Почивка в Баяибе, Доминикана от Май до Октомври 2019 Лято / Есен 2019; 9 дни/ 7 нощувки         Почивка на остров Ямайка 2019 Всеки вторник полети от Мадрид за Ямайка от 25.06 до 03.09.2019/7 нощ         Почивка в Саранда 2019 Септември 2019 /7 нощ - Ранни записвания         

Най-хубавите коледни базари в Германия

06 Декември 2018 г.
Коледните базари вече отвориха и предлагат чудесна възможност да се насладите на празничния дух, да купите подаръци, да се стоплите с греяно вино или да хапнете коледни лакомства. Все още не е късно да отскочите до някоя европейска страна, в която да се порадвате на неповторимата атмосфера.

Държавата, която е прочута със воите цветни, светли и празнични базари, е Германия. Предлагаме ви да рагледате някои от най-хубавите! Все още има време да посетите някой от тях.

Коледен базар – Гослар
Това е един от най-красивите базари в Германия. Състои се от около 80 къщички. Не пропускайте коледната гора с 50 иглолистни дръвчета.
Базарът е отворен до 30 декември

Бароков коледен базар, Лудвигсбург
Този базар близо до Щутгард е една идилична коледна мечта в бяло. В над 175 сергии търговците предлагат не само кулинарни специалитети, но и занаятчийски стоки. Опитайте греяното вино.
Базарът е отворен до 22 декември.

Кобургски Коледен базар
Сгушен между историческата сграда на кметството и старото канцлерство, се намира романтичният Коледен пазар в Кобург. Благодарение на дървените къщички и блестящукащите светлини тук може да изживеете цялата емоция на Коледа.
Пазарът е отворен до 23 декември.

Празничен базар, Фюсен
Този пазар е отворен само за няколо дни, но пътуването до там си заслужава. Вътрешният двор на манастира Св. Манг е осветен от коледните лампички, наоколо има много приятни места за похапване. Чудесно място за един романтичен уикенд, който може да съчетаете с посещение на замъка Нойшванщайн, който се намира наблизо.

Исторически коледен базар, Оснабрюк
113 щанда и къщички ви канят да пирувате и да се забавлявате. Приказната атмосфера привлича хиляди посетители. Отворен е до 22 декември.

Коеледен базар Дрезден
Дрезден е известен не само с коледния си сладкиш, но и с пазара си, който се предполага, че е един от най-старите в света.
Отворен е до 24 декември.

Коледен пазар, Ерфурт
Сред средновековния център на града се намира Коледният пазар на Ерфурт, който носи традиции от 1200 години назад. Най-интересното са яслите фигури в реален размер, както и Коледната пирамида, която е висока 12 метра.
Отворен е до 22 декември.

всички новини »

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах