ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
турция ранни записвания , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , pochivka v side ot sofia , oz hotels side premium 5 * , side town by zhotels 4* , ekskurzii antalia , програми , почивки сиде , екскурзии анталия , анталия ранни записвания , почивка сиде , почивка турция , информация от топ травелс , хотел в сиде , toptravels , почивка в сиде , почивка сиде , екскурзия в сиде , хотели в сиде , сиде 2021 , ekskurzii liato 2021 , лято 2021 в сиде , oferti , лятна почивка в турция , още оферти от топ травелс , почивка в анталия , turcia ranni zapisvania , side , турция , side pochivki , bosphorus sorgun hotel 5* , von resort elite 5* , kaya side 5* , seamelia beach resort & spa 5 * , екскурзии турция , алания , toptravels , програми , хотели в сиде , почивка в сиде, анталия , oferti za ekskurzii , сиде екскурзии , почивки анталия , antalia ranni zapisvania , ниски цени , pochivki side , semeini ekskurzii , екскурзии лято 2021 , почивки турция , pochivka side , турция , paloma finesse side 5* , turcia 2021 , екскурзия 2021 , palm world side resort&spa 4*+ , top travel , хубав хотел в анталия , turcia , още оферти от топ травелс , хотел , ekskurzii antalia , турция 2021 , barut hemera 5 * , море , почивка в турция , почивка сиде , toptravels.bg , оферти , toptravels.bg , почивки анталия , side ranni zapisvania , самолетна почивка в анталия , екскурзия 2021 , лято 2021 в турция , почивка в сиде , silence beach resort 5 * , hotels , оферти , казанлък , екскурзии анталия , почивки със самолет , информация от топ травелс , ранни записвания сиде , анталия , екскурзия на ниска цена , antalia , ekskurzii ranni zapisvania , side ekskurzii , почивка в сиде, анталия 2021 , oferti antalia , ranni zapisvania , сиде , von resort golden beach hv-1 , kamelya selin hotel 5 * , екскурзии турция , турция , почивки сиде , side pochivki , почивки сиде , pochivka v antaliya , oferti top travels , топ травелс , oferti antalia , pochivki antalia , pochivka antalia , екскурзия до турция , semeini ekskurzii , сиде 2021 , oferti turcia , ekskurzii side , на море , palm world side resort&spa 4*+ , почивка сиде , почивка сиде , екскурзии анталия , pochivki liato 2021 , препоръчан хотел , почивки в турция 2021 , екскурзии турция , почивки анталия , ниски цени , почивки турция , flora garden beach 5* , seher sun beach hotel 4 * , side ranni zapisvania , bosphorus sorgun hotel 5* , ekskurzii antalia , алания , екскурзии турция , side corolla hotel 4 * , club aqua plaza , euphoria palm beach resort hv-1 , ekskurzia 2021 , хасково , оферти анталия , side royal luxury hotel & spa 5* , turcia , seher resort & spa 5 * , хубав хотел в анталия , лято 2021 в турция , bieno club sunset hotel & spa 5* , ekskurzii antalia , екскурзии със самолет , oferti top travels , анталия , семейни почивки , екскурзии анталия , турция ранни записвания , pochivki side , ekskurzii side , почивка в турция , почивка сиде , оферти анталия , pochivka v antaliya , armas bella sun 4 * , софия , почивки със самолет , 2021 почивка в турция , oferti za pochivki , arum barut collection 5* , seher sun beach hotel 4 * , 2021 pochivka na egeisko more , pochivki antalia , почивка в сиде, анталия 2021 , анталия , почивки анталия , самолетна почивка в анталия , почивка в сиде, анталия , плаж , почивка сиде , programi ot top travels , екскурзии анталия , top travels , top travels 2021 , екскурзии сиде , niski ceni , почивки , лятна почивка в турция 2021 , почивка 2021 сиде анталия , почивки от софия , манавгат , екскурзии турция , 2021 почивка , анталия ранни записвания , pochivka na more , почивки и екскурзии 2021 , почивки сиде , pochivki turcia , почивка в сиде, анталия 2021 , оферти лято 2021 , kaya side 5* , ekskurzia v turciq , анталия , плаж , diamond premium hotel & spa 5 * , voyage sorgun 5 * , oferti za ekskurzii , pochivka v side ot sofia , хотели в сиде , turcia ranni zapisvania , почивка 2021 сиде анталия , bieno club sunset hotel & spa 5* , pochivki , екскурзии лято 2021 , hotels , почивка анталия , почивка в сиде , почивки ранни записвания , ранни записвания турция 2021 , ekskurzii side , лято в анталия , анталия , pochivki antalia , екскурзии сиде , semeini pochivki , ранни записвания , почивка сиде , в. търново , сиде , ekskurzia do , seaden sea world resort & spa 5 * , препоръчан хотел , анталия , почивка в анталия , pochivka v side , екскурзии сиде , toptravels , екскурзии ранни записвания , ранни записвания , турция 2021 , препоръчайте ми хотел в сиде , почивки топ травелс , pochivka v side ot sofia , море , почивка в турция , анталия , pochivki ot sofia , royal dragon hotel 5 * , топ оферти , почивка в сиде, анталия 2021 , лято в сиде , ранни записвания 2021 , ekskurzia , стара загора , antalia , почивки топ травелс , ekskurzii side , programi ot top travels , club hotel turan prince world 5 * , hoteli , хотел в сиде , toptravels , 2021 , top travels 2021 , ekskurzii side , oz hotels side premium 5 * , niski ceni , diamond beach hotel & spa 5 * , лято 2021 в турция , pochivki side , почивка сиде , von resort golden beach hv-1 , side , top travels , сиде оферти , alva donna beach resort comfort 5 * , barut hemera 5 * , pochivka v turcia , сиде , ekskurzii side , pochivki antalia , екскурзии анталия , top oferti , почивка в сиде , ниски цени , oferti za pochivki , почивка в сиде, анталия 2021 , 2021 , топ травелс , почивка сиде , почивка сиде , лято в сиде , почивка в анталия , ранни записвания 2021 , почивка в анталия , екскурзии анталия , автобусна програма , почивка сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , pochivki ranni zapisvania , почивка сиде 2021 , почивка в сиде , почивки анталия , side aquamarin resort & spa 4* , хубав хотел в анталия , почивки в турция 2021 , pochivki top travels , ekskurzii , orfeus park 4+* , пловдив , сиде , почивка турция , лятна почивка в сиде , лятна почивка в сиде , venus 4* , екскурзии топ травелс , оферти турция , kamelya k club hv-1 , seaden sea planet resort & spa 5 * , резервирайте при нас , toptravels , сиде почивки , ekskurzii i pochivki 2021 , алания , toptravels , информация от топ травелс , niski ceni , diamond beach hotel & spa 5 * , екскурзия 2021 , club hotel turan prince world 5 * , анталия , seher resort & spa 5 * , side , турция , 2021 , бургас , 2021 почивка , лято в турция , pochivki liato 2021 , екскурзии топ травелс , top oferti , hoteli , pochivki side , pochivki antalia , турция , почивки анталия , pochivka antalia , pochivki ranni zapisvania , ниски цени , екскурзии ранни записвания , анталия , оферти топ травелс , ekskurzii ot sofia , voyage sorgun 5 * , top travels , pochivki top travels , all inclusive , самолетна почивка в анталия , pochivki sys samolet , екскурзии анталия , почивка в сиде , почивка на ниска цена , top travels , оферти за екскурзии , лято 2021 сиде , side corolla hotel 4 * , лято , топ цени , почивки лято 2021 , side royal palace 5 * , почивки сиде , silence beach resort 5 * , екскурзии турция , pochivka v side ot sofia , програми , екскурзии турция , antalia , сиде , side , seaden valentine resort & spa 5 * , анталия , pochivki antalia , препоръчайте ми хотел в сиде , екскурзии до анталия , cesars resort side 5 * , barut sorgun 5 * , препоръчан хотел , хит цена , хотели в сиде , toptravels , orfeus park 4+* , top travels , side royal luxury hotel & spa 5* , почивка сиде , ниски цени , почивка в сиде, анталия 2021 , почивки анталия , екскурзии турция , toptravels , elysium elite hotel & spa 4* , оферти турция 2021 , antalia , почивки анталия , top travel , лятна почивка в турция , j'adore deluxe hotel & spa 5* , pochivka v antaliya , екскурзии анталия , лято 2021 , pochivka v antaliya , анталия , почивка сиде , kamelya fulya hotel 5 * , tui blue barut andiz 4* , топ травелс , ekskurzii ranni zapisvania , pochivka 2021 , екскурзии сиде , semeini ekskurzii , екскурзии сиде , почивки , анталия , турция , liato 2021 , pochivki antalia , pochivki , лято 2021 в сиде , pochivki antalia , турция 2021 , оферти за почивки , хотел в сиде , почивка сиде , сиде ранни записвания , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , ranni zapisvania , почивка сиде , pochivka v antaliya , почивка в сиде , почивки лято 2021 , почивка 2021 , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , почивка сиде , оферти за ранни записвания , анталия , екскурзии турция , turquoise hotel side 5* , почивки анталия , ранни записвания турция 2021 , hotels , oferti , почивка сиде , лятна почивка в турция 2021 , почивка на море , екскурзии до анталия , почивка сиде , екскурзии сиде , почивки анталия , хотели в анталия , самолетна почивка в анталия , почивки сиде , barut sorgun 5 * , kamelya k club hv-1 , почивка в сиде, анталия , oferti za ranni zapisvania , paloma oceana resort 5* , kamelya fulya hotel 5 * , toptravels , промоция , почивки анталия , турция , анталия , почивки турция , лято в турция , pochivki side , манавгат , ekskurzii antalia , royal dragon hotel 5 * , plazh , анталия , pochivka v side , габрово , турция , ekskurzii antalia , ekskurzii top travels , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , nil bahir resort & spa 5 * , екскурзии сиде , почивка в сиде, анталия , почивки турция , paloma oceana resort 5* , side oferti , ekskurzii side , варна , pochivka v side ot sofia , почивки турция , pochivki side antalia , side town by zhotels 4* , diamond premium hotel & spa 5 * , топ оферти , турция ранни записвания , екскурзия в сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , оферти за ранни записвания , nil bahir resort & spa 5 * , ekskurzii side , ekskurzii , оферти , почивки анталия , почивки в анталия , оферти топ травелс , екскурзии сиде , pochivki side , почивка в сиде, анталия , ekskurzii liato 2021 , оферти , arum barut collection 5* , side oferti , seaden valentine resort & spa 5 * , venus 4* , топ цени , почивка в анталия , екскурзии турция , ekskurzii antalia , programi ot top travels , liato 2021 , топ оферти , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивка сиде , сиде ранни записвания , екскурзии анталия , top travels , почивка в сиде , pochivki turcia , von resort golden coast 5* , почивки турция , почивка сиде , почивка 2021 , elysium elite hotel & spa 4* , почивка в сиде , armas bella sun 4 * , von resort golden coast 5* , екскурзии турция , tui magic life jacaranda 5* , turcia 2021 , още оферти от топ травелс , club-nena-hv-1/5* , екскурзии от софия , paloma oceana resort 5* , почивка на море , лято 2021 в сиде , екскурзии анталия , сиде 2021 , почивка в сиде , tui blue barut andiz 4* , почивка в сиде , оферти , топ травелс , ekskurzii antalia , екскурзия до турция , почивка в сиде, турция 2021 , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивки турция , more , semeini pochivki , почивка сиде 2021 , top travel , турция , barut b suites 4 * , seaden sea world resort & spa 5 * , резервирайте при нас , почивки турция , ekskurzii antalia , semeini ekskurzii , оферти за почивки , tui magic life jacaranda 5* , семейни почивки , ekskurzii ot sofia , почивка сиде , анталия , екскурзия в сиде , barut b suites 4 * , екскурзии , почивки турция , екскурзии от софия , сиде , почивки в анталия , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , манавгат , pochivki side , самолетна почивка в анталия , ekskurzii top travels , почивка в анталия , почивки турция , турция , toptravels.bg , ранни записвания турция , оферти за екскурзии , сиде екскурзии , сиде 2021 , турция ранни записвания , j'adore deluxe hotel & spa 5* , сиде , club-nena-hv-1/5* , ekskurzii side , екскурзия , euphoria palm beach resort hv-1 , хотели , почивка на море , лято 2021 в турция , почивка в сиде , оферти анталия 2021 , оферти турция , екскурзия на ниска цена , екскурзии анталия , ekskurzii antalia , лято 2021 сиде , почивка в анталия , почивка в сиде , side aquamarin resort & spa 4* , ekskurzii i pochivki 2021 , pochivki ot sofia , pochivki side , ниски цени , side royal palace 5 * , лято 2021 , почивка сиде , more , почивки турция , ekskurzii sys samolet , почивки сиде , почивка в анталия , ниски цени , pochivki side , ekskurzii turcia , екскурзии анталия , ekskurzii sys samolet , почивка сиде , antalia , ниски цени , почивка в анталия , сиде оферти , почивки в турция 2021 , flora garden beach 5* , top travels , top travel , почивка 2021 , crystal palace luxury resort & spa 5 * , ekskurzii antalia , pochivki sys samolet , turcia ranni zapisvania , antalia , cesars resort side 5 * , лято 2021 , pochivki antalia , почивки анталия , почивка сиде , почивки сиде , ekskurzii i pochivki 2021 , seaden sea planet resort & spa 5 * , plazh , pochivki side antalia , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивки в анталия , почивка в анталия , toptravels , екскурзии сиде , оферти турция 2021 , почивки ранни записвания , резервирайте при нас , 2021 pochivka na egeisko more , seamelia beach resort & spa 5 * , oferti za ranni zapisvania , турция 2021 , сиде , pochivki antalia , почивка на ниска цена , pochivki antalia , почивка сиде , paloma oceana resort 5* , топ травелс , почивки турция , alva donna beach resort comfort 5 * , pochivka side , pochivka , екскурзия на ниска цена , hoteli , kamelya selin hotel 5 * , von resort elite 5* , лято в анталия , почивка в сиде , почивка анталия , top oferti , лято 2021 в турция , antalia ranni zapisvania , почивки от софия , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , почивки сиде , сиде 2021 , екскурзии със самолет , сиде почивки , сиде , ekskurzii turcia , oferti turcia , почивка на ниска цена , почивка в сиде , turcia ranni zapisvania , turquoise hotel side 5* , почивки турция , paloma finesse side 5* , екскурзия до турция , 2021 почивка в турция , crystal palace luxury resort & spa 5 * , екскурзии , side ekskurzii
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах