Почивка в Малта през Март 01.03 - 31.03.2020/3, 4 и 7 нощ         3-ти Март 2020 в Пролом баня, Сърбия 29.02 - 03.03.2020/3 нощ         Почивка в Малта през Февруари 01.02 - 29.02.2020/3, 4 и 7 нощ         

Туристическите пакети ще поскъпнат с над 3% заради тока

04 Юли 2012 г.
По-високата с 13% цена на електроенергията, която действа от 1 юли, ще оскъпи туристическите пакети догодина с 3 -5 на сто, прогнозират представители на Българската асоциация на туристическите агенции, съобщава в. "Дневник".
Тазгодишните почивки в България обаче са договорени през миналата година и не могат да бъдат променяни.

Председателят на асоциацията Донка Соколова подчерта, че в условията на икономическа криза водещ критерий за туристите при избора на място за почивка е цената и така България ще загуби конкурентно предимство.
"В тази тотална криза цената е водеща и ако тя надхвърли три процента, България ще стане неконкурентна като туристическа дестинация", коментира тя, цитирана от Стандарт нюз.

Очаквания на туристическата асоциация са тази година да има ръст на приходите от туризъм между пет и седем на сто.

всички новини »

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах