Екскурзия Дубай – 8 дни + 3 екскурзии и 4 вечери включени в цената Полети всеки вторник и събота от Ноември 2021 до Март 2022/7 нощ         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване през 2021 и 2022          Почивки в Доминикана 2021 - 2022 с директен чартър от София Есен 2021 - Зима 2022/7 нощувки         

Индия се отваря за ваксинирани чуждестранни туристи

17 Ноември 2021 г.
Индия от днес започна да допуска напълно ваксинирани чуждестранни туристи, пристигащи с редовни граждански полети. Това е поредното облекчаване на ограниченията срещу коронавируса на фона на спад на инфекциите и засилване на ваксинацията, предаде Асошиейтед прес.

Туристите, влизащи в Индия, трябва да бъдат напълно ваксинирани, да следват всички протоколи за COVID-19 и да имат отрицателен тест за вируса, направен до 72 часа преди полета, според информация на местното здравно министерство. Много от тях ще трябва да преминават и тест за COVID-19 след пристигане на летището.

Пътниците от страни, които имат споразумения с Индия за взаимно признаване на сертификати за ваксинация, като САЩ, Великобритания и много европейски държави, могат да напускат летището, без да се подлагат на тест.

Индия разрешава на чуждестранни туристи с граждански полети да влизат в страната за първи път от март 2020 година, когато наложи един от най-строгите локдауни в света в опит да овладее пандемията. Напълно ваксинирани туристи, пристигащи с чартърни полети, се допускат от миналия месец.

всички новини »

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах