Почивка в Хавана, Куба от Март до Октомври 2021 Полети всяка Сряда, Петък и Неделя/7 нощ - Ранни записвания         Екскурзия Дубай – 8 дни + 3 екскурзии и 4 вечери включени в цената Полети всяка сряда и неделя през 2021 и 2022/7 нощ         Почивка в Канкун от Май до Октомври 2021 Лято - Есен 2021/9 дни - 7 нощ         

Нови правила за Гърция!

13 Юли 2021 г.
Официално от петък (16.07.2021 г.) в Гърция всички заведения, барове, киносали и театри, в закритите си части, ще работят само за посетители и гости, които са ваксинирани! (не се приемат отрицателни тестове)

Изрично подчертаваме, че става въпрос САМО и ЕДИНСТВЕНО за закритите части!

За откритите части на заведения, барове, киносали и театри, ограничения НЯМА!

За щастие масово таверните и баровете са на открито, а топлото време и слънцето в Гърция се задържат чак до края на октомври!

всички новини »

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах