Великден в Доминикана с водач през 2019

Разположение:
Хотелът е разположен на 20км от международното летище в Пунта Кана, на 45км от град Игуей.
Разполага със собствен пясъчен плаж

В стаите:
Разполага с общо 711 стаи оборудвани с балкон или тераса (с хамак)
вана и душ (кръгла вана.
Телевизор, кафе-машина, сателитна телевизия, сейф в стаята, климатик,
безжичен интернет - безплатно,
вентилатор (на тавана), телефон, сешоар, мини-бар

На територията на хотела:
2 ресторанта (Gran Caribe (международна кухня, шведска маса закуска, обяд и вечеря),
Playa край басейна (закуска и обяд)),
4 а-ла-карт ресторанта :
(Mariachi (мексикански, дрес-код),
Rodeo (американски, дрес-код),
Mikado (японски, дрес-код),
La Toscana (италиански, дрес-код),
2 кафета (пицария Sorrento (12:00–18:30), Bretonne (палачинки, айс-кафе - сладоледът се заплаща),
5 бара, снек-бар (Pleamar (10:00–18:30)),
1 басейн с джакузи (открит 2000 м2 с островчета),
1 конферентна зала (400 души),
2 заседателни зали (за 150 души), парк (8000м2),
интернет - платено,
козметичен салон, магазин за подаръци, медицински център, търговски център, спа-център (Alegria), дискотека, 1 детски басейн, детски клуб (4-12год., 09:00 - 17:00),
детегледачка - по запитване(платено) детска дискотека

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Великден в Доминикана с водач през 2019

7 нощ. в Пунта Кана/
Цена от: 1160.00


Програма
Прекрасна и изкушаваща с километри дълги бели плажове - това е Доминиканската Република!

Програма:

1-ви ден :София – Мадрид - Пунта Кана
Събиране на групата в 07:10 часа на терминал 2 на летище София. Излитане за Мадрид в 09:10 часа с редовен полет на авиокомпания Bulgaria Air. Кацане на летището в Мадрид в 11:45 ч.  Чекиране за директен чартърен полет от летище Мадрид с авиокомпания Evelop в 15:55ч. . Кацане в Пунта Кана, Доминиканска република в 19:45ч. местно време. Посрещане на български език от представител на партньорите ни. Трансфер и настаняване в хотел Now Larimar Punta Cana 5*. Вечеря. Нощувка.
 
2-ри ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Вечерна екскурзия - по желание - Дискотека Coco Bongo.Възможност да се запознаете с нощния живот в Доминикана - Коко Бонго е прекрасно място за прекарване на нощта след великолепен слънчев ден на красивите плажове на Пунта Кана, Баваро или Кап Кана. Тук ще имате възможост да видите невероятните представления на живо, които комбинират кино, театър, мюзикъл, дискотека, видео, акробатика, актьори, а и изненади за публиката. Нощният клуб Коко Бонго със своите три терасовидни нива изпъква още при влизането в новия площад Downtown. Видим е дори от покрайнините като се отличава с характерната си конструкция от 4 016 квадратни метра, от които 535 са за публиката. Шоуто се характеризира със светлинните си ефекти и безупречен звук, както и с прецизността на музикалните изпълнения и прожектираните образи. В допълнение към предлаганите напитки и атмосфера на веселие и музика, ще останете изумени от театралното шоу, което ще видите, представляващо мюзикъли, които напомнят за Бродуей и Лас Вегас.
Времетраене: около 5 часа. Включва: транспорт от и до хотела
Връщане в хотела Вечеря. Нощувка.
 
3-ти ден : Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Възможност за допълнителна екскурзия до Остров Каталина. Отплаване от пристанището на Баяибе с катамаран до остров Санта Каталина - очаква ни голямо разнообразие от дейности в програмата на този тур, като
например адреналин с Лодка банан, Мега Уинг, креолски риболов, гмуркане с шнорхел и танци. Ще видите типичния доминикански карнавал, ще имате на ваше разположение вкусен доминикански бюфет с традиционни напитки, а компания ще ви прави красивото слънце над Карибско море. Ще се насладите на обиколка на Алтос де Чавон, реплика на средновековния стил с несравними пейзажи. Ще продължим към едно от най- луксозните яхтени пристанища в Карибите, където ще можете да видите и къщите на известните.
Времетраене: около 10 часа . Включва: трансфер, екскурзовод,анимация на катамаран и на острова,30 мин.
Шнорхел,30 мин в Алтос де Чавон,обяд ,напитки на катамарана (ром с кока
кола,спрайт и вода) и напитки на острова (бира,кока кола, спрайт и вода). 
Прибиране до хотела. Вечеря. Нощувка.
 
4-ти ден: Пунта Кана 
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Възможност за екскурзия по желание до Остров Саона.Отпътуване от пристанище Баяибе с катамаран / лодка, придружени от местни водачи, ще отидем до най-красивия и великолепен остров на Доминиканската република: Саона. След кратко пътуване ще спрем за 20 минутно гмуркане с шнорхел и около 40 минути ще имаме в  естествения басейн в Карибско море, където водата стига до кръста ни, а водата е кристално чиста. Тук ще се насладим на традиционния коктейл "Куба либре" и красотата на  морските звезди. Ще имате възможност за снимки. На острова има включен обяд и можете да се насладите на прекрасния плаж, където природата предлага най-красивите си цветове. Място, заобиколено от кристално чисти води и бял пясък, истински рай на земята.
Времетраене: 10 часа. Включва: трансфер с автобус с климатик,официален екскурзовод, 30 мин шнорхел, 45 мин Естествения басейн ,обяд тип шведска маса с напитки (кока кола,спрайт,бира,ром,вода).Отиване с бърза лодка и връщане с Катамаран. На въщане към хотела 30 мин шопинг.
Вечеря. Нощувка.
 
5-ти ден: Пунта Кана 
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Възможност за допълнителна екскурзия – Supreme Safari.
Един различен начин да се насладите на Доминиканската Република - в нашите супер големи камиони тип сафари, безопасни и комфортни с екскурзията SUPREME SAFARI. Ще минем през планини и реки, ще посетим плантации със захарна тръстика, кафе и какао.
Изпийте чаша кафе и шоколад приготвени по естествен начин в планината, и вдигнете тост с MAMAJUANA.
Също така ще опитаме различни видове тропически сезонни плодове. Ще посетим селско училище, където в клас ще научим за
образователната система, а след това ще посетим най-важният град на изток, град HIGUEY. Ще посетим и базиликата на Дева Мария от Алтаграсия, ще се разходим из града откъдето ни се представя гледка към общинския пазар. Ще посетим частно ранчо, където можем да се отдадем на конна езда. След това ни очаква свободно време за плуване в река от кристално чисти води, а после продължаваме към ранчото, за да имаме възможност да си починем и да се насладим на вкусен типичен доминикански обяд. Най-накрая, обиколката приключва с посещение на девствената плажна ивица Ел МАКАО, свободно време, възможност за сърф или просто за релакс под Карибското слънцето с бира или Куба либре в ръка.
Времетраене: 8 часа . Включва: трансфер,вода,безалкохолни и алкохолни напитки,туристически екскурзовод и посещени на катедралата Nuestra Señora Altagracia. Връщане до хотела, вечеря. Нощувка.
 
6-ти ден: Пунта Кана 
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Възможност за допълнителна екскурзия Плуване с делфини.Възползвайте се от различните предложения за плуване с делфини, които нашите партньори предлагат.  Повече информация можете да намерите в прикачения файл към програмата. 
Времетраене: Няколко часа. Включва: трансфер с бус, контакт с делфините и плуване с тях. 
Вечеря. Нощувка.
 
7-ми ден: Пунта Кана 
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Възможност за екскурзия до столицата Санто Доминго.Столица на Доминиканската република, това е първият град, основан от европейци в Америка. Името се дължи на факта, че тази част на града е основана от
испанските колонизатори, град събрал историческото минало на новия свят, с различни обекти, построени от испанците по време на колониалния период, като улица Лас Дамас и първата катедрала на новия свят. Можете да посетите столичната катедрала Санта Мария де ла Енкарнасион. Разходете се из Музея на Кралските къщи, преди това президентски дворец и посетете Алкасар де Колон, който отвежда посетителите до епохата на първите завоеватели. Пешеходната улица, известна като "Атарасана", е първата търговска улица на Америките. На морския бряг на Санто Доминго можете да оцените красотата на Карибско море, модерни сгради като Двореца на изящните изкуства, Националния театър и
Президентския дворец, както и да се насладите на вкусен обяд в престижен местен ресторант.
Времетраене: приблизително 12 часа . Включва: трансфер с автобус с климатик,официален екскурзовод,вход в Музея и
Катедралата,обяд тип шведска маса,вода,сок,газирана напитка (1 на човек) по време на обяда. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
8-ми ден: Пунта Кана – Мадрид 
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Пунта Кана за директен чартърен полет с АК Evelop  за Мадрид в 21:15 ч.
 
9-ти ден: Мадрид 
Кацане на летището в Мадрид в 10:25ч. Свободно време. Възможност за разглеждане на Мадрид. Полет Мадрид-София с редовен полет на авикомпания Уиз ер в 22:15 часа.
 
10-ти ден:
Кацане на летище София, терминал 1 в 02:40 часа 
 
Описание на допълнителните екскурзии по програмата можете да намерите в прикачения файл! 
Възможна е промяна в поредността на програмата и разпределението на екскурзиите по дни!

Цена на човек в евро на база All Inclusive: 
Хотели по програмата Тип настаняване  23.04.19  - 02.05.2019 
Natura Park Eco Resort & Spa 5*  (безплатно деца) Двойна стая 1160 €
Now Larimar Punta Cana 5* Двойна стая  1190 € - промо цена
Riu Naiboa 4* (безплатно деца) Двойна стая стандарт с балкон 1160 €
Impressive Resort & Spa Punta Cana 5* Tropical View  1200 €
Iberostar Dominicana 5* Стандартна стая  1270 €
Riu Republica 5*
(само възрастни )
Двойна стая стандарт с балкон 1390 €
Riu Bambu 5*
(безплатно деца)
Двойна стая стандарт с балкон 1360 €
Catalonia Bavaro Beach 5*
(безплатно деца)
Джуниър суит 1480 €
Occidental Punta Cana 5* Стандартна (супериор ) стая  1300 €
Dreams Palm Beach 5* Sup Делукс тропикал 1270 €
Secrets Royal Beach Punta Cana 5* (само възрастни) Джуниър суит Тропикал 1470 €
Barcelo Bavaro Palace 5* Стандартна (супериор ) стая 1430 €
Riu Palace Punta Cana 5*
(безплатно деца)
Джуниър суит стандарт с балкон 1520 €
 

Цената на човек в евро и включва:
- самолетен билет Мадрид – Пунта Кана – Мадрид с директен чартърен полет 
- летищни такси за полета Мадрид – Пунта Кана – Мадрид : 160 евро (Към 01.04.2019 г.)
- 7 нощувки на база All Inclusive в избрания от Вас хотел в Пунта Кана
- медицинска застраховка
- водач на български език (при група от минимум 20 души)

Цената не включва:
- самолетен билет София - Мадрид – София - (в зависимост от датите и полетите - около 130 -200 евро)
- 1 нощувки на база закуска в Мадрид - Senator Barajas 4* или подобен ако е необходимо
- трансфери летище – хотел – летище в Мадрид 
- Такса за влизане в Доминикана - около 10 USD на човек
- Такса за напускане на Доминиканската Република – около 20 USD на човек;
- Застраховка Отмяна на пътуване /препоръчваме сключването на такава при резервация или до 5 дни от заплащането на депозита/



Полетно разписание на чартъра от Мадрид до Пунта Кана:
MAD-PUJ 15:55 - 18:45ч 
PUJ-MAD  20:15 - 10:25ч. 
 
Полети от България за 23.04.2019: 
23.04.2019 : София - Мадрид :  09:10 - 11:45 ч.  - Bulgaria Air
01.05.2019 : Мадрид - София : 22:15 - 02:45ч. - Wizz Air
 
Описание на допълнителните екскурзии може да намерите в прикачения файл към програмата!
 
Условия за резервации:
- Депозит 50% от сумата на човек при резервация
- Доплащане 45 дни преди датата на пътуване.
 
Условия за анулации и неустойки:
При издадени самолетни билети София – Мадрид – София са в сила анулационните условия на авиокомпанията.
 
- До 24 часа след резервацията – без неустойка
- До 60 работни дни от датата на заминаване – без неустойка. Заплащат се само административни разходи в размер на 150 евро / човек.
- От 59 работни дни до 24 дни – 50 % от пакетната цена
- От 23 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването
 
Агенция "Топ Травелс ООД" предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма  и  препоръчва предварително сключване на застраховката при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги!
 
 
Полезна информация за дестинацията :
Климатът в Доминиканската република е горещ, с тропически темеператури през цялата година.
Температурите на повечето места варират от 28 º C до 31 º C. Освен в централните планини, стойностите не се различават особено в останалата част на страната. Тропическата влага създава усещането, че е много горещо, макар, че морският бриз донася малка прохлада. В страната са се обособили два дъждовни периода – май-август и ноември-декември. Имайте в предвид също когато планирате пътуването си, че сезонът на ураганите в страната е от август до септември.  
 
Високият туристически сезон в Доминикана е декември-февруари и юли-август. Седмицата преди Великден, известна като Semana Santa е също един от най-пиковите туристически периоди.
По това време ще се натъкнете на по-високи цени в курортите и претъпкани с туристи плажове.  
 
Времето през февруари е чудесно и тогава можете да се насладите на местния Карнавал.
Ноември също е подходящ за посещение – тогава можете да хванете и безболния сезон в страната.
 
 
 
 
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
-  Задграничен паспорт, с валидност минимум 6 месеца от датата на пътуването - За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и   J-  00/01/03

Етикети
оферти доминикана с водач , екскурзия до карибите , топ оферти , now larimar punta cana 5* , оферти за почивка в доминикана , пътуване до карибите , доминикана пакети , почивка в доминиканска република , почивка в плая баваро , пътуване до карибите , доминикана , екзоточна екскурзия , ранни записвания доминикана 2019 , пътуване до плая баваро , оферти за великден , ekzotichni pytuvaniq , toptravels , доминикана last minute , pochivka v punta , доминикана 2019 , екскурзия в доминикана , dominikanska republika , хубав хотел в доминикана , екзотични почивки , хотел в доминиканска република , екскурзия до доминиканска република , почивка в доминикана , почивка на море , pochivka v playa bavaro , dominikanska republika , екскурзия 2019 , екскурзия до карибите , доминикана , великденска почивка , dominican republic , топ травелс , екскурзия в плая баваро , ekskurzia , хотели в доминикана , почивка в доминикана , почивка пунта кана с водач , доминикана , резервации , hoteli , ранни записвания екзотика , почивка на ниска цена , програми , екскурзия до доминикана , екзотични екскурзии с екскурзовод, екскурзия до доминикана , доминикана през март , екскурзия до доминиканска република , почивка , почивка в доминиканска република , pochivka na more , почивка на карибите , екскурзия до карибите , pochivka v playa bavaro , почивка в доминиканска република , пролет 2019 , великден в доминикана 2019 , почивка в доминиканска република , pochivka v punta cana , почивка до карибите , доминикаска република , доминикана 2019 , доминикана , почивка в доминикана , почивка на карибите , почивка в пунта кана , toptravels.bg , почивка в пунта кана , екскурзия до доминикана , великденски празници , екскурзия до плая баваро , екзотични екскурзии с водач , ekskurzia v dominikana , промоция доминикана , доминикана през април , ekzotichni pytuvaniq , pochivka , dominikana 2019 , екскурзия на ниска цена , оферти , доминикана 2019 , почивка в доминикана с водач , доминиканска република , доминикаска република , доминикана през февруари , на море , ekskurzia 2019 , екскурзия , екзоточни екскурзия , почивка в доминикана , pochivka v punta cana , екскурзия до доминикана , екзотични почивки с водач , великден 2019 , ниски цени , ekzoti`ni pytuwaniq , още оферти от топ травелс , ранни записвания доминикана пролет , programi ot top travels , почивка в плая баваро , топ оферта доминикана , доминиканска република , top oferti , ekzoti`ni pytuwaniq , ekskurzia do dominicana , доминиканска република , dominikana , ранни записвания доминикана , почивка в доминикана , екзотични пътувания , niski ceni , pochivka v dominicana , доминиканска република 2019
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах