Нова година 2020 в Ривиера Мая, Мексико 27.12.2019 и 30.12.2019/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Саранда 2019 Септември 2019 /7 нощ - Ранни записвания         Почивка на о. Мавриций през 2019г. Почивка на Мавриций         

България набира популярност с медицинския туризъм

03 Август 2018 г.
150 000 британци годишно идват в България на медицински туризъм.

Близо 150 000 британци годишно идват в България на медицински туризъм заради по-ниските цени на услугите, пише английското издание "Дейли стар".

Освен с летните си курорти и високите планини, които през зимата предлагат отлични условия за ски, България набира популярност и като страната с едни от най-добрите хирурзи в Европа - основно в зъболекарството и ортопедията.

Англичанинът Джери Лаутън разказва, че за зъбен имплант стоматолози в Англия са му искали сумата от 4,500 паунда. Освен това, в Обединеното кралство го предупредили, че лечението може да се проточи с месеци. В България за същата услуга зъболекарите са поискали 660 паунда и са обещали, че ще приключат с процедурите за по-малко от седмица.

Холивудската звезда Силвестър Сталоун също се е възползвал от услуги на стоматолог в София. През 2012 година той счупил зъб по време на снимките на филм в България и посетил зъболекар в страната. Той бил толкова доволен от стоматолога, че дори се върнал за следващи процедури.

Освен в стоматологията, България се слави и с добрата работа на ортопедите си. Смяна на бедрената става в България става в замяна на близо 5 000 паунда, докато в Обединеното кралство медицинската интервенция струва над 11 000 паунда

всички новини »

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах