Нова Година 2023 на Малдиви

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Нова Година 2023 на Малдиви

10 дни-7 нощувки


Програма
29.12.22 София - Малдиви
Полет от летище София в 21:25 ч. за Истанбул. Кацане в 23:50. Свързващ полет в 02:10 ч. от Истанбул за Мале с авиокомпания Турски авиолинии.  
 
30.12.2022 Мале                                                                                     
Пристигане в Мале в 12:15 ч. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до избрания хотел с бързо скоростна лодка, хидроплан или вътрешен полет. Пристигане в хотела и настаняване. Нощувка.

31.12 – 05.01.23 Малдиви
Слънце, бял стъклен пясък, водите на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, топли лагуни с лежерно преливащи се нюанси на синьо, тюркоазено и зелено, „подводни градини” от корали. Асоциацията, която съзнанието ни прави при споменаването на Малдиви е екзотика, романтика, релакс и гальовна топлота, която този тропически рай ни дарява. Уверяваме Ви, точно това ще намерите тук.
За всички любители на водните спортове и изследване на подводния свят има възможност за допълнителни екскурзии от хотелите.
 Вече сте далеч от шума и стреса, вече сте на вашето място, мечтания остров, мечтания залив, един романтичен филм и като по чудо вие сте главните герои. Разходете се из вашия почти безлюден остров, милвайте водите на  топлия океан, гмурнете се в тази жива вода, дом на повече от 700 вида риби. В открития океан можете да срещнете делфини, акули, гигантски скат.

06.01.23 Мале - София
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Трансфер до летището в Мале за полет в 23:30 ч. за Истанбул. Кацане в 06:15 ч. и свързващ полет от Истанбул за София в 08:45 ч.
 
07.01.23 София
Кацане на летище София в 09:00 ч.

Пакетната цена е в евро и включва:

  • Самолетен билет София – Мале - София с Турски авиолинии и чекиран багаж до 20 кг.  и до 10 кг. ръчен;
  • Летищни такси;
  • 7 нощувки на съответната база на изхранване;
  • Новогодишна вечеря на 31.12.22
  • Трансфери летище-хотел-летище с бързо скоростна лодка, вътрешен полет или хидроплан;
  • Посрещане на място на Малдиви на английски език;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро, с включен риск COVID19, в случай на заболяване в чужбина и покриване на лечението на място;  
Цената не включва:
  • Разходи от личен характер
  • PCR или антигени тестове, ако такива са необходими
  • Храна, напитки и услуги, неупоменати  в програмата
  • Застраховка „Отмяна на пътуване "
  • Екскурзии, които се предлагат на място  
  • Информация за превозвача: авиокомпания: Turkish Airlines
 
Полетно разписание:
TK1030/29.12/ София 21:25 - Истанбул 23:50
TK 730/ 30.12/ Истанбул 02:10 – Мале12:15
ТК 731/ 06.01/ Мале 23:30 - Истанбул 06:15
TK1027/07.01/ Истанбул 08:45 - София 09:00
* Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно своите пътници.
 
Условия:
За пътуване до Малдиви се изисква валиден международен паспорт поне 6 месеца след датата на връщане в страната. Не се изисква виза, както и допълнителни ваксини.
Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.
Цената на екскурзията е калкулирана при курс на щатския долар 1 USD = 1.92 лв.;
Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.  

Плащания:
Депозит при записване в размер на 500 евро.
Втори депозит от 1000 евро до 60 дни преди заминаване.
Доплащане до 30 дни преди заминаване.  

Срокове за анулации и неустойки:
От деня, следващ подписването на договора, до 60 дни преди датата на отпътуване – няма.
От 59 до 31 дни до датата на заминаване, пълния размер на депозита от 1500 евро
При анулация по-малко от 30 дни преди заминаване – пълната сума по договора  

Анулации без неустойки и връщане на суми:
При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.

Изискванията, свързани с Ковид-19 подлежат на препотвърждение, тъй като е възможна промяна.
Към дата 01.06.2022 няма изисквания за влизане в страната.

Всички пътуващи трябва 72 часа преди отпътуване до Малдиви и 72 часа преди връщане в България да попълнят QR код на следния сайт - https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/create
Допълнително за Ваша сигурност може да бъде сключена застраховка „ Отмяна на пътуване“ срещу допълнително заплащане.
 
Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница. Застрахователна сума на човек при сключена Застраховка „Отмяна на пътуване“:
Покритие на застраховката / Сума за плащане
М/у 2500 лв и 3000 лв – Премия 150 лв
М/у 3000 лв и 3500 лв – Премия 175 лв
М/у 3500 лв и 4000 лв – Премия 200 лв
М/у 4500 лв и 5000 лв – Премия 250 лв
М/у 5000 лв и 6000 лв – Премия 300 лв
М/у 6000 лв и 7000 лв – Премия 350 лв
М/у 7000 лв и 8000 лв – Премия 400 лв
М/у 8000 лв и 9000 лв – Премия 450 лв
 
Какво не покрива застраховката?
Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования;
Опит за самоубийство или самоубийство;
Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването;
Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия;
Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения;
За повече информация относно включените застраховки, моля свържете се с нас!

 
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на съответните суми според условията за анулации и неустойки.
 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 7 дни преди датата на отпътуване при чартърни полети, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалната смяна на имена в хотела.
 
Условията за пътуване по време на пандемията от Covid-19 са променливи и финалните такива ще бъдат оповестени от туроператора при наближаване на датата на заминаване.
В случай на извънредно положение или епидемична обстановка, клиентите са напълно информирани, че условията на пътуване могат да бъдат променяни и динамични, съобразявайки се с актуалната обстановка преди осъществяване на пътуването. Туроператорът ще уведомява клиентите си своевременно при всяка промяна на условията на пътуване.
Необходими при пътуване тестове за Covid-19 са за сметка на клиента. Туроператорът предоставя възможност на клиентите си да направят тестовете в някоя от прартньорските лаборатории на туроператора, възползвайки се от специална отстъпка.
 
Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 
 



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане;
- За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители.

16/11

Етикети
maldivite , adaaran hudhuranfushi , почивка 2023 , малдивите , почивка през май , лукс , нова година 2023 малдиви , maldivski ostrovi , niski ceni , почивка на maldivi , почивка в мале 2023 , cocoon maldives resort 5* , почивка в малдивите , малдиви 2023 , нова година , малдивите , maldivite , малдиви 2023 , нова година 2023 , оферти , екзотична почивка , почивки малдиви , почивка в малдивите , почивка в малдивите , нова година малдиви , повивка на малдиви 2023 , ниски цени , ниска цена , екскурзия на ниска цена , all inclusive малдиви , nova godina 2023 , all inclusive на малдиви , препоръчайте ми хотел , екскурзия , maldivite 2023 , екзотична нова година , почивка в мале 2023 , ниски цени , anantara veli resort and spa 5* , трансфер , празници на малдиви , почивка в maldivi , ekskurziq , почивка , pochivka na maldivi , po4ivka 2023 , meeru island resort , екзотична почивка на малдивите , samoletni bileti , нова година на малдивите , diamonds thudufushi beach & water villas 4* , нова години на малдиви , малдиви 2023 , чартърен полет , малдиви 2023 , малдиви екскурзии , почивка в мале , нова година на малдивите , top travels , острови , екзотика , pochivka na maldivi , нова година 2023 малдиви с директен чартърен полет , почивка на малдиви 2023 , малдивите , почивка през април , новогодишни екскурзии , топтравелс , почивка на малдивите , ekzotika , pochivka v maldivite , острови , екзотика , мале , top oferti , ниски цени , ekzotika 2023 , малдиви 2023 , maldivite 2023 , почивка в малдивите , oblu select at sangeli , малдиви , почивка малдиви , директен полет , travels , kuramathi island resort 4* , ниски цени , малдиви почивка , po4ivka na maldivi , anantara dhigu resort and spa (lujo) , малдиви , новогодишна почивка на малдивите , ниски цени , pytuvane do maldivite , dhigali maldives 5* , екскурзия 2023 , хотел , малдиви , maldivi male , хеликоптер , май на почивка , топ малдиви , екзотика , екзотична почивка , почивка в малдивите , hotels , maldivi 2023 , топ травелс , къщички в вода , мале , pochivka v maldivite za nova godina , почивка на ниска цена , директен полет , малдиви 2023 , малдиви , хотели , pochivka v maldivite , екзотика , екзотика , toptravels , чартър , още оферти от топ травелс , малдиви мале , atmosphere kanifushi , holiday island resort * , ekskurzia do maldivi , ozen by atmosphere at maadhoo , ekskurzia do maldivite , малдиви , top travels , ekzotika , diamonds athuruga beach 4* , през април на малдиви , нова година на малдиви , pochivka na maldivite , вип хотели , oblu by atmosphere at helengeli , самолетни билети , новогодишна почивка на малдивите , малдиви , препоръчан хотел , pochivka v maldivite нова година , 2022 po4ivka v maldivi , самолетна почивка , pytuvane do maldivite , exotika , малдиви , нова година , нова година малдиви , kuredu island resort , малдиви , ekskurzia na maldivi , малдиви , новогодишни празници 2023 , нова година 2023 , travels , kurumba maldives 5* , директен полет зот мадрид , velassaru maldives (lujo) , direkten polet do maldivi , нова година 2023 на малдивите , почивка в мале , нова година 2023 малдиви с директен чартърен полет , директен полет , малдиви , малдивите , nova godina na maldivite , малдивите , новогодишни празници малдиви , топ оферти , мале , празници
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах