Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

6 дни-5 нощувки


Програма
Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.



Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 6

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.

Цената включва
Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси в размер на 69 евро и багаж до 18 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен на човек
5 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

 

Описание / Транспорт

Заминаване XC186  София 13:40 – Анталия 15:15
Тип самолет: Boeing 737
Адрес на авиокомпанията:Guzeloluk Mah. 1879 Sok.№148, Antalya/Turkey
Авиокомпания: CORENDON AIRLINES
Връщане      VBB5104 Анталия 14:30  - София - 16:30
Тип самолет: MD82
Адрес на авиокомпанията: гр. София, 1574, бул."Шипченски проход" №63
Авиокомпания: ALK Airlines

 

  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

  • Трансферът е с продължителност около 2.5 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
  • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Описание / допълнителни услуги

ЛЯТО 2022, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ СОФИЯ ДО АНТАЛИЯ

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ 

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита при оставащи не по-малко от 25 дни преди датата на отпътуване.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия– 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия- София .

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



Основна информация и допълнителни услуги

 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Няма изисквания за визи.

05/06

Етикети
pochivka side , plazh , ekskurzii ranni zapisvania , programi ot top travels , турция , екскурзии топ травелс , хит цена , turcia ranni zapisvania , ранни записвания , почивка в сиде , турция , екскурзии анталия , почивка в сиде, турция 2022, почивки сиде , екскурзия на ниска цена , pochivki antalia , екскурзии турция , оферти , почивки от софия , ekskurzii side , toptravels , сиде почивки , side pochivki , oferti turcia , ekskurzii antalia , top travels , kamelya selin hotel 5 * , програми , turquoise hotel side 5* , още оферти от топ травелс , почивка сиде , екскурзии анталия , хотел в сиде , почивка в сиде , почивка в анталия , pochivka v side ot sofia , toptravels , почивки в турция 2022 , hotels , екскурзии анталия , лято 2022 , side aquamarin resort & spa 4* , почивка на море , екскурзия в сиде , лято 2022 , почивки лято 2022 , liato 2022 , club aqua plaza , 2022 почивка , екскурзии анталия , ekskurzii liato 2022 , 2022 pochivka na egeisko more , kamelya k club hv-1 , side royal luxury hotel & spa 5* , екскурзии турция , хотели в сиде , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , екскурзии турция , почивка сиде , екскурзия 2022 , почивки в анталия , екскурзии със самолет , оферти за почивки , почивка в анталия , почивки турция , оферти , side oferti , alva donna beach resort comfort 5 * , анталия , анталия , топ оферти , tui magic life jacaranda 5* , почивка сиде , ekskurzii i pochivki 2022 , diamond premium hotel & spa 5 * , ekskurzii , oferti antalia , top travel , самолетна почивка в анталия , почивка в сиде , oferti , почивка в анталия , pochivka v side , екскурзии със самолет , pochivki top travels , почивка в сиде , варна , pochivki antalia , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , турция ранни записвания , екскурзии лято 2022 , silence beach resort 5 * , екскурзии сиде , почивки анталия , pochivki , pochivka na more , crystal palace luxury resort & spa 5 * , top travels , сиде оферти , pochivki antalia , pochivki side antalia , ekskurzia v turciq , ниски цени , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивки сиде , diamond beach hotel & spa 5 * , лято в сиде , почивка 2022 сиде анталия , почивки ранни записвания , semeini pochivki , oferti antalia , анталия , ekskurzia do , pochivki antalia , на море , почивки турция , почивки топ травелс , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , екскурзии от софия , почивка сиде , paloma finesse side 5* , toptravels , armas bella sun 4 * , turcia ranni zapisvania , von resort golden coast 5* , hotels , club hotel turan prince world 5 * , ekskurzii side , почивка сиде , bosphorus sorgun hotel 5* , лятна почивка в турция 2022 , почивка в турция , venus 4* , euphoria palm beach resort hv-1 , club hotel turan prince world 5 * , информация от топ травелс , programi ot top travels , хотели в анталия , seher sun beach hotel 4 * , бургас , лятна почивка в турция , лято 2022 в турция , почивка на ниска цена , seaden sea world resort & spa 5 * , екскурзии сиде , почивки анталия , von resort golden coast 5* , почивка сиде , ниски цени , море , екскурзии анталия , pochivka side , ekskurzii antalia , pochivki top travels , pochivki side , екскурзии топ травелс , ekskurzii turcia , j'adore deluxe hotel & spa 5* , liato 2022 , pochivka v antaliya , oferti za ekskurzii , semeini pochivki , ekskurzii sys samolet , почивка сиде , semeini ekskurzii , side ranni zapisvania , анталия , pochivka v turcia , сиде ранни записвания , почивка в сиде , екскурзии анталия , pochivka antalia , cesars resort side 5 * , toptravels , ekskurzii top travels , pochivki ot sofia , лятна почивка в турция , turcia 2022 , море , tui magic life jacaranda 5* , alva donna beach resort comfort 5 * , cesars resort side 5 * , kamelya fulya hotel 5 * , почивки турция , paloma oceana resort 5* , още оферти от топ травелс , antalia , antalia ranni zapisvania , voyage sorgun 5 * , flora garden beach 5* , diamond premium hotel & spa 5 * , ekskurzii turcia , екскурзии турция , оферти анталия 2022 , препоръчайте ми хотел в сиде , лято , silence beach resort 5 * , 2022 почивка в турция , oferti turcia , more , oferti za ekskurzii , turcia , oferti top travels , top travels 2021 , турция , oferti za ranni zapisvania , екскурзии ранни записвания , габрово , ekskurzii ot sofia , почивки анталия , хубав хотел в анталия , ekskurzia 2022 , турция , pochivki ot sofia , paloma oceana resort 5* , barut hemera 5 * , казанлък , bieno club sunset hotel & spa 5* , екскурзии лято 2022 , почивка в сиде , почивки топ травелс , лято 2022 , препоръчайте ми хотел в сиде , хотели , почивка на ниска цена , ниски цени , top oferti , екскурзия до турция , почивки сиде , автобусна програма , side corolla hotel 4 * , сиде екскурзии , oferti za pochivki , оферти анталия , ekskurzii side , почивки турция , pochivka v side ot sofia , pochivki side , pochivki turcia , сиде , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , турция , crystal admiral resort suites & spa 5 * , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , top travels , почивки и екскурзии 2022 , екскурзии ранни записвания , почивка в сиде, анталия , kaya side 5* , препоръчан хотел , pochivki sys samolet , почивки от софия , toptravels.bg , почивки турция , seaden sea planet resort & spa 5 * , почивка в анталия , antalia , екскурзии до анталия , почивки лято 2022 , почивка в анталия , ранни записвания сиде , лято в сиде , pochivki liato 2022 , почивки турция , почивка сиде , промоция , side town by zhotels 4* , pochivki turcia , лято 2022 в сиде , ekskurzii antalia , топ оферти , лято в турция , оферти лято 2022 , екскурзии турция , seher sun beach hotel 4 * , nil bahir resort & spa 5 * , oz hotels side premium 5 * , oferti za pochivki , анталия ранни записвания , oz hotels side premium 5 * , diamond beach hotel & spa 5 * , club-nena-hv-1/5* , pochivka v side ot sofia , екскурзия до турция , екскурзии сиде , плаж , анталия , екскурзия на ниска цена , турция 2022 , лято 2022 в турция , сиде , palm world side resort&spa 4*+ , почивки анталия , top travel , pochivka antalia , анталия , ранни записвания , pochivki liato 2022 , екскурзии турция , сиде 2022 , hoteli , информация от топ травелс , ekskurzii antalia , pochivki side , сиде , оферти за ранни записвания , seher resort & spa 5 * , tui blue barut andiz 4* , оферти турция , pochivki sys samolet , oferti top travels , манавгат , почивка в сиде , оферти топ травелс , анталия , hoteli , хубав хотел в анталия , оферти анталия , почивка в сиде , почивка сиде , оферти за ранни записвания , почивки , pochivki ranni zapisvania , 2022 , seamelia beach resort & spa 5 * , почивки анталия , seaden valentine resort & spa 5 * , почивки турция , лято 2022сиде , почивки със самолет , почивки сиде , екскурзия в сиде , екскурзии , плаж , почивка в анталия , barut b suites 4 * , почивки турция , semeini ekskurzii , ekskurzii antalia , анталия , crystal admiral resort suites & spa 5 * , kaya side 5* , почивки турция , niski ceni , antalia , side royal palace 5 * , top travel , почивка в анталия , pochivka , топ травелс , оферти топ травелс , venus 4* , pochivka v antaliya , ekskurzii side , сиде 2022 , elysium elite hotel & spa 4* , von resort elite 5* , antalia , почивка сиде , side , ekskurzii top travels , хотел в сиде , лято 2022 в сиде , side royal palace 5 * , почивки анталия , почивки анталия , в. търново , ekskurzii sys samolet , all inclusive , toptravels.bg , ekskurzii liato 2022 , orfeus park 4+* , kamelya k club hv-1 , оферти турция 2022 , турция ранни записвания , оферти за екскурзии , почивки анталия , почивка 2022 сиде анталия , seaden valentine resort & spa 5 * , voyage sorgun 5 * , side corolla hotel 4 * , хотел , почивка сиде , orfeus park 4+* , armas bella sun 4 * , pochivki antalia , tui blue barut andiz 4* , side ekskurzii , екскурзии турция , pochivki side , топ цени , top travels , турция , antalia , top travels , хотели в сиде , pochivki antalia , резервирайте при нас , side ranni zapisvania , kamelya selin hotel 5 * , екскурзии сиде , оферти , сиде оферти , сиде 2022 , почивка сиде , ekskurzii antalia , ранни записвания 2022 , лятна почивка в сиде , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , турция ранни записвания , почивки , алания , flora garden beach 5* , анталия , ниски цени , пловдив , почивка в сиде, анталия , ekskurzii ot sofia , royal dragon hotel 5 * , pochivki antalia , semeini ekskurzii , ekskurzia , turcia , antalia , оферти за почивки , почивка в сиде , лято в турция , barut sorgun 5 * , ранни записвания турция 2022 , почивка анталия , bieno club sunset hotel & spa 5* , топ травелс , почивки анталия , side aquamarin resort & spa 4* , turcia 2022 , ekskurzii i pochivki 2022 , ekskurzii , лято в анталия , лятна почивка в сиде , seher resort & spa 5 * , екскурзии , seaden sea world resort & spa 5 * , препоръчан хотел , barut hemera 5 * , j'adore deluxe hotel & spa 5* , von resort elite 5* , side town by zhotels 4* , pochivki side , анталия , турция ранни записвания , почивка сиде , сиде , екскурзии анталия , почивка сиде , сиде ранни записвания , seaden sea planet resort & spa 5 * , почивка сиде , почивки в анталия , самолетна почивка в анталия , oferti , turcia ranni zapisvania , сиде екскурзии , манавгат , side , топ травелс , toptravels , анталия ранни записвания , почивка в сиде, анталия 2022 , сиде , more , side , plazh , ниски цени , почивка на море , екскурзия , почивка в сиде , лято 2022 сиде , почивка сиде , pochivki side antalia , хасково , самолетна почивка в анталия , palm world side resort&spa 4*+ , paloma oceana resort 5* , antalia ranni zapisvania , paloma oceana resort 5* , почивки сиде , екскурзии сиде , pochivki side , почивка сиде 2022 , турция , pochivki ranni zapisvania , pochivka v antaliya , екскурзия 2022 , анталия , crystal palace luxury resort & spa 5 * , почивка в сиде, анталия , хотели в сиде , почивка 2022 , pochivka v side , side royal luxury hotel & spa 5* , ekskurzii side , ranni zapisvania , ranni zapisvania , paloma finesse side 5* , почивка сиде , софия , von resort golden beach hv-1 , turquoise hotel side 5* , barut sorgun 5 * , екскурзии турция , club-nena-hv-1/5* , toptravels , лято в анталия , турция 2022 , pochivki , семейни почивки , side oferti , екскурзии от софия , barut b suites 4 * , ранни записвания турция 2021 , оферти за екскурзии , euphoria palm beach resort hv-1 , почивки турция , почивка 2022 , oferti za ranni zapisvania , bosphorus sorgun hotel 5* , оферти , side pochivki , екскурзии анталия , pochivki antalia , arum barut collection 5* , почивка в сиде, анталия 2022 , турция 2021 , сиде , почивка в турция , програми , почивка сиде , почивки със самолет , сиде , turcia ranni zapisvania , лято 2022 в турция , ekskurzii side , elysium elite hotel & spa 4* , side , анталия , arum barut collection 5* , von resort golden beach hv-1 , екскурзии сиде , стара загора , почивка анталия , ekskurzii antalia , почивки ранни записвания , почивки в турция 2022 , 2022 , seamelia beach resort & spa 5 * , side ekskurzii , почивки сиде , kamelya fulya hotel 5 * , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , niski ceni , почивка турция , семейни почивки , алания , toptravels , ekskurzii ranni zapisvania , ekskurzii antalia , top oferti , екскурзии анталия , екскурзии анталия , nil bahir resort & spa 5 * , ранни записвания турция , резервирайте при нас , почивка в сиде, анталия 2021 , почивки анталия , semeini ekskurzii , сиде почивки , royal dragon hotel 5 * , екскурзии до анталия , почивка турция , оферти турция , топ травелс , pochivka 2022
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах