Почивка в Канкун от Май до Октомври 2021 Лято - Есен 2021/9 дни - 7 нощ         Почивка в Ривиера Мая, Мексико от Май до Октомври 2021 Май - Октомври 2021/7 нощ         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          

Списък на хотелите в Гърция предлагащи компенсации за Covid-19

23 Юли 2020 г.
Както знаете от миналата седмица всички туристи които желаят да посетят Гърция, минаващи през границита на Промахонас трябва да са извършили тест COVID-19 до 72 часа преди пристигането си в Гърция.

Това е допълнителен разход за всеки турист, в същото време тази мярка засилва общата безопасност, която е приоритет номер едно за гръцкия туризъм!

В тази връзка, някои хотели в Гърция поеха инициативата да подкрепят гостите, покриващи част от разходите за задължителния тест.

Всеки хотел го прави по различен начин, някои предлагат отстъпки за престоя, други покриват част от разходите за тест COVID-19 или издават кредитен пакет за безплатни услуги на място.

Списък на хотелите можете да намерите по долу:
Списък на хотелите в Гърция предлагащи компенсации за Covid-19

всички новини »

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах