Коледни празници в Малта 2021 24.12 - 27.12.2021/3 нощ         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване през 2021 и 2022          Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 04.06 до 24.12.2021/3 нощ         

Куба започва да приема туристи във Варадеро

07 Октомври 2020 г.
От средата на октомври властите в Куба ще отворят световноизвестния курорт Варадеро за чуждестранни туристи, съобщи министерството на туризма, цитирано от агенция Пренса Латина.

Отварянето ще започне на 15 октомври и ще бъде поетапно. Първоначално туристите ще могат да бъдат настанявани в 4 и 5-звездни хотели и ще имат достъп до морето и някои морски атракции в предварително одобрени зони. Отварянето включва плажовете Чапелин и Гавиота, както и немалко ресторанти, барове и търговски центрове.

За да се гарантира неразпространението на Ковид-19 всичмки плащания ще бъдат извършвани с кредитни карти, а във всички хотели на Варадеро ще има медицински екипи. Редовно ще бъдат извършвани и профилактични здравни проверки.

всички новини »

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах