Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 5 вечери и 3 екскурзии 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включена обзорна обиколка и посещение на Рамката 03.04 - 10.04.2024/7 нощ         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

6 дни-5 нощувки


Програма
Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.



Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 6

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.

Цената включва
Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси в размер на 69 евро и багаж до 18 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен на човек
5 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

 

Описание / Транспорт

Заминаване XC186  София 13:40 – Анталия 15:15
Тип самолет: Boeing 737
Адрес на авиокомпанията:Guzeloluk Mah. 1879 Sok.№148, Antalya/Turkey
Авиокомпания: CORENDON AIRLINES
Връщане      VBB5104 Анталия 14:30  - София - 16:30
Тип самолет: MD82
Адрес на авиокомпанията: гр. София, 1574, бул."Шипченски проход" №63
Авиокомпания: ALK Airlines

 

  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

  • Трансферът е с продължителност около 2.5 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
  • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Описание / допълнителни услуги

ЛЯТО 2022, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ СОФИЯ ДО АНТАЛИЯ

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ 

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита при оставащи не по-малко от 25 дни преди датата на отпътуване.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия– 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия- София .

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



Основна информация и допълнителни услуги

 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Няма изисквания за визи.

05/06

Етикети
ekskurzii ranni zapisvania , турция , почивка сиде , резервирайте при нас , ранни записвания , бургас , сиде ранни записвания , хубав хотел в анталия , сиде , почивка в сиде, анталия , почивка в анталия , почивки анталия , pochivki antalia , side royal luxury hotel & spa 5* , side , почивки топ травелс , toptravels , ранни записвания турция 2021 , oz hotels side premium 5 * , pochivki antalia , топ травелс , turcia 2022 , more , pochivki antalia , tui magic life jacaranda 5* , 2022 pochivka na egeisko more , diamond beach hotel & spa 5 * , top travel , почивка сиде , ekskurzii ot sofia , почивки турция , pochivki turcia , сиде , hoteli , semeini ekskurzii , препоръчайте ми хотел в сиде , more , semeini ekskurzii , почивка в анталия , почивки в анталия , оферти за ранни записвания , в. търново , екскурзии турция , armas bella sun 4 * , kaya side 5* , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , хубав хотел в анталия , pochivki side antalia , лятна почивка в турция , турция 2021 , екскурзии със самолет , oferti top travels , ekskurzii liato 2022 , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , toptravels , турция , почивка в анталия , почивки турция , cesars resort side 5 * , топ цени , екскурзия до турция , toptravels , pochivki top travels , топ оферти , ekskurzii antalia , почивки сиде , seaden valentine resort & spa 5 * , турция ранни записвания , почивки анталия , програми , лято 2022 , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , antalia , ekskurzii side , top travel , silence beach resort 5 * , elysium elite hotel & spa 4* , side royal palace 5 * , анталия ранни записвания , side town by zhotels 4* , пловдив , турция ранни записвания , почивки , turcia ranni zapisvania , pochivki side , почивки сиде , silence beach resort 5 * , armas bella sun 4 * , лято 2022 сиде , top oferti , crystal palace luxury resort & spa 5 * , ekskurzii turcia , oferti turcia , почивка в сиде , pochivki antalia , оферти анталия , 2022 почивка , почивка турция , сиде екскурзии , анталия , orfeus park 4+* , pochivka v side , почивка сиде , почивка в сиде, турция 2022, ранни записвания 2022 , kamelya k club hv-1 , сиде , ekskurzia 2022 , all inclusive , турция ранни записвания , още оферти от топ травелс , ниски цени , bieno club sunset hotel & spa 5* , почивки анталия , анталия , турция , анталия , side ranni zapisvania , seaden sea world resort & spa 5 * , почивка в сиде , ekskurzii sys samolet , ranni zapisvania , elysium elite hotel & spa 4* , екскурзия в сиде , pochivki side , bosphorus sorgun hotel 5* , ekskurzii turcia , почивка 2022 , seamelia beach resort & spa 5 * , plazh , екскурзии , paloma oceana resort 5* , tui blue barut andiz 4* , top travels , лятна почивка в турция 2022 , semeini pochivki , palm world side resort&spa 4*+ , kaya side 5* , алания , препоръчан хотел , почивка в анталия , pochivki sys samolet , екскурзии анталия , сиде екскурзии , екскурзии анталия , antalia ranni zapisvania , turcia ranni zapisvania , oferti za pochivki , seher sun beach hotel 4 * , почивки турция , top travels , von resort golden beach hv-1 , ранни записвания сиде , pochivki antalia , side royal luxury hotel & spa 5* , оферти , nil bahir resort & spa 5 * , antalia , почивка сиде , почивки анталия , почивки от софия , турция 2022 , seaden sea planet resort & spa 5 * , toptravels , екскурзии , турция , seher sun beach hotel 4 * , оферти за екскурзии , почивки и екскурзии 2022 , side royal palace 5 * , palm world side resort&spa 4*+ , манавгат , turquoise hotel side 5* , почивки турция , pochivki liato 2022 , почивки в турция 2022 , екскурзии лято 2022 , анталия , von resort golden coast 5* , club aqua plaza , екскурзии турция , анталия , ниски цени , екскурзии анталия , pochivki ot sofia , екскурзии сиде , semeini ekskurzii , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , екскурзии от софия , oferti za ranni zapisvania , barut sorgun 5 * , liato 2022 , oferti za ekskurzii , barut b suites 4 * , почивка в сиде , екскурзия , antalia ranni zapisvania , pochivka v antaliya , сиде , pochivki ot sofia , hoteli , pochivka side , side pochivki , почивка на ниска цена , плаж , почивки турция , информация от топ травелс , ekskurzii antalia , pochivka antalia , voyage sorgun 5 * , екскурзия в сиде , екскурзии турция , екскурзии ранни записвания , оферти турция , ранни записвания турция 2022 , ekskurzii liato 2022 , сиде почивки , ekskurzii side , сиде , екскурзии турция , oferti top travels , oferti za ekskurzii , почивки в анталия , екскурзия 2022 , лято в турция , почивка сиде , оферти , хотели , tui magic life jacaranda 5* , ekskurzii side , анталия , toptravels , сиде оферти , kamelya k club hv-1 , seher resort & spa 5 * , почивки ранни записвания , paloma oceana resort 5* , оферти , самолетна почивка в анталия , side pochivki , side oferti , почивка 2022 сиде анталия , екскурзии топ травелс , информация от топ травелс , diamond premium hotel & spa 5 * , pochivki side , side ekskurzii , лято 2022 , почивка в сиде , хотели в сиде , pochivki , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , сиде , von resort golden coast 5* , barut hemera 5 * , почивка 2022 , pochivki , море , лято 2022 в сиде , лятна почивка в турция , екскурзии от софия , семейни почивки , екскурзии сиде , почивка анталия , лято в турция , почивка сиде , оферти за екскурзии , barut sorgun 5 * , ekskurzii antalia , почивка в сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , почивки в турция 2022 , turcia 2022 , анталия , почивка в анталия , j'adore deluxe hotel & spa 5* , plazh , анталия ранни записвания , euphoria palm beach resort hv-1 , antalia , турция 2022 , paloma finesse side 5* , ranni zapisvania , side corolla hotel 4 * , programi ot top travels , почивки със самолет , екскурзия до турция , pochivka v antaliya , ekskurzii sys samolet , hotels , почивка турция , 2022 , arum barut collection 5* , ekskurzii i pochivki 2022 , side ekskurzii , paloma finesse side 5* , programi ot top travels , ekskurzii side , ekskurzii antalia , ekskurzia , топ травелс , екскурзии анталия , ekskurzii side , почивки сиде , arum barut collection 5* , turcia , сиде 2022 , оферти топ травелс , pochivki antalia , pochivki ranni zapisvania , turquoise hotel side 5* , почивка сиде , автобусна програма , почивки турция , турция , екскурзия на ниска цена , екскурзии сиде , самолетна почивка в анталия , ekskurzii ranni zapisvania , pochivki liato 2022 , pochivka na more , kamelya fulya hotel 5 * , сиде 2022 , ekskurzia do , ранни записвания , barut hemera 5 * , antalia , софия , top travels , хотели в сиде , seher resort & spa 5 * , лято 2022 в турция , манавгат , екскурзии до анталия , анталия , почивка сиде , екскурзии турция , pochivki top travels , почивки анталия , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивка в сиде, анталия , side , анталия , pochivka v antaliya , почивка в сиде , antalia , oferti turcia , crystal admiral resort suites & spa 5 * , nil bahir resort & spa 5 * , club-nena-hv-1/5* , side aquamarin resort & spa 4* , хит цена , почивки анталия , ниски цени , ekskurzii antalia , почивка в турция , екскурзии със самолет , почивка сиде , екскурзия на ниска цена , почивка в сиде , 2022 , oferti za pochivki , ниски цени , pochivki side , niski ceni , почивка сиде , side aquamarin resort & spa 4* , екскурзии сиде , royal dragon hotel 5 * , почивка в турция , club-nena-hv-1/5* , pochivka v side ot sofia , j'adore deluxe hotel & spa 5* , side oferti , side town by zhotels 4* , екскурзии сиде , екскурзии ранни записвания , хотел в сиде , turcia , oz hotels side premium 5 * , оферти топ травелс , екскурзии топ травелс , alva donna beach resort comfort 5 * , екскурзии турция , сиде оферти , почивки сиде , почивка в анталия , von resort elite 5* , kamelya selin hotel 5 * , хотел , казанлък , турция ранни записвания , pochivki side antalia , резервирайте при нас , на море , side corolla hotel 4 * , oferti , стара загора , von resort elite 5* , програми , crystal admiral resort suites & spa 5 * , kamelya fulya hotel 5 * , pochivka 2022 , почивки лято 2022 , tui blue barut andiz 4* , bosphorus sorgun hotel 5* , почивки ранни записвания , bieno club sunset hotel & spa 5* , почивка в сиде , antalia , seaden valentine resort & spa 5 * , лято 2022сиде , турция , niski ceni , top travels 2021 , екскурзии турция , top travels , екскурзии анталия , orfeus park 4+* , почивки анталия , ekskurzii top travels , ekskurzii i pochivki 2022 , pochivka v side , euphoria palm beach resort hv-1 , оферти турция 2022 , лято в сиде , почивка сиде , flora garden beach 5* , сиде ранни записвания , почивки , анталия , екскурзии турция , ekskurzii ot sofia , почивки сиде , ekskurzii antalia , оферти за почивки , toptravels.bg , alva donna beach resort comfort 5 * , екскурзии сиде , ранни записвания турция , seaden sea planet resort & spa 5 * , top travels , екскурзии анталия , промоция , оферти за почивки , почивка 2022 сиде анталия , семейни почивки , лято , liato 2022 , side , екскурзии анталия , seaden sea world resort & spa 5 * , flora garden beach 5* , оферти анталия , cesars resort side 5 * , почивки от софия , почивка сиде , hotels , pochivka side , оферти , seamelia beach resort & spa 5 * , diamond premium hotel & spa 5 * , oferti za ranni zapisvania , оферти лято 2022 , почивка в анталия , club hotel turan prince world 5 * , почивки турция , почивка на море , pochivka v side ot sofia , оферти за ранни записвания , почивка анталия , kamelya selin hotel 5 * , почивка сиде , ниски цени , top oferti , почивки сиде , лято 2022 в турция , voyage sorgun 5 * , ekskurzii antalia , crystal palace luxury resort & spa 5 * , лято 2022 в турция , pochivki antalia , semeini pochivki , хотел в сиде , лятна почивка в сиде , море , турция , топ травелс , paloma oceana resort 5* , лято в анталия , paloma oceana resort 5* , анталия , oferti , хасково , ekskurzii top travels , diamond beach hotel & spa 5 * , лято в анталия , оферти турция , почивки турция , почивка сиде , почивка сиде 2022 , почивка в сиде, анталия 2021 , топ травелс , turcia ranni zapisvania , side ranni zapisvania , варна , почивки лято 2022 , алания , semeini ekskurzii , toptravels , почивки анталия , почивки анталия , сиде , сиде 2022 , хотели в анталия , почивка в сиде, анталия , почивка на ниска цена , лято 2022 в сиде , лято в сиде , side , почивки турция , venus 4* , препоръчан хотел , екскурзии анталия , pochivki ranni zapisvania , club hotel turan prince world 5 * , pochivki side , ekskurzii side , pochivka antalia , royal dragon hotel 5 * , почивка в сиде, анталия 2022 , venus 4* , анталия , почивки топ травелс , почивка на море , почивка в сиде, анталия 2022 , pochivki side , pochivka , почивка сиде , pochivki antalia , turcia ranni zapisvania , още оферти от топ травелс , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , плаж , von resort golden beach hv-1 , почивка в сиде , toptravels.bg , oferti antalia , почивки турция , почивка сиде , почивки със самолет , габрово , ekskurzia v turciq , топ оферти , toptravels , почивка сиде , oferti antalia , pochivki sys samolet , почивка сиде , ekskurzii , pochivka v turcia , оферти анталия 2022 , pochivki turcia , pochivka v side ot sofia , top travel , екскурзии до анталия , хотели в сиде , почивки анталия , екскурзии анталия , лятна почивка в сиде , ekskurzii , самолетна почивка в анталия , екскурзии лято 2022 , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , екскурзии анталия , ekskurzii antalia , лято 2022 , почивка в сиде , екскурзия 2022 , сиде почивки , barut b suites 4 * , 2022 почивка в турция
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах