Почивка на остров Родос, Гърция 2022 - Ялисос/гр. Родос

ТАБЛИЦА С ЦЕНИ



ОНЛАЙН ЦЕНИ И СВОБОДНИ МЕСТА


ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Почивка на остров Родос, Гърция 2022 - Ялисос/гр. Родос

8 дни-7 нощувки


Програма

Самолетна програма с полети от София с авиокомпания Bulgaria Air
Всяка СЪБОТА в периода  21.05.2022 г. 17.09.2022 г. вкл. - 7 нощувки

ПРОГРАМА


1 ден
Чартърен полет София – Родос. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Настаняване след 14:00 ч. Вечеря (с изключение на записаните на пансион само закуска или без изхранване) и нощувка.

2 ден – 7 ден
Закуска в хотела. Свободно време за плаж или възможност за разнообразни допълнителни екскурзии,  които се заявяват и заплащат на място.

8 ден
Закуска в хотела. Освобождаване на стаите до 12:00 ч. Свободно време до трансфера към летище за полет до София.


Програмата е примерна! Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат на място на остров Родос!


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Самолетен билет София – Родос- София с директен полет на авиокомпания "„Bulgaria Air” в икономична класа;
•   Летищни такси (в размер на 90 евро към 19.11.2021);
•   20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 7 кг и размери 55х40х23 сm;
•   7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
•   трансфери летище - хотел - летище
•   Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

 

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•    Самолетен билет Варна - София - Варна за полет на авиокомпания "Bulgaria Air" (цена се предоставя по запитване)
•    Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане);
•   Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
•   градска такса, която се заплаща директно в хотела (задължителна)*;
•    Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни. 
•    Доплащане за деца до 1.99 г. - 50 лв., като не използват седалка в самолета и в автобуса по време на трансферите. По запитване в хотелите се предоставян бебешки кошарки или децата ползват леглото на родителите си!


*Градска такса - заплаща се на място в хотела, а размерът ѝ се определя от неговата категория както следва:
- 5* хотели - 4 евро /стая/ нощувка;
- 4* хотели - 3 евро /стая/ нощувка;
- 3* хотели - 1,50 евро /стая/ нощувка;
- 2* и 1* хотели хотели - 0,50 евро /стая/ нощувка.


Полетно разписание от 20.05.2022 г. - 17.09.2022 г. вкл.:
София - Родос 18:20 - 19:40
Родос - София 20:20 - 21:45
Полетното разписание подлежи на препотвърждение. Възможни са промени от авиокомпанията.

 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgaria Air
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319/Е90
 

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.4. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 се заплаща съответния депозит.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Египет);

3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни до 49 часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 48 и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ ДО ГЪРЦИЯ:

Във връзка с непрекъснато променящите се условия за пътуване, свързани с разпространението на COVID-19 и съществуващата по света пандемия, моля, преди отпътуване, да проверите за условията за влизане в Гърция на https://www.mfa.bg/bg/covid19map


ВАЖНО!!!
ТО Туроператор е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL)  на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни:
- име и фамилия;
- дата на раждане;
- националност;
- номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.


*Всички цени са с включени летищни такси.

*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.


ЗАБЕЛЕЖКИ:
•Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
•Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
•Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТАНС"/.
•При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТАНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 37)!
•Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
•В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените туристически документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

ЗЛАТНОТО НАСЛЕДСТВО НА РОДОС
Програма на две от основните екскурзии на остров Родос изпълнена за един ден! Ще посетите перлата на древногръцката архитектура - Акропола на Линдос. Изглежда, че времето там е спряло в ерата на античността. Увлекателната беседа на екскурзовода на Туроператор ще ви върне в онези далечни времена. След това ще се разходите из гръцко селце и ще се запознаете с традициите на изработката на традиционната за района керамика. А след това ще попаднете в истинска средновековна приказка - старият град Родос. След обяда, в една от уютните таверни, ще посетите Двореца на Великите Магистри.  Ще се разходите из живописните калдъръмени улички, ще чуете удивителни истории за богатото наследство на рицарския град. И ще можете да се почувствате като герой, окован в доспехи, който стои на стража пред портите на д’Амбуаз.

КРУИЗ ДО ОСТРОВ СИМИ
Сими е малък остров, който ще ви накара да се влюбите в него от пръв поглед! С голям кораб ще се разходите до манастира Панормитис. Тук се съхранява чудотворната икона на Архангел Михаил, а служителите в пристанището на Сими горещо приветстват всички входящи кораби с камбанен звън. Ще се разходите из столицата на острова, град Ялос, ще се запознаете с местната архитектура. Ще посетите магазини за сувенири и ще направите снимки за спомен. И ако желаете, можете да опитате традиционен гръцки обяд в една от рибните таверни на острова.



09/01

Етикети
кипър , pochivka na o-v rodos , лятна почивка остров родос , почивки гърция , manousos city hotel 3* plus , pochivka rhodes , екскурзии гърция , чартърна почивка родос , лято 2022 в гърция , родос 2022 , почивка в гърция остров родос , pochivka na o-v rodos , ранни записвания родос , почивка на остров родос гърция , топ оферти , pochivka greece , самолетна почивка родос , pochivka greece , pochivki oferti za rannni zapisvania , кипър , родос , остров родос 2022 , почивка на остров родос , почивка в гърция остров родос , самолетна почивка родос , pochivki ot sofia , pochivka greece , гърция 2022 , почивки оферти , ostrov rodos , почивка родос , pochivka greece , оферти лято 2022 , лятна почивка остров родос , ексурзии оферти , pochivki sys samolet , ekskurzii oferti , pochivka greece , top travels , pochivka greece , pochivki rodos sys samolet , почивка на остров родос , целодневна екскурзии до мармарис , лято 2022 в гърция , ostrov rodos , pochivka rhodes , ранни записвания 2022 , почивка в гърция остров родос , остров родос , лятна почивка в гърция , остров родос 2022 , почивка родос , оферти родос , лято 2022 в гърция , кипър , ранни записвания 2022 , ранни записвания 2022 , остров родос , ниски цени , ранни записвания 2022 , оферти родос , pochivka rhodes , остров родос 2022 , ранни записвания родос , топ травелс , pochivka rhodes , pochivka rhodes , почивка родос , почивка на остров родос 2022 , ekskurzii rodos , чартърна почивка родос , почивки ранни записвания , почивка о-в родос 2022 , pochivka na o-v rodos , топ екскурзии , почивка в гърция остров родос , лято 2022 остров родос , лятна почивка остров родос , санторини , почивка на остров родос 2022 , toptravels , pochivka rodos , оферти гърция , гърция 2022 , ranni zapisvania 2022 , оферти родос , почивки родос , почивки със самолет , остров родос , о-в родос 2022 , оферти родос , родос 2022 , санторини , топ оферти , остров родос , pochivka rodos , all senses nautica blue exclusive resort 5* standard , niski ceni , toptravels , чартърна почивка родос , гърция родос , о-в родос 2022 , почивка родос , гръцки острови , почивка на остров родос 2022 , лятна почивка в гърция , почивка о-в родос 2022 , топ цени , крит , лятна почивка в гърция , лятна почивка остров родос , гръцки острови , най – доброто от родос , ниски цени , лятна почивка остров родос , почивка родос , ексурзии оферти за ранни записвания , топ оферти , 2022 , лятна почивка остров родос , почивка о-в родос 2022 , почивка о-в родос 2022 , остров родос , почивка в гърция остров родос , оферти гърция , крит , остров родос 2022 , крит , ekskurzii ot sofia , оферти за ранни записвания , rodos park suites & spa 4* deluxe , ostrov rodos , почивка на остров родос , остров родос 2022 , ексурзии от софия , джип сафари и плаж , ранни записвания 2022 , топ оферти , toptravels , pochivka rodos , почивка на остров родос , почивка о-в родос 2022 , lito hotel 3* plus , оферти гърция , pochivka rodos , pochivka rhodes , почивка на остров родос , почивка на остров родос 2022 , лято 2022 остров родос , екскурзии родос , castellum suites hotel 4* superior , оферти лято 2022 , stamos hotel 3* plus , почивка в гърция остров родос , pochivki gyrcia , rodos pochivki , остров родос , pochivki ranni zapisvania , ниски цени , 2022 , почивка в гърция остров родос , почивка в гърция остров родос , почивки оферти за ранни запсиания , почивка на остров родос , чартърна почивка родос , pochivka rodos , самолетна почивка родос , о-в родос 2022 , ostrov rodos , почивка на остров родос гърция , ранни записвания родос , о-в родос 2022 , остров родос 2022 , почивки гърция със самолет , rodos pochivki , ранни записвания 2022 , ексурзии със самолет , почивка о-в родос 2022 , all senses ocean blue sea side resort 4* superior , pochivki rodos , лятна почивка остров родос , ekskurzii gyrcia , почивка на остров родос гърция , ниски цени , лятна почивка остров родос , остров родос 2022 , лятна почивка в гърция , pochivka rodos , остров родос 2022 , pochivki gyrcia sys samolet , кипър , самолетна почивка родос , лятна почивка в гърция , крит , ekskurzii rodos sys samolet , остров родос 2022 , лятна почивка в гърция , почивка на остров родос гърция , ostrov rodos , почивка о-в родос 2022 , почивка на остров родос , toptravels , оферти гърция , родос , rodos pochivki , екскурзии родос със самолет , ниски цени , ostrov rodos , почивка родос , ekskurzii oferti za ranni zapisvania , гръцки острови , лято 2022 в гърция , ostrov rodos , екскурзии гърция със самолет , гръцки острови , лятна почивка в гърция , остров родос 2022 , ostrov rodos , родос 2022 , почивка родос , санторини , почивка родос , родос 2022 , rodos pochivki , ранни записвания 2022 , pochivka rhodes , ексурзии ранни записвания , оферти лято 2022 , pochivka greece , остров родос 2022 , pochivka rodos , оферти лято 2022 , остров родос , остров родос 2022 , ekskurzii gyrcia sys samolet , pochivka greece , pochivka rhodes , belair beach hotel 4* standard , pochivki oferti , pochivka na o-v rodos , pochivka rodos , санторини , лято 2022 остров родос , лятна почивка в гърция , гърция родос , ekskurzii ranni zapsivania , остров родос , родос , родос , почивки от софия , ранни записвания родос , почивка на остров родос , почивки родос със самолет , почивка о-в родос 2022 , лято 2022 остров родос
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах