Почивка в Хавана, Куба през 2019 От Януари 2019 до Април 2019 / 7 нощ         Почивка в Малта през Април 01.04 - 26.04.2019/3,4 и 7 нощувки         Великден в Доминикана с водач през 2019 7 нощ. в Пунта Кана/ Ранни записвания до 28.02.2019!         

Най-големият увеселителен парк на закрито

03 Август 2018 г.
Повечето туристи са свикнали да се забавляват в открити увеселителни паркове. Наскоро в Абу Даби беше открито истинско чудо – най-големият закрит парк за забавления.

1 милиард долара са инвестирани в Warner Bros World, който е разделен на шест огромни зони. Като се започне от Бедрок на прочутото „Семейство Флинстоун“ и се стигне до хитовия Готъм Сити – дом на Батман. Именно там туристите ще качат адреналина си до невиждани висини, защото имат уникалния шанс да полетят в една от машините на Батман.

В парка могат да се видят още зони на Бъгс Бъни, Скуби Ду, Том и Джери.

Заради огромните жеги в Абу Даби паркът е климатизиран изключително добре, така че да не усещате пустинните температури навън. Билетът за възрастни е малко над 120 лева, децата влизат срещу стотина лева.

всички новини »

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах