Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
още оферти от топ травелс , почивка турция , сиде 2021 , турция , екскурзии със самолет , ekskurzii side , турция , more , почивка сиде , toptravels , почивки турция , side ekskurzii , екскурзии турция , side pochivki , хубав хотел в анталия , лято 2021 , oferti top travels , лято в турция , von resort golden beach hv-1 , анталия ранни записвания , препоръчан хотел , почивка на море , екскурзия 2021 , почивка сиде , pochivki top travels , turcia ranni zapisvania , 2021 , ekskurzii antalia , плаж , ниски цени , ниски цени , анталия , ранни записвания турция , екскурзии сиде , екскурзии турция , elysium elite hotel & spa 4* , turcia ranni zapisvania , турция ранни записвания , programi ot top travels , diamond premium hotel & spa 5 * , почивка сиде 2021 , лятна почивка в турция , ekskurzii turcia , ekskurzii top travels , екскурзии анталия , armas bella sun 4 * , екскурзии сиде , turquoise hotel side 5* , хотел в сиде , варна , barut b suites 4 * , pochivki side , турция ранни записвания , оферти за почивки , oferti za pochivki , top travels 2021 , ekskurzia , почивка анталия , почивка в сиде , екскурзия до турция , seher resort & spa 5 * , bosphorus sorgun hotel 5* , почивка в сиде, анталия 2021 , paloma finesse side 5* , antalia , pochivki side , анталия , почивка в турция , euphoria palm beach resort hv-1 , seaden sea world resort & spa 5 * , pochivki antalia , анталия , club aqua plaza , ранни записвания сиде , екскурзии турция , pochivka v side , почивка в сиде , 2021 почивка , pochivki antalia , antalia , автобусна програма , турция ранни записвания , diamond beach hotel & spa 5 * , почивка в анталия , почивка на ниска цена , турция ранни записвания , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , ekskurzii side , почивки лято 2021 , tui magic life jacaranda 5* , ekskurzii antalia , оферти за ранни записвания , почивки турция , side royal palace 5 * , резервирайте при нас , анталия , почивка сиде , стара загора , pochivki turcia , топ цени , почивка в сиде , почивки турция , почивка в анталия , kamelya fulya hotel 5 * , top oferti , сиде 2021 , сиде , почивка сиде , промоция , почивка в сиде , почивки сиде , royal dragon hotel 5 * , diamond beach hotel & spa 5 * , почивки сиде , pochivka v antaliya , ниски цени , екскурзии анталия , екскурзии от софия , екскурзии анталия , семейни почивки , почивки анталия , анталия , плаж , top travel , лято 2021 сиде , екскурзия в сиде , seaden sea world resort & spa 5 * , ekskurzii side , pochivki antalia , екскурзии турция , ekskurzii top travels , ниски цени , манавгат , лято 2021 , ekskurzii sys samolet , kamelya k club hv-1 , pochivka v antaliya , екскурзии анталия , почивки сиде , море , ranni zapisvania , турция , почивки турция , лято 2021 , екскурзии анталия , side royal palace 5 * , резервирайте при нас , турция , side ranni zapisvania , почивки , 2021 почивка , seaden valentine resort & spa 5 * , pochivka na more , почивка сиде , silence beach resort 5 * , paloma oceana resort 5* , алания , nil bahir resort & spa 5 * , pochivka v side ot sofia , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , турция , екскурзия до турция , pochivki side , 2021 почивка в турция , antalia ranni zapisvania , почивка сиде , лято в сиде , oferti antalia , лято 2021 в сиде , ekskurzia do , toptravels , ранни записвания 2021 , оферти за екскурзии , oferti antalia , ekskurzii liato 2021 , почивка в сиде, анталия , почивка сиде , габрово , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , още оферти от топ травелс , pochivka antalia , ekskurzii , почивка на ниска цена , side corolla hotel 4 * , почивки ранни записвания , сиде почивки , seher resort & spa 5 * , toptravels.bg , orfeus park 4+* , kamelya selin hotel 5 * , почивки и екскурзии 2021 , оферти анталия , club-nena-hv-1/5* , хубав хотел в анталия , сиде ранни записвания , топ травелс , лято 2021 сиде , oferti turcia , почивка в турция , почивка сиде , diamond premium hotel & spa 5 * , niski ceni , почивка в сиде, анталия , ekskurzii i pochivki 2021 , paloma finesse side 5* , почивка в сиде , 2021 почивка в турция , информация от топ травелс , почивки турция , pochivka v side ot sofia , venus 4* , liato 2021 , alva donna beach resort comfort 5 * , почивки турция , екскурзия 2021 , анталия , анталия ранни записвания , ниски цени , pochivka v side ot sofia , cesars resort side 5 * , kamelya k club hv-1 , почивка сиде , почивка сиде , ekskurzii antalia , pochivka , турция 2021 , екскурзии сиде , 2021 , почивки анталия , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивки анталия , orfeus park 4+* , crystal admiral resort suites & spa 5 * , barut hemera 5 * , barut sorgun 5 * , oferti za ekskurzii , pochivka antalia , почивка сиде , оферти за ранни записвания , екскурзии анталия , pochivka v side , екскурзии сиде , оферти анталия 2021 , 2021 pochivka na egeisko more , почивки анталия , turcia , турция 2021 , бургас , почивки сиде , liato 2021 , paloma oceana resort 5* , pochivki ranni zapisvania , plazh , pochivki sys samolet , препоръчайте ми хотел в сиде , почивка в сиде , pochivki antalia , turquoise hotel side 5* , екскурзия , pochivki turcia , лято 2021 в сиде , von resort golden coast 5* , самолетна почивка в анталия , seher sun beach hotel 4 * , почивка сиде , почивки топ травелс , oferti za pochivki , почивки анталия , royal dragon hotel 5 * , side ekskurzii , hotels , hoteli , почивка в анталия , pochivki side , side aquamarin resort & spa 4* , препоръчайте ми хотел в сиде , самолетна почивка в анталия , club hotel turan prince world 5 * , toptravels , pochivki side antalia , kaya side 5* , оферти топ травелс , хотел , ekskurzii ranni zapisvania , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , side , почивки анталия , почивка на море , почивка в сиде, турция 2021 , pochivki , top travel , toptravels , пловдив , cesars resort side 5 * , top travels , почивка 2021 , side aquamarin resort & spa 4* , почивка сиде , oferti turcia , екскурзии ранни записвания , топ травелс , von resort golden coast 5* , оферти за екскурзии , лятна почивка в сиде , top travels , сиде , ekskurzii ot sofia , самолетна почивка в анталия , почивки , antalia ranni zapisvania , топ травелс , почивки сиде , сиде 2021 , почивка в сиде , оферти , tui magic life jacaranda 5* , bosphorus sorgun hotel 5* , лято 2021 в сиде , nil bahir resort & spa 5 * , club hotel turan prince world 5 * , почивки анталия , почивка в сиде , екскурзии до анталия , екскурзии сиде , 2021 , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , side ranni zapisvania , side pochivki , екскурзии до анталия , лятна почивка в сиде , почивки анталия , почивки топ травелс , ekskurzii side , pochivki , почивка в сиде , лято в турция , екскурзии турция , all inclusive , ранни записвания турция 2021 , oz hotels side premium 5 * , почивки сиде , почивка на море , ekskurzii antalia , ekskurzii sys samolet , ekskurzii i pochivki 2021 , почивка сиде , pochivki side , екскурзии сиде , ранни записвания 2021 , side oferti , почивки турция , semeini pochivki , flora garden beach 5* , oferti za ranni zapisvania , pochivki ot sofia , екскурзии топ травелс , почивка в анталия , ekskurzii ot sofia , още оферти от топ травелс , лято 2021 в турция , pochivki liato 2021 , оферти лято 2021 , анталия , лято 2021 в турция , von resort golden beach hv-1 , oferti za ranni zapisvania , почивка сиде , екскурзии топ травелс , анталия , top travel , море , pochivka side , почивки в турция 2021 , top travels 2021 , екскурзии турция , почивка сиде , почивки анталия , анталия , екскурзии турция , екскурзия 2021 , почивка турция , хотели в сиде , почивка в анталия , side town by zhotels 4* , почивки от софия , сиде , seamelia beach resort & spa 5 * , оферти турция , почивки анталия , turcia ranni zapisvania , почивка сиде , анталия , алания , toptravels , почивка 2021 , сиде екскурзии , почивка сиде , почивка на ниска цена , лято в анталия , pochivki ot sofia , сиде оферти , ранни записвания , seaden valentine resort & spa 5 * , palm world side resort&spa 4*+ , почивка 2021 сиде анталия , хотели в сиде , pochivka v antaliya , анталия , екскурзии турция , ekskurzii side , programi ot top travels , seamelia beach resort & spa 5 * , pochivki side antalia , ekskurzii , oz hotels side premium 5 * , semeini ekskurzii , ekskurzii antalia , tui blue barut andiz 4* , оферти турция 2021 , почивка сиде , турция , почивки от софия , pochivki side , хотели в анталия , почивка сиде 2021 , pochivki side , оферти , programi ot top travels , armas bella sun 4 * , j'adore deluxe hotel & spa 5* , pochivki antalia , оферти турция , почивка 2021 , hoteli , почивки сиде , почивка в анталия , ekskurzii side , оферти , топ травелс , antalia , почивка в анталия , club-nena-hv-1/5* , на море , oferti za ekskurzii , oferti top travels , сиде , pochivka v antaliya , манавгат , екскурзии турция , екскурзии анталия , seaden sea planet resort & spa 5 * , j'adore deluxe hotel & spa 5* , venus 4* , софия , турция , лято 2021 в турция , bieno club sunset hotel & spa 5* , екскурзии ранни записвания , сиде 2021 , топ оферти , екскурзия в сиде , почивки в турция 2021 , ранни записвания , side royal luxury hotel & spa 5* , екскурзии от софия , самолетна почивка в анталия , почивки турция , voyage sorgun 5 * , хотели , oferti , хотели в сиде , pochivka 2021 , турция , почивка в сиде, анталия , екскурзия на ниска цена , barut sorgun 5 * , ekskurzii side , почивки турция , почивки сиде , ekskurzii antalia , анталия , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , екскурзии анталия , почивки лято 2021 , екскурзии сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , top travels , хотел в сиде , оферти , почивка в сиде, анталия , kamelya fulya hotel 5 * , анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , оферти за почивки , топ травелс , crystal palace luxury resort & spa 5 * , toptravels , лятна почивка в турция 2021 , pochivki antalia , antalia , почивка в сиде , von resort elite 5* , алания , ekskurzii side , сиде екскурзии , pochivki sys samolet , информация от топ травелс , turcia ranni zapisvania , топ цени , почивка в анталия , екскурзия на ниска цена , почивка в турция , екскурзии , почивка сиде , програми , ekskurzii antalia , турция 2021 , сиде 2021 , ekskurzii antalia , niski ceni , arum barut collection 5* , side , paloma oceana resort 5* , сиде почивки , почивка в сиде , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , ekskurzii i pochivki 2021 , turcia , лято 2021 в турция , ekskurzia 2021 , почивки анталия , pochivka v side ot sofia , сиде , semeini pochivki , оферти топ травелс , сиде оферти , von resort elite 5* , информация от топ травелс , хотел в сиде , анталия , сиде ранни записвания , antalia , сиде , екскурзии анталия , почивки в анталия , почивка сиде , хотели в сиде , препоръчан хотел , ниски цени , почивка сиде , почивки турция , манавгат , почивки анталия , екскурзии сиде , top travel , pochivki side , top oferti , pochivki antalia , лято , казанлък , почивка в сиде , програми , semeini ekskurzii , 2021 pochivka na egeisko more , side corolla hotel 4 * , оферти турция 2021 , kamelya selin hotel 5 * , pochivki liato 2021 , почивки в турция 2021 , barut b suites 4 * , почивка сиде , екскурзии лято 2021 , side , сиде , side , лятна почивка в турция , silence beach resort 5 * , toptravels , екскурзии сиде , turcia 2021 , flora garden beach 5* , екскурзия на ниска цена , оферти анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , pochivka v antaliya , pochivki ranni zapisvania , семейни почивки , препоръчайте ми хотел в сиде , toptravels.bg , ekskurzii ranni zapisvania , почивки анталия , hotels , ранни записвания турция 2021 , почивка 2021 сиде анталия , turcia 2021 , pochivka v turcia , лято в анталия , semeini ekskurzii , pochivki side , лято в сиде , почивка анталия , top oferti , екскурзии анталия , tui blue barut andiz 4* , pochivki antalia , semeini ekskurzii , arum barut collection 5* , екскурзии анталия , ekskurzia v turciq , екскурзии лято 2021 , top travels , voyage sorgun 5 * , резервирайте при нас , хубав хотел в анталия , екскурзии , почивка в сиде, анталия , почивки турция , почивка сиде , в. търново , ниски цени , турция , екскурзии турция , почивка в анталия , анталия , самолетна почивка в анталия , екскурзия в сиде , oferti , екскурзия до турция , niski ceni , програми , сиде , почивки със самолет , more , почивка сиде , екскурзии турция , почивка в сиде , анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , почивки със самолет , seaden sea planet resort & spa 5 * , barut hemera 5 * , почивки ранни записвания , hotels , хит цена , top travels , ekskurzii liato 2021 , екскурзии анталия , elysium elite hotel & spa 4* , side oferti , ekskurzii antalia , топ оферти , crystal palace luxury resort & spa 5 * , top travels , турция , antalia , почивки турция , турция 2021 , почивка в анталия , palm world side resort&spa 4*+ , екскурзии със самолет , ekskurzii antalia , ekskurzii turcia , pochivki antalia , side royal luxury hotel & spa 5* , ekskurzii side , plazh , ranni zapisvania , екскурзии анталия , почивки турция , почивка в сиде , toptravels , pochivka v side ot sofia , pochivki antalia , ниски цени , сиде , top travels , почивки в анталия , side town by zhotels 4* , toptravels.bg , pochivki top travels , топ оферти , почивка в сиде , ekskurzii antalia , почивка в сиде, анталия 2021 , kaya side 5* , hoteli , почивка в сиде, анталия 2021 , оферти , почивки сиде , paloma oceana resort 5* , препоръчан хотел , seher sun beach hotel 4 * , euphoria palm beach resort hv-1 , bieno club sunset hotel & spa 5* , alva donna beach resort comfort 5 * , почивки в анталия , лято 2021 в турция , лятна почивка в турция 2021 , почивка сиде , toptravels , toptravels , pochivki antalia , pochivka side , хасково
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах