ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Разположение:
Jaz Casa Del Mar Resort 4* се намира само на 10 минути разстояние с кола от летището на Хургада и на 15 минути разстояние с кола от центъра на Хургада. 4-звездният резорт е с прекрасно местоположение за незабравима почивка, със собствен пясъчен плаж.

В стаите:
Хотелът разполага със 199 стаи за гости и апартаменти снабдени с различни допълнителни удобства за своите гости. Стаите разполагат с балкон осигуряващ гледка към градини с палмови дървета или към плувния басейн. Там можете да усетите полъха на нежния бриз или на свежата утрин. Могат да се резервират стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми.Всички стаи разполагат с: уреди за приготвяне на чай и кафе;централно отопление;принадлежности за баня;сейф;климатик;сешоар;минибар /срещу заплащане/;международна телефонна линия;сателитна телевизия Хотелът разполага с гише за обмяна на валута и банкомат. Осигурен е безжичен интернет в Лоби бара, позволяващ на почиващите връзка с глобалната мрежа. Има възможност за наемане на кола и лимузина под наем. Осигурява се трансфер от и до летището /среще заплащане/, детегледачка и лекарски кабинет.

На територията на хотела:
Jaz Casa Del Mar Resort 4* разполага със собствен пясъчен плаж със златист пясък. Хотелът предлага на своите клиенти отлична възможност за забавления. Хотелът разполага с 2 плувни басейна, един от които отопляем и 3 пързалки в аквапарка.

Хранене:
Предлага се избор от различни заведения за хранене, като ресторант и барове.
Опитайте вкусовете от различни кулинарии от целия свят или релаксирайте с напитка в ресторантите и баровете на Jaz Casa Del Mar Resort 4*:
Panorama е основния ресторант, в който се сервира международна кухня от целия свят за закуска, обяд и вечеря сред уютна атмосфера;
La Terrace е бар около басейна предлагащ разнообразни напитки, пици и паста;
The Lobby Bar е бар, удобно разположен в лобито на хотела. Барът е идеалното място където гостите да се насладят на своята напитка сред приятели и любими.
Le Bouchon е дискотека, където се предлагат безалкохолни напитки, екзотични коктейли и мелби.

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:




Програма


Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах