ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включена обзорна обиколка и посещение на Рамката 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 5 вечери и 3 екскурзии 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         

Белек Лято 2021 от София автобусна почивка

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Белек Лято 2021 от София автобусна почивка

Сезон 2021 / 7 дни-5 нощувки


Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Цената включва
*Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
*5 нощувки в хотел по избор
*Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
*Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
*Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
*Представител на ТО по време на пътуването

Цената не включва
*Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
*Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Белек с 5 нощувки:

  • От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Белек - 1275 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.


Информация за туристическия пакет

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2020 от КАМПАНИЯТА „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане на пълната сума“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
1.3 При заплащане на пълната сума депозитът от 30 лева на възрастен, ще бъде приспаднат като допълнителна отстъпка от общата стойност на пътуването.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.01.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/11/02
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 Валиден международен паспорт.

Етикети
antalia , relax , antalia ranni zapisvania , курорти , samoletna po4ivka , throne seagate belek hotel 5 * , antalia pochivki , почивка в белек , с кола на море , ekskurzii antalia , почивки от софия , turcia ranni zapisvania , semeini ekskurzii , чартърни полети белек , почивки ранни записвания , port nature luxury resort 5* , more , оферти за ранни записвания , ekskurzii ot sofia , gloria golf resort , анталия от софия , orange county belek , sirene belek hotel 5 * , анталия ранни записвания , почивки със самолет , semeini pochivki , почивки , rixos premium belek , pochivki sys samolet , beach resort , белек , belek oferti , лято 2021 в белек , анталия , топ травелс , турция 2021 , анталия лято 2021 , почивка в турция , екскурзии турция , ниски цени в турция , resort , ранни записвания турция , екскурзии лято 2021 , ниски цени , ekskurzii oferti , oferti za ranni zapisvania , 2021 ниски цени , белек , belek ekskurzii , crystal tat beach golf resort & spa 5 * , niski ceni za kurortite na turciq , ранни записвания 2021 , топ травелс , letni pochivki , belek pochivki , gloria golf resort 5* , екскурзия , vera club hotel mare 5 * , самолетна почивка , pochivka v belek , plazh , pochivki oferti , sherwood dreams resort 5 * , белек от софия , екскурзии ранни записвания , почивка в белек със самолет , анталия почивки , belek letni ekskurzii , оферти , екскурзии топ травелс , самолетни почивки турция , ekskurzii top travels , aydinbey famous resort 5 * , анталия ранни записвания , kaya palazzo golf resort , port nature luxury resort hotel & spa 5 * , анталия 2021 , alva donna exclusive , почивки турция , екскурзии , crystal boutique , crystal paraiso verde resort& spa 5* , innvista hotel belek , ранни записвания , oferti za pochivki , crystal waterworld resort & spa 5 * , ekskurzii sys samolet , na more v kemer , crystal waterworld resort & spa , екскурзии със самолет , турция ранни записвания , bellis deluxe hotel 5* , belconti resort , crystal waterworld resort & spa 5 * , белек оферти , лято 2021 , ranni zapisvania , почивка в анталия , papillon belville , белек , почивка в белек , na mote v turciq , belek , belek oferti , белек почивки , oferti top travels , top travels , crystal family resort , oferti turcia , собствен , оферти анталия , белек ранни записвания , titanic deluxe golf belek 5 * , собствен транспорт , самолетни почивки 2021 , плаж в белек , екскурзии анталия , семейни почивки , bellis deluxe , ситен пясък , regnum carya golf&spa , belek beach resort hotel 5 * , egeisko more , дълги плажове , лято 2021 , iq hotel belek , ekskurziq , & resort , почивка в турция , belconti resort hotel 5 * , екскурзия със самолет , soho beach club , susesi luxury resort 5 * , belek , oferti za ekskurzii , antalia letni ekskurzii , оферти за ранни записвания , почивка със самолет , regnum carya golf & spa resort 5 * , sherwood dreams , pochivki top travels , more , cornelia de luxe resort 5 * , kirman belazur , 2021 , niski ceni za turciq s samolet , ekskurzii ranni zapisvania , crystal family resort & spa 5 * , maritim pine beach resort , почивки оферти , semeini ekskurzii , gloria verde resort 5 * , анталия , почивка в курортите на турция , belek , лято 2021 , oferti antalia , море плаж , 2021 ниски цену , хит цени , sensitive premium resort & spa , ic santai family resort , ниски цени , алания ранни записвания , самолетни почивки турция , sirene belek hotel , kaya belek 5 * , самолетна екскурзия , оферти за почивки , курорти в турция , хит ниски цени , белек със самолет , gural premier belek 5* , kaya belek , kempinski hotel the dome , spice hotel & spa 5 * , antalia liato 2021 , почивки със самолет , niski ceni , oferti , throne seagate , анталия със самолет , belek, antalia , pochivki ot sofia , liato 2021 , club asteria belek , оферти , belek ranni zapisvania , top po4ivka , liato 2021 , antalia , почивки ранни записвания , тип самолет: a320 , pochivki sys samolet , почивки топ травелс , belek ot sofia , pochivki turcia , семейни почивки , ekskurzii ranni zapisvania , maritim pine beach resort 5 * , ekskurzii turcia , почивка в егейско море , екскурзии , pochivki antalia , sueno deluxe belek , crystal boutique beach resort 5 * , calista luxury resort , po4ivka s samolet , екскурзии оферти , cesars temple , aydinbay queens palace , почивка , белек почивки , adam & eve hotel 5 * , pqsak , antalia letni pochivki , турция 2021 , belek ranni zapisvania , летни почивки , белек оферти , самолетна почивка , турция ранни записвания , топ , na more v antaliq , aydinbey famous , полети до турция , club mega saray , crystal paraiso verde , gloria verde resort , crystal tat beach , 2021 , spice resort & spa , ela quality resort , antalia ot sofia , papillon zeugma , плажове в турция , семейни екскурзии , gloria serenity resort , hoteli , ekskurzii ot sofia , pochivki ranni zapisvania , почивка в белек 2021 , xanadu resort , кристално море , limak arcadia golf , samoletna ekskurziq , почивки анталия , turcia 2021 , belek pochivki , море , с автомобил на море , 4artarna programa , белек летни почивки , oferti , papillon ayscha 5 * , екскурзии ранни записвания , самолетна почивка белек , анталия , ic hotels santai family resort 5 * , 2021 , limak arcadia hotel & resort 5 * , почивки от софия , екскурзии от софия , rixos premium belek 5* , cornelia diamond golf resort & spa , papillon belvil 5 * , hotel , belek , почивка в белек , limak atlantis , voyage belek golf & spa , tui blue belek , crystal club world of colours 4 * , belek letni pochivki , турция , alva donna exclusive hotel & spa 5 * , белек екскурзии , po4ivka , белек 2021 , resort & spa , crystal paraiso verde resort 5 * , susesi luxury resort , turcia , турция , crystal tat beach golf resort & spa 5 * , травелс , voyage belek golf&spa 5 * , granada luxuryselectum family resort , оферти за екскурзии , pochivki , анталия лято 2021 , adora golf resort , кристална вода , курорти в турция , pochivki ot sofia , белек летни екскурзии , selectum luxury resort , titanic deluxe , cornelia de luxe resort 5 * , лято 2021 в белек , почивки лято 2021 , анталия оферти , sueno golf belek , antalia ranni zapisvania , оферти турция , ekskurzii sys samolet , екскурзии със самолет , ic hotels santai family resort 5 * , курорти , antalia oferti , прекрасни плажове , rixos the land of legends kingdom , adam & eve resort 5* , pochivki ranni zapisvania , екскурзии от софия , turciq , antalia , оферти топ травелс , granada luxury belek 5 * , плаж , ekskurzii , ranni zapisvania 2021 , top destinacii , rixos premium belek 5* , papillon zeugma relaxury hotel 5 * , антaлия летни , pochivki liato 2021 , deluxe hotel , top travels , belek sys samolet , belek liato 2021 , анталия летни , анталия , alva donna exclusive hotel & spa 5 * , луксозни хотели , топ травелс , ekskurzii liato 2021 , limak atlantis de luxe hotel & resort 5 * , авиокомпания , cornelia deluxe resort , turcia ranni zapisvania
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах