ЛЯТНА ПОЧИВКА В ДУБАЙ 2021

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
ЛЯТНА ПОЧИВКА В ДУБАЙ 2021

Самолетна програма 6 дни / 5 нощувки


Програма
Ден 1
Полет за Дубай в 16:10 ч. с авиокомпания FLY DUBAI. Пристигане на летище Дубай в 22:05 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Нощувка.
 
Ден 2 
Закуска. Възможност за Полудневна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език. Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света - Бурж Кхалифа. Следва посещение на една от най-известните културни забележитености на Дубай - Рамката (Dubai Frame) - намираща се сред красивия Zabeel Park, често е наричана “ най-голямата рамка на Планетата! Атрактивният стъклен асансьор издига своите посетители 48 етажа нагоре за 75 секунди! От върха на Рамката можете да видите старата и новата част на Дубай, а за десерт  в края на своето посещение - една невероятна представа за бъдещето на Емирствата!
След това се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah), където спираме за снимки на плажа, в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Следва посещение на Мадинат Джумейра, известна под името «Арабската Венеция».  Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah, за да видим отблизо луксозния хотел Atlantis The Palm, накрая на нашата обиколка ще  посетим луксозенния квартал Dubai Marina. Нощувка.
          Цена: 155 евро/303 лв. на човек ( минимум 2  човека)
          Полудневна обиколка на Дубай с екскурзовод на английски език: 35 евро/69 лв. ( турът се   провежда в дни събота и сряда и подлежи на препотвърждение) - турът включва: взимане от хотела, фото стоп на 7-звездния хотел Бурж Ал Араб, фото стоп на джамията Джумейра, посещение на Dubai Museum, района Бастакия, преминаване на Дубай Крийк с абра, старата част на Дубай и район Ал Фахиди, златния пазар и пазара на подправките.
 
Възможност за допълнителна екскурзия:

Вечеря на арабска галера по канала на Дубай – 50 евро / 98 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв.

Вечеря на арабска галера Дубай Марина – 65 евро / 128 лв., дете до 12 г – 55 евро / 108 лв
 
Ден 3 
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
 
Възможност за допълнителна екскурзия:
 
Дубай с яхта:
2-часов сутрешен Круиз с включено Баберкю и безалкохолни напитки ( начало от 11:30 сутринта) - 70 евро/137 лв. на човек
2 -часов Круиз по залез слънце с включено барбекю и безалкохолни напитки ( начало 17:30ч.) - 80 евро / 157 лв. на човек
3 -часов следобеден круиз с включено  барбекю и безалкохолни напитки ( начало 14:00ч.) - 90 евро/ 176 лв. на човекПосочените цени не вклюват трансфери до/от яхтата, можем да предложим такъв срещу допълнително заплащане.


Джип Сафари в пустинята с включена вечеря – 85 евро/ 166 лв. на човек
 
Ден 4 
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
 
Възможност за допълнителна екскурзия:
Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплаща преди тръгване! –
Билет за обсерваторията на Бурж Халифа (без включен трансфер) - 124 етаж: 38 евро/ 75 лв. на човек
Билет 124 етаж + двупосочен трансфер - 109 евро/ 213 лв. на човек ( продължителност: до 5 часа) 
Ден 5 
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
 
Възможност за допълнителна екскурзия:
 Сутрешнен керван в пустинята : посрещане на изгрева, едночасово яздене на камили и закуска сред дюните на пустинята с традиционни местни храни и напитки – чай, кафе. Цена на човек: 120 евро, при минимум 4 човека.  
 
Ден 6 
Закуска. Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Дубай за полет до София в 10:45 ч. Пристигане на летището в София в 15:10 ч.
 
Цената включва:
Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с FLYDUBAI Една бройка салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета Трансфер летище - хотел - летище 5 нощувки със закуски в избрания хотел Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро на ЗД “Евроинс” ( включено лечение на Коронавирус, при евентуално заболяване по време на пътуването до лимита на отговорност)


Цената не включва:
Допълнителни екскурзии PCR тест Чекиран багаж до 20 кг. Кетъринг по време на полета Лични разходи Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по: за Хотели 3* - AED 10; Хотели 4* - AED 15; за Хотели 5* - AED 20 Застраховка „Отмяна на пътуване“ със ЗД „Евроинс“ (застраховката покрива и евентуално заболяване от коронавирус) Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години – 16 лв. Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години – 26 лв. (туристи над 74г се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация)

 
Начин на плащане
1. Записването се извършва срещу внесено предплащане в размер на 200 лв. от цената на организираното пътуване;
2. Доплащането се извършва най-късно до 30 дни до датата на пътуване в размера до 100% на пълната цена на организираното пътуване в лева;
 
Такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на следните такси за прекратяване:
1. От деня, следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети и анулационните срокове за хотелско настаняване);
2. Прекратяване от 64 до 45 дни преди датата на отпътуване – таксата за прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
3. Прекратяване от 44 до 30 дни преди датата на отпътуване таксата за прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
4. Прекратяване под 30 дни до датата на отпътуване таксата  за прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.
 
Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и на реда на провеждане на екскурзиите.
 
Вид използван транспорт:
Самолет
Лек автомобил/Автобус
 
Забележки:
Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.65 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
Моля да имате  предвид, че някои от хотелите в Дубай при пристигане изискват депозит за услуги в хотела - мини бар, спа, бар, ресторанти. Ако депозита не бъде използван се възстановява. Плащането може да стане в брой или с кредитна карта.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 2.
При промяна цените на входните такси за обектите и ресторантите, същата ще бъде променена и прекалкулирана. 
 

Допълнителни екскурзии:
 
Вечеря на арабска галера по канала на Дубай – 50 евро / 98 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв.
От хотела: около 19:00- 19:45 ч. Отплаване: около 20:30 ч. Връщане от круиз: около 22:30 ч. Предлагаме ви възможност за една незабравима романтична вечеря с любим човек или удоволствието да се насладите на вечерния бриз сред светлините на града. Всичко е възможно по време на круиза на арабска галера по канала на Дубай до Шиндага.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, разходка с галера по канала на Дубай, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки.
Необходим минимум записани: 2

Вечеря на арабска галера Дубай Марина – 65 евро/128 лв.,дете до 12 г – 55 евро/108 лв
От хотела:около 19:00- 19:45 ч. Отплаване: около 20:30 ч. Връщане от круиз: около 22:30 ч.
Вечеря на традиционна арабска галера из красивия квартал Дубай Марина, където светлините на небостъргачите се отразяват в кристалните води на залива.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, разходка с галера из Дубай Марина, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки.
Необходим минимум записани: 2


Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплаща предварително от България! –
Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. Заявява се и се заплаща в България.
Програмата включва: Двупосочен трансфер; Билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa At the Top;

Сутрешнен керван в пустинята -  Уникалното преживяване включва: посрещане на изгрева, едночасово яздене на камили и закуска сред дюните на пустинята с традиционни местни храни и напитки – чай, кафе. Цена на човек: 120 евро, при минимум 4 човека

Джип Сафари в пустинята с включена вечеря – 85 евро/ 166 лв. на човек
Начало: около 15 – 15:30 ч.  
Ако желаете да се позабавлявате, това е възможността, която не трябва да пропускате! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня, за да изпитате нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, ще се отправим към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустинята. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци.
Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени и деца до 4 год. възраст



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Международен паспорт с валидност мин.6 месеца от датата на пътуването
- За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

74/08



Етикети
pochivka dubai , екскурзии в дубай , ekskurzii dubai , 2021 дубай , дубай-хотел холидей ин , чартърен полет дубай , бурж ал араб , atlantis the palm , oae , evtini hoteli v dubai , ekskurzii dubai 2021 , топ травелс дубай , хотел холидей ин-дубай , дубай 2021 , шопинг в дубай , luks hoteli dubai , dubai 2021 , почивка обединени арабски емирства , екскурзия до dubai , nova godina 2021 , hotel holiday inn dubai , gloria хотел, arabian park , разходка с арабска галера , дубай , на екскурзия до дубай , почивки в дубай , сафари в пустинята , дубай mall , почивка с топ травелс , екскурзии до дубай , екскурзии дубай , допълнителни екскурзии дубай , обединени арабски емирства, , екскурзия до дубай , ekskurzii dubai , hilton dubai jumeirah , еkskurzii v dubai , ексурзии до дубай , jumeirah zabeel saray the palm , eкскурзии дубай , сафари с джипове в постинята , dubai ekskurzii , екскурзия в дубай , дубай екскурзии , почивка в дубай , ekskurzii dubai , ekskurzii do dubai , dubai shoping festival , the addres downtown , dybai ekskyrzii , луксозно пътешествие , dubai airport , дубай цена , dubai hoteli , екскурзии в дубай , ekzotika , хотел на брега на морето , дубай екскурзия , екскурзия дубай , ekskurzii v dubai , екскурзия в дубай с топ травелс , po4ivka za nova godina v dubai , екскурзия в дубай , хубав хотел в дубай , the palace old town dubai , ekskurzia дубай , хотел armani , nova godina v dubai , на море в дубай , citymax , dubai 2021
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах