Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

6 дни-5 нощувки


Програма
Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.



Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 6

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.

Цената включва
Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси в размер на 69 евро и багаж до 18 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен на човек
5 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

 

Описание / Транспорт

Заминаване XC186  София 13:40 – Анталия 15:15
Тип самолет: Boeing 737
Адрес на авиокомпанията:Guzeloluk Mah. 1879 Sok.№148, Antalya/Turkey
Авиокомпания: CORENDON AIRLINES
Връщане      VBB5104 Анталия 14:30  - София - 16:30
Тип самолет: MD82
Адрес на авиокомпанията: гр. София, 1574, бул."Шипченски проход" №63
Авиокомпания: ALK Airlines

 

  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

  • Трансферът е с продължителност около 2.5 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
  • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Описание / допълнителни услуги

ЛЯТО 2022, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ СОФИЯ ДО АНТАЛИЯ

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ 

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита при оставащи не по-малко от 25 дни преди датата на отпътуване.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия– 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия- София .

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



Основна информация и допълнителни услуги

 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Няма изисквания за визи.

05/06

Етикети
почивка сиде , pochivki antalia , bieno club sunset hotel & spa 5* , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , почивки в анталия , сиде , ekskurzia 2022 , toptravels.bg , екскурзия в сиде , почивка сиде , турция 2021 , екскурзии със самолет , j'adore deluxe hotel & spa 5* , alva donna beach resort comfort 5 * , лято , ekskurzii i pochivki 2022 , ниски цени , сиде , препоръчан хотел , анталия , kamelya selin hotel 5 * , ekskurzii i pochivki 2022 , venus 4* , antalia ranni zapisvania , pochivki sys samolet , хотели , crystal palace luxury resort & spa 5 * , pochivki top travels , top travels 2021 , toptravels , ekskurzii , турция ранни записвания , почивки в анталия , почивка в анталия , почивка в сиде, турция 2022, оферти турция , nil bahir resort & spa 5 * , hotels , почивка в сиде , pochivki antalia , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , екскурзия на ниска цена , почивки анталия , pochivki antalia , почивки от софия , почивка в турция , турция , oferti antalia , seher sun beach hotel 4 * , side ranni zapisvania , semeini pochivki , екскурзия 2022 , pochivka v side , лято 2022сиде , почивки сиде , pochivka side , почивки анталия , почивка в сиде, анталия 2022 , варна , seamelia beach resort & spa 5 * , семейни почивки , 2022 почивка в турция , barut b suites 4 * , лято 2022 в сиде , paloma finesse side 5* , турция , toptravels , анталия ранни записвания , oferti turcia , ekskurzii top travels , von resort golden beach hv-1 , оферти , ekskurzii antalia , ekskurzii antalia , side royal palace 5 * , plazh , сиде екскурзии , почивки сиде , алания , почивка сиде , на море , почивка в анталия , alva donna beach resort comfort 5 * , silence beach resort 5 * , club-nena-hv-1/5* , почивки турция , екскурзии сиде , хотел , почивка сиде , почивка 2022 сиде анталия , турция , почивки със самолет , elysium elite hotel & spa 4* , all inclusive , почивки , bieno club sunset hotel & spa 5* , почивка 2022 сиде анталия , pochivka v turcia , оферти , сиде 2022 , turcia ranni zapisvania , почивка в сиде , почивка в сиде , semeini pochivki , oferti za ranni zapisvania , хотели в сиде , pochivki top travels , seaden valentine resort & spa 5 * , почивки анталия , почивки със самолет , side aquamarin resort & spa 4* , почивка турция , лято в анталия , oz hotels side premium 5 * , kamelya k club hv-1 , pochivka antalia , турция , top oferti , почивки анталия , seaden sea planet resort & spa 5 * , ekskurzii side , почивки анталия , oferti turcia , лято в турция , paloma finesse side 5* , pochivka v side ot sofia , seaden sea planet resort & spa 5 * , turcia , оферти за почивки , лято 2022 сиде , екскурзии турция , екскурзии , niski ceni , toptravels , препоръчайте ми хотел в сиде , antalia , ранни записвания турция 2022 , хотел в сиде , почивка 2022 , oferti za ekskurzii , манавгат , programi ot top travels , seamelia beach resort & spa 5 * , palm world side resort&spa 4*+ , ekskurzia do , side oferti , почивка сиде , top travel , ekskurzii antalia , почивка сиде , почивки сиде , анталия , почивки анталия , top travel , турция ранни записвания , silence beach resort 5 * , почивка анталия , лято 2022 в сиде , top travels , турция ранни записвания , почивки от софия , почивки и екскурзии 2022 , niski ceni , турция ранни записвания , oz hotels side premium 5 * , side aquamarin resort & spa 4* , side town by zhotels 4* , анталия , екскурзии турция , ranni zapisvania , почивка в сиде, анталия 2021 , лятна почивка в турция , royal dragon hotel 5 * , ekskurzii side , ekskurzii ot sofia , оферти за екскурзии , antalia , екскурзии сиде , von resort golden beach hv-1 , екскурзии турция , von resort elite 5* , liato 2022 , pochivki side , почивка сиде , екскурзии ранни записвания , turcia ranni zapisvania , 2022 , euphoria palm beach resort hv-1 , лято в анталия , екскурзии лято 2022 , ekskurzii side , почивки турция , antalia , почивки лято 2022 , почивка на море , лято в турция , arum barut collection 5* , ekskurzii sys samolet , pochivki turcia , екскурзия в сиде , екскурзии сиде , казанлък , nil bahir resort & spa 5 * , ниски цени , почивка анталия , ekskurzii side , почивка в сиде , оферти , seaden sea world resort & spa 5 * , side , turcia ranni zapisvania , pochivka side , топ оферти , paloma oceana resort 5* , море , semeini ekskurzii , сиде оферти , почивка в сиде, анталия , pochivki turcia , почивка в сиде , pochivki side , ранни записвания , сиде екскурзии , топ травелс , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , pochivki antalia , ekskurzii top travels , side town by zhotels 4* , club-nena-hv-1/5* , лято 2022 в турция , diamond beach hotel & spa 5 * , j'adore deluxe hotel & spa 5* , ниски цени , хотел в сиде , orfeus park 4+* , ранни записвания сиде , почивка сиде , екскурзии сиде , antalia , препоръчан хотел , оферти за почивки , ekskurzii side , top oferti , почивки , препоръчайте ми хотел в сиде , екскурзии до анталия , orfeus park 4+* , side , side royal luxury hotel & spa 5* , сиде , pochivka v side ot sofia , tui blue barut andiz 4* , почивки турция , бургас , почивки турция , ранни записвания турция , ekskurzii antalia , crystal admiral resort suites & spa 5 * , анталия ранни записвания , turcia 2022 , почивки турция , хубав хотел в анталия , екскурзии от софия , oferti , лято 2022 , турция 2022 , екскурзии анталия , почивка в сиде, анталия , екскурзии турция , bosphorus sorgun hotel 5* , ekskurzii sys samolet , club aqua plaza , top travels , екскурзии анталия , екскурзии анталия , ниски цени , pochivka v antaliya , oferti za ekskurzii , лятна почивка в турция 2022 , ниски цени , ekskurzii liato 2022 , ranni zapisvania , екскурзия , анталия , hoteli , хотели в сиде , екскурзия до турция , пловдив , ekskurzii ranni zapisvania , почивка сиде 2022 , pochivka antalia , ekskurzii turcia , оферти за ранни записвания , оферти анталия , ekskurzia , toptravels.bg , почивка в анталия , pochivki antalia , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , side royal palace 5 * , хотели в сиде , почивка сиде , почивки анталия , club hotel turan prince world 5 * , von resort golden coast 5* , armas bella sun 4 * , royal dragon hotel 5 * , pochivki antalia , почивка 2022 , barut hemera 5 * , лятна почивка в сиде , промоция , лятна почивка в сиде , pochivka , топ травелс , екскурзии анталия , seher sun beach hotel 4 * , pochivka na more , armas bella sun 4 * , оферти лято 2022 , анталия , club hotel turan prince world 5 * , von resort golden coast 5* , barut hemera 5 * , tui magic life jacaranda 5* , почивка сиде , екскурзии ранни записвания , pochivka v antaliya , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , турция , pochivki ot sofia , почивка сиде , програми , kaya side 5* , antalia ranni zapisvania , турция 2022 , семейни почивки , antalia , почивки турция , лятна почивка в турция , оферти турция , diamond premium hotel & spa 5 * , crystal admiral resort suites & spa 5 * , kaya side 5* , анталия , arum barut collection 5* , оферти топ травелс , програми , kamelya selin hotel 5 * , crystal palace luxury resort & spa 5 * , информация от топ травелс , почивки турция , pochivki antalia , bosphorus sorgun hotel 5* , сиде почивки , pochivki ot sofia , voyage sorgun 5 * , екскурзии турция , palm world side resort&spa 4*+ , barut sorgun 5 * , turquoise hotel side 5* , pochivki liato 2022 , екскурзии анталия , сиде 2022 , diamond premium hotel & spa 5 * , elysium elite hotel & spa 4* , semeini ekskurzii , почивка в анталия , oferti antalia , почивка на ниска цена , side ranni zapisvania , side pochivki , почивки турция , seher resort & spa 5 * , лято 2022 , pochivki side , tui blue barut andiz 4* , pochivka v side ot sofia , екскурзии със самолет , ekskurzii ranni zapisvania , манавгат , diamond beach hotel & spa 5 * , лято 2022 в турция , ekskurzii antalia , почивка сиде , ekskurzii ot sofia , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , оферти за екскурзии , екскурзии турция , side royal luxury hotel & spa 5* , самолетна почивка в анталия , почивки ранни записвания , оферти топ травелс , сиде , още оферти от топ травелс , 2022 pochivka na egeisko more , почивка в сиде, анталия , von resort elite 5* , почивки топ травелс , ранни записвания 2022 , почивка в сиде, анталия 2022 , barut b suites 4 * , хотели в анталия , екскурзии до анталия , лято в сиде , paloma oceana resort 5* , оферти турция 2022 , почивка сиде , venus 4* , почивка в сиде , pochivki sys samolet , почивка сиде , екскурзии лято 2022 , turcia , екскурзии сиде , почивка в сиде , flora garden beach 5* , toptravels , плаж , анталия , сиде , more , toptravels , сиде ранни записвания , barut sorgun 5 * , turquoise hotel side 5* , side corolla hotel 4 * , euphoria palm beach resort hv-1 , почивки анталия , почивка в анталия , екскурзии анталия , плаж , side , почивка турция , в. търново , ekskurzii side , 2022 почивка , стара загора , ekskurzii antalia , хубав хотел в анталия , pochivki ranni zapisvania , сиде , сиде оферти , ekskurzii liato 2022 , автобусна програма , seher resort & spa 5 * , почивки в турция 2022 , почивки сиде , toptravels , оферти анталия , топ оферти , екскурзии анталия , почивки в турция 2022 , самолетна почивка в анталия , turcia 2022 , cesars resort side 5 * , antalia , paloma oceana resort 5* , oferti top travels , pochivki antalia , екскурзии турция , резервирайте при нас , анталия , ekskurzia v turciq , почивки турция , side ekskurzii , почивка в анталия , ekskurzii antalia , оферти , pochivki , екскурзии анталия , почивка в сиде , turcia ranni zapisvania , side oferti , сиде 2022 , pochivki ranni zapisvania , почивки анталия , екскурзии , почивка в сиде , top travel , лято 2022 в турция , почивка сиде , софия , oferti za pochivki , почивки сиде , pochivka v antaliya , още оферти от топ травелс , топ травелс , алания , екскурзии анталия , екскурзии от софия , paloma oceana resort 5* , kamelya k club hv-1 , сиде ранни записвания , 2022 , cesars resort side 5 * , почивки топ травелс , почивки лято 2022 , почивка сиде , почивка сиде , екскурзии турция , ранни записвания , анталия , екскурзия 2022 , лято 2022 , pochivki , pochivki side , екскурзии анталия , почивка сиде , flora garden beach 5* , pochivki side , side corolla hotel 4 * , анталия , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , hoteli , почивка в турция , more , voyage sorgun 5 * , top travels , top travels , топ цени , pochivki side antalia , seaden valentine resort & spa 5 * , kamelya fulya hotel 5 * , почивка на море , semeini ekskurzii , seaden sea world resort & spa 5 * , екскурзии топ травелс , side ekskurzii , pochivka v side , хасково , сиде , информация от топ травелс , oferti za pochivki , почивки турция , почивки анталия , oferti , ekskurzii , kamelya fulya hotel 5 * , pochivka 2022 , екскурзия на ниска цена , pochivki side , oferti top travels , турция , анталия , toptravels , почивки ранни записвания , side , oferti za ranni zapisvania , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , pochivki liato 2022 , оферти за ранни записвания , plazh , турция , резервирайте при нас , море , tui magic life jacaranda 5* , почивка на ниска цена , топ травелс , ранни записвания турция 2021 , почивка в сиде , semeini ekskurzii , pochivki side antalia , liato 2022 , габрово , оферти анталия 2022 , екскурзия до турция , top travels , hotels , екскурзии топ травелс , ekskurzii turcia , анталия , екскурзии сиде , ekskurzii antalia , programi ot top travels , почивка в анталия , лято в сиде , side pochivki , сиде почивки , хит цена , почивки сиде , самолетна почивка в анталия
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах