ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
ekskurzii antalia , palm world side resort&spa 4*+ , информация от топ травелс , pochivki liato 2021 , почивки лято 2021 , oferti za ekskurzii , почивки в анталия , екскурзии анталия , лято 2021 , side , oferti antalia , хотел , pochivka , barut b suites 4 * , екскурзия в сиде , почивка турция , ekskurzii antalia , сиде , ekskurzia v turciq , почивки , tui magic life jacaranda 5* , bieno club sunset hotel & spa 5* , лято в анталия , още оферти от топ травелс , more , манавгат , pochivki antalia , екскурзии сиде , екскурзия до турция , почивки със самолет , почивки турция , препоръчайте ми хотел в сиде , екскурзии анталия , препоръчан хотел , ниски цени , pochivki antalia , анталия , ranni zapisvania , почивки анталия , ekskurzia do , pochivki liato 2021 , анталия , екскурзии сиде , antalia ranni zapisvania , club-nena-hv-1/5* , топ цени , почивка в сиде, анталия 2021 , side oferti , манавгат , pochivka side , orfeus park 4+* , анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , seher sun beach hotel 4 * , side town by zhotels 4* , side ranni zapisvania , royal dragon hotel 5 * , orfeus park 4+* , oferti antalia , хит цена , ekskurzii antalia , hoteli , pochivka v side , екскурзия 2021 , екскурзии , ранни записвания турция 2021 , ekskurzii side , екскурзии топ травелс , лято в турция , топ травелс , почивка в сиде, турция 2021 , сиде , почивка сиде , pochivki side antalia , ekskurzii antalia , pochivki antalia , 2021 pochivka na egeisko more , почивки сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , side corolla hotel 4 * , почивка 2021 сиде анталия , semeini ekskurzii , екскурзии лято 2021 , програми , pochivka v side ot sofia , ekskurzii antalia , top travel , ekskurzii antalia , лято 2021 сиде , flora garden beach 5* , екскурзии турция , seher sun beach hotel 4 * , pochivki , pochivki side , почивка в сиде , bieno club sunset hotel & spa 5* , top oferti , pochivka v antaliya , топ травелс , екскурзии ранни записвания , турция , промоция , liato 2021 , ekskurzii ranni zapisvania , екскурзии от софия , анталия , почивки ранни записвания , turcia ranni zapisvania , екскурзии анталия , лятна почивка в сиде , сиде , оферти , турция ранни записвания , von resort golden coast 5* , почивка сиде , top travel , kamelya fulya hotel 5 * , pochivka v side ot sofia , plazh , анталия , почивки турция , ekskurzii side , анталия , турция , почивка в турция , почивка в анталия , oferti top travels , почивка 2021 , почивки сиде , pochivki turcia , в. търново , oferti za ekskurzii , ранни записвания 2021 , анталия , почивки от софия , почивка в сиде, анталия , почивки турция , екскурзии сиде , ранни записвания турция , barut hemera 5 * , side royal luxury hotel & spa 5* , seaden valentine resort & spa 5 * , почивки със самолет , почивки турция , сиде , почивки ранни записвания , екскурзии анталия , kamelya k club hv-1 , топ травелс , antalia , турция , почивка в сиде, анталия , toptravels.bg , лято 2021 в сиде , alva donna beach resort comfort 5 * , programi ot top travels , почивка сиде 2021 , почивка в сиде, анталия 2021 , side royal luxury hotel & spa 5* , ekskurzii liato 2021 , antalia , turquoise hotel side 5* , ekskurzii ot sofia , топ травелс , ekskurzii top travels , top oferti , pochivki side , ekskurzii , 2021 , почивка в анталия , seamelia beach resort & spa 5 * , самолетна почивка в анталия , ekskurzii top travels , оферти за ранни записвания , почивка в сиде, анталия 2021 , liato 2021 , анталия , elysium elite hotel & spa 4* , лято 2021 в турция , antalia , pochivki , ekskurzii antalia , ekskurzia 2021 , топ оферти , ranni zapisvania , toptravels.bg , оферти , екскурзии турция , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , сиде , оферти анталия , ekskurzii turcia , почивка сиде , turcia , toptravels , paloma finesse side 5* , почивка сиде , ekskurzii antalia , почивки турция , oferti za pochivki , турция ранни записвания , paloma oceana resort 5* , екскурзии със самолет , лятна почивка в турция 2021 , лято 2021 в турция , екскурзия на ниска цена , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , море , почивки в анталия , toptravels , лято 2021 в сиде , екскурзии турция , екскурзии турция , сиде , j'adore deluxe hotel & spa 5* , почивка в анталия , почивка турция , турция , екскурзии сиде , почивки турция , pochivki antalia , pochivki sys samolet , екскурзии анталия , сиде 2021 , екскурзии сиде , oferti , самолетна почивка в анталия , почивки от софия , ниски цени , kaya side 5* , казанлък , pochivki side , tui magic life jacaranda 5* , ekskurzii liato 2021 , алания , почивки турция , екскурзия до турция , bosphorus sorgun hotel 5* , hoteli , почивка в анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , оферти за почивки , silence beach resort 5 * , почивки в турция 2021 , топ травелс , хубав хотел в анталия , почивки анталия , почивка на море , side oferti , почивки анталия , почивка на ниска цена , сиде , top travels , hoteli , pochivki antalia , сиде ранни записвания , pochivki turcia , екскурзии със самолет , ниски цени , екскурзии от софия , semeini ekskurzii , турция , arum barut collection 5* , семейни почивки , анталия ранни записвания , von resort golden beach hv-1 , pochivki antalia , стара загора , екскурзии турция , crystal palace luxury resort & spa 5 * , oferti za ranni zapisvania , armas bella sun 4 * , оферти анталия 2021 , почивка в сиде, анталия , more , почивки турция , лятна почивка в турция 2021 , анталия , оферти лято 2021 , сиде 2021 , почивки анталия , почивка в сиде , 2021 , side ekskurzii , лято 2021 в турция , плаж , сиде 2021 , анталия , kamelya selin hotel 5 * , почивки турция , turcia 2021 , лято в сиде , pochivka v turcia , турция 2021 , bosphorus sorgun hotel 5* , почивка на море , voyage sorgun 5 * , оферти за ранни записвания , турция 2021 , tui blue barut andiz 4* , seaden sea world resort & spa 5 * , лято , pochivki antalia , почивка в сиде, анталия , почивка в сиде , ранни записвания сиде , информация от топ травелс , ekskurzii i pochivki 2021 , почивки анталия , ekskurzii antalia , сиде екскурзии , лято 2021 в турция , diamond premium hotel & spa 5 * , armas bella sun 4 * , 2021 pochivka na egeisko more , plazh , venus 4* , turcia 2021 , сиде , club aqua plaza , toptravels , ekskurzii side , екскурзии турция , turcia ranni zapisvania , semeini pochivki , почивка сиде , почивки анталия , почивка сиде , cesars resort side 5 * , ниски цени , club-nena-hv-1/5* , flora garden beach 5* , turcia , pochivka v side ot sofia , почивка в сиде, анталия 2021 , nil bahir resort & spa 5 * , pochivki top travels , плаж , турция , pochivki side , екскурзии анталия , екскурзия на ниска цена , почивки анталия , side royal palace 5 * , оферти , почивки сиде , почивки турция , seamelia beach resort & spa 5 * , toptravels , хотели в сиде , почивка сиде , хотели в анталия , barut sorgun 5 * , лято в турция , анталия , екскурзии топ травелс , резервирайте при нас , препоръчайте ми хотел в сиде , оферти турция , хотел в сиде , seaden sea world resort & spa 5 * , side , почивка анталия , paloma finesse side 5* , самолетна почивка в анталия , анталия ранни записвания , top oferti , diamond beach hotel & spa 5 * , почивка сиде , ekskurzii ranni zapisvania , почивка сиде , ekskurzii side , oz hotels side premium 5 * , екскурзии турция , турция ранни записвания , top travels , hotels , почивка сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , турция , seaden sea planet resort & spa 5 * , хубав хотел в анталия , почивки и екскурзии 2021 , oferti za ranni zapisvania , почивка сиде , 2021 почивка в турция , екскурзии анталия , semeini ekskurzii , ниски цени , kamelya fulya hotel 5 * , почивки турция , почивка сиде , екскурзии сиде , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , лятна почивка в сиде , ранни записвания 2021 , турция , почивки сиде , side , почивки сиде , ekskurzii sys samolet , хотел в сиде , почивка сиде , оферти за екскурзии , почивка в анталия , екскурзия на ниска цена , top travel , programi ot top travels , oferti , почивки турция , хотели в сиде , екскурзии , hotels , оферти анталия , оферти турция 2021 , voyage sorgun 5 * , хасково , оферти за екскурзии , почивки анталия , екскурзии лято 2021 , лято в анталия , още оферти от топ травелс , на море , екскурзии до анталия , pochivki top travels , почивка в сиде , почивка в анталия , почивки анталия , екскурзии ранни записвания , почивка в сиде , ekskurzii i pochivki 2021 , почивка сиде , paloma oceana resort 5* , pochivki antalia , хотели в сиде , turcia ranni zapisvania , paloma oceana resort 5* , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивка сиде 2021 , турция 2021 , von resort elite 5* , antalia , почивка сиде , ekskurzii side , side ranni zapisvania , top travels 2021 , почивка в сиде , pochivki side , почивка в турция , екскурзия до турция , ранни записвания турция 2021 , почивка сиде , venus 4* , екскурзии анталия , pochivka na more , сиде почивки , pochivka antalia , почивка в сиде , почивки анталия , лято 2021 сиде , екскурзии турция , pochivki antalia , tui blue barut andiz 4* , pochivki side , euphoria palm beach resort hv-1 , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , хотели в сиде , pochivka side , oz hotels side premium 5 * , pochivki antalia , още оферти от топ травелс , екскурзии турция , автобусна програма , топ оферти , antalia ranni zapisvania , екскурзия в сиде , semeini ekskurzii , почивка на море , софия , ekskurzii side , почивка сиде , почивка в сиде , почивки анталия , ekskurzia , diamond premium hotel & spa 5 * , top travels , pochivki ranni zapisvania , сиде 2021 , 2021 почивка , лято 2021 в сиде , сиде оферти , екскурзия 2021 , почивка в сиде , информация от топ травелс , самолетна почивка в анталия , екскурзии сиде , pochivka v antaliya , ekskurzii i pochivki 2021 , ekskurzii sys samolet , paloma oceana resort 5* , пловдив , оферти турция 2021 , von resort elite 5* , оферти турция , екскурзии сиде , side ekskurzii , сиде , arum barut collection 5* , екскурзии сиде , почивка сиде , kamelya selin hotel 5 * , турция , препоръчан хотел , анталия , oferti turcia , почивка сиде , лятна почивка в турция , ранни записвания , pochivki side , лято 2021 , pochivka v antaliya , почивка сиде , екскурзии анталия , ekskurzii , seaden sea planet resort & spa 5 * , сиде почивки , toptravels , турция ранни записвания , екскурзия , манавгат , ekskurzii side , алания , nil bahir resort & spa 5 * , почивки в анталия , почивки , pochivka v side ot sofia , top travel , palm world side resort&spa 4*+ , семейни почивки , почивка в сиде , toptravels , екскурзии турция , antalia , pochivki sys samolet , ранни записвания , топ оферти , почивка 2021 , анталия , почивка сиде , pochivki side antalia , turquoise hotel side 5* , почивки в турция 2021 , side pochivki , seher resort & spa 5 * , side pochivki , all inclusive , side town by zhotels 4* , side , pochivki ranni zapisvania , silence beach resort 5 * , резервирайте при нас , side corolla hotel 4 * , pochivka antalia , von resort golden coast 5* , почивка в сиде , ekskurzii turcia , анталия , резервирайте при нас , анталия , pochivka v antaliya , 2021 почивка , почивка в сиде , сиде ранни записвания , niski ceni , ниски цени , alva donna beach resort comfort 5 * , почивка в турция , elysium elite hotel & spa 4* , програми , почивка анталия , toptravels.bg , почивка на ниска цена , pochivka v antaliya , niski ceni , почивки анталия , хубав хотел в анталия , почивка в сиде, анталия , сиде оферти , почивки сиде , pochivka 2021 , cesars resort side 5 * , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , лято 2021 в турция , pochivki ot sofia , j'adore deluxe hotel & spa 5* , екскурзии анталия , oferti top travels , почивка в сиде , сиде екскурзии , pochivki ot sofia , хотели , club hotel turan prince world 5 * , оферти за почивки , оферти , 2021 , top travels , почивка сиде , оферти , diamond beach hotel & spa 5 * , лято 2021 , ekskurzii side , лятна почивка в турция , ekskurzii antalia , габрово , toptravels , toptravels , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , топ цени , pochivki antalia , barut b suites 4 * , почивки в турция 2021 , side aquamarin resort & spa 4* , 2021 почивка в турция , почивки сиде , почивки топ травелс , niski ceni , почивка сиде , турция 2021 , варна , почивка в анталия , почивка 2021 , ekskurzii antalia , toptravels , море , euphoria palm beach resort hv-1 , лято в сиде , почивка 2021 сиде анталия , почивка в анталия , ekskurzii ot sofia , екскурзии анталия , сиде 2021 , почивки лято 2021 , crystal palace luxury resort & spa 5 * , турция , side aquamarin resort & spa 4* , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , top travels , turcia ranni zapisvania , екскурзия 2021 , почивка в анталия , kaya side 5* , почивка на ниска цена , side royal palace 5 * , von resort golden beach hv-1 , seaden valentine resort & spa 5 * , алания , почивки сиде , почивки сиде , почивки топ травелс , pochivki side , екскурзия в сиде , hotels , почивка сиде , top travels 2021 , toptravels , самолетна почивка в анталия , препоръчайте ми хотел в сиде , pochivki side , екскурзии анталия , почивка сиде , barut sorgun 5 * , top travels , екскурзии анталия , почивка в анталия , почивка сиде , хотел в сиде , kamelya k club hv-1 , екскурзии до анталия , royal dragon hotel 5 * , почивка в сиде , почивка в сиде , ekskurzii side , oferti za pochivki , бургас , оферти топ травелс , oferti turcia , почивки турция , antalia , програми , pochivka v side ot sofia , club hotel turan prince world 5 * , top travels , seher resort & spa 5 * , оферти топ травелс , ниски цени , semeini pochivki , екскурзии турция , препоръчан хотел , ниски цени , barut hemera 5 * , анталия , pochivka v side , почивки анталия , programi ot top travels
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах