ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Разположение:
Представете си се, живеещи като кралска особа сред пет-звезден разкош на брега на Червено море. Хотелът се намира в южната част на курорта Хургада – известен със своите ненадминати предложения за гмуркане и уиндсърфинг.

В стаите:
Jaz Aquamarine 5* има огромна колекция от 1001 стаи – по една за всяка Хиляда и една нощ. Има различен тип стаи – стаи за двойки за романтично бягство от ежедневието, семейства готови за забава и самостоятелни пътници, които биха искали да изследват рифовете.

Всички стаи са за непушачи, с индивидуален климатик и включват балкон или тераса с прекрасна гледка. Стандартните удобства в стаите са:
-луксозна баня с душ; сателитна телевизия; директен международен телефон; минибар; сешоар; сейф; възможност за приготвяне на чай и кафе (еспресо машина).

Стандартните стаи са с размери от 30 м², с максимален капацитет за настаняване до 2 възрастни, с 2 единични легла и гледка към басейна или градината.

Супериор стаите са с размери от 38 м², с максимален капацитет за настаняване до 2 възрастни и 1 дете, с 2 единични легла и гледка към градината, морето или басейна.

На територията на хотела:
Плаж
Собствен и девствен, плажът е оборудван с шезлонги. В близост до него има разположени 2 плувни басейна. На място могат да се организират уиндсърф, гмуркане, дълбоководен риболов или яздене на камила по пясъка.

Хранене:
Ресторант Topaz е главният ресторант с пищен бюфет за закуска, обяд и вечеря, включително тематични вечери и сладолед.

Ресторант Four Corners предлага различен тип кухня – Средиземноморска, Азиатска и Италианска.

Лоби барове – резортът ръководи 2 лоби бара, идеални за студена напитка след активен ден:
-Fayrouz лоби бар;Waves лоби бар – отворен 24 часа.

Снек-барове – пледлагат леки закуски и напитки. Разположени са на стратегически места – в близост до басейните и плажа:
-La Perla;Paradisio;Aquarius.

А-ла-карт ресторанти – в допълнение към ресторантите на бюфет, хотелът разполага с няколко на брой а-ла-карт ресторанта:
-Makai Tukai – Азиатска фюжън кухня, със суши бар и тепаняки;
-Ресторантът на Nino – класическа италианска кухня;
-Ресторант Sofra – апетитна кухня от Близкия Изток;
-Ресторант Corallo – прясня морска храна в съвременна обстановка.

На разположение на гостите има и заведения за бързо хранене в близост до плажа с леки закуски и павилиони за напитки.



Jaz Aquamarine 5* е голям резорт за отдих и спокойствие, с 18 плувни басейна ( три, от които са разположени в непосредствена близост до Jaz Bluemarine), 3 водни парка и множество ресторанти и барове. Огромният дворец побира в себе си 1001 луксозни стаи за гости, с множество допълнителни услуги и удобства, като румсървиз, коли под наем и лимузини, аптека, доктор на повикване, трансфер от и до търговски център Esplanada Mall в Хургада срещу допълнително заплащане и АТМ апарати (банкомати). Резервирайки почивка в Jaz Aquamarine 5* имате на свое разположение достъп до плажа, пищни съоражение и неспирен нощен живот.
 
Веригата Jaz hotels доминират в качеството на предлаганите услуги, но Jaz Aquamarine ги отвежда на много по-високо ниво. В допълнение към водните паркове, пързалки и плувни басейни, резортът още предлага басейни, напълно оборудвани спортен център и вътрешен театър с ежедневни представления. Младите гости могат да се насладят на детския клуб, докато възрастните могат да се поглезят, прекарвайки по няколко часа ежедневно в СПА центъра.

Удобства
:Безплатен Wi-Fi интернет на обществени места; Избор от търговски обекти; Салон за красота,18 плувни басейна, 4 от които са за деца;Водни паркове – 3 за възрастни и 1 изцяло за тинейджъри; 22 водни пързалки;Фитнес; Мултифункционални игрища за баскетбол, футбол или различни други спортове;
Тенис корт; Плажен волейбол; Водна топка; Боча; Дартс; СПА център Mivida – разполага с 19 стаи, включително стаи за двойки и Турска хамам баня;Детски клуб за деца от 4-12 години; Театър; Игрална зала за тинейджъри с 17 Playstation конзоли;
Дискотека Fantasia за възрастни.
ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:




Програма


Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах