ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

6 дни-5 нощувки


Програма
Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.



Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 6

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.

Цената включва
Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси в размер на 69 евро и багаж до 18 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен на човек
5 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

 

Описание / Транспорт

Заминаване XC186  София 13:40 – Анталия 15:15
Тип самолет: Boeing 737
Адрес на авиокомпанията:Guzeloluk Mah. 1879 Sok.№148, Antalya/Turkey
Авиокомпания: CORENDON AIRLINES
Връщане      VBB5104 Анталия 14:30  - София - 16:30
Тип самолет: MD82
Адрес на авиокомпанията: гр. София, 1574, бул."Шипченски проход" №63
Авиокомпания: ALK Airlines

 

  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

  • Трансферът е с продължителност около 2.5 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
  • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Описание / допълнителни услуги

ЛЯТО 2022, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ СОФИЯ ДО АНТАЛИЯ

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ 

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита при оставащи не по-малко от 25 дни преди датата на отпътуване.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия– 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия- София .

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



Основна информация и допълнителни услуги

 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Няма изисквания за визи.

05/06

Етикети
лято в анталия , 2022 , почивка 2022 , armas bella sun 4 * , програми , почивка в турция , почивки анталия , почивка в сиде, анталия , оферти анталия 2022 , orfeus park 4+* , топ цени , почивки анталия , pochivki antalia , море , 2022 pochivka na egeisko more , почивки анталия , почивки турция , хубав хотел в анталия , side royal luxury hotel & spa 5* , top oferti , анталия ранни записвания , информация от топ травелс , сиде ранни записвания , paloma oceana resort 5* , сиде 2022 , екскурзии анталия , топ травелс , bieno club sunset hotel & spa 5* , palm world side resort&spa 4*+ , оферти анталия , почивка анталия , side royal palace 5 * , venus 4* , анталия , екскурзии анталия , екскурзии турция , почивка в сиде, турция 2022, side aquamarin resort & spa 4* , почивки анталия , екскурзии топ травелс , club-nena-hv-1/5* , oferti top travels , турция , сиде ранни записвания , екскурзия в сиде , екскурзии анталия , antalia , хасково , сиде 2022 , почивки турция , pochivki side antalia , ekskurzii ot sofia , barut hemera 5 * , анталия , почивка турция , barut sorgun 5 * , toptravels , почивки в турция 2022 , all inclusive , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , liato 2022 , почивка в сиде, анталия , ekskurzii side , oferti za ranni zapisvania , анталия , турция 2021 , ниски цени , екскурзии ранни записвания , seamelia beach resort & spa 5 * , екскурзии турция , лято 2022 сиде , seaden valentine resort & spa 5 * , antalia , top travel , ekskurzii antalia , хотел в сиде , side town by zhotels 4* , почивка сиде , pochivki top travels , автобусна програма , seher resort & spa 5 * , pochivki sys samolet , почивка в анталия , royal dragon hotel 5 * , турция 2022 , почивки със самолет , турция 2022 , programi ot top travels , club hotel turan prince world 5 * , pochivki ranni zapisvania , von resort golden coast 5* , оферти турция , side pochivki , лятна почивка в турция , топ оферти , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , crystal palace luxury resort & spa 5 * , почивка в сиде , екскурзии турция , toptravels , почивки лято 2022 , почивка сиде , екскурзия на ниска цена , лятна почивка в турция , топ травелс , pochivki side , анталия , почивки сиде , pochivki antalia , side oferti , сиде , antalia ranni zapisvania , pochivki turcia , анталия , pochivki liato 2022 , екскурзия на ниска цена , pochivki ranni zapisvania , анталия , в. търново , pochivka 2022 , side royal palace 5 * , side , seamelia beach resort & spa 5 * , diamond beach hotel & spa 5 * , препоръчайте ми хотел в сиде , лято в сиде , екскурзия до турция , сиде , side , почивки сиде , хотели в анталия , ранни записвания , сиде , топ травелс , side ranni zapisvania , oferti top travels , ниски цени , ranni zapisvania , kamelya fulya hotel 5 * , почивка в сиде , euphoria palm beach resort hv-1 , почивки турция , flora garden beach 5* , pochivka antalia , оферти за почивки , royal dragon hotel 5 * , ekskurzii antalia , екскурзии , почивка 2022 сиде анталия , diamond premium hotel & spa 5 * , лято 2022 , ekskurzia do , ниски цени , сиде , ниски цени , side ranni zapisvania , venus 4* , palm world side resort&spa 4*+ , екскурзии анталия , почивки и екскурзии 2022 , почивка сиде , топ оферти , side ekskurzii , oferti antalia , pochivki side , nil bahir resort & spa 5 * , kamelya fulya hotel 5 * , silence beach resort 5 * , почивка на ниска цена , още оферти от топ травелс , kamelya selin hotel 5 * , pochivki , ekskurzii , seaden sea planet resort & spa 5 * , почивки , почивка сиде , семейни почивки , oferti , ekskurzii ranni zapisvania , почивки анталия , почивки в турция 2022 , seaden sea world resort & spa 5 * , semeini ekskurzii , почивка в анталия , габрово , top travels , plazh , 2022 , top travel , почивка на море , почивка в сиде , почивка сиде , лято 2022 , von resort elite 5* , лято в турция , turcia ranni zapisvania , турция , tui blue barut andiz 4* , турция ранни записвания , pochivki liato 2022 , екскурзии анталия , семейни почивки , казанлък , сиде екскурзии , почивка в сиде, анталия , оферти за почивки , сиде оферти , почивка в сиде , почивка на море , side town by zhotels 4* , почивки лято 2022 , pochivki side , хотел в сиде , почивки анталия , почивки турция , turcia 2022 , почивки турция , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , екскурзии от софия , niski ceni , ekskurzii i pochivki 2022 , екскурзии сиде , toptravels , side , турция ранни записвания , top travels 2021 , ekskurzii antalia , почивки от софия , ekskurzii turcia , оферти лято 2022 , ekskurzii i pochivki 2022 , pochivka , екскурзии сиде , ранни записвания турция 2022 , paloma finesse side 5* , seher sun beach hotel 4 * , voyage sorgun 5 * , side pochivki , oferti za ranni zapisvania , antalia , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивка в анталия , почивка сиде , хотел , почивка в сиде , анталия , seaden valentine resort & spa 5 * , турция , ekskurzii top travels , top oferti , почивка на ниска цена , toptravels , pochivki ot sofia , екскурзия 2022 , turquoise hotel side 5* , pochivki antalia , оферти топ травелс , оферти анталия , kamelya k club hv-1 , oferti za pochivki , pochivki sys samolet , препоръчан хотел , почивка в анталия , seaden sea planet resort & spa 5 * , на море , orfeus park 4+* , turcia ranni zapisvania , pochivka v side , von resort golden beach hv-1 , лято в турция , semeini ekskurzii , programi ot top travels , toptravels , екскурзии до анталия , варна , ekskurzii side , оферти турция , crystal admiral resort suites & spa 5 * , плаж , почивка сиде , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , pochivka antalia , pochivki antalia , екскурзии , ekskurzii sys samolet , екскурзии сиде , лято в сиде , екскурзии със самолет , toptravels , bosphorus sorgun hotel 5* , почивка сиде , почивки в анталия , top travels , почивки , oferti za ekskurzii , сиде оферти , pochivka v antaliya , toptravels , почивка сиде , почивки сиде , paloma oceana resort 5* , j'adore deluxe hotel & spa 5* , лято 2022 в турция , анталия , хубав хотел в анталия , toptravels.bg , лято 2022 в турция , сиде екскурзии , анталия , elysium elite hotel & spa 4* , почивки анталия , pochivka side , анталия , ekskurzii side , oferti , промоция , препоръчан хотел , почивка турция , top travel , pochivki side , tui magic life jacaranda 5* , turcia ranni zapisvania , side royal luxury hotel & spa 5* , pochivki antalia , почивки сиде , pochivka v turcia , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивки ранни записвания , турция , екскурзии турция , екскурзии турция , ekskurzii turcia , semeini pochivki , програми , сиде , хотели в сиде , ekskurzii liato 2022 , silence beach resort 5 * , seher resort & spa 5 * , почивка сиде , почивки турция , екскурзия 2022 , почивки анталия , ekskurzii liato 2022 , хотели в сиде , почивки топ травелс , pochivka v antaliya , euphoria palm beach resort hv-1 , почивки сиде , ранни записвания , почивки със самолет , ekskurzii antalia , море , barut sorgun 5 * , оферти за ранни записвания , почивка в анталия , ниски цени , почивка в турция , почивки топ травелс , oferti za ekskurzii , von resort golden coast 5* , pochivka v side ot sofia , бургас , ekskurzii side , armas bella sun 4 * , pochivka na more , top travels , турция , pochivki , алания , ранни записвания сиде , екскурзии до анталия , почивка в сиде , почивка сиде 2022 , ekskurzii , cesars resort side 5 * , екскурзии анталия , екскурзии сиде , voyage sorgun 5 * , flora garden beach 5* , kaya side 5* , toptravels.bg , препоръчайте ми хотел в сиде , club aqua plaza , seher sun beach hotel 4 * , хотели в сиде , ranni zapisvania , cesars resort side 5 * , ekskurzii top travels , more , екскурзии анталия , почивка в сиде , топ травелс , ekskurzii antalia , paloma oceana resort 5* , ekskurzii antalia , лято 2022 в сиде , лято 2022 в сиде , nil bahir resort & spa 5 * , почивки турция , more , ekskurzia 2022 , hoteli , хотели , kamelya selin hotel 5 * , лято , elysium elite hotel & spa 4* , почивка анталия , екскурзии турция , club-nena-hv-1/5* , side oferti , почивки от софия , ekskurzii antalia , paloma oceana resort 5* , екскурзия до турция , почивка сиде , почивка сиде , ранни записвания 2022 , turcia ranni zapisvania , pochivki ot sofia , сиде 2022 , екскурзия в сиде , почивки в анталия , оферти , pochivki side antalia , top travels , екскурзии ранни записвания , лято в анталия , ekskurzii sys samolet , semeini ekskurzii , pochivka side , side corolla hotel 4 * , side ekskurzii , почивка сиде , pochivka v side ot sofia , hotels , j'adore deluxe hotel & spa 5* , von resort elite 5* , турция , почивки сиде , oz hotels side premium 5 * , почивка в сиде, анталия 2021 , oferti za pochivki , още оферти от топ травелс , bosphorus sorgun hotel 5* , лятна почивка в сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , лято 2022 в турция , pochivki antalia , сиде , информация от топ травелс , plazh , оферти , екскурзии със самолет , плаж , почивка в анталия , турция ранни записвания , турция , oz hotels side premium 5 * , самолетна почивка в анталия , манавгат , arum barut collection 5* , turquoise hotel side 5* , екскурзии от софия , резервирайте при нас , анталия , екскурзии анталия , ранни записвания турция 2021 , почивки турция , ekskurzia v turciq , turcia , оферти за екскурзии , екскурзии анталия , kaya side 5* , стара загора , semeini pochivki , crystal palace luxury resort & spa 5 * , pochivki top travels , hotels , oferti turcia , екскурзия , лятна почивка в турция 2022 , хит цена , екскурзии сиде , kamelya k club hv-1 , почивка в сиде, анталия 2022 , почивка в сиде , екскурзии сиде , liato 2022 , semeini ekskurzii , pochivki antalia , pochivka v side , tui magic life jacaranda 5* , niski ceni , почивки анталия , tui blue barut andiz 4* , ekskurzii side , самолетна почивка в анталия , 2022 почивка , arum barut collection 5* , club hotel turan prince world 5 * , анталия ранни записвания , екскурзии лято 2022 , oferti turcia , сиде , лятна почивка в сиде , екскурзии турция , hoteli , ekskurzii ot sofia , oferti antalia , сиде почивки , barut b suites 4 * , оферти топ травелс , ekskurzii antalia , почивка сиде , екскурзии топ травелс , alva donna beach resort comfort 5 * , оферти , diamond beach hotel & spa 5 * , barut b suites 4 * , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивка сиде , почивка 2022 сиде анталия , pochivki turcia , alva donna beach resort comfort 5 * , pochivki antalia , почивки ранни записвания , antalia , почивка сиде , екскурзии анталия , почивка в сиде , ekskurzia , сиде почивки , алания , почивки турция , side corolla hotel 4 * , turcia , анталия , почивка в сиде, анталия 2022 , side aquamarin resort & spa 4* , самолетна почивка в анталия , 2022 почивка в турция , екскурзии турция , pochivka v antaliya , оферти за екскурзии , турция ранни записвания , seaden sea world resort & spa 5 * , ранни записвания турция , екскурзии лято 2022 , почивки турция , оферти за ранни записвания , top travels , почивки анталия , софия , оферти , pochivki side , ekskurzii side , von resort golden beach hv-1 , turcia 2022 , paloma finesse side 5* , почивка в анталия , antalia , лято 2022сиде , почивка сиде , antalia ranni zapisvania , bieno club sunset hotel & spa 5* , ekskurzii ranni zapisvania , почивка в сиде , antalia , манавгат , pochivka v side ot sofia , резервирайте при нас , barut hemera 5 * , пловдив , лято 2022 , pochivki side , почивка 2022 , почивка сиде , diamond premium hotel & spa 5 * , оферти турция 2022 , side
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах