Почивка в Доминикана от Май до Октомври 2019 Ранни записвания до 30.04.2019!         Почивка във Варадеро, Куба от Май до Октомври 2019 Сезон 2019 /7 нощ.         Почивка в Хавана и Варадеро, Куба с водач от България 23.10 - 31.10.2019 /7 нощ - Ранни записвания         

Южна Европа се обединява срещу масовия туризъм

22 Май 2018 г.
Недоволството се дължи на огромното увеличение на наемите, постепенното изчезване на местната търговия, задръстването на общественото пространство и др.
Асоциации на жителите и активистки групи от различни страни в Южна Европа създадоха мрежа, в която да обединят силите си срещу масовия туризъм, предаде Франс прес. Тя бе представена днес във втория по големина испански град Барселона.

всички новини »

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах