Априлска ваканция в Дубай 2024 с включена обзорна обиколка и посещение на Рамката 03.04 - 10.04.2024/7 нощ         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 5 вечери и 3 екскурзии 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         

Промоционални цени до 15 Септември за почивка в Ривиера Мая!

Разположение:
Разположен на плаж с бял пясък на 300 метра (328 гари) от яхтеното пристанище в комплекс от затворен тип на Пуерто Aventuras, този хотел се намира на 19 км (12 мили) южно от Плая дел Кармен и на 80 км (50 мили) от летището.

В стаите:
Catalonia Riviera Maya стая ще намерите балкон или тераса с изглед към океана или градината. Плочки подове, мебели от дърво и желязо, сини и жълти акценти добавят към тропическа атмосфера.

На територията на хотела:
Дневни ястия и напитки, ползване на всички съоръжения за отдих, както на този курорт и сестра курорт в съседство, плюс ежедневните дейности и нощни забавления са включени в цената на стаята Catalonia Riviera е.

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Промоционални цени до 15 Септември за почивка в Ривиера Мая!

Специална оферта за отпътуване в ден петък за м. ноември и декември 2018г./ 7 нощ.
Цена от: 950.00


Програма
Програма :

1-ви ден: Мадрид – Канкун – Ривиера Мая
Излитане от Мадрид с директен чартърен полет до Канкун в 15:00. Кацане в 18:10 и любезно посрещане от фирмата - партньор за трансфер до избрания от Вас хотел в Ривиера Мая. Представете си най-бистрата и тюркоазена вода на планетата и към нея прибавете най-белия пясък. Тук-там поставете палми, сламени чадъри и шезлонги, представете си най-луксозните хотели и яхти, и за финал сложете едни от най-впечатляващите исторически забележителности и археологически открития, датиращи от времето на тайнствените маи... Ето, че това го виждате със собствените си очи. Свободно време за разглеждане и опознаване на курорта. Нощувка.
 
2-ри ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и почивка. Нощувка.
 
3-ти ден: Ривиера Мая – Чичен Ица – Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и почивка. Възможност за екскурзия до древния град Чичен Ица с включен обяд - едно от седемте нови чудеса на света. Разглеждане на Пирамидата на Кукулкан, Храмът на ягуара, Свещеният кладенец. Тук се откриват доказателства за изключително напреднало познание, непонятно и днес. Ще посетите пирамидата, позната като „Двореца”, или Храма на Кукулкан, Храма на черепите, Храма на ягуара, Игрището, Площада с хилядата колони, Свещенната стена, легендарната Обсерватория на маите, в която е създаден изключително прецизния календар на маите. Отпътуване обратно към Канкун. Нощувка.
 
4-ти ден: Ривиера Мая – o-в Кантой и Исла де мухерес – Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и почивка. Днешния ден ви предлагаме да се разходите на север от Канкун до “острова на жените” и остров Кантай. Нощувка.
 
5-ти ден: Ривиера Мая - Тулум и Коба – Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и почивка. Възможност за екскурзия до Тулум и Коба. Древният град има уникално разположение на брега на морето, заобиколен от крепостни стени. Най-големите забележителности са Големия дворец, Храма на фреските, Храма на Спускащия се Бог. Нощувка.
 
6-ти ден: Ривиера Мая – Козумел - Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и почивка. По желание екскурзия до остров Козумел и възможност за гмуркане. Kозумел е най-големият Мексикански остров, с буйна зелена растителност, топъл и влажен климат, бял пясък, лагуни. На острова се намира петата по големина подводна пещера, открита през 1990 г. Рифовете, които заобикалят острова са втората по големина морска еко система в света. Резервати от голямо екологическо значение са, „Природният Морски Риф на Козумел“ и природният парк „Чанканаб“, създадени да защитават живота под вода и привлекли вниманието на изследователи като Жак Кусто. Нощувка.
 
7-ми ден: Ривиера Мая – парка Ешкарет – Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за eкскурзия до парка Ешкарет . Нощувка.
 
8-ми ден: Ривиера Мая - Канкун - Мадрид
Закуска. Трансфер от Ривиера Мая до Летище Канкун и полет за Мадрид в 20:50ч.
 
9-ти ден: Мадрид
Кацане в испанската столица в 13:00 на следващия ден.
 
 

Промо цени за  отпътуване в петък валидни до 15.09.2018г. ! 
Цена на човек в двойна стая на база All Inclusive ! 
 
Хотели по програмата:
2, 9, 16 и 23.11.2018
7.12 и 14.12 .2018
Riu Lupita 5* (безплатно настаняване на деца) 950 €
Catalonia Yucatan 4* (безплатно настаняване на деца) 990 €
Catalonia Playa Maroma 5*  (безплатно настаняване на деца) 1030 €
Riu Tequila  5* (безплатно настаняване на деца) 1030 €
Catalonia Riviera Maya 5*  (безплатно настаняване на деца) 1030 €
 
Now Jade Riviera 5*(безплатно настаняване на деца) 1140 €
Iberostar Paraiso Beach 5*(безплатно настаняване на деца) 1160 €
Riu Yucatan 5*(безплатно настаняване на деца) 1160 €
Riu Dunamar (Costa Mujeres) 5*(безплатно настаняване на деца) 1190 €
Barcelo Maya Beach/ Caribe/ Colonial/ Tropical 5* 1210 €
Barcelo Maya Palace 5* 1350 €


* Деца до 12 год. настанени с двама родители не заплащат цената за хотелско настаняване в посочените хотели. Децата заплащат стойността на самолетните билети по програмата. 

 
Цената е на човек в евро и включва:
- самолетен билет Мадрид – Канкун – Мадрид
- летищни такси за полета Мадрид – Канкун – Мадрид - 150 евро /към 09.09.2018/
- трансфер аерогара – хотел – аерогара
- 7 нощувки на база All Inclusive в хотел избраният от Вас хотел
- медицинска застраховка.
- водач на български език (при група от минимум 20 човека)
 
Цената  не включва:
- самолетен билет София – Мадрид – София  около 200 евро
- местни държавни такси, които се заплащат при напускане на страната- 60 евро
- трансфер летище Мадрид - хотел - летище Мадрид
- допълнителни екскурзии
-1 нощувки на база закуска в Мадрид - хотел  Senator Barajas 4*  или подобен
- местна такса за "Екологично саниране": от 1 октомври 2017 г. ще бъде начислена местна такса за "Екологично саниране".
Същата такса ще бъде таксувана директно от хотела и ще струва 20 мексикански песо (приблизително 1 евро) на стая и на вечер.
 
Допълнителни екскурзии:
-Екскурзия до остров Козумел - 88 евро
-Xcaret Park All inclusive + транспорт - 124 евро
-Tulumn + Xel – Ha park - 115 евро
-екскурзия до древния град Чичен Ица с включен обяд - 68 евро
-Плуване с делфини - 77 евро
-Шноргелинг + сафари - 98 евро
 
Полетно разписание:
SOF-MAD -MAD-CUN
06:45 – 09:25- 14:55 – 18:50
CUN-MAD-MAD- SOF   
20:50 –13:00 -19:30 – 23:55
 
Полезна информация за дестинацията: 
Най-посещавани курорти: Ривиера Майа и Канкун – намират се на източното крайбрежие на Мексико, на полуостров Юкатан, на Карибско море. Това са най-посещаваните понастоящем курорти в страната, въпреки старата слава на курорта Акапулко, който се намира на тихоокеанското крайбрежие. Освен прекрасни плажове и лазурно море, в близост до Канкун и Ривиера Майа се намират световно известните пирамиди на маите при Чичен Ица и археологическата зона Тулум. 
 
Въпреки че Канкун и Ривиера Мая се намират в съседство (делят ги само 50 километра), те са съвсем различни. Канкун е курорт от американски тип с ултрамодерно високо строителство, а на Ривиера Мая хотелите не са по-високи от палмите и са разположени сред огромни паркове. Ще откриете великолепни плажове, можете да поплувате в подземните реки или в компанията на делфини. Кораловият риф покрай брега на Кинтана Роо е вторият по дължина в света и често започва само на метри от брега. Ривиера Мая предоставя най-добрите възможности в света за подводен спелеологизъм – полуостров Юкатан целият е нашарен от канали, свързани помежду си, чиито отвори на повърхността се наричат сеноти.
 
Климат
Наличието на действащи пет тектонични плочи на територията на страна, са голяма предпоставка за активна земетръсна дейност.
От юни до ноември е периодът на дъждовете, който е съпроводен с урагани и дъждовни бури както по тихоокеанското крайбрежие, така също и в района на Мексиканския залив, както и по бреговете на Атлантическия океан, където се намира курортния комплекс Канкун и Ривиера Мая.
 
Препоръки:
- На място в Мексико по плажната ивица, има местни жители, които не са от лицензираните туроператорски фирми и предлагат различни екскурзии, към които да се запишете.Моля, да бъдете изключително предпазливи и внимателни към такива предложения, тъй като обикновено те са свързани с финансови измами, и екскурзия в крайна сметка не се посещава. 
-  С оглед доброто ви прекарване в Мексико, съветваме и препоръчваме да си носите репеленти против комари. 
-  По-добре е да обмените щатски долари, отколкото да носите евро. Курса на доларите е по-добър към мексиканското песо. Почти навсякъде се приема плащане с дебитни или кредитни карти.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- необходим задграничен паспорт, с валидност минимум 6 месеца. Безвизов режим в страната.

J/Q - 00/09/03

Етикети
екскурзия в мексико с група , pochivka v mexico , почивка в мексико , екскурзия до козумел , евтини екзотични почивки , pochivka v mexiko , pochivka v kankun , po`iwka v mexico , ekskurziq do riviera maya , екскурзия до ривиера мая , pochivka c meksiko , ekskurziq v mexico s ekskurzowod na bylgarski , ekskurziq do cancun , пролет 2018 , pochivka v mexico , karibite , екскурзия до чичен ица , pochivka na karibite , екскурзия в мексико с група , почивка на ривиера мая , делукс почивка мексико , екскурзия до чичен ица , kankun , почивка в канкун , канкун , deluxe почивки , ekskurziq v mexico , мексико 2018 , meksiko , есен 2018 , почивка на карибите , ривиера мая , pochivka na riviera maya za nova godina , почивка в канкун , ekskurziq v mexico , pochivka na karinite , евтини екзотични почивки 2018 , ривиера мая , намалени екскурзии , почивка в мексико , екскурзия до ривиера мая , pochivka v mexico , mexsiko , екскурзия 2018 , mexico , почивка в канкун , почивка на ривиера мая , мексико , po`ivka v meksiko , kancun , евтини екзотични почивки , meksiko , cancun , лято в мексико , mexico , ekskurzia v cancun , почивка в канкун , kaibite , вивиера мяя , po`iwka v meksiko , мексико , pochivka v kankun , ekzotichni pochivki za nova godina , мексико , cancun , 2018 , pochivka v meksiko , делукс почивка , екскурзия до канкун , почивка в мексико , ривиера мая 2018 , екзотична почивка в мексико , deluxe почивка , pochivka 2018 , ekskurziq v cankun , канкун , pochivka v mexico , поцхивка 2018 , почивка ривиера мая , канкун , ривиера мая , почивка в ривиера мая , ekskurziq do meksiko , канкун , намалени екзотични екскурзии , 2018 pochivki , ekskurziq do riviera maya , екскурзия до канкун , мексико , ekskurziq v kankun , cankun , ekskurziq v cancun , канкун , ривиера мая , pochivka v cancun , екскурзия до козумел , делукс почивка кариби , екскурзия в мексико , евтини екзотични почивки , cankun , last minite offer , ранни записвания 2018 , почивка в мексико , ekskurziq do mexico , делукс почивка 2018 , pochivka v cancun , pochivka na riviera maya , ekskurzia v cancun , почивка на ривиера мая , екзочтини почички за нова година , ekskurziq do mexiko , почивка в канкун , почивка на ривиера мая , лято 2018 , мексико , ekskurziq v cancun , ekskurziq v mexico , deluxe package , pochivka v meksiko , екскурзия на карибите , екскурзия до тулум , делукс почивка мексико 2018 , почивка в канкун , ekskurziq v mexico , канкун , мексико , нова година в ривиера мая , екскурзия в мексико , почивка 2018 , делукс почивка ривиера мая , ekskurziq do kankun , екскурзия в мексико с група , ekskurziq v meksiko s ekskurzovod na bylgarski ezik
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах