Почивка в Хавана, Куба през септември и октомври 2018! 9 дни / 7 нощувки         Почивка в Доминикана през ноември и декември 2018 All Inclusive почивка в Пунта Кана!          Почивка в Хавана, Куба през 2019 От Януари 2019 до Април 2019 / 7 нощ         

Южна Европа се обединява срещу масовия туризъм

22 Май 2018 г.
Недоволството се дължи на огромното увеличение на наемите, постепенното изчезване на местната търговия, задръстването на общественото пространство и др.
Асоциации на жителите и активистки групи от различни страни в Южна Европа създадоха мрежа, в която да обединят силите си срещу масовия туризъм, предаде Франс прес. Тя бе представена днес във втория по големина испански град Барселона.

всички новини »

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах