ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включена обзорна обиколка и посещение на Рамката 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Почивка на Малдиви за 7 нощувки с полети на Турски авиолинии от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Почивка на Малдиви за 7 нощувки с полети на Турски авиолинии от София

9 дни-7 нощувки


Програма
Първи ден
Отпътуване от Летище София с полет до Истанбул на Турски авиолинии в 21:15ч. Кацане в Истанбул в 23:40.

Втори ден
Полет от Истанбул в 02:00ч. Кацане в Мале в 12:05ч. Посрещане от фирма-партньор, трансфер и настаняване. В зависимост от местонахождението на хотела трансферът се извършва с лодка (за по-близки острови), вътрешен полет + моторна лодка или хидроплан (за по-далечни острови). Нощувка.

Трети – осми ден
Свободни дни за плаж и почивка или участие в морски мероприятия, предлагани и организирани на място. Нощувка.

Девети ден
След закуска освобождаване на стаите и трансфер до летище Мале за полет до Истанбул на Турски авиолинии в 22:45ч.

Десети ден
Кацане в Истанбул в 05:20. Излитане за София в 09:05ч.
Кацане на летище София в 09:20ч.

Цената включва:
•   Самолетен билет София – Мале – София с полети на ТК с включени летищни такси;
•   Един салонен багаж до 7 кг. и чекиран багаж 23 кг.;
•   Трансфер летище – хотел – летище (с лодка, вътрешен полет + моторна лодка или хидроплан според избрания хотел);
•   7 нощувки в избран хотел на съответна база изхранване;
•   Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро и покритие за Covid-19;
•   Green tax – 6 USD на ден на човек (възрастен/дете/бебе).

 


Цената не включва:
•   Лични разходи;
•   Допълнителни екскурзии;
•   PCR тестове;
•   Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65г:
•   Застраховка “Oтмяна на пътуване” - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания “Алианц”;
•   Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава).


Полетна информация:

TK1030 SOF-IST 21:15-23:40

TK 730 IST-MLE 02:00-12:05

TK 731 MLE-IST 22:45-05:20 (+1)

TK1027 IST-SOF 09:05-09:20

*Часовете на полетите са посочени в местни времена.


Допълнителна информация

COVID 19:

•   При пристигане на Малдиви се изисква отрицателен PCR тест, преведен на английски език, направен не по-рано от 96 часа преди отпътуване, вкл. за деца, навършили 1 г., за ваксинирани и за преболедували.
•   Всички пътуващи трябва 24 часа преди отпътуване до Малдиви и 24 часа преди връщане в България да попълнят онлайн анкета на следния сайт: https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/create
•   Малдивите за момента попадат в червена зона според заповед на МЗ.

ВАЖНО! Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на  нови изисквания и разпоредби.

Важна информация за пътуващите:
•   За пътуване до Малдиви важи безвизов режим.
•   Забранено е внасянето на алкохол. Консумацията на алкохол е разрешена за туристи само в хотелите.
•   Забранено е изнасянето от страната на корали и артикули, направени от тях (освен тези, които са направени от лицензирани производители и придружени със сертификат).
•   Забранено е изнасянето от страната на предмети, намерени на дъното на океана.
•   Със закон е забранено да се изваждат от водата корали, раковини, морски звезди и т.н., да се уврежда по какъвто и да било начин крайбрежна зона.
•   Забранен е риболов близо до островите. За целта се организира риболов, отдалечен от бреговете.
•   Забранено е да се оставят боклуци на плажа. Глобите за това нарушение са много големи.
•   Малдиви са мюсюлманска държава и задължително трябва да се спазват правила за прилично поведение и облекло (извън хотела, където има местно население, е препоръчително да се ходи с покрити рамена и колене).

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания:
•   Авансово плащане – 30% от пакетната цена при записване;
•   Доплащане: до 30 дни преди отпътуване.

ВАЖНО! В случай на евентуални неблагоприятни промени заради Ковид-19, като задължителна карантина, затворени граници и др., ВСИЧКИ заплатени суми ще бъдат възстановени съгласно условията на договора.

2. Необходими данни за всички пътуващи*:
•   Три имена на латиница по международен паспорт;
•   ЕГН или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
•   Номер на паспорта и дата на валидност;
*Туроператорът не носи отговорност за изпратени неверни данни.

3. Анулационни срокове:
3.1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2. При анулация до 30 дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на изискуемия депозит.
Ако направената анулация е направена 30 или по-малко дни дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

ВАЖНО: Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени. Цените на горивата в програмата за  Доминикана са калкулирани с параметри $700/тон и 1 евро = 1,2 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по- късно от 21 дни преди датата на заминаване.

ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото да актуализира часовете на излитане и кацане, за което туроператорът ще информира своевременно пътниците.

Важна информация: За пътуване до Малдиви се изисква международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.
Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.
Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Важно: За деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях, трябва да се носят оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители или непътуващият родител са съгласни детето да излезе в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, трябва да се предостави актът за раждане на детето, както и копие от него. Документите ще послужат пред българските гранични власти.
Чужденци, влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.

*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 10 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 20 дни преди отпътуване).

 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
- За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната

29/02

Етикети
малдиви 2022 , maldivi pochivka , почивка на малдивите , топ травелс , на почивка малдивите , maldivi , pochivka maldivi , почивка на малдивите с водач 2022 , pochivka maldivite , почивка малдиви 2022 , екзотични плажове , top travels.bg , почивка малдиви , na pochivka maldivi , почивка на малдивите с водач от българия , pochivka maldivi , pochivka maldivite 2022 , maldivite , pochivka na maldivite , почивка на малдивите , maldivi , pochivki top travels , почивка на малдивите , на почивка малдивите , maldivite 2022 , pochivka top travels , pochivka na maldivite , почивки малдивите , малдиви почивка с водач , почивка малдиви , maldivite 2022 , pochivka maldivite , на почивка малдиви , полет с хидроплан , top travels pochivki , индивидуални пакети , малдиви 2022 , почивка с топ травелс , na pochivka maldivi , резервирайте при нас , top travels pochivki , на почивка в малдивите , почивки малдивите , maldivite , почивка на малдивите 2022 , индивидуални пакети , на почивка малдиви , почивки малдиви , pochivki top travels , почивка малдиви , pochivka na maldivite , почивка малдиви , почивка малдиви , toptravels , maldivi , гарантирано заминаване , почивка малдиви 2022 , pochivka na maldivite , maldivite , малдиви почивка с водач от българия , maldivi , pochivka maldivi , на почивка в малдивите , pochivka maldivite 2022 , на почивка малдиви , почивки малдиви , почивка на малдивите , почивка малдиви , maldivi pochivka , maldivite , top travel , na pochivka s top travels , pochivka maldivite , почивка на малдивите с водач , почивка на малдивите , top travels , екзотични почивки 2022 , гарантирано заминаване , бели пясъци , информация от топ травелс , pochivka maldivite , почивка с топ травелс , maldivi pochivka , на почивка малдиви , pochivka top travels , малдиви 2022 , pochivka maldivi , maldivi pochivka
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах