Почивка в Ривиера Мая, Мексико от Май до Октомври 2021 Май - Октомври 2021/7 нощ         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 04.06 до 24.12.2021/3 нощ         

Айфеловата кула отвори за посетители

29 Юни 2020 г.
Туристи и парижани от четвъртък отново ще могат да се възхищават на гледката към френската столица от Айфеловата кула. Популярната забележителност отново се отваря след тримесечно закриване заради коронавируса, но с ограничения.

Посетителите на най-известната забележителност в града няма да могат да използват асансьорите до 1 юли, за да се осигури безопасно разстояние между хората и да се ограничи рискът от заразяване. Горната част на кулата ще остане затворена за посетители. „За да се гарантира, че посетителите не се срещат по стълбите, изкачването ще бъде от източната колона, а слизането от запад“, заяви операторът на кулата.

Металната забележителност ще излезе от най-дългото си затваряне след Втората световна война навреме за летния сезон, но с ограничен брой посетители в началото и задължителни маски за лице за всички над 11-годишна възраст, се казва на сайта на Айфеловата кула. Съоръжението ще бъде дезинфекцирано според изискванията.

Заради коронавируса хиляди културни паметници и събития бяха отменени във Франция. Музеят „Лувъра“, музеят на Орсе и градините на Версай бяха затворени и се очаква да отворят през юли.

всички новини »

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах