Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
промоция , ekskurzii i pochivki 2021 , pochivki liato 2021 , почивка на море , oferti za pochivki , pochivka v antaliya , екскурзия до турция , почивка в сиде , 2021 почивка в турция , почивка сиде , почивки анталия , екскурзия в сиде , pochivki antalia , почивки със самолет , топ оферти , pochivka v antaliya , почивка сиде , алания , сиде оферти , почивки от софия , ekskurzii i pochivki 2021 , турция , почивки от софия , екскурзии ранни записвания , kaya side 5* , seher sun beach hotel 4 * , екскурзия в сиде , информация от топ травелс , ekskurzii sys samolet , почивки в турция 2021 , екскурзии турция , лято в сиде , резервирайте при нас , oferti za pochivki , екскурзии със самолет , почивка в сиде , почивка сиде , почивка в сиде , ekskurzii antalia , топ травелс , royal dragon hotel 5 * , side oferti , анталия , хубав хотел в анталия , hoteli , море , почивка в сиде, анталия 2021 , more , seaden valentine resort & spa 5 * , екскурзии от софия , ekskurzia , лято 2021 сиде , почивка в анталия , ниски цени , pochivki side , алания , топ оферти , toptravels , venus 4* , oferti antalia , nil bahir resort & spa 5 * , programi ot top travels , почивки в турция 2021 , турция , почивки анталия , стара загора , top travel , турция , сиде екскурзии , турция ранни записвания , екскурзия 2021 , palm world side resort&spa 4*+ , плаж , почивки сиде , barut hemera 5 * , turcia , hotels , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , ekskurzii side , почивка в анталия , почивка в сиде , екскурзии анталия , plazh , почивка в анталия , elysium elite hotel & spa 4* , анталия , анталия , top travels 2021 , ekskurzia 2021 , почивка в сиде , oz hotels side premium 5 * , flora garden beach 5* , препоръчан хотел , diamond beach hotel & spa 5 * , сиде , top oferti , анталия , semeini ekskurzii , silence beach resort 5 * , programi ot top travels , ekskurzii antalia , oferti antalia , top travel , почивки анталия , екскурзии турция , екскурзия на ниска цена , pochivki side , сиде екскурзии , хотели в сиде , почивка в сиде, анталия , oferti , barut sorgun 5 * , ekskurzii turcia , 2021 почивка , почивка сиде , почивка в сиде , 2021 почивка в турция , почивка на море , анталия , почивка сиде , почивка на море , сиде , топ цени , почивка сиде , почивки анталия , екскурзия на ниска цена , почивки анталия , 2021 почивка , почивка в турция , pochivki top travels , pochivki liato 2021 , хотел в сиде , barut sorgun 5 * , почивки , почивки анталия , сиде оферти , оферти турция 2021 , почивка сиде , all inclusive , топ травелс , crystal palace luxury resort & spa 5 * , екскурзия в сиде , оферти , pochivki , лято 2021 в сиде , silence beach resort 5 * , side ekskurzii , оферти анталия , почивка в анталия , ekskurzii i pochivki 2021 , манавгат , club-nena-hv-1/5* , programi ot top travels , почивки в турция 2021 , toptravels , турция ранни записвания , почивка сиде , ekskurzii antalia , почивка сиде , почивки анталия , niski ceni , semeini pochivki , top travel , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , paloma oceana resort 5* , oferti za ekskurzii , side royal luxury hotel & spa 5* , club aqua plaza , pochivki side , alva donna beach resort comfort 5 * , габрово , екскурзии до анталия , side aquamarin resort & spa 4* , pochivki side , сиде 2021 , оферти турция , turcia 2021 , venus 4* , почивка в турция , сиде , pochivki side , antalia ranni zapisvania , hoteli , оферти турция 2021 , почивки сиде , paloma oceana resort 5* , анталия , почивка сиде , почивка в сиде , club-nena-hv-1/5* , екскурзии сиде , pochivka , turquoise hotel side 5* , оферти , почивка сиде , ранни записвания турция 2021 , elysium elite hotel & spa 4* , ekskurzii ot sofia , ekskurzii side , oferti za ranni zapisvania , ranni zapisvania , турция 2021 , екскурзии анталия , почивка 2021 , самолетна почивка в анталия , kamelya fulya hotel 5 * , екскурзия на ниска цена , почивки турция , топ травелс , екскурзии анталия , екскурзии анталия , препоръчан хотел , ekskurzii side , хасково , j'adore deluxe hotel & spa 5* , alva donna beach resort comfort 5 * , hotels , seamelia beach resort & spa 5 * , tui magic life jacaranda 5* , tui blue barut andiz 4* , почивка сиде , почивки сиде , почивки анталия , oz hotels side premium 5 * , antalia , сиде , екскурзии турция , почивки лято 2021 , хит цена , лятна почивка в турция 2021 , ниски цени , seamelia beach resort & spa 5 * , сиде , почивка в анталия , оферти за екскурзии , сиде , pochivka v antaliya , сиде , ranni zapisvania , turcia ranni zapisvania , екскурзии топ травелс , niski ceni , почивка 2021 сиде анталия , турция ранни записвания , лято 2021 , royal dragon hotel 5 * , топ травелс , ранни записвания 2021 , лято 2021 в турция , palm world side resort&spa 4*+ , arum barut collection 5* , почивка в сиде, анталия 2021 , програми , лятна почивка в турция 2021 , side corolla hotel 4 * , оферти , ekskurzii ranni zapisvania , seaden sea planet resort & spa 5 * , почивка на ниска цена , ekskurzii turcia , оферти турция , лято в турция , почивки анталия , j'adore deluxe hotel & spa 5* , diamond premium hotel & spa 5 * , pochivki ot sofia , pochivki , side aquamarin resort & spa 4* , бургас , ekskurzii antalia , oferti za ekskurzii , voyage sorgun 5 * , pochivki ranni zapisvania , почивка в сиде, анталия 2021 , екскурзии сиде , почивки сиде , още оферти от топ травелс , още оферти от топ травелс , турция , турция 2021 , сиде почивки , анталия ранни записвания , оферти за ранни записвания , екскурзии анталия , сиде 2021 , пловдив , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , side ranni zapisvania , ekskurzii antalia , лято 2021 , почивки сиде , oferti turcia , екскурзии ранни записвания , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , лятна почивка в турция , манавгат , pochivki antalia , екскурзии анталия , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , top travels 2021 , почивка в анталия , анталия , ekskurzii side , екскурзии турция , лято 2021 в сиде , почивки топ травелс , екскурзии турция , club hotel turan prince world 5 * , pochivka v turcia , paloma oceana resort 5* , лято 2021 в турция , voyage sorgun 5 * , екскурзии сиде , ekskurzii antalia , турция 2021 , niski ceni , bosphorus sorgun hotel 5* , лято в сиде , сиде ранни записвания , екскурзии турция , оферти лято 2021 , tui blue barut andiz 4* , antalia ranni zapisvania , toptravels , pochivki antalia , сиде 2021 , лято 2021 в турция , сиде , почивка сиде , почивка в анталия , ниски цени , ранни записвания , pochivki side antalia , почивки и екскурзии 2021 , hotels , ekskurzii ot sofia , toptravels , екскурзии от софия , arum barut collection 5* , програми , seaden sea world resort & spa 5 * , почивка в сиде , оферти за почивки , самолетна почивка в анталия , почивки в анталия , top travels , pochivka v side ot sofia , екскурзии топ травелс , pochivka v side , 2021 , анталия ранни записвания , почивка анталия , почивка 2021 , pochivki antalia , почивка в сиде , pochivka v side ot sofia , почивка в турция , top travels , pochivka antalia , seaden sea planet resort & spa 5 * , toptravels , pochivki sys samolet , анталия , почивки турция , orfeus park 4+* , почивки турция , kamelya selin hotel 5 * , плаж , екскурзии турция , екскурзия , ниски цени , armas bella sun 4 * , почивки анталия , ниски цени , лятна почивка в сиде , почивки анталия , barut b suites 4 * , pochivki antalia , турция , почивка в сиде , лято , екскурзии турция , toptravels , side oferti , почивка анталия , pochivki antalia , more , самолетна почивка в анталия , почивка 2021 , liato 2021 , pochivka v side , почивка турция , pochivka v side ot sofia , почивки турция , лятна почивка в турция , екскурзии сиде , лято 2021 , хотели в сиде , лятна почивка в сиде , ekskurzii , top travels , orfeus park 4+* , toptravels , turcia ranni zapisvania , почивки турция , side town by zhotels 4* , side , информация от топ травелс , ранни записвания 2021 , софия , ekskurzii side , ekskurzii liato 2021 , турция , top travels , казанлък , oferti top travels , почивки със самолет , crystal admiral resort suites & spa 5 * , von resort elite 5* , oferti , von resort golden coast 5* , side , ekskurzii sys samolet , pochivki ot sofia , турция 2021 , манавгат , анталия , ekskurzii antalia , почивка 2021 сиде анталия , ekskurzii antalia , turquoise hotel side 5* , екскурзии сиде , турция , oferti turcia , почивки ранни записвания , почивка в сиде , toptravels , лято в анталия , хотели в сиде , nil bahir resort & spa 5 * , semeini ekskurzii , почивка сиде , почивка в сиде, анталия , ekskurzii antalia , bieno club sunset hotel & spa 5* , хубав хотел в анталия , екскурзии анталия , pochivki top travels , анталия , pochivki antalia , ekskurzii , почивки турция , top travels , почивка в сиде , pochivki antalia , оферти , семейни почивки , оферти анталия , pochivka na more , kamelya k club hv-1 , почивки сиде , почивка в сиде, анталия , екскурзии сиде , почивки анталия , 2021 pochivka na egeisko more , почивка на ниска цена , екскурзии анталия , pochivki side , ниски цени , club hotel turan prince world 5 * , bieno club sunset hotel & spa 5* , почивки анталия , лято в анталия , ранни записвания сиде , хотел в сиде , toptravels.bg , екскурзия до турция , турция , почивка на ниска цена , von resort golden beach hv-1 , турция , екскурзии , flora garden beach 5* , von resort golden coast 5* , сиде 2021 , препоръчан хотел , 2021 , pochivka 2021 , side ranni zapisvania , turcia ranni zapisvania , почивка сиде , ранни записвания турция , сиде 2021 , pochivki antalia , оферти анталия 2021 , pochivki sys samolet , хубав хотел в анталия , seher sun beach hotel 4 * , почивка в сиде , екскурзии анталия , информация от топ травелс , почивка сиде , екскурзии турция , oferti top travels , diamond beach hotel & spa 5 * , почивки сиде , top oferti , почивки турция , оферти за почивки , side corolla hotel 4 * , екскурзии анталия , програми , почивки турция , kamelya fulya hotel 5 * , kamelya k club hv-1 , топ цени , почивка сиде , екскурзии турция , pochivki antalia , euphoria palm beach resort hv-1 , barut b suites 4 * , почивка сиде , pochivka v side ot sofia , tui magic life jacaranda 5* , екскурзии лято 2021 , почивки в анталия , екскурзии със самолет , почивки ранни записвания , top travels , kaya side 5* , турция ранни записвания , почивка сиде , toptravels.bg , почивка сиде , barut hemera 5 * , toptravels.bg , pochivka v antaliya , семейни почивки , side , antalia , почивка в сиде, анталия 2021 , екскурзии сиде , euphoria palm beach resort hv-1 , ниски цени , варна , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , hoteli , почивка сиде , ekskurzia v turciq , toptravels , antalia , pochivka side , crystal palace luxury resort & spa 5 * , оферти за ранни записвания , side royal palace 5 * , 2021 , почивка сиде , екскурзии , лято 2021 в турция , почивки сиде , diamond premium hotel & spa 5 * , алания , самолетна почивка в анталия , оферти топ травелс , ekskurzii top travels , seaden sea world resort & spa 5 * , side pochivki , анталия , почивки в анталия , liato 2021 , почивки турция , почивка в анталия , екскурзии лято 2021 , toptravels , резервирайте при нас , pochivki antalia , ekskurzii antalia , side town by zhotels 4* , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , оферти , pochivki side antalia , seaden valentine resort & spa 5 * , анталия , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , екскурзия 2021 , bosphorus sorgun hotel 5* , почивки турция , kamelya selin hotel 5 * , antalia , pochivki side , екскурзии анталия , pochivki ranni zapisvania , ekskurzii side , ekskurzii side , почивка турция , semeini pochivki , pochivki side , ниски цени , почивка в сиде, турция 2021 , почивки лято 2021 , екскурзия 2021 , von resort golden beach hv-1 , ekskurzii top travels , препоръчайте ми хотел в сиде , top oferti , екскурзии анталия , turcia 2021 , side royal palace 5 * , хотел в сиде , 2021 pochivka na egeisko more , почивки турция , сиде почивки , самолетна почивка в анталия , ранни записвания турция 2021 , анталия , von resort elite 5* , почивка в сиде, анталия 2021 , почивки топ травелс , море , pochivka side , почивка в анталия , почивка в сиде , pochivka v antaliya , анталия , cesars resort side 5 * , turcia , в. търново , почивка в анталия , почивки турция , почивка в сиде, анталия , pochivki turcia , seher resort & spa 5 * , antalia , paloma finesse side 5* , хотели в сиде , лято 2021 в турция , side pochivki , екскурзии сиде , plazh , semeini ekskurzii , почивка сиде , оферти топ травелс , препоръчайте ми хотел в сиде , side ekskurzii , сиде ранни записвания , екскурзии анталия , лято в турция , автобусна програма , turcia ranni zapisvania , екскурзии турция , ekskurzii antalia , seher resort & spa 5 * , side royal luxury hotel & spa 5* , top travels , сиде , почивка в сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , резервирайте при нас , pochivka antalia , анталия , оферти за екскурзии , почивки турция , antalia , ekskurzii side , top travel , ekskurzii ranni zapisvania , топ оферти , турция , лято 2021 в сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивки , почивка сиде , почивка в сиде, анталия , ekskurzia do , почивки сиде , pochivka v side ot sofia , armas bella sun 4 * , cesars resort side 5 * , хотели , почивка сиде 2021 , препоръчайте ми хотел в сиде , на море , лято 2021 сиде , хотел , ekskurzii side , paloma finesse side 5* , oferti za ranni zapisvania , екскурзия до турция , почивка сиде , почивка сиде 2021 , почивка сиде , pochivki turcia , ранни записвания , още оферти от топ травелс , ekskurzii liato 2021 , топ травелс , екскурзии до анталия , екскурзии сиде , semeini ekskurzii , pochivki side , paloma oceana resort 5* , side , хотели в анталия , анталия
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах