Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Почивка в Анталия, Турция 2021 - 14 нощувки в Белек от София

ТАБЛИЦА С ЦЕНИ



ОНЛАЙН ЦЕНИ И СВОБОДНИ МЕСТА


ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Почивка в Анталия, Турция 2021 - 14 нощувки в Белек от София

Полети всеки ПЕТЪК,НЕДЕЛЯ И СРЯДА


Програма

Всеки ПЕТЪК от 30.04.2021 до 15.10.2021 вкл.

Всяка НЕДЕЛЯ от 16.05.2021 до 20.06.2021 вкл. и от 22.08.2021 до 03.10.2021 вкл.

Всяка СРЯДА от 19.05.2021 до 09.06.2021 вкл. и от 01.09.2021 до 13.10.2021 вкл.


Богато разнообразие от хотелско настаняване в Алания, Белек, Лара, Сиде и Кемер!

 

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА за почивка в Анталия с 14 нощувки:


Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-14:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Израел за 1 ден  със самолет
Това приключение започва с отпътуване от Анталия в 06:00 ч. Ще посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, старинен град, Стената на плача и, разбира се, Мъртво море. В цената на тази екскурзия е включен полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря (поръчка от хотела). Пристигането в Анталия е късно - около 01:00 часа през нощта.

Ден 15:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.


*Програмата e примерна за настаняване с 14 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
•   Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 22.04.2021);
•   Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
•   20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
•   Трансфери летище - хотел - летище;
•    14 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
•   Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).



ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
•   Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**;
•   Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни (попитайте ни за цена при различен престой!);
•   Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.


*Всички цени са с включени летищни такси.

*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН ПЕТЪК:
15:00 София (SOF)  -  16:45 Анталия (AYT)
13:30 Анталия (AYT)  -  15:15 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН НЕДЕЛЯ:
11:40 София (SOF)  -  13:30 Анталия (AYT)
09:00 Анталия (AYT)  -  10:50 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН СРЯДА:
09:20 София (SOF)  -  11:00 Анталия (AYT)
06:30 Анталия (AYT)  -  08:20 София (SOF)

*Полетното разписание подлежи на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: ONUR AIR
тип самолет: A319 / A320 / A330
адрес: Atatürk Havalimanı B Door, Teknik Hangar Side 34149
Yeşilköy/İSTANBUL/TÜRKİYE
Лиценз:  ISO9001 Certificate, EN9100:2003 Certificate

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: SunExpress (www.sunexpress.com)
тип самолет: Boeing 737-800 или друг от предлаганите от АК SunExpress
адрес: TR-07230 Antalya, Türkiye, P.O Box 28, Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK
Регистрационен номер: / Tic.Sic. No:12563




УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ
/Само за нови резервации, направени след 01.10.2020 вкл./

Плащания:
1. Депозит при записване в размер на 25 евро на човек
2. Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване
3. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 8 дни преди датата на отпътуване
- за резервации направени в описаните в т. 2 и 3 срокове се заплаща съответния депозит (22 - 8 дни до датата на отпътуване - 30 % и 8 и по-малко дни - 100 %).

Анулационни срокове:
1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек;
2.2.При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата пакетна цена;
2.3. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 70 % от общата пакетна цена;
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.

 
За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF&SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) важат следните анулационни условия:

Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи такса за прекратяване на договора, е 31 или повече дни преди датата на пътуването, с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената на туристическия пакет: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA. При анулация, направена от 30 дни до 0 дни преди датата на пътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на туристическия пакет.


**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).


ЗАБЕЛЕЖКИ:
•    Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
•    Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
•    Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "ЕВРО-ЦЕНТЪР"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "ЕВРО-ЦЕНТЪР", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (00420 221 860 651)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
•    В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.


Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
•    Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

09/11/02


Етикети
екскурзии със самолет , adora golf resort , анталия лято 2021 , belek letni ekskurzii , 2021 ранни записвания , innvista hotel , великден 2021 , belek 2021 , aydinbay queens palace , antalia ot sofia , kirman belazur , iq hotel belek , voyage belek golf & spa , antalia liato 2020 , resort & spa , почивки с автобус , kaya palazzo golf resort , lara , gloria verde resort , spice resort & spa , на море в белек , semeijni pochivki , ekskurzii ranni zapisvania , белек почивки , анталия почивки , pochivki ot sofia , sirene belek hotel , белек , ниски цени , топ травелс , екскурзии от варна , самолетна , kempinski hotel the dome , resort & spa , сиде алания , рани записванния за турция , crystal family , j'adore deluxe hotel & spa 5* , belek , почивки оферти , медицинска застраховка , отиваш с автобус връщаш се със самолет , belek oferti , лвтни почивки , antalia oferti , sueno deluxe belek , club asteria belek , xanadu resort , beach resort , интересна турция , екскурзии , турция бодрум , записвания , royal alhambra palace 5* , sherwood dreams , maritim pine beach resort , почивки ранни записвания , белек летни екскурзии , belek , pochivki oferti , топ травелс , cornelia deluxe resort , oferti za ranni , bellis deluxe , gloria verde resort , кацане в милас , семейни екскурзии , сиде , sherwood dreams , лято 2021 в белек , анталия , алания ранни записвания , семейни почивки , xanadu resort , почивка през май , ekskurzia do belek , limak atlantis , oferti , почивки със самолет , белек 2021 , организирана екскурзия , gloria serenity resort , sueno deluxe belek , екскурзия в кемер , автобусна почивка 2021 , почивка в бодрум , ekskurzii oferti , belek liato 2021 , selectum luxury resort , top travels , zapisvania , турция 2021 , лято в турция , liato 2021 , ниски цени , throne seagate , antalia ranni zapisvania , почивки , почивка в алания , papillon belville , 2021 май почивка в турция , aydinbey famous , belek ot varna , анталия лято 2020 , belek sys samolet , белек от софия , анталия от варна , екскурзия със самолет , самолетна почивка 2021 , belek ranni zapisvania , семейни почивки , антaлия летни , анталия лято 2021 , през великден в турция , papillon zeugma , kaya palazzo golf resort , автобусна почивка , екскурзии , слънчева турция , на море в белек , crystal paraiso , otiva6 s avtobus vra6ta6 se s samolet , ekskurzii , kaya belek , rixos the land of legends kingdom , почивка в лара , оферти за ранни , записвания , cornelia deluxe resort , почивка със самолет , gloria golf resort , deluxe hotel , tui blue belek , po4ivka v belek , po4ivka v side , кошадасъ , ниски цени с автобус , великден в кушадасъ , granada luxuryselectum family resort , regnum carya golf&spa , aydinbay queens palace , почивка до сиде , оферти , club asteria belek , arsi hotel 3* , hotel , belek letni pochivki , 2021 кемер , екскурзии , letni pochivki , екскурзия до лара , top travels , белек със самолет , papillon belville , ranni zapisvania 2021 , нискаи цени , club mega saray , нова година в сиде , rixos the land of legends kingdom , antalia ranni , лято 2020 , семейни екскурзии , промоция цени , verde , нова година в турция , po4ivka s avtobus , calista luxury resort , почивка в кушадасъ , екскурзии , екскурзия до белек , travels 2021 , ранни записвания 2021 , турция анталия , belek ot sofia , всяка седмица в турция , pochivki ot varna , white city beach hotel 4* , club mega saray , belek , ic santai family resort , & resort , самолетна почивка в сиде , belek letni pochivki , 2021 в курорти в турция , майски празници , белек летни , екскурзии от софия , ela quality resort , soho beach club , crystal boutique , 2021 хит , zapisvania , sensitive premium , letni pochivki , анталия със самолет , resort & spa , resort , po4ivka v alania , crystal tat beach , waterworld , maritim pine beach , kaya belek , susesi luxury resort , записвания , antalia oferti , port nature luxury resort 5* , cesars temple , рани записвания 2021 , niski ceni , tui blue belek , 2021 na more v belek , pochivki ranni zapisvania , ekskurzii sys samolet , top travels , antalia liato 2021 , лято 2021 в белек , antalia letni pochivki , soho beach club , sensitive premium resort & spa , анталия оферти , crystal paraiso verde , екскурзии ранни записвания , zapisvania , granada luxuryselectum family resort , iq hotel belek , cesars temple , ekskurzii ranni , antalia pochivki , екскурзии ранни , adam & eve resort 5* , belek , port nature luxury resort 5* , belconti resort , po4ivka v ku6adasa , анталия ранни , ekskurzii s avtobus , анталия с автобус , ekskurzii oferti , pochivki ranni , самолетна екскурзия до лара , spice resort & spa , анталия ранни записвания , почивка в анталия , pochivki sys samolet , kempinski hotel the dome , adora golf resort , лято 2021 , papillon zeugma , анталия 2021 , belek letni ekskurzii , ekskurzii ot sofia , празници в турция , записвания , белек летни почивки , rixos premium belek , комбинирани почивки до турция , belek liato 2020 , belek pochivki , gloria golf resort , анталия от софия , ранни записвания , алания ранни , почивки от варна , belconti resort , sunis efes royal palace resort & spa 5* , kemer , rixos premium belek , hotel , alva donna exclusive , regnum carya golf&spa , kombinirana programa , antalia , белек летни , лято 2021 , sueno golf belek , kirman belazur , кемер , на почивка на море , limak atlantis , limak arcadia golf , екскурзии оферти , лара , анталия , crystal waterworld resort & spa , ranni zapisvania , limak arcadia golf , хотели по програма , ексурзия през май , белек почивки , анталия летни , екскурзии с автобус , курортите на трция , adam & eve resort 5* , pochivki , кушадасъ с автобус , alva donna exclusive , crystal , zapisvania , resort , чартерна програма , белек с автобус , antalia pochivki , antalia s avtobus , sunis efes royal palace resort & spa 5* , екскурзия през великден , лято 2021 , antalia , оферти , orange county belek , анталия , crystal family resort , почивка до бодрум , lqto v turciq 2021 , crystal tat beach , innvista hotel belek , cornelia diamond golf resort & spa , през май в лара , анталия , дайвинг в турция , niski ceni , sirene belek hotel , памук кале , самолетна почивка в кушадасъ , море и почивка , beach resort , resort , кемер , pochivki s avtobus , voyage belek golf & spa , почивки , avtobus 2021 , ela quality resort , анталия оферти , анталия лято 2020 , през май в кемер , оферти за ранни записвания , crystal boutique , antaliq , deluxe hotel , комбинирани почивки , pochivki oferti , alba queen hotel 5* , oferti , ekskurzii ot varna , belek , на екскурзия през лятото , самолетна почивка , antalia letni ekskurzii , записвания , почивка през лятото , liato 2020 , sueno golf belek , комбинирана за белек , aydinbey famous , егейска турция , resort , автобусна програма , почивки ранни , starlight resort hotel - 5* , екскурзии оферти , belek ranni , почивка през великден , белек оферти , почивки от софия , cornelia diamond golf resort & spa , анталия летни , resort & spa , titanic deluxe , po4ivka s samolet , почивка в сиде , антaлия летни , antalia ot varna , orange county belek , почивки оферти , throne seagate , белек , belek pochivki , лято 2021 в турция , susesi luxury resort , & resort , po4ivka v antalia , titanic deluxe , top , летни почивки , zapisvania , анталия почивки , selectum luxury resort , batihan beach resort & spa 4* , ниски цени за белек , великден в сиде , belek s avtobus , semeini ekskurzii , bellis deluxe , calista luxury resort , crystal sunrise queen 5* , ic santai family resort , belek oferti , belek , белек оферти , antalia letni pochivki , antalia letni ekskurzii , белек , самолетна екскурзия до кемер , бодрум , почивки , gloria serenity resort , kleopatra ada beach hotel 4* , през май , belek , белек от варна , lykia world links golf 5*
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах