Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

6 дни-5 нощувки


Програма
Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.



Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 6

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.

Цената включва
Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси в размер на 69 евро и багаж до 18 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен на човек
5 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

 

Описание / Транспорт

Заминаване XC186  София 13:40 – Анталия 15:15
Тип самолет: Boeing 737
Адрес на авиокомпанията:Guzeloluk Mah. 1879 Sok.№148, Antalya/Turkey
Авиокомпания: CORENDON AIRLINES
Връщане      VBB5104 Анталия 14:30  - София - 16:30
Тип самолет: MD82
Адрес на авиокомпанията: гр. София, 1574, бул."Шипченски проход" №63
Авиокомпания: ALK Airlines

 

  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

  • Трансферът е с продължителност около 2.5 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
  • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Описание / допълнителни услуги

ЛЯТО 2022, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ СОФИЯ ДО АНТАЛИЯ

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ 

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита при оставащи не по-малко от 25 дни преди датата на отпътуване.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия– 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия- София .

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



Основна информация и допълнителни услуги

 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Няма изисквания за визи.

05/06

Етикети
ранни записвания , ekskurzii liato 2022 , semeini ekskurzii , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , j'adore deluxe hotel & spa 5* , orfeus park 4+* , екскурзии със самолет , турция 2021 , лято в анталия , pochivki antalia , почивка сиде , лято 2022 , топ травелс , pochivka v side , почивка сиде , barut hemera 5 * , paloma oceana resort 5* , elysium elite hotel & spa 4* , сиде ранни записвания , armas bella sun 4 * , kaya side 5* , екскурзии ранни записвания , bieno club sunset hotel & spa 5* , oferti antalia , oferti top travels , side , сиде екскурзии , почивки в турция 2022 , анталия , сиде , side , анталия ранни записвания , pochivka v side , информация от топ травелс , pochivki side antalia , toptravels.bg , pochivki ranni zapisvania , лято 2022 в турция , toptravels , pochivki turcia , ранни записвания сиде , turcia ranni zapisvania , почивка сиде , pochivki antalia , pochivki side , екскурзии до анталия , екскурзии анталия , oferti , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , pochivki side , почивки и екскурзии 2022 , alva donna beach resort comfort 5 * , club hotel turan prince world 5 * , плаж , ниски цени , ранни записвания турция 2021 , ekskurzii side , cesars resort side 5 * , side , почивки със самолет , турция , pochivka v antaliya , ниски цени , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , лято 2022сиде , самолетна почивка в анталия , почивка сиде , почивки турция , почивки турция , почивка сиде , анталия , турция ранни записвания , arum barut collection 5* , сиде , почивки лято 2022 , почивки топ травелс , още оферти от топ травелс , сиде оферти , turcia ranni zapisvania , ekskurzii ot sofia , side ranni zapisvania , почивка 2022 сиде анталия , oferti za ranni zapisvania , club-nena-hv-1/5* , оферти за екскурзии , лято в турция , side corolla hotel 4 * , seaden sea planet resort & spa 5 * , почивки турция , von resort golden beach hv-1 , hoteli , ekskurzii antalia , oferti za ranni zapisvania , екскурзии топ травелс , 2022 pochivka na egeisko more , почивка сиде , pochivki side , екскурзии сиде , pochivki side , antalia , екскурзии лято 2022 , сиде почивки , турция , варна , toptravels , semeini pochivki , 2022 почивка , хубав хотел в анталия , toptravels , bieno club sunset hotel & spa 5* , side aquamarin resort & spa 4* , side royal palace 5 * , стара загора , hoteli , анталия , почивка сиде , pochivka v side ot sofia , оферти , алания , kaya side 5* , хубав хотел в анталия , tui blue barut andiz 4* , side oferti , почивка 2022 сиде анталия , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивка сиде , оферти за екскурзии , топ оферти , arum barut collection 5* , почивка сиде , екскурзия 2022 , почивки , оферти топ травелс , самолетна почивка в анталия , flora garden beach 5* , barut sorgun 5 * , crystal admiral resort suites & spa 5 * , оферти за почивки , почивки от софия , габрово , екскурзия , почивка в турция , резервирайте при нас , more , почивки ранни записвания , ранни записвания турция , oferti za pochivki , препоръчайте ми хотел в сиде , kamelya selin hotel 5 * , сиде ранни записвания , top travel , von resort golden coast 5* , екскурзия на ниска цена , ekskurzii , почивки от софия , топ оферти , почивка в сиде, турция 2022, лято , seamelia beach resort & spa 5 * , почивки турция , лято 2022 , plazh , оферти , екскурзии турция , top travel , плаж , турция ранни записвания , почивки анталия , ekskurzii side , екскурзии сиде , екскурзии турция , ekskurzii side , почивки със самолет , почивки турция , топ травелс , лято 2022 в сиде , ekskurzii ot sofia , club hotel turan prince world 5 * , екскурзия в сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивка сиде , 2022 , top travels , сиде 2022 , club-nena-hv-1/5* , анталия , информация от топ травелс , препоръчан хотел , промоция , оферти за ранни записвания , почивка в сиде , лятна почивка в сиде , турция 2022 , почивка в анталия , екскурзии ранни записвания , turcia , хасково , оферти , tui blue barut andiz 4* , pochivka antalia , екскурзии турция , ranni zapisvania , pochivki ot sofia , почивки анталия , pochivka v side ot sofia , алания , ekskurzia do , pochivka na more , почивки в турция 2022 , екскурзии анталия , von resort golden coast 5* , оферти за ранни записвания , почивка сиде , оферти турция , анталия , venus 4* , ekskurzii antalia , oz hotels side premium 5 * , семейни почивки , oferti za pochivki , екскурзии анталия , seher sun beach hotel 4 * , сиде , niski ceni , самолетна почивка в анталия , екскурзии , euphoria palm beach resort hv-1 , оферти анталия , хотели в сиде , palm world side resort&spa 4*+ , анталия , barut b suites 4 * , резервирайте при нас , top travel , екскурзии анталия , pochivki ranni zapisvania , почивки ранни записвания , palm world side resort&spa 4*+ , silence beach resort 5 * , почивка турция , pochivki liato 2022 , почивка на ниска цена , манавгат , top travels , ranni zapisvania , pochivka side , семейни почивки , pochivka v antaliya , pochivki , почивка сиде , турция 2022 , почивки лято 2022 , oz hotels side premium 5 * , почивка анталия , euphoria palm beach resort hv-1 , почивка в сиде , side corolla hotel 4 * , ekskurzii side , казанлък , oferti za ekskurzii , top oferti , niski ceni , toptravels , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , ниски цени , ekskurzii i pochivki 2022 , voyage sorgun 5 * , екскурзии анталия , почивка в анталия , 2022 почивка в турция , crystal palace luxury resort & spa 5 * , pochivka 2022 , почивки сиде , хит цена , анталия , ekskurzii antalia , side pochivki , pochivka v turcia , почивка анталия , хотели в сиде , ранни записвания 2022 , liato 2022 , antalia , турция , екскурзии до анталия , препоръчан хотел , пловдив , програми , почивка сиде , оферти турция 2022 , почивка на море , top travels , side town by zhotels 4* , почивка сиде , екскурзии сиде , pochivki ot sofia , pochivki side , в. търново , programi ot top travels , tui magic life jacaranda 5* , pochivki top travels , почивка в сиде , екскурзии турция , toptravels.bg , автобусна програма , nil bahir resort & spa 5 * , seaden valentine resort & spa 5 * , alva donna beach resort comfort 5 * , екскурзия в сиде , seher resort & spa 5 * , оферти турция , ранни записвания , екскурзии лято 2022 , почивка в сиде , почивка сиде , ekskurzii sys samolet , royal dragon hotel 5 * , екскурзии анталия , turcia ranni zapisvania , side royal luxury hotel & spa 5* , pochivki top travels , почивка в турция , nil bahir resort & spa 5 * , екскурзия до турция , seamelia beach resort & spa 5 * , ниски цени , хотели в сиде , von resort elite 5* , semeini ekskurzii , toptravels , j'adore deluxe hotel & spa 5* , side pochivki , хотел в сиде , почивки турция , почивки сиде , programi ot top travels , paloma oceana resort 5* , pochivki sys samolet , toptravels , турция ранни записвания , barut sorgun 5 * , kamelya k club hv-1 , turquoise hotel side 5* , екскурзии турция , silence beach resort 5 * , oferti antalia , оферти , seaden valentine resort & spa 5 * , турция , paloma oceana resort 5* , анталия ранни записвания , pochivki antalia , ekskurzii top travels , анталия , оферти анталия , оферти за почивки , екскурзии от софия , antalia , лятна почивка в сиде , oferti za ekskurzii , море , почивки в анталия , почивки турция , paloma finesse side 5* , препоръчайте ми хотел в сиде , top oferti , лятна почивка в турция 2022 , екскурзии турция , royal dragon hotel 5 * , почивка в сиде, анталия , сиде , екскурзия 2022 , hotels , pochivki antalia , 2022 , ниски цени , оферти топ травелс , на море , side aquamarin resort & spa 4* , лятна почивка в турция , seher resort & spa 5 * , почивки анталия , хотели , top travels 2021 , seaden sea world resort & spa 5 * , ekskurzii antalia , море , diamond premium hotel & spa 5 * , antalia ranni zapisvania , all inclusive , orfeus park 4+* , екскурзии сиде , още оферти от топ травелс , side ekskurzii , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , von resort golden beach hv-1 , pochivka , почивка в сиде , сиде екскурзии , voyage sorgun 5 * , почивка в сиде, анталия , почивка на море , paloma finesse side 5* , почивки турция , ekskurzii turcia , оферти анталия 2022 , почивка сиде , diamond premium hotel & spa 5 * , seaden sea world resort & spa 5 * , ekskurzii antalia , лятна почивка в турция , more , почивки сиде , почивки анталия , екскурзии турция , side ranni zapisvania , semeini ekskurzii , pochivka antalia , почивки анталия , turcia ranni zapisvania , анталия , barut hemera 5 * , сиде , elysium elite hotel & spa 4* , почивки , ekskurzii liato 2022 , pochivki antalia , ekskurzii antalia , plazh , хотел в сиде , хотели в анталия , venus 4* , почивка в сиде , почивка 2022 , програми , сиде почивки , bosphorus sorgun hotel 5* , почивки сиде , екскурзии сиде , pochivki sys samolet , турция , турция , почивка в сиде, анталия 2022 , antalia ranni zapisvania , лято в сиде , сиде , side town by zhotels 4* , почивка на ниска цена , pochivki liato 2022 , antalia , barut b suites 4 * , pochivki side , ekskurzii antalia , почивка в сиде, анталия 2021 , pochivki antalia , pochivka v side ot sofia , armas bella sun 4 * , почивки турция , ekskurzii turcia , почивка в сиде , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивка в анталия , oferti turcia , почивки анталия , почивки анталия , турция , club aqua plaza , flora garden beach 5* , kamelya fulya hotel 5 * , екскурзии анталия , почивка 2022 , side , turcia 2022 , почивки в анталия , екскурзии , екскурзии анталия , liato 2022 , side royal palace 5 * , ekskurzia , cesars resort side 5 * , анталия , лято 2022 в турция , diamond beach hotel & spa 5 * , toptravels , semeini ekskurzii , pochivka v antaliya , почивка сиде , лято в анталия , pochivki antalia , turcia 2022 , paloma oceana resort 5* , почивка в сиде , side ekskurzii , манавгат , ранни записвания турция 2022 , ekskurzii side , екскурзии турция , топ травелс , diamond beach hotel & spa 5 * , екскурзии сиде , лято в сиде , екскурзии от софия , сиде 2022 , топ цени , pochivki side antalia , ekskurzii top travels , почивка в сиде, анталия , лято 2022 в турция , ekskurzii ranni zapisvania , kamelya k club hv-1 , почивка в анталия , почивка в анталия , топ травелс , antalia , почивки сиде , почивки турция , turcia , pochivka side , oferti turcia , анталия , side royal luxury hotel & spa 5* , екскурзии топ травелс , почивка в сиде , почивка в сиде, анталия 2022 , лято 2022 в сиде , ekskurzii sys samolet , ekskurzii , ekskurzii antalia , hotels , лято в турция , почивки анталия , oferti , почивки анталия , ekskurzii side , top travels , semeini pochivki , сиде 2022 , екскурзии анталия , ekskurzia 2022 , екскурзии със самолет , top travels , ekskurzia v turciq , seaden sea planet resort & spa 5 * , ekskurzii i pochivki 2022 , почивки сиде , tui magic life jacaranda 5* , сиде оферти , лято 2022 , ekskurzii ranni zapisvania , софия , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , pochivki , почивка сиде 2022 , crystal palace luxury resort & spa 5 * , turquoise hotel side 5* , оферти лято 2022 , сиде , почивка в анталия , почивки анталия , bosphorus sorgun hotel 5* , почивки топ травелс , von resort elite 5* , бургас , почивка сиде , екскурзии анталия , хотел , почивка в сиде , oferti top travels , лято 2022 сиде , antalia , kamelya selin hotel 5 * , почивка турция , екскурзия на ниска цена , почивка в анталия , side oferti , kamelya fulya hotel 5 * , pochivki antalia , seher sun beach hotel 4 * , турция ранни записвания , екскурзия до турция , pochivki turcia , анталия
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах