Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 5 вечери и 3 екскурзии 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Екзотичен Египет - Шарм ел Шейх с полет от Варна

Разположение:
Хотелът е на 8 км от международното летище Шарм Ел-Шейх и площад Сохо. и на 17 км от залива Наама. При запитване се предлага ежедневен трансфер.Parrotel Beach Resort, Шарм Ел Шейх, известен преди като Radisson Blu, Шарм Ел Шейх предлага превъзходно настаняване на брега на Синайския полуостров.

В стаите:
5-звездният Parrotel Beach Resort предлага стаи, украсени с богати тъкани. Всяка от тях има самостоятелен балкон и сателитна телевизия. Безплатен WiFi е на разположение във фоайето и стаите на Морския клуб.

На територията на хотела:
Този луксозен курорт разполага с частен плаж, 3 басейна. 3 тенис корта и волейболна площадка. Той също така включва 5 ресторанта, ежедневни забавления и водни спортове.Курортът разполага с напълно оборудван СПА център със сауни, гореща вана и експертни масажи. Гостите могат да се насладят и на плуване в големия открит басейн на курорта, заобиколен от палми. Курортът разполага с Kids Club с надзор на персонала.

Хранене:
В много ресторанти на курорта се предлага разнообразие от изискани ястия, включително традиционна египетска кухня, италианска кухня, пица с морски дарове и пица на дърва. Коктейлите и кафетата се сервират в баровете и кафенетата с пълен серви

ТАБЛИЦА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

Моля, посочете цена от таблицата

*Офертата е валидна за нови резервации направени след 04.11 до изчерпване на промоционалните места

6 ALL

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99г. настанено с 2-ма възрастни

2-ро дете 2 – 11,99г. настанено с 2-ма възрастни

от Варна

 

 

 

 

 

16.11 – 22.11

*6 нощувки

1182 782

1381 1181

1161 782

796 693

993 782




Цената е на човек в ЛЕВА и включва:

-Самолетен билет Варна – Шарм ел Шейх – Варна с директен чартърен полет с Bulgarian Air Charter;

-Летищни такси;

-Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;

-6 нощувки на база All Inclusive в хотел Parrotel Beach Resort 5*;

-Трансфер летище – хотел – летище;

-Шезлонги и чадъри на плажа и басейна на хотела;

-Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;

-Представител на туроператора с български език за целия престой.

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Екзотичен Египет - Шарм ел Шейх с полет от Варна

6 нощ / 7 дни - Ранни записвания до 14.10.2019
Цена от: 914.00 лв


Програма

 

Дати от Варна със 6 нощувки

16.11.2019

ДЕН-1
Среща на Летище Варна, два часа преди полета. Директен полет до Шарм ел Шейх. Кацане на Летище Шарм ел Шейх. Трансфер до хотела и настаняване. Продължителност на трансфер- около 30 минути. Информационна среща с Вашия представител.Възможност за Обзорна обиколка на Шарм ел Шейх.Нощувка.

ДЕН-2
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:Двудневна Екскурзия до Кайро и Египетските пирамиди в Гиза.Целодневна екскурзия до Кайро със самолет с включено посещение на Цитаделата, Джамия Мохамед Али, Египетския музей и Египетските пирамиди в Гиза.Нощувка.

ДЕН-3
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:Възможност за допълнителна екскурзия – Mini Jeep Safari – посещение на национален парк Набк, джипове и езда на камили.Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-4
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание:Гмуркане и шнорхелинг в красивите рифове на Червено Море в Национален парк Рас Мохадес.Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-5
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание:Целодневна екскурзия до Синайският Манастир „Света Екатерина. Връщане в хотела. Нощувка

ДЕН-6
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:Възможност за Quad Sun Set –разходка из Арабската пустиня с ATV.Възможност за допълнителна екскурзия – Разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно из Червено море – Sea Scope.Нощувка.

ДЕН-7
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Шарм ел Шейх за полет към България. Продължителност на трансфер – около 1 час.


Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, с включени 6 нощувки на база All Inclusive в хотел Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5* и летищни такси, за резервации до 14.10.2019 г.

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
-Самолетен билет Варна – Шарм ел Шейх – Варна с директен чартърен полет с Bulgarian Air Charter;
-Летищни такси;
-Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;
-6 нощувки на база All Inclusive в израния от вас хотел 
-Трансфер летище – хотел – летище;
-Шезлонги и чадъри на плажа и басейна на хотела;
-Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;
-Представител на туроператора с български език за целия престой.

Цената не включва:
-Целодневна екскурзия до Кайро със самолет с включено посещение на Цитаделата, Джамия Мохамед Али, Египетския музей и Египетските пирамиди в Гиза – 440лв/ 220лв дете до 11,99 г.;
-Двудневна екскурзия до Кайро с включено посещение на Египетския музей и Египетските пирамиди в Гиза – 278лв/ 139лв дете до 11,99 г.;
-Целодневна екскурзия до Синайският Манастир „Света Екатерина“ – 99 лв / 59 лв. дете до 11,99г.;
-Гмуркане и шнорхелинг в красивите рифове на Червено Море в Национален парк Рас Мохадес- 109 лв/ 79 лв дете до 11,99 г.;
Quad Sun Set –разходка из Арабската пустиня с ATV – 69 лв/ 49 лв дете до 11,99 г.;
-Разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно из Червено море – Sea Scope -89 лв/ 69 лв за дете до 11,99 г.;
Mini Jeep Safari – посещение на национален парк Набк, джипове и езда на камили– 140 лв/ 89 лв за дете до 11,99 г.;
-Обзорна обиколка на Шарм ел Шейх - 30 лв/ 15 лв за дете до 11,99 г.;
-Вечерен круиз по река Нил с вечеря и ориенталско шоу – 99 лв./ 59 лв. за дете до 11,99 г.;
-Вечерно шоу: Звук и светлина на Египетските пирамиди в Гиза – 80 лв./ 40 лв. за дете до 11,99 г.;
-Туристическа виза (издавана на ГКПП, с валидност 30 дни) – 25.00 USD;
-Бакшиши по време на престоят в Шарм ел Шейх – около 5 $;
-Застраховка Отмяна на пътуване при ЗАД Алианц – България
-
Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
-
Цените са калкулирани с параметри 650$/ тон и 1 евро = 1.17 долара;
-
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. на човек при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

Трансфер летище – хотел – летище:
Продължителност (летище Шарм ел Шейх): около 30 минути в посока с 3/4* автобус.


ВАЖНО:
Минимален брой туристи: 120 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 21 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет
Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” 


Условия за прекратяване на договор
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.
 


 
 
 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Международен паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на завръщане
- Ваксини: Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страната
- Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверена Декларация за съгласие за пътуване на дете в чужбина от непътуващия/непътуващите родител/родители в оригинал, както и две копия от този документ.

32/12/03



Етикети
egipet top travels , луксозен шарм ел шейх , чартър египет , luksozen sharm el sheih , ranni zapisvania , direkten cartyren polet egipet , direkten cartyren polet egipet top travels , ranni zapisvania top travels , ekskurzii , оферти за ранни записвания топ травелс , pochivki ot sofia top travels , ranni zapisvania top travels , pochivki ranni zapisvania top travels , chartyr sharm el sheih , ранни записвания египет , шарм ел шейх топ травелс , самолетни екскурзии , оферти за ранни записвания , mini jeep safari , ranni zapisvania sharm el sheih , почивки шарм ел шейх , оферти за почивки топ травелс , sharm el sheih , почивки топ травелс , samoletni ekskurzii top travels , ранни записвания , почивки от софия топ травелс , chartyr egipet , оферти за екскурзии топ травелс , национален парк рас мохадес , египет топ травелс , екскурзии от софия топ травелс , хотел aurora oriental resort 5* , ekskurzii ot sofia top travels , pochivka ekzotichen egipet top travels , оферти египет топ травелс , египет от софия , samoletni pochivki sofia top travels , синайският манастир света екатерина , pochivki sharm el sheih , oferti za ekskurzii , samoletni ekskurzii sofia топ травелс , оферти египет , оферти , oferti za ranni zapisvania , ekskurzia ekzotichen egipet top travels , ekskurzii top travels , директен чартрен полет египет топ травелс , ранни записвания топ травелс , почивки от варна , egipet ot sofia top travels , оферти за екскурзии , oferti top travels , ранни записвания , екскурзии топ травелс , самолетни почивки , ранни записвания шарм ел шейх , ekskurzia ekzotichen egipet , вечерно шоу – звук и светлина на египетските пирамиди в гиза , чартър египет топ травелс , ekzotichen egipet , ranni zapisvania egipet , ranni zapisvania egipet top travels , chartyr egipet top travels , двудневна екскурзия до кайро , чартър шарм ел шейх , хотел dream beach resort 5* , oferti za pochivki top travels , екскурзия екзотичен египет , niski ceni egipet top travels , почивка екзотичен египет , samoletni pochivki varna , oferti za ranni zapisvania top travels , pochivki ot varna , ekskurzii ot varna , разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно , oferti za ekskurzii top travels , oferti egipet , вечерен круиз по река нил с вечеря и ориенталско шоу , pochivki , самолетни екскурзии варна , oferti egipet top travels , ekzotichen egipet top travels , оферти топ травелс , оферти за почивки , екскурзии шарм ел шейх , самолeтни почивки варна , sharm el sheih top travels , oferti za pochivki , шарм ел шейх , direkten polet ot varna , ekskurzii sharm el sheih , pochivka ekzotichen egipet , екзотичен египет , samoletni pochivki , ранни записвания египет топ травелс , египет от софия топ травелс , екзотичен египет топ травелс , джипове и езда на камили , niski ceni egipet , екскурзии , почивки ранни записвания , екскурзии от варна , екскурзия екзотичен египет топ травелс , oferti , pochivki ranni zapisvania , ниски цени египет , самолетни почивки топ травелс , direkten chartyren polet sharm el sheih , топ оферти , топ оферти топ травелс , egipet ot sofia , ранни записвания топ травелс , българия ер чартър , top oferti top travels , посещение на национален парк набк , ниски цени египет топ травелс , самолeтни почивки софия топ травелс , direkten polet ot sofia top travels , директен чартрен полет египет , египет , samoletni ekskurzii , самолетни екскурзии софия топ травелс , гмуркане и шнорхелинг , samoletni pochivki top travels , директен чартътен полет шарм ел шарм , оферти шарм ел шейх , top oferti , quad sun set –разходка из арабската пустиня с atv , egipet , почивка екзотичен египет топ травелс , директен полет от софия топ травелс , samoletni ekskurzii varna , pochivki top travels , обзорна обиколка на шарм ел шейх , bulgaria air chartyr , почивки , oferti sharm el sheih , ranni zapisvania , самолетни екскурзии топ травелс , директен полет от варна , почивки ранни записвания топ травелс
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах