Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
pochivki antalia , side pochivki , hoteli , екскурзии топ травелс , top travel , екскурзии анталия , почивка 2021 , почивки анталия , екскурзии със самолет , turquoise hotel side 5* , оферти за почивки , хотели в сиде , лято в сиде , palm world side resort&spa 4*+ , voyage sorgun 5 * , ekskurzii i pochivki 2021 , екскурзии сиде , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , екскурзия 2021 , екскурзии до анталия , почивка сиде , екскурзии турция , toptravels.bg , top oferti , kaya side 5* , pochivki antalia , 2021 , side town by zhotels 4* , niski ceni , екскурзии анталия , pochivki antalia , габрово , анталия ранни записвания , niski ceni , почивка на ниска цена , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивка сиде , silence beach resort 5 * , екскурзии турция , почивка сиде , j'adore deluxe hotel & spa 5* , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивка сиде , екскурзии ранни записвания , nil bahir resort & spa 5 * , side royal luxury hotel & spa 5* , почивки турция , ekskurzii , von resort golden beach hv-1 , side town by zhotels 4* , почивка сиде , liato 2021 , почивка в сиде, анталия 2021 , екскурзия до турция , почивка сиде , pochivka antalia , анталия , почивки ранни записвания , side royal luxury hotel & spa 5* , pochivki side antalia , екскурзии сиде , програми , ekskurzii ot sofia , pochivki turcia , оферти турция , анталия , top travels , top travels 2021 , 2021 pochivka na egeisko more , barut hemera 5 * , оферти за ранни записвания , ekskurzii top travels , почивка в сиде , хотели , seaden sea planet resort & spa 5 * , в. търново , kamelya selin hotel 5 * , още оферти от топ травелс , оферти за почивки , ekskurzii side , резервирайте при нас , ekskurzii side , side corolla hotel 4 * , oferti antalia , лято , side ekskurzii , почивка в сиде, анталия , top oferti , алания , анталия , pochivka v antaliya , препоръчан хотел , почивка в сиде, анталия , самолетна почивка в анталия , почивка в сиде, анталия , ранни записвания , pochivki side , почивка в сиде , почивки сиде , почивки от софия , почивка в анталия , side , почивки от софия , промоция , orfeus park 4+* , почивка сиде , seamelia beach resort & spa 5 * , почивка в сиде , turcia ranni zapisvania , ekskurzia v turciq , turcia , почивки в турция 2021 , сиде 2021 , ниски цени , bieno club sunset hotel & spa 5* , екскурзии сиде , paloma finesse side 5* , лято 2021 , лятна почивка в сиде , pochivka v antaliya , side royal palace 5 * , лято в сиде , информация от топ травелс , екскурзия на ниска цена , турция 2021 , ekskurzii side , ekskurzii top travels , почивка в турция , turcia ranni zapisvania , von resort golden coast 5* , kamelya fulya hotel 5 * , екскурзия 2021 , сиде , хотел в сиде , почивки турция , екскурзии от софия , почивка сиде , турция , анталия ранни записвания , сиде 2021 , оферти , oferti turcia , почивки анталия , barut sorgun 5 * , kamelya k club hv-1 , почивка сиде , турция ранни записвания , von resort elite 5* , diamond beach hotel & spa 5 * , информация от топ травелс , ранни записвания , pochivki side , ekskurzii antalia , оферти анталия , von resort golden beach hv-1 , diamond premium hotel & spa 5 * , екскурзии анталия , почивки сиде , почивки турция , лято 2021 в турция , почивка в анталия , сиде 2021 , 2021 почивка , pochivki side , elysium elite hotel & spa 4* , toptravels , pochivki side antalia , почивка сиде , оферти турция , почивки турция , seaden sea world resort & spa 5 * , pochivki liato 2021 , почивка в сиде, анталия 2021 , pochivka v side ot sofia , seher sun beach hotel 4 * , pochivki ranni zapisvania , royal dragon hotel 5 * , pochivki side , side aquamarin resort & spa 4* , side ekskurzii , на море , почивки анталия , сиде оферти , екскурзии от софия , ekskurzii antalia , почивки в анталия , почивки анталия , pochivka v turcia , crystal admiral resort suites & spa 5 * , сиде 2021 , семейни почивки , почивки турция , hotels , ranni zapisvania , анталия , почивка 2021 сиде анталия , pochivki ranni zapisvania , почивка в сиде , екскурзии анталия , pochivki ot sofia , почивка сиде , side , seher resort & spa 5 * , 2021 почивка , сиде , екскурзия , почивка турция , seaden valentine resort & spa 5 * , екскурзии турция , самолетна почивка в анталия , лято 2021 сиде , пловдив , seaden sea world resort & spa 5 * , лято 2021 в турция , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , toptravels , почивки сиде , voyage sorgun 5 * , почивка 2021 , почивка анталия , почивки турция , манавгат , сиде ранни записвания , турция ранни записвания , orfeus park 4+* , самолетна почивка в анталия , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , 2021 почивка в турция , оферти турция 2021 , semeini pochivki , ekskurzii antalia , почивка в сиде, анталия 2021 , бургас , хотели в сиде , почивка в сиде, турция 2021 , toptravels.bg , ранни записвания турция 2021 , ekskurzii side , почивка в анталия , екскурзии анталия , diamond premium hotel & spa 5 * , сиде екскурзии , pochivka na more , почивки , j'adore deluxe hotel & spa 5* , почивка сиде , почивки турция , toptravels , tui blue barut andiz 4* , почивки със самолет , сиде , почивка сиде , екскурзия в сиде , алания , oferti top travels , лято 2021 в сиде , seaden sea planet resort & spa 5 * , programi ot top travels , екскурзии анталия , cesars resort side 5 * , почивка в сиде , програми , pochivki antalia , semeini pochivki , ekskurzia do , препоръчайте ми хотел в сиде , top travels , манавгат , почивка в сиде, анталия 2021 , екскурзии сиде , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , top travels , pochivki antalia , хубав хотел в анталия , side royal palace 5 * , pochivka v side ot sofia , pochivka , информация от топ травелс , ekskurzii antalia , екскурзии анталия , почивка сиде , манавгат , почивки сиде , хубав хотел в анталия , venus 4* , почивка в анталия , paloma oceana resort 5* , турция 2021 , pochivki antalia , hoteli , почивка сиде , ранни записвания 2021 , pochivki liato 2021 , екскурзии сиде , palm world side resort&spa 4*+ , oferti za ekskurzii , екскурзии турция , сиде ранни записвания , почивка в турция , von resort golden coast 5* , още оферти от топ травелс , почивка сиде , почивки и екскурзии 2021 , side , more , royal dragon hotel 5 * , екскурзии сиде , arum barut collection 5* , ниски цени , екскурзии лято 2021 , top travel , почивки топ травелс , toptravels.bg , лятна почивка в турция , почивки анталия , crystal palace luxury resort & spa 5 * , toptravels , екскурзии анталия , почивки със самолет , екскурзии сиде , silence beach resort 5 * , pochivki , pochivki top travels , турция 2021 , oferti top travels , хотели в сиде , pochivki antalia , turcia , toptravels , резервирайте при нас , хит цена , pochivka side , oferti za ekskurzii , екскурзии турция , оферти анталия 2021 , ekskurzia , лято 2021 сиде , почивка сиде , почивка на море , препоръчан хотел , лято в анталия , alva donna beach resort comfort 5 * , почивки лято 2021 , лято 2021 , лято в турция , оферти за екскурзии , оферти за екскурзии , почивка анталия , почивка сиде , hotels , seamelia beach resort & spa 5 * , самолетна почивка в анталия , турция 2021 , seaden valentine resort & spa 5 * , сиде , почивка сиде , ekskurzii antalia , хотел в сиде , лятна почивка в сиде , ekskurzii side , cesars resort side 5 * , paloma oceana resort 5* , топ травелс , turcia ranni zapisvania , турция , екскурзия 2021 , kamelya k club hv-1 , почивки сиде , programi ot top travels , оферти , препоръчайте ми хотел в сиде , ниски цени , pochivki sys samolet , top travels 2021 , top travel , programi ot top travels , oz hotels side premium 5 * , pochivka v antaliya , оферти топ травелс , топ травелс , side ranni zapisvania , почивка в анталия , лято 2021 в турция , antalia ranni zapisvania , pochivki ot sofia , почивка в сиде , анталия , почивки анталия , seher resort & spa 5 * , почивка сиде , почивка на ниска цена , toptravels , oferti turcia , почивки турция , екскурзии турция , турция , ekskurzii antalia , antalia , pochivki antalia , barut sorgun 5 * , ранни записвания турция , почивка сиде , анталия , pochivki top travels , екскурзии турция , турция , почивка сиде , pochivka v side ot sofia , почивка в сиде, анталия 2021 , екскурзии турция , хотел в сиде , top travels , side pochivki , pochivka v antaliya , side oferti , програми , pochivki , club hotel turan prince world 5 * , море , semeini ekskurzii , tui blue barut andiz 4* , hotels , top travel , oferti za pochivki , почивка в сиде , почивки турция , toptravels , лято 2021 в сиде , екскурзии до анталия , flora garden beach 5* , анталия , топ травелс , хотели в сиде , oferti , turquoise hotel side 5* , почивка 2021 сиде анталия , 2021 , анталия , side oferti , екскурзии лято 2021 , pochivki antalia , сиде , почивки сиде , сиде оферти , екскурзии анталия , почивка в сиде , турция , pochivka v side , плаж , von resort elite 5* , екскурзия до турция , semeini ekskurzii , antalia , bieno club sunset hotel & spa 5* , crystal admiral resort suites & spa 5 * , ниски цени , екскурзии анталия , ekskurzii ranni zapisvania , почивка в сиде, анталия 2021 , oferti za ranni zapisvania , почивки сиде , анталия , екскурзия на ниска цена , почивка в анталия , оферти , ekskurzii side , почивка в сиде , ekskurzii side , екскурзии със самолет , top travels , seher sun beach hotel 4 * , ekskurzii antalia , ekskurzii i pochivki 2021 , flora garden beach 5* , почивки в анталия , почивка сиде , турция ранни записвания , pochivki antalia , турция , ekskurzii liato 2021 , топ цени , pochivki side , топ оферти , plazh , почивка в сиде, анталия , toptravels , екскурзии анталия , лято в анталия , kamelya selin hotel 5 * , анталия , barut hemera 5 * , ekskurzii antalia , анталия , казанлък , pochivki antalia , antalia , toptravels , почивки анталия , antalia , bosphorus sorgun hotel 5* , ekskurzii side , почивки анталия , хубав хотел в анталия , оферти , club hotel turan prince world 5 * , почивка сиде , ekskurzii ranni zapisvania , оферти турция 2021 , ekskurzii sys samolet , pochivki turcia , анталия , paloma oceana resort 5* , почивка в анталия , pochivka v side , nil bahir resort & spa 5 * , оферти топ травелс , hoteli , почивки турция , почивка в сиде , лято 2021 в сиде , ekskurzii turcia , почивка турция , ниски цени , почивки в турция 2021 , elysium elite hotel & spa 4* , почивка на море , почивка в сиде , топ оферти , сиде , сиде екскурзии , arum barut collection 5* , хотел , почивки анталия , почивки топ травелс , top oferti , почивки сиде , armas bella sun 4 * , side , ekskurzii turcia , топ травелс , екскурзии турция , alva donna beach resort comfort 5 * , pochivka 2021 , турция , варна , toptravels , ekskurzii liato 2021 , почивка в анталия , euphoria palm beach resort hv-1 , pochivki sys samolet , ekskurzii i pochivki 2021 , more , tui magic life jacaranda 5* , екскурзия на ниска цена , екскурзия до турция , turcia 2021 , euphoria palm beach resort hv-1 , лято 2021 в турция , почивка в сиде , почивки турция , сиде 2021 , ниски цени , ekskurzii sys samolet , екскурзии турция , почивки сиде , лятна почивка в турция , tui magic life jacaranda 5* , club-nena-hv-1/5* , турция , oferti za ranni zapisvania , почивка в турция , top travels , semeini ekskurzii , екскурзия в сиде , почивка в анталия , топ травелс , алания , ekskurzii ot sofia , 2021 pochivka na egeisko more , turcia ranni zapisvania , почивка на море , почивка сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , pochivka antalia , 2021 , side aquamarin resort & spa 4* , лятна почивка в турция 2021 , barut b suites 4 * , club-nena-hv-1/5* , почивка в сиде , antalia ranni zapisvania , екскурзии , почивки анталия , side corolla hotel 4 * , лято в турция , почивки анталия , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , почивка в анталия , top travels , 2021 почивка в турция , почивка сиде 2021 , семейни почивки , самолетна почивка в анталия , semeini ekskurzii , plazh , екскурзия в сиде , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , сиде , сиде , екскурзии сиде , екскурзии анталия , barut b suites 4 * , софия , лято 2021 в турция , сиде , почивки лято 2021 , ekskurzii antalia , почивки анталия , екскурзии топ травелс , оферти за ранни записвания , venus 4* , море , автобусна програма , почивки , турция , почивка на ниска цена , хасково , почивка в сиде , club aqua plaza , почивка сиде 2021 , crystal palace luxury resort & spa 5 * , pochivka v antaliya , анталия , ranni zapisvania , лято 2021 , топ оферти , ekskurzii antalia , antalia , почивка сиде , екскурзии турция , почивки в турция 2021 , diamond beach hotel & spa 5 * , pochivki side , pochivka v side ot sofia , резервирайте при нас , почивки турция , turcia 2021 , почивки турция , оферти анталия , турция ранни записвания , хотели в анталия , pochivki side , сиде почивки , ниски цени , ранни записвания сиде , pochivki side , oz hotels side premium 5 * , ниски цени , pochivki side , сиде почивки , екскурзии анталия , екскурзии ранни записвания , ekskurzii antalia , анталия , още оферти от топ травелс , pochivka side , ekskurzia 2021 , препоръчан хотел , ekskurzii side , стара загора , оферти лято 2021 , kaya side 5* , турция , oferti za pochivki , niski ceni , почивка 2021 , ранни записвания турция 2021 , all inclusive , pochivka v side ot sofia , liato 2021 , bosphorus sorgun hotel 5* , почивки в анталия , ранни записвания 2021 , лятна почивка в турция 2021 , armas bella sun 4 * , side ranni zapisvania , kamelya fulya hotel 5 * , paloma finesse side 5* , paloma oceana resort 5* , oferti antalia , анталия , оферти , почивка в сиде, анталия , почивки анталия , oferti , почивка в сиде , ekskurzii , екскурзии сиде , анталия , плаж , топ цени , antalia , почивки ранни записвания , екскурзии
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах