ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включена обзорна обиколка и посещение на Рамката 03.04 - 10.04.2024/7 нощ         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 5 вечери и 3 екскурзии 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         

Белек Лято 2021 от София автобусна почивка

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Белек Лято 2021 от София автобусна почивка

Сезон 2021 / 7 дни-5 нощувки


Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Цената включва
*Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
*5 нощувки в хотел по избор
*Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
*Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
*Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
*Представител на ТО по време на пътуването

Цената не включва
*Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
*Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Белек с 5 нощувки:

  • От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Белек - 1275 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.


Информация за туристическия пакет

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2020 от КАМПАНИЯТА „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане на пълната сума“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
1.3 При заплащане на пълната сума депозитът от 30 лева на възрастен, ще бъде приспаднат като допълнителна отстъпка от общата стойност на пътуването.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.01.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/11/02
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 Валиден международен паспорт.

Етикети
анталия със самолет , granada luxuryselectum family resort , alva donna exclusive hotel & spa 5 * , анталия лято 2021 , belek beach resort hotel 5 * , papillon zeugma relaxury hotel 5 * , белек от софия , белек 2021 , почивки оферти , belconti resort , анталия ранни записвания , турция 2021 , екскурзии ранни записвания , antalia , selectum luxury resort , ekskurziq , курорти в турция , regnum carya golf & spa resort 5 * , авиокомпания , soho beach club , top travels , crystal tat beach , adora golf resort , gloria verde resort 5 * , oferti antalia , papillon belvil 5 * , екскурзии анталия , плаж в белек , turcia ranni zapisvania , ekskurzii sys samolet , belek ranni zapisvania , белек почивки , turcia ranni zapisvania , pqsak , voyage belek golf&spa 5 * , екскурзии от софия , ela quality resort , antalia letni ekskurzii , почивки със самолет , ekskurzii ranni zapisvania , почивки лято 2021 , тип самолет: a320 , plazh , pochivki , semeini ekskurzii , turcia 2021 , limak atlantis de luxe hotel & resort 5 * , екскурзии , алания ранни записвания , белек , port nature luxury resort hotel & spa 5 * , granada luxury belek 5 * , turciq , лято 2021 в белек , pochivki turcia , belconti resort hotel 5 * , прекрасни плажове , pochivki top travels , crystal tat beach golf resort & spa 5 * , pochivki ot sofia , crystal waterworld resort & spa , самолетна почивка , aydinbey famous resort 5 * , турция 2021 , екскурзии със самолет , почивки анталия , анталия оферти , оферти за екскурзии , belek , ранни записвания турция , crystal paraiso verde , oferti , pochivki sys samolet , екскурзии със самолет , hoteli , екскурзия , екскурзии лято 2021 , niski ceni za kurortite na turciq , ситен пясък , ниски цени в турция , топ , belek oferti , плажове в турция , aydinbay queens palace , анталия от софия , самолетна почивка белек , & resort , анталия лято 2021 , кристално море , 2021 ниски цени , турция , belek pochivki , 2021 ниски цену , семейни почивки , more , оферти турция , bellis deluxe hotel 5* , resort , gloria verde resort , resort & spa , oferti , kirman belazur , sirene belek hotel 5 * , ekskurzii ranni zapisvania , ranni zapisvania , анталия 2021 , antalia liato 2021 , летни почивки , анталия , чартърни полети белек , почивки от софия , top travels , ic hotels santai family resort 5 * , egeisko more , niski ceni za turciq s samolet , 4artarna programa , екскурзии турция , оферти топ травелс , оферти анталия , pochivki liato 2021 , оферти , почивка в анталия , ekskurzii ot sofia , antalia oferti , екскурзии ранни записвания , почивки със самолет , semeini pochivki , top po4ivka , pochivki sys samolet , kempinski hotel the dome , xanadu resort , sherwood dreams resort 5 * , liato 2021 , почивки топ травелс , belek letni pochivki , анталия , belek, antalia , oferti top travels , почивка в курортите на турция , травелс , crystal boutique , собствен , more , pochivki ranni zapisvania , gural premier belek 5* , crystal boutique beach resort 5 * , port nature luxury resort 5* , antalia letni pochivki , maritim pine beach resort , oferti za pochivki , pochivki antalia , полети до турция , belek ranni zapisvania , дълги плажове , екскурзии от софия , beach resort , белек , crystal family resort , susesi luxury resort 5 * , турция ранни записвания , с автомобил на море , papillon ayscha 5 * , limak arcadia golf , belek ot sofia , почивка , belek letni ekskurzii , cornelia deluxe resort , семейни почивки , turcia , niski ceni , самолетна екскурзия , оферти за ранни записвания , плаж , gloria golf resort 5* , ранни записвания , belek pochivki , relax , papillon belville , белек ранни записвания , aydinbey famous , почивки турция , belek ekskurzii , pochivki ranni zapisvania , курорти в турция , екскурзии оферти , voyage belek golf & spa , самолетни почивки турция , sirene belek hotel , лято 2021 , samoletna ekskurziq , alva donna exclusive hotel & spa 5 * , deluxe hotel , екскурзии топ травелс , почивка в турция , crystal waterworld resort & spa 5 * , top destinacii , почивка със самолет , orange county belek , белек почивки , луксозни хотели , оферти за почивки , ic hotels santai family resort 5 * , оферти за ранни записвания , белек оферти , antalia ot sofia , limak atlantis , курорти , adam & eve resort 5* , crystal paraiso verde resort& spa 5* , кристална вода , турция ранни записвания , oferti za ekskurzii , gloria serenity resort , самолетни почивки турция , pochivka v belek , анталия , турция , limak arcadia hotel & resort 5 * , почивка в белек със самолет , club mega saray , antalia , почивка в белек , throne seagate belek hotel 5 * , ekskurzii , ekskurzii antalia , po4ivka s samolet , ekskurzii liato 2021 , белек , почивки от софия , antalia ranni zapisvania , почивка в белек , анталия почивки , titanic deluxe , na mote v turciq , belek liato 2021 , cornelia de luxe resort 5 * , самолетни почивки 2021 , belek , oferti za ranni zapisvania , лято 2021 , анталия ранни записвания , почивки , po4ivka , antalia pochivki , почивка в белек , топ травелс , почивки ранни записвания , ekskurzii turcia , samoletna po4ivka , sherwood dreams , spice hotel & spa 5 * , антaлия летни , pochivki ot sofia , oferti turcia , анталия , crystal club world of colours 4 * , rixos premium belek 5* , club asteria belek , ниски цени , belek sys samolet , tui blue belek , sueno deluxe belek , белек летни екскурзии , bellis deluxe , crystal paraiso verde resort 5 * , хит цени , ic santai family resort , с кола на море , белек със самолет , sueno golf belek , kaya belek , cornelia diamond golf resort & spa , titanic deluxe golf belek 5 * , kaya palazzo golf resort , adam & eve hotel 5 * , sensitive premium resort & spa , belek oferti , alva donna exclusive , susesi luxury resort , maritim pine beach resort 5 * , throne seagate , оферти , pochivki oferti , топ травелс , 2021 , spice resort & spa , iq hotel belek , na more v kemer , cornelia de luxe resort 5 * , letni pochivki , ranni zapisvania 2021 , почивка в турция , papillon zeugma , na more v antaliq , regnum carya golf&spa , почивка в егейско море , лято 2021 , белек екскурзии , екскурзии , анталия летни , crystal waterworld resort & spa 5 * , kaya belek 5 * , ekskurzii top travels , море , hotel , ekskurzii ot sofia , cesars temple , почивки ранни записвания , calista luxury resort , ниски цени , antalia ranni zapisvania , antalia , rixos premium belek 5* , gloria golf resort , белек оферти , курорти , самолетна почивка , почивка в белек 2021 , belek , rixos premium belek , 2021 , собствен транспорт , ранни записвания 2021 , екскурзия със самолет , semeini ekskurzii , белек летни почивки , семейни екскурзии , innvista hotel belek , belek , liato 2021 , rixos the land of legends kingdom , море плаж , хит ниски цени , лято 2021 в белек , crystal tat beach golf resort & spa 5 * , ekskurzii oferti , crystal family resort & spa 5 * , топ травелс , vera club hotel mare 5 * , ekskurzii sys samolet , 2021
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах