Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Екзотичен Египет - Шарм ел Шейх с полет от Варна

Разположение:
4-звездният Sea Life Resort се намира в близост до плажа на Адреналин. Мястото е проектирано в ориенталски стил и е построено през 2004 г. Настаняването предлага шезлонги и тенис кортове и стаи с изглед към лагуната. Националният парк Рас Мохамед е на по-малко от 30 км. Хотелът е разположен недалеч от идиличните плажове. В близост има и национален парк и коралови рифове.

В стаите:
В стаите се предлагат сейф в стаята, микровълнова печка и кухненски бокс. Тук гостите могат да се възхитят на спираща дъха гледка към залива Nabq. Всяка стая е оборудвана с разходен душ, безплатни тоалетни принадлежности и сушилня.

На територията на хотела:
В спа центъра се предлагат масажи и разнообразни козметични процедури. Той също така разполага с фитнес зала и парна баня. Гостите могат да се гмуркат с шнорхел на плажа или да играят тенис на маса, а за по-малките гости има детска площадка.Международно летище Шарм ел-Шейх е само на 5 километра от Charmillion Sea Life Resort.

Хранене:
В основния ресторант се предлагат международни ястия. Има японски теппаняки, а в El Dewania се предлагат традиционни ливански специалитети. На разположение също така е денонощна услуга “ол инклузив” и концепция за хранене, където гостите могат да се хранят и да пият в баровете в хотелските хотели на курортите Charmillion Group.
Sea Life Resort сервира закуска на шведска маса сутрин. В ресторанта на плажа може да се насладите на типична японска кухня. Имотът разполага с бар с билярд и тераса.

ТАБЛИЦА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

Моля, посочете цена от таблицата

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, с включени 6 нощувки на база All Inclusive в хотел Charmillion Sea Life Resort 4* и летищни такси, за резервации до 14.11.2019 г.

6 ALL

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во дете 2 – 11,99г. настанено с 2-ма възрастни

2-ро дете 2 – 11,99г. настанено с 2-ма възрастни

от Варна

 

 

 

 

 

16.11 – 22.11

*6 нощувки

1108 1008

1266 1166

1087 987

793 693

951 851




Цената е на човек в ЛЕВА и включва:

-Самолетен билет Варна – Шарм ел Шейх – Варна с директен чартърен полет с Bulgarian Air Charter;

-Летищни такси;

-Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;

-6 нощувки на база All Inclusive в хотел Charmillion Sea Life Resort 4*;

-Трансфер летище – хотел – летище;

-Шезлонги и чадъри на плажа и басейна на хотела;

-Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;

-Представител на туроператора с български език за целия престой.

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Екзотичен Египет - Шарм ел Шейх с полет от Варна

6 нощ / 7 дни - Ранни записвания до 14.10.2019
Цена от: 914.00 лв


Програма

 

Дати от Варна със 6 нощувки

16.11.2019

ДЕН-1
Среща на Летище Варна, два часа преди полета. Директен полет до Шарм ел Шейх. Кацане на Летище Шарм ел Шейх. Трансфер до хотела и настаняване. Продължителност на трансфер- около 30 минути. Информационна среща с Вашия представител.Възможност за Обзорна обиколка на Шарм ел Шейх.Нощувка.

ДЕН-2
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:Двудневна Екскурзия до Кайро и Египетските пирамиди в Гиза.Целодневна екскурзия до Кайро със самолет с включено посещение на Цитаделата, Джамия Мохамед Али, Египетския музей и Египетските пирамиди в Гиза.Нощувка.

ДЕН-3
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:Възможност за допълнителна екскурзия – Mini Jeep Safari – посещение на национален парк Набк, джипове и езда на камили.Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-4
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание:Гмуркане и шнорхелинг в красивите рифове на Червено Море в Национален парк Рас Мохадес.Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-5
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание:Целодневна екскурзия до Синайският Манастир „Света Екатерина. Връщане в хотела. Нощувка

ДЕН-6
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:Възможност за Quad Sun Set –разходка из Арабската пустиня с ATV.Възможност за допълнителна екскурзия – Разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно из Червено море – Sea Scope.Нощувка.

ДЕН-7
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Шарм ел Шейх за полет към България. Продължителност на трансфер – около 1 час.


Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, с включени 6 нощувки на база All Inclusive в хотел Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5* и летищни такси, за резервации до 14.10.2019 г.

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
-Самолетен билет Варна – Шарм ел Шейх – Варна с директен чартърен полет с Bulgarian Air Charter;
-Летищни такси;
-Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;
-6 нощувки на база All Inclusive в израния от вас хотел 
-Трансфер летище – хотел – летище;
-Шезлонги и чадъри на плажа и басейна на хотела;
-Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;
-Представител на туроператора с български език за целия престой.

Цената не включва:
-Целодневна екскурзия до Кайро със самолет с включено посещение на Цитаделата, Джамия Мохамед Али, Египетския музей и Египетските пирамиди в Гиза – 440лв/ 220лв дете до 11,99 г.;
-Двудневна екскурзия до Кайро с включено посещение на Египетския музей и Египетските пирамиди в Гиза – 278лв/ 139лв дете до 11,99 г.;
-Целодневна екскурзия до Синайският Манастир „Света Екатерина“ – 99 лв / 59 лв. дете до 11,99г.;
-Гмуркане и шнорхелинг в красивите рифове на Червено Море в Национален парк Рас Мохадес- 109 лв/ 79 лв дете до 11,99 г.;
Quad Sun Set –разходка из Арабската пустиня с ATV – 69 лв/ 49 лв дете до 11,99 г.;
-Разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно из Червено море – Sea Scope -89 лв/ 69 лв за дете до 11,99 г.;
Mini Jeep Safari – посещение на национален парк Набк, джипове и езда на камили– 140 лв/ 89 лв за дете до 11,99 г.;
-Обзорна обиколка на Шарм ел Шейх - 30 лв/ 15 лв за дете до 11,99 г.;
-Вечерен круиз по река Нил с вечеря и ориенталско шоу – 99 лв./ 59 лв. за дете до 11,99 г.;
-Вечерно шоу: Звук и светлина на Египетските пирамиди в Гиза – 80 лв./ 40 лв. за дете до 11,99 г.;
-Туристическа виза (издавана на ГКПП, с валидност 30 дни) – 25.00 USD;
-Бакшиши по време на престоят в Шарм ел Шейх – около 5 $;
-Застраховка Отмяна на пътуване при ЗАД Алианц – България
-
Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
-
Цените са калкулирани с параметри 650$/ тон и 1 евро = 1.17 долара;
-
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. на човек при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

Трансфер летище – хотел – летище:
Продължителност (летище Шарм ел Шейх): около 30 минути в посока с 3/4* автобус.


ВАЖНО:
Минимален брой туристи: 120 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 21 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет
Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” 


Условия за прекратяване на договор
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.
 


 
 
 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Международен паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на завръщане
- Ваксини: Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страната
- Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверена Декларация за съгласие за пътуване на дете в чужбина от непътуващия/непътуващите родител/родители в оригинал, както и две копия от този документ.

32/12/03



Етикети
самолeтни почивки варна , ранни записвания , pochivka ekzotichen egipet , oferti sharm el sheih , pochivki ranni zapisvania top travels , самолeтни почивки софия топ травелс , ранни записвания , директен полет от софия топ травелс , ранни записвания шарм ел шейх , egipet ot sofia , самолетни екскурзии софия топ травелс , luksozen sharm el sheih , оферти египет топ травелс , топ оферти , pochivki sharm el sheih , чартър шарм ел шейх , ниски цени египет топ травелс , ekskurzii ot varna , samoletni ekskurzii , oferti za pochivki top travels , samoletni ekskurzii top travels , chartyr egipet , почивки от софия топ травелс , direkten polet ot sofia top travels , ranni zapisvania egipet , директен чартрен полет египет топ травелс , top oferti top travels , шарм ел шейх топ травелс , pochivki top travels , директен чартътен полет шарм ел шарм , oferti egipet , екскурзии , ranni zapisvania top travels , почивки топ травелс , национален парк рас мохадес , оферти за почивки , самолетни екскурзии , луксозен шарм ел шейх , хотел aurora oriental resort 5* , египет топ травелс , оферти за ранни записвания топ травелс , ранни записвания египет , pochivki , почивки ранни записвания топ травелс , самолетни екскурзии варна , почивки шарм ел шейх , ekskurzii sharm el sheih , ekskurzia ekzotichen egipet , почивки ранни записвания , sharm el sheih , самолетни почивки , джипове и езда на камили , sharm el sheih top travels , директен полет от варна , самолетни почивки топ травелс , chartyr egipet top travels , екскурзия екзотичен египет , екскурзия екзотичен египет топ травелс , oferti , разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно , гмуркане и шнорхелинг , оферти египет , екскурзии топ травелс , direkten cartyren polet egipet top travels , oferti za ranni zapisvania , египет от софия топ травелс , oferti egipet top travels , samoletni pochivki varna , oferti za ranni zapisvania top travels , ranni zapisvania sharm el sheih , ранни записвания египет топ травелс , samoletni pochivki top travels , синайският манастир света екатерина , niski ceni egipet top travels , екзотичен египет топ травелс , оферти , ekskurzii top travels , top oferti , ранни записвания топ травелс , samoletni ekskurzii varna , египет от софия , топ оферти топ травелс , oferti top travels , oferti za ekskurzii , шарм ел шейх , оферти за екскурзии , екскурзии шарм ел шейх , почивка екзотичен египет , ekzotichen egipet top travels , обзорна обиколка на шарм ел шейх , оферти шарм ел шейх , oferti za ekskurzii top travels , samoletni pochivki sofia top travels , оферти за екскурзии топ травелс , българия ер чартър , pochivki ot varna , почивка екзотичен египет топ травелс , ekskurzii , египет , директен чартрен полет египет , ниски цени египет , egipet , ranni zapisvania egipet top travels , оферти топ травелс , direkten chartyren polet sharm el sheih , ranni zapisvania , посещение на национален парк набк , екзотичен египет , ekskurzii ot sofia top travels , samoletni pochivki , mini jeep safari , ekzotichen egipet , direkten polet ot varna , самолетни екскурзии топ травелс , чартър египет , ранни записвания топ травелс , bulgaria air chartyr , samoletni ekskurzii sofia топ травелс , ekskurzia ekzotichen egipet top travels , pochivki ranni zapisvania , чартър египет топ травелс , екскурзии от варна , egipet ot sofia top travels , почивки , двудневна екскурзия до кайро , quad sun set –разходка из арабската пустиня с atv , egipet top travels , ranni zapisvania top travels , оферти за ранни записвания , хотел dream beach resort 5* , вечерно шоу – звук и светлина на египетските пирамиди в гиза , екскурзии от софия топ травелс , почивки от варна , niski ceni egipet , oferti za pochivki , chartyr sharm el sheih , оферти за почивки топ травелс , вечерен круиз по река нил с вечеря и ориенталско шоу , pochivki ot sofia top travels , ranni zapisvania , pochivka ekzotichen egipet top travels , direkten cartyren polet egipet
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах