Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

6 дни-5 нощувки


Програма
Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.



Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 6

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.

Цената включва
Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси в размер на 69 евро и багаж до 18 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен на човек
5 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

 

Описание / Транспорт

Заминаване XC186  София 13:40 – Анталия 15:15
Тип самолет: Boeing 737
Адрес на авиокомпанията:Guzeloluk Mah. 1879 Sok.№148, Antalya/Turkey
Авиокомпания: CORENDON AIRLINES
Връщане      VBB5104 Анталия 14:30  - София - 16:30
Тип самолет: MD82
Адрес на авиокомпанията: гр. София, 1574, бул."Шипченски проход" №63
Авиокомпания: ALK Airlines

 

  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

  • Трансферът е с продължителност около 2.5 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
  • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Описание / допълнителни услуги

ЛЯТО 2022, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ СОФИЯ ДО АНТАЛИЯ

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ 

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита при оставащи не по-малко от 25 дни преди датата на отпътуване.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия– 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия- София .

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



Основна информация и допълнителни услуги

 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Няма изисквания за визи.

05/06

Етикети
анталия , почивка в анталия , почивки сиде , лято 2022 в турция , екскурзии анталия , почивка сиде , top oferti , почивки в турция 2022 , екскурзия 2022 , euphoria palm beach resort hv-1 , kamelya fulya hotel 5 * , сиде , side corolla hotel 4 * , oferti turcia , crystal palace luxury resort & spa 5 * , top oferti , antalia ranni zapisvania , почивки турция , почивка сиде , antalia , почивки в анталия , екскурзии топ травелс , pochivki , сиде 2022 , сиде , сиде почивки , toptravels.bg , ekskurzii antalia , програми , почивка сиде , pochivki liato 2022 , почивка в анталия , pochivka v turcia , море , екскурзии анталия , почивки турция , почивки сиде , почивки ранни записвания , side aquamarin resort & spa 4* , antalia , сиде оферти , pochivki sys samolet , оферти , tui blue barut andiz 4* , turcia 2022 , хотел в сиде , ниски цени , турция ранни записвания , kamelya k club hv-1 , side ranni zapisvania , more , seaden sea world resort & spa 5 * , ранни записвания 2022 , 2022 pochivka na egeisko more , side , elysium elite hotel & spa 4* , лято в анталия , почивки турция , екскурзии със самолет , самолетна почивка в анталия , почивка в сиде , side ranni zapisvania , топ травелс , екскурзии анталия , seamelia beach resort & spa 5 * , хубав хотел в анталия , pochivki side antalia , почивка 2022 сиде анталия , хотели в сиде , antalia , ekskurzii ranni zapisvania , почивка сиде , side , оферти за почивки , екскурзии ранни записвания , анталия , оферти анталия , pochivki ranni zapisvania , лято 2022 сиде , arum barut collection 5* , kaya side 5* , nil bahir resort & spa 5 * , 2022 почивка , лято 2022 в сиде , екскурзии анталия , kamelya selin hotel 5 * , сиде почивки , antalia ranni zapisvania , екскурзии със самолет , bieno club sunset hotel & spa 5* , екскурзия до турция , semeini ekskurzii , toptravels , оферти за екскурзии , екскурзия 2022 , ниски цени , почивки анталия , плаж , side royal palace 5 * , ekskurzii side , почивка сиде , ранни записвания сиде , почивка в сиде, анталия , oferti top travels , препоръчан хотел , семейни почивки , оферти за екскурзии , pochivka v side , още оферти от топ травелс , екскурзии от софия , оферти , semeini pochivki , семейни почивки , ekskurzii side , хотел в сиде , voyage sorgun 5 * , алания , почивки турция , почивки анталия , pochivki side , ekskurzii liato 2022 , pochivki antalia , top travels 2021 , оферти анталия , почивка анталия , pochivki side antalia , лятна почивка в турция 2022 , пловдив , alva donna beach resort comfort 5 * , paloma oceana resort 5* , почивки лято 2022 , почивки анталия , ranni zapisvania , сиде екскурзии , сиде , pochivka side , анталия , почивка в сиде, анталия 2022 , турция ранни записвания , информация от топ травелс , почивка в анталия , programi ot top travels , kamelya fulya hotel 5 * , в. търново , flora garden beach 5* , ранни записвания , barut sorgun 5 * , side oferti , хотели в сиде , сиде , top travel , оферти турция , резервирайте при нас , турция , pochivki turcia , препоръчан хотел , почивка в сиде , почивки турция , на море , почивка на ниска цена , почивка сиде , pochivki antalia , ekskurzii sys samolet , side pochivki , почивка в сиде, анталия 2021 , почивка на ниска цена , почивки турция , почивка в сиде, анталия , oferti za ranni zapisvania , топ оферти , nil bahir resort & spa 5 * , автобусна програма , почивка в сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивки от софия , pochivka , von resort golden beach hv-1 , почивка сиде , почивка в сиде , diamond beach hotel & spa 5 * , pochivki antalia , анталия , екскурзии турция , анталия ранни записвания , топ травелс , barut hemera 5 * , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , екскурзия , почивка в сиде , алания , екскурзии анталия , antalia , почивки в турция 2022 , почивки анталия , von resort elite 5* , оферти , pochivki top travels , cesars resort side 5 * , сиде ранни записвания , самолетна почивка в анталия , хит цена , turcia , почивка 2022 , ekskurzii sys samolet , ekskurzii ot sofia , лятна почивка в турция , лято , ekskurzii antalia , pochivki ot sofia , armas bella sun 4 * , екскурзии лято 2022 , препоръчайте ми хотел в сиде , pochivki top travels , ekskurzii antalia , екскурзии турция , почивки лято 2022 , club aqua plaza , почивка в сиде , niski ceni , почивка в анталия , oferti za ranni zapisvania , top travels , анталия ранни записвания , екскурзии анталия , pochivki ot sofia , pochivki side , oferti , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивки сиде , почивка сиде , екскурзия на ниска цена , екскурзии турция , хубав хотел в анталия , pochivka v side ot sofia , oferti antalia , paloma oceana resort 5* , bieno club sunset hotel & spa 5* , почивки анталия , промоция , silence beach resort 5 * , турция 2022 , почивки със самолет , ekskurzii turcia , tui magic life jacaranda 5* , turquoise hotel side 5* , euphoria palm beach resort hv-1 , резервирайте при нас , екскурзии анталия , почивки и екскурзии 2022 , pochivka v antaliya , екскурзии до анталия , лято в сиде , почивки топ травелс , почивка в сиде , hotels , ekskurzia , voyage sorgun 5 * , von resort golden beach hv-1 , почивка сиде , хотели в сиде , liato 2022 , hotels , turcia ranni zapisvania , лято в турция , лято 2022 , ekskurzii i pochivki 2022 , pochivka antalia , pochivki side , ekskurzii side , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , екскурзия в сиде , pochivki turcia , bosphorus sorgun hotel 5* , top travels , бургас , von resort golden coast 5* , почивка сиде , анталия , ранни записвания турция , почивки анталия , екскурзии сиде , оферти за почивки , турция , pochivki side , почивка сиде , oferti za pochivki , почивка в анталия , хотели в анталия , pochivki antalia , ekskurzii , ekskurzii ot sofia , armas bella sun 4 * , pochivka v antaliya , екскурзии топ травелс , orfeus park 4+* , oferti za pochivki , oferti turcia , турция , side ekskurzii , топ оферти , ранни записвания турция 2021 , von resort elite 5* , turcia ranni zapisvania , почивки анталия , анталия , diamond premium hotel & spa 5 * , почивка в сиде, анталия , почивки сиде , екскурзии ранни записвания , почивка в турция , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивка в турция , diamond premium hotel & spa 5 * , екскурзия на ниска цена , екскурзии сиде , 2022 , турция 2021 , турция , pochivki ranni zapisvania , semeini ekskurzii , лято 2022 в турция , сиде екскурзии , ranni zapisvania , tui blue barut andiz 4* , turcia 2022 , crystal admiral resort suites & spa 5 * , pochivki , екскурзии , side aquamarin resort & spa 4* , сиде , antalia , почивка турция , pochivka antalia , programi ot top travels , сиде , pochivki antalia , почивка 2022 сиде анталия , paloma oceana resort 5* , почивка сиде , ekskurzii top travels , почивки от софия , оферти анталия 2022 , palm world side resort&spa 4*+ , royal dragon hotel 5 * , почивка сиде , почивка сиде , side royal luxury hotel & spa 5* , seaden valentine resort & spa 5 * , ekskurzia 2022 , pochivka v antaliya , more , turcia ranni zapisvania , екскурзия в сиде , j'adore deluxe hotel & spa 5* , paloma finesse side 5* , препоръчайте ми хотел в сиде , top travel , ekskurzii , club hotel turan prince world 5 * , почивки , почивка в сиде, турция 2022, seaden sea world resort & spa 5 * , 2022 , semeini ekskurzii , екскурзии сиде , crystal palace luxury resort & spa 5 * , анталия , сиде оферти , 2022 почивка в турция , toptravels , oferti za ekskurzii , side ekskurzii , turcia , plazh , екскурзии турция , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , top travels , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , ранни записвания турция 2022 , анталия , почивки турция , сиде 2022 , toptravels , club-nena-hv-1/5* , турция , oferti , pochivki side , ekskurzii side , kaya side 5* , екскурзии анталия , лятна почивка в турция , liato 2022 , side town by zhotels 4* , хотел , ekskurzii ranni zapisvania , оферти топ травелс , самолетна почивка в анталия , програми , анталия , почивки топ травелс , екскурзии лято 2022 , seamelia beach resort & spa 5 * , екскурзии турция , почивки , анталия , почивки анталия , ekskurzii side , почивка в анталия , plazh , екскурзии турция , niski ceni , flora garden beach 5* , paloma finesse side 5* , ekskurzii side , silence beach resort 5 * , bosphorus sorgun hotel 5* , pochivki antalia , почивки турция , ekskurzii antalia , ekskurzii top travels , оферти турция , лято в сиде , море , почивка на море , почивки турция , hoteli , palm world side resort&spa 4*+ , почивки сиде , ekskurzii antalia , почивка в сиде , club-nena-hv-1/5* , габрово , ранни записвания , ekskurzia do , стара загора , top travel , venus 4* , seher resort & spa 5 * , топ травелс , лятна почивка в сиде , pochivka 2022 , oferti top travels , лято 2022 в сиде , почивка сиде , pochivka v side , pochivki antalia , лято 2022 , оферти за ранни записвания , ekskurzii antalia , ниски цени , турция ранни записвания , toptravels.bg , хасково , toptravels , all inclusive , toptravels , side , royal dragon hotel 5 * , почивка в сиде , ekskurzii antalia , почивка в сиде, анталия 2022 , ekskurzii i pochivki 2022 , side oferti , barut b suites 4 * , екскурзии анталия , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивка сиде , екскурзии сиде , почивка анталия , pochivki sys samolet , pochivka v side ot sofia , почивка на море , лято 2022 , турция ранни записвания , top travels , почивки турция , софия , club hotel turan prince world 5 * , seaden sea planet resort & spa 5 * , почивка сиде , pochivka v side ot sofia , почивка сиде , ekskurzia v turciq , оферти , orfeus park 4+* , von resort golden coast 5* , seher sun beach hotel 4 * , hoteli , манавгат , анталия , топ цени , ekskurzii liato 2022 , почивка в анталия , оферти лято 2022 , side corolla hotel 4 * , турция , екскурзии анталия , почивка сиде 2022 , хотели , екскурзии , barut hemera 5 * , още оферти от топ травелс , paloma oceana resort 5* , pochivka na more , seher sun beach hotel 4 * , oferti za ekskurzii , pochivki side , seaden sea planet resort & spa 5 * , pochivka side , почивка турция , venus 4* , seaden valentine resort & spa 5 * , toptravels , почивки в анталия , турция 2022 , екскурзии от софия , екскурзии до анталия , elysium elite hotel & spa 4* , ekskurzii antalia , лятна почивка в сиде , side royal palace 5 * , semeini pochivki , pochivki antalia , ниски цени , почивки със самолет , сиде , diamond beach hotel & spa 5 * , seher resort & spa 5 * , pochivki liato 2022 , турция , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , antalia , анталия , варна , oz hotels side premium 5 * , лято в анталия , почивка 2022 , turcia ranni zapisvania , казанлък , топ травелс , почивки ранни записвания , оферти за ранни записвания , почивки сиде , oferti antalia , arum barut collection 5* , alva donna beach resort comfort 5 * , tui magic life jacaranda 5* , оферти топ травелс , лято в турция , информация от топ травелс , екскурзии сиде , barut b suites 4 * , манавгат , почивки анталия , сиде 2022 , side pochivki , cesars resort side 5 * , kamelya k club hv-1 , лято 2022сиде , turquoise hotel side 5* , сиде ранни записвания , barut sorgun 5 * , side royal luxury hotel & spa 5* , оферти турция 2022 , екскурзия до турция , лято 2022 в турция , side , плаж , toptravels , ekskurzii turcia , почивки анталия , j'adore deluxe hotel & spa 5* , top travels , екскурзии турция , kamelya selin hotel 5 * , ниски цени , почивка в сиде , side town by zhotels 4* , semeini ekskurzii , екскурзии сиде , екскурзии турция , oz hotels side premium 5 *
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах