskurzii , екскурзии анталия , почивки топ травелс , side corolla hotel 4 * , екскурзии до анталия , ekskurzii side , nil bahir resort & spa 5 * , почивки анталия , екскурзии топ травелс , почивки сиде , почивка сиде , хотели в сиде , side ranni zapisvania , почивка сиде , oferti turcia , pochivki sys samolet , 2022 , side oferti , pochivki antalia , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , 2022 pochivka na egeisko more , почивки топ травелс , турция 2022 , почивка 2022 сиде анталия , tui blue barut andiz 4* , semeini ekskurzii , почивка сиде , ekskurzii top travels , анталия , ekskurzii side , анталия , почивки лято 2022 , лятна почивка в турция , ниски цени , von resort elite 5* , seher resort & spa 5 * , royal dragon hotel 5 * , сиде , почивки анталия , kamelya k club hv-1 , nil bahir resort & spa 5 * , хит цена , pochivki top travels , flora garden beach 5* , oferti , бургас , хотел в сиде , ekskurzii antalia , екскурзия в сиде , ekskurzia v turciq , pochivka na more , silence beach resort 5 * , von resort golden coast 5* , сиде 2022 , crystal admiral resort suites & spa 5 * , elysium elite hotel & spa 4* , екскурзия на ниска цена , лято 2022сиде , почивки анталия , лято 2022 , toptravels , palm world side resort&spa 4*+ , niski ceni , екскурзии анталия , топ травелс , хубав хотел в анталия , резервирайте при нас , oz hotels side premium 5 * , paloma finesse side 5* , ekskurzii i pochivki 2022 , лято 2022 в турция , оферти турция , ekskurzii antalia , почивка сиде , почивка сиде 2022 , side town by zhotels 4* , почивка анталия , seamelia beach resort & spa 5 * , оферти за ранни записвания , side , почивка сиде , лято , 2022 почивка , programi ot top travels , екскурзии анталия , манавгат , екскурзии със самолет , анталия ранни записвания , хотели в сиде , екскурзии от софия , екскурзии турция , oferti za ekskurzii , анталия , анталия , почивка 2022 сиде анталия , почивка в сиде , почивка в турция , semeini ekskurzii , ekskurzia , crystal palace luxury resort & spa 5 * , ниски цени , оферти , ekskurzii side , side aquamarin resort & spa 4* , ekskurzii ranni zapisvania , semeini pochivki , екскурзии сиде , von resort elite 5* , оферти топ травелс , екскурзии турция , side ekskurzii , armas bella sun 4 * , pochivka v side ot sofia , почивка в анталия , ekskurzii i pochivki 2022 , barut sorgun 5 * , почивки турция , bieno club sunset hotel & spa 5* , почивка в анталия , pochivki side , pochivka 2022 , cesars resort side 5 * , сиде оферти , venus 4* , сиде почивки , pochivka v antaliya , екскурзии турция , pochivki side antalia , pochivka v turcia , автобусна програма , ranni zapisvania , лято 2022 в сиде , pochivki liato 2022 , ранни записвания турция 2021 , почивки анталия , лято в сиде , side town by zhotels 4* , сиде , paloma oceana resort 5* , seaden valentine resort & spa 5 * , сиде ранни записвания , orfeus park 4+* , почивки турция , ekskurzii antalia , турция ранни записвания , top travel , diamond beach hotel & spa 5 * , лято 2022 сиде , анталия , crystal admiral resort suites & spa 5 * , ekskurzii ot sofia , информация от топ травелс , почивки сиде , paloma finesse side 5* , море , екскурзии турция , venus 4* , почивки турция , pochivki top travels , seaden sea world resort & spa 5 * , оферти лято 2022 , оферти анталия , turcia ranni zapisvania , софия , pochivka v side , oferti antalia , ekskurzii sys samolet , flora garden beach 5* , екскурзии сиде , топ травелс , почивки лято 2022 , почивки анталия , programi ot top travels , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , pochivki sys samolet , seher resort & spa 5 * , seher sun beach hotel 4 * , pochivka v side ot sofia , ekskurzii antalia , ниски цени , оферти за екскурзии , arum barut collection 5* , antalia ranni zapisvania , turcia 2022 , crystal palace luxury resort & spa 5 * , сиде 2022 , pochivka v antaliya , arum barut collection 5* , barut hemera 5 * , лятна почивка в сиде , хотели , почивки сиде , von resort golden beach hv-1 , почивка в сиде , екскурзии лято 2022 , почивка в сиде , semeini ekskurzii , оферти за почивки , лято в турция , silence beach resort 5 * , лято в анталия , pochivki antalia , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , ранни записвания 2022 , почивка на ниска цена , side , екскурзии със самолет , почивки ранни записвания , pochivki ranni zapisvania , оферти за ранни записвания , diamond premium hotel & spa 5 * , kaya side 5* , екскурзия 2022 , почивки турция , турция 2022 , pochivka antalia , лято 2022 , екскурзия , barut b suites 4 * , plazh , хотел в сиде , pochivki antalia , tui blue barut andiz 4* , elysium elite hotel & spa 4*
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах