Почивка в Хавана и Варадеро от Януари до Април 2021 Полети всяка Сряда и Неделя от 03.01 до 21.04.2021/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Канкун, Мексико 2021 Полети всеки понеделник от Януари до Април/7 нощ - Ранни записвания         Великденски и Майски празници в Дубай с включени 4 екскурзии и 2 вечери 30.04 и 05.05.2021/5 дни - 4 нощ         

От 1 март отпада забраната за организиран туризъм в страната

04 Март 2021 г.
От 1 март отпада забраната за реализиране на организирани пътувания в страната. Организираните посещения зад граница ще бъдат разрешени от 1 април.

Информацията е на вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова, която е провела работна среща с министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов. В дискусията са участвали доц. Ангел Кунчев, главен държавен здравен инспектор, и представители на туристическия бранш, съобщават от пресцентъра на Министерството на туризма.

В заповедта на здравния министър ще пише, че редът за тези пътувания ще се определя от туроператорите и туристическите агенти при спазване на съответните санитарни марки за безопасност и сигурност на туристите.

Работещите в туристическия сектор ще бъдат ваксинирани приоритетно, съобщават още от Министерството на туризма. Предстои представителите на туристическия сектор да предоставят във ведомството приблизителни бройки на желаещите да се ваксинират. Данните ще бъдат предадени на Министерството на здравеопазването, което ще организира имунизацията.
От 1 март отпада забраната за организиран туризъм в страната

всички новини »

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах